Pokaż pełn± wersje : Pk ;]
Afkermaster
17-01-2007, 16:27
Pk do bana ;]
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17052
nie nazywajcie juz tych filmow masakrami bo 3/4 filmow jakie mam w folderze maja nazwe massacre... o.0 a tylko 1/4 z nich jest rzeczywiscie masakram
Nie ma lvli fragow, walisz sdki po wszystkich total chaos zmarnowales na tego najta chyba bp i i tak go nie ubiles, ty to nazywasz masakra?
Masakra 20 lvli zabijanych przez 50 sorka.
Dobre sobie o.0
Taa moze i masakra ale:
1. Sztuka jest zabijac lvl ktore sie ma na hita z sd -.-
2. Masz taki czar jak "Exevo Mort Hur"??
3. Zgadzam sie z panem up. Nie ma to jak na battle nawalac obojetnie gdzie z sd
Afkermaster
17-01-2007, 17:03
Nie rozumiecie ze na nepterze nudy?-.- Dlatego po co bylo walic jakichs zajebiscie lvlowych knightow,mial byc ban...
Nie rozumiecie ze na nepterze nudy?-.- Dlatego po co bylo walic jakichs zajebiscie lvlowych knightow,mial byc ban...
dla lootu, zabawy? wonna bana? zrobil bym go szybciej i pewniej nie wchodzac do gry, nie zabijajc low lvli ; o
Afkermaster
17-01-2007, 17:29
Dla bana...więc czemu Ty nie zrobisz?;<
Urzekła mnie Twoja historia...
Afkermaster
17-01-2007, 21:02
A ktos tu podawal jakas historie?;<
-=DanieL=-
17-01-2007, 21:26
W zasadzie może być. Ale wg. mnie zmarnowałe¶ pk. Ja na twoim miejscu jakbym odchodził to bym wszystko ładnie zaplanował np. zabicie jakiego¶ 60-70 levca sorca/druida w jakim¶ exp place.
Afkermaster
17-01-2007, 22:44
@-=DanieL=-
Noo w koncu jakis pozytyw od doswiadczonego uzytkownika tego forum ;p
Ale powtorze,to miala byc zabawa,wbicie bana itp ;p planuje next filmik wiec moze cos tam zrobie ;<
@down
Ehh nie otwieralem poniewaz to miala byc szybka akcja,i nie zalezalo mi na locie-poniewaz konczylem gre na tym serwie ;p
Hhaha dobry filmik, na 2 hity prawie każdy, ale czemu nie otwierałes ciał? Jakeis nooby moze dobrego loota wyniosły
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.