Pokaż pełną wersje : Kto najbardziej cię wkurza na tibi??
Drybrych
05-09-2004, 16:22
Mnie osobiscie wkurzaja najbardziej low lvl Brazilian.wnerwia mnie każde pytanie br? Ale przejdzmy do konkretów: Ide sobie do amazons tower leje witcha i przychodzi maly brazyl (8lvl)i mowi mine.ja na to : no!.On mi grozi kolegami na wysokich lvl.zostawilem mu witcha i zajalem sie walkirią(witch mial red life)Koles stoi przy tym witchu witch go z ff i uwaga: MALY BRAZYL DEAD!Loguje sie z powrotem i mowi: U R HUNTED NOOB! Ja na to : Why?? on: u dont protect me i jakies bzdety bo brazylijsku.SAMI POWIEDZCIE CZY TO MIALO SENS?Zostawilem mu witcha i jemu dalej źle.Co za noob.
Cors Ent
05-09-2004, 16:31
zabic i nie gadac wiecej z takim :]
Adolphus Elbragol
05-09-2004, 17:01
dla brazzilow low lvl za straszenie starszymi kolegami i pytanie "br?".
dla brazzilow hight lvl za protekcje wszystkich, ktorzy nawijaja po portugalsku i odwieczne, egzystencjonalne (dla mojego sorka na przyklad 13lvl to byc albo nie byc) pytanie "br?".
dla szwedow za to, ze czepiaja sie kazdej mozliwej zeczy i maja plecy, ktorymi bezustannie strasza( kiedys czekalem 15minut na plecy jednego szweda, a potem go wysmialem).
dla polakow bo bija sie miedzy soba, strasza plecami, pytaja ( no dobra moze nie wszyscy, ale tez zdazaja sie przypadki) "pl?" albo "polak" i czesto nazywaja sie idiotycznie.
dla wszystkich innych za podpadanie mi, przeszkadzanie w huntach, straszenie plecami itd.
mnie generalnie przeszkadzaja wszyscy ktorzy mi przeszkadzaja... tu wejdzia na resp i wybija, tu chce spekowac bo ma level mniejszy o 40, tu bo nie gada po "br?" tu polacy bo czasem mysla ze jak sa polakami to im wszystko mozna... ech... kill'em all!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.