PDA

Pokaż pełną wersje : Pandoria war...

Suppcio
17-01-2007, 17:39
Pada uważany za jednego z lepszych Pvp na pandorii ....

135 rp owned :(

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17038

XIII
17-01-2007, 17:47
dobrze mu tak.
niech splonie w piekle.

Kitra
17-01-2007, 17:47
Każdy kiedyś musi paść... niezły filmik :)

Snagoth
17-01-2007, 17:57
potega ventrilo :))

vNs'Cru
17-01-2007, 18:04
Ema ema supcia ja 23ciego wracam na pandorie bede dymic z iron celah :D
Tie Padł Jak .... Nie Powiem
~RookGaard Rox ~

Wicheer
17-01-2007, 18:37
Szkoda ze nikt inny nie nakrecal....pozniej tez bylo ciekawie. Ogolnie we fragach 2:2 od nas padl ikebo i tie, od nich xoq i glidarn, nastepnym razem bedzie lepiej ^^

Marianos
17-01-2007, 19:20
Już jest lepiej, ponieważ kilkanaście minut temu zabity został Joey Evo. A fraga zdobyl własnie Tie.

Dwik
17-01-2007, 19:55
Piekne combo, a'la *********** :) i kochane "z Tie Pogromca". Jesli 'Krawat' ma jedno z najlepszych pvp na pandorii to chyba tylko w biciu 30 lvli bo atakowanie rownych sobie wychodzi mu co najmniej sredonio.

Do tego przeciwna gildia udowodnila ze mimo mniejszych lvli i mniejszej ilosci osob nie bala sie stanac do walki, ba biorac pod uwage stosunek lvlowy gildii to mimo remisu fragow mozna nazwac ja wygrana.

Suppcio
17-01-2007, 22:52
Ema ema supcia ja 23ciego wracam na pandorie bede dymic z iron celah :D
Tie Padł Jak .... Nie Powiem
~RookGaard Rox ~

GL!

Ja gram na Eterni mam 40 rp ;D

XIII
18-01-2007, 00:07
nudzilo mi sie i obliczylem, ze ten palek stracil wraz ze smiercia 170k.

Rev'ico
18-01-2007, 01:30
Piekne combo, a'la *********** :) i kochane "z Tie Pogromca". Jesli 'Krawat' ma jedno z najlepszych pvp na pandorii to chyba tylko w biciu 30 lvli bo atakowanie rownych sobie wychodzi mu co najmniej sredonio.

Do tego przeciwna gildia udowodnila ze mimo mniejszych lvli i mniejszej ilosci osob nie bala sie stanac do walki, ba biorac pod uwage stosunek lvlowy gildii to mimo remisu fragow mozna nazwac ja wygrana.

Przez takich jak ty robi sie weselej pozdro:) , oczywiscie ze tamta gildia staneła do bitwy bo chcieli sprawdzic jak im pojdzie z botem czyzby to blackd? ^^ a to ze maja nizsze lvle to tymbardziej sklonilo ich do sprawdzenia jak im pojdzie xd
oczywiscie to moja teza , ale jestem 100% pewny ze to byl bot , wiem cos o tym...:confused:

Xadi
10-04-2007, 16:20
no nie wiem czy to był bot chociaż mozliwe ale jakby cie biło 10 ms po 100+ lvl to taki palek nie ma szans... Jestem niemal pewny ze Adraian (Tie) nie wiedział co się dzieje bo był nie mal pewny zwyciestwa no ale cuż... Nie dziwie się ze Glamur wybrała jego za fraga po wybryku na hydrch z Exefs...

Mafi24
10-04-2007, 16:44
ehm.. jak on ma dobre pvp to ja chce widzieć kogoś ze słabym pvp na tym servie :d

WardanceR
10-04-2007, 16:50
Pozwole sobie na malego offtopa.
Jeszcze kilka miesiecy/tygodni temu, gdy trwala wojna jakies 90% servera trzymalo strone DoA. Byli naladowani stereotypem, ze Glamour to pa, pk i wszystko co najgorsze. Po prostu nie mogli dopuscic aby oni wygrali bo to bylby koniec. I nie do puscili, uzywajac wszystkich metod, nie zawsze legalnych nie zawsze fair-play. Jak mozna zauwazyc na filmie kilkunastu czlonkow Gramour nie bylo w stanie przeciwstawic sie hordzie naplywajacej ze strony "The Trio" i Tie Pogromcy.
Teraz jest juz dawno po wojnie, i co? I aktualnie najlepsza gildia na serverze (oprocz Tala Khan) poczula wladze. Poczula power. Co z tego ze Pandoria jest wolna od takich graczy jak Yaltar Ascalioth czy Sibon Faur. Co z tego skoro caly legion sorcow miedzy 50 a 90 lvlem z takimi kretynami jak Galholt czy Raziel Vando na czele stara sie pokazac calemu swiatu jacy to oni sa potezni i wszechmogacy. Zastraszajac i zabijajac 34-40 lvle podnosza swoje morale. Gdyby jeszcze mieli jakies zadziwiajace umiejetnosci w PvP, zrozumialbym. Ale oni nie pokazuja nic, a nic nowego, po dostaniu sie do Beyond The Obvious maja sie na bogów :) Zdarza sie. I nie mowie tego z wlasnego doswiadczenia, a z przypadkow innych graczy. Oby sie doczekali marnego i bolesnego konca :)

Pozdrawiam, Wardancer.

Dzik Dzik Tadzik
10-04-2007, 17:28
... czy Raziel Vando na czele stara sie pokazac calemu swiatu jacy to oni sa potezni i wszechmogacy. Zastraszajac i zabijajac 34-40 lvle podnosza swoje morale. Gdyby jeszcze mieli jakies zadziwiajace umiejetnosci w PvP, zrozumialbym.

Byl niedawno filmik jak Kamil wali ladne mort hur w podloge xD

Pozdrawiam

Dark Brozyn
10-04-2007, 19:47
Jeszcze kilka miesiecy/tygodni temu, gdy trwala wojna jakies 90% servera trzymalo strone DoA. Byli naladowani stereotypem, ze Glamour to pa, pk i wszystko co najgorsze. Po prostu nie mogli dopuscic aby oni wygrali bo to bylby koniec. I nie do puscili, uzywajac wszystkich metod, nie zawsze legalnych nie zawsze fair-play. Jak mozna zauwazyc na filmie kilkunastu czlonkow Gramour nie bylo w stanie przeciwstawic sie hordzie naplywajacej ze strony "The Trio" i Tie Pogromcy.
Teraz jest juz dawno po wojnie, i co? I aktualnie najlepsza gildia na serverze (oprocz Tala Khan) poczula wladze. Poczula power. Co z tego ze Pandoria jest wolna od takich graczy jak Yaltar Ascalioth czy Sibon Faur. Co z tego skoro caly legion sorcow miedzy 50 a 90 lvlem z takimi kretynami jak Galholt czy Raziel Vando na czele stara sie pokazac calemu swiatu jacy to oni sa potezni i wszechmogacy. Zastraszajac i zabijajac 34-40 lvle podnosza swoje morale. Gdyby jeszcze mieli jakies zadziwiajace umiejetnosci w PvP, zrozumialbym. Ale oni nie pokazuja nic, a nic nowego, po dostaniu sie do Beyond The Obvious maja sie na bogów :) Zdarza sie. I nie mowie tego z wlasnego doswiadczenia, a z przypadkow innych graczy. Oby sie doczekali marnego i bolesnego konca :)

Pozdrawiam, Wardancer.

hehehe a czego Ty się spodziewałeś ?na każdym serwie zawsze jest PA. Teraz najlepszym sposobem na pogranie to lizanie dupy mojej gildi. Możesz mi posprzedawać hmmki za 1k albo providerować red pieces~ i zawsze się za Tobą wstawie a wierz mi że w gildi się świetnie rozumiemy i jak mówimy żeby kogoś nie tykać to tak jest.[/szczery] xDD

babcia666
10-04-2007, 21:43
a więc:
1. gz Brozyn tych wszystkich lvl, już dawno się logowałem;D aaa i jak chcesz to za prot od Ciebie moge Ci sprzedać bp hmm za 1 k;]<joke>
2. na Pandori zbyt dobrego pvp nie ma;/
3. ładny filmik;]

Dark Brozyn
12-04-2007, 21:26
jest tylko nie ma gdzie i kiedy pokazać

Demioh
13-04-2007, 18:07

Pozdrawiam, Wardancer.

to z tego że można sobie pograć =)

tRe'bRoN
20-04-2007, 22:08
Pandoria Rox Scotty Coldfire miał tam wtedy 36 lvl i nie padł a "Tie Pogromca" padł, moim zdaniem Pandoria ma najs pvp. Coldfire RoxB) :baby:

WardanceR
20-04-2007, 22:18
to z tego że można sobie pograć =)

Mozna, szczegolnie ze po przeczekaniu calej wojny w pz, zapewne nie brakuje ci checi o_o

Etun
02-05-2007, 11:53
Uważam że na pandorii dochodzi do nieprzyjemnego zjawiska , ludzie odchodzą z serwera i są same problemy.Kolejni gracze dołączyli do szeregów glamour (maximilianes , xedite , cristiana xelith , virendeli , elverill , i po raz kolejny iron celah , hans shake)
Coraz wiecej graczy odchodzi i trudniej bedzie walczyć ponieważ team sie osłabia, chociaż jest kilku graczy którzy wbijaja szybko lvl.

Co do gildii BTO uważam że to dobra gildia , Ci ludzie są sobie lojalni , jest przyjazna atmosfera.Wiem bo tam byłem ale niestety zostałem wykluczony na krótko przed moim retired z nieznanych powodów.

Pozdrawiam

Wicheer
02-05-2007, 12:08

Pozdrawiam, Wardancer.

huh, zastanowiles sie wogole przed napisaniem tego posta? Po 1. Na kim ja mam teraz pokazac swoje PvP, skoro kazdy jest kolega kolegi a jak wiadomo dobrych znajomych nie rusze. Po 2. Majac 45 lvl 90% moich fragow byla na lvlach wyzszych od mojego 50-120lvli, wiec chyba o czyms to swiadczy nie sadzisz? Po 3. W BTO bylem tylko przez krotki okres po czym odszedlem z gildi i radze sobie na wlasna reke. Po 4. Kim ty wogole jestes zeby osadzac moje PvP, znajac zycie nie brales udzialu w zadnej wojnie, podczas gdy ja ich juz troche przezylem, wiec nie komentuj jesli w dupie byles i gowno widziales.

Suppcio
02-05-2007, 14:21
JA osobiście liczę na reaktywacje Glamour...
Maxi i Skryternity to jedni z moich lepszych znajomych na tym świecie...
Adrianek po zakupieniu Nilo~ uważa się za boga pandorii...
mam nadzieje że w końcu się przejedzie.

Ludzie z BTO lojalni? zobaczycie niedługo ich lojalność.

Wicheer
Tak twoje pvp jest świetne...
Pamiętam ten filmik jak biłeś jakiegoś 50 knighta na foldzie xD
Chyba Ci zabrakło ihów na leczenie ds'a... ale przyznam że trapik nieźle zrobiłeś.
A tak ogólnie gdyby nie ikebo~ i jeszcze parę osób nie pograł byś tu sobie.
Wszyscy wiemy jak Pyros~ daży cię sympatią.

Gripix
02-05-2007, 14:25
Uważam że na pandorii dochodzi do nieprzyjemnego zjawiska , ludzie odchodzą z serwera i są same problemy.Kolejni gracze dołączyli do szeregów glamour (maximilianes , xedite , cristiana xelith , virendeli , elverill , i po raz kolejny iron celah , hans shake)
Coraz wiecej graczy odchodzi i trudniej bedzie walczyć ponieważ team sie osłabia, chociaż jest kilku graczy którzy wbijaja szybko lvl.

Co do gildii BTO uważam że to dobra gildia , Ci ludzie są sobie lojalni , jest przyjazna atmosfera.Wiem bo tam byłem ale niestety zostałem wykluczony na krótko przed moim retired z nieznanych powodów.

Pozdrawiam

Zostales Wykluczony Bo nie Expiles BTo Ma ludzi co szybko expia albo 100+ jezeli nie expisz to cie wyzuca

Gripix

Suppcio
02-05-2007, 14:32
@Gripix
Pamiętasz jak ujebaliśmy o 2 w nocy 35 najta? czy to nowy owner? xq

@owntibia. exe
"A w ogóle to Pandoria sux, nidy rydy tam się z botem wybić ^^"

nie? patrz depry...

owntibia.exe
02-05-2007, 14:32
Tie Pogromca jedne z lepszych pvp? Nie rozśmieszaj mnie.

48 knighta nie mógł zabić solo, kiedy sam miał 118lvl. A bił go jakieś 8 minut =)

A w ogóle to Pandoria sux, nidy rydy tam się z botem wybić ^^

Exodus
02-05-2007, 14:43

48 knighta nie mógł zabić solo, kiedy sam miał 118lvl. A bił go jakieś 8 minut =)

Kolejny idiota. Smiejesz sie ze nie mogl zabic solo 48 knighta ktory ma 800 hp majac 118 palka ktory wali po 200 sd.

Jesli knight sie umie uhac i atakujacy nie wali wiecej niz jego hp/sila uh to nieco ciezko go ubic...

owntibia.exe
02-05-2007, 14:47
@up
Skoro wiedział, że solo go nie zabije, po co w ogóle próbował? Mógł chociaż wziąć ze sobą jakiegoś kumpla ^^

Dzik Dzik Tadzik
02-05-2007, 14:56

Prawda jest taka, ze ten czlowiek wie bardzo duzo o tej grze i ja osobiscie czuje do niego respekt.

Ostanio na forum natrafilem na to: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1636230
Jakie macie zdanie o tym pomysle ?

Demioh
02-05-2007, 15:06
JA osobiście liczę na reaktywacje Glamour...
Maxi i Skryternity to jedni z moich lepszych znajomych na tym świecie...
Adrianek po zakupieniu Nilo~ uważa się za boga pandorii...
mam nadzieje że w końcu się przejedzie.

Ludzie z BTO lojalni? zobaczycie niedługo ich lojalność.

Wicheer
Tak twoje pvp jest świetne...
Pamiętam ten filmik jak biłeś jakiegoś 50 knighta na foldzie xD
Chyba Ci zabrakło ihów na leczenie ds'a... ale przyznam że trapik nieźle zrobiłeś.
A tak ogólnie gdyby nie ikebo~ i jeszcze parę osób nie pograł byś tu sobie.
Wszyscy wiemy jak Pyros~ daży cię sympatią.

człowieku.. najpierw wbij przynajmniej 60 lvl i wtedy może porozmawiamy

btw: prawda jest taka że połowa z was to są tylko mocni w gębie...najpierw coś osiągnijcie w tej grze ... :)

Suppcio
02-05-2007, 15:19
człowieku.. najpierw wbij przynajmniej 60 lvl i wtedy może porozmawiamy

btw: prawda jest taka że połowa z was to są tylko mocni w gębie...najpierw coś osiągnijcie w tej grze ... :)

nie liczy sie lvl...
poza tym żeby móc z tobą po rozmawiać trzeba mieć 60 lvl.. no to fajnych masz kolegów w rl. uważasz że lvl równoważy się w wiedzą? i doświadczeniem? no to Ci gratuluje.

Polecam poczytać co piszą na G CH. i końcówkę filmu X)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22546

Native16
02-05-2007, 15:19
:D Fajne zakonczenie filmu :P

Demioh
02-05-2007, 17:06
[QUOTE=Suppcio;1402709]nie liczy sie lvl...
poza tym żeby móc z tobą po rozmawiać trzeba mieć 60 lvl.. no to fajnych masz kolegów w rl. uważasz że lvl równoważy się w wiedzą? i doświadczeniem? no to Ci gratuluje.

po 1. coś słabo u ciebie z dedukcją

po 2. w twojim przypadku lvl by sie przydał =) bo krytukujesz wszystko co zrobi BOT i Tie a sam nie dawno na jego widok siusiu było w majtkach ... po za tym jak już tak wszystko mu wypominasz to, miej się czymś przynajmniej po chwalić po zrobienie 40 ms to żadny wyczny ... :D Martw się najpierw o siebie później o innych =)

owntibia.exe
02-05-2007, 17:56

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22546
Oglądałem ten film jakiś czas temu i muszę przyznać, że byłem nim zażenowany... =/

Tif
03-05-2007, 02:52
Widziałem już ten film kiedyś, czy najlepsze PvP? Nie za szybko to trochę oceniłeś? Jakby miał ' najlepsze ' PvP to by nie pakował się w sam środek bo wiedziałby jak by to mogło się zakończyć, czyli tak jak się zakończyło:)

Etun
04-05-2007, 07:17
Apr 18 2007, 14:03:45 CEST Killed at Level 34 by Etun Gali and by Granero

supp chyba nie masz mi tego za złe?

Faxio
04-05-2007, 10:21
ehh...af...._/

owntibia.exe
04-05-2007, 11:06
o boże co to sie porobiło...

@etun
ale masz powód do dumy ^^

Gripix
04-05-2007, 13:31
@Gripix
Pamiętasz jak ujebaliśmy o 2 w nocy 35 najta? czy to nowy owner? xq

@owntibia. exe
"A w ogóle to Pandoria sux, nidy rydy tam się z botem wybić ^^"

nie? patrz depry...

Pamietam :) Owner zawsze Ten sam :] Pozdro :)

Etun
04-05-2007, 14:15
Pamietam :) Owner zawsze Ten sam :] Pozdro :)

Pamiętasz jak zabiliśmy naattegę w kopalniach? :PP

Pozdro grip

Wicheer
20-05-2007, 15:51
@Suppcio
Ikeba to ja nauczylem grac w tibie, wiec frajerze jak nie wiesz wogole o co chodzi to zamknij pysk, a najlepiej wbij znowu 40 lvl w 2 lata po czym placz na forum ze cie zabijaja zreszta szkoda wogole komentowac to co wiekszosc z was pisze na tym forum. Dziwne ze wiekszosc osob ktora uwaza ze mam mierne pvp zostala wyjebana przeze mnie z serva, zal dupe sciska co?

Suppcio
21-05-2007, 02:41
Apr 18 2007, 14:03:45 CEST Killed at Level 34 by Etun Gali and by Granero

supp chyba nie masz mi tego za złe?

mnie to tam nie ruszyło... Tylko kolegę xp Poza tym teraz podbijam Xerene z resztą znajomych z Shadow of death x)

o widzę że tk nieźle się s*****ło... Marco back etc.. wspaniale.

@Wicheer
Przez Ciebie Wyjebana z server'a? to masz fajnie x)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21994 Polecam, prawdziwy pokaz umiejętności pvp naszego kochanego Galholt'a. Miłego oglądania.

Pozdro.

Wicheer
21-05-2007, 13:54
Oceniasz 1 film z 50 ? Musze pogratulowac ci inteligencji. 90% ofiar ktore wybieram padaja, watpie czy ktos moze sie poszczycic podobna liczba, ja pokazalem co potrafie zrobic i kazdy doswiadczony gracz o tym wie. Ty miales swoj czas na pandorii a pokazales sie jako lamer ktory potrafi tylko dupe lizac i plakac gdy go zabija, nieprawdaz ?Zreszta dowartosciowuj sie, prawda jest taka ze w tej grze nie osiagniesz nigdy tego co ja, poprostu brakuje ci najwazniejszych rzeczy a mianowicie inteligencji i samokrytyki ;)

ach zapomnialem, respect dla Pana ktory dal sie zabic 90 ek nie majac pz'ta ^^ hotkeye z manasami sie pomylily ? :(

Suppcio
21-05-2007, 16:48
Oceniasz 1 film z 50 ? Musze pogratulowac ci inteligencji. 90% ofiar ktore wybieram padaja, watpie czy ktos moze sie poszczycic podobna liczba, ja pokazalem co potrafie zrobic i kazdy doswiadczony gracz o tym wie. Ty miales swoj czas na pandorii a pokazales sie jako lamer ktory potrafi tylko dupe lizac i plakac gdy go zabija, nieprawdaz ?Zreszta dowartosciowuj sie, prawda jest taka ze w tej grze nie osiagniesz nigdy tego co ja, poprostu brakuje ci najwazniejszych rzeczy a mianowicie inteligencji i samokrytyki ;)

ach zapomnialem, respect dla Pana ktory dal sie zabic 90 ek nie majac pz'ta ^^ hotkeye z manasami sie pomylily ? :(

dla Ciebie życiowym osiągnięciem jest zrobienie czegoś w grze internetowej?
Nie płakałem z powodu mojej śmierci... szczerze to miałem to w dupie ale kolega poprosił bym napisał posta. Zostałem zabity na Afku.. oglądając telewizje postawiłem koledze monka. Co do mojego czasu na pandorii... nigdy go nie miałem. Zbyt wiele czasu trzeba poświęcić na tą grę by być w niej (jak to Ty byś powiedział) Kimś.

Pozdro.

alienrotfl
21-05-2007, 19:00
ja pierdole ten filmik jest juz na tym forum poraz 15/20?! ilez mozna....nc

Etun
27-05-2007, 11:22
Uważam że Galholt ma good pvp , widziałem film jak zabił sam 3 msów 40+.
Po drugie każdemu sie zdaża wpadka nawet super graczom , więc nie ma co gadać.

@Sup~
Nie gadaj bzdur że on ma słabe pvp bo ty nie pokazałeś lepszego jak cie zabiłem
nie tlumaczy cie afk.

Suppcio
27-05-2007, 14:37
@Sup~
Nie gadaj bzdur że on ma słabe pvp bo ty nie pokazałeś lepszego jak cie zabiłem
nie tlumaczy cie afk.

Nie tłumaczy mnie afk? dobra jaraj się tym że zabiłeś 35 sorcerer'a bez żadnej runy leczniczej.:) Za to mój kolega 28 pall spierdollił Ci jak chciał? nie tłumacz się lagami frajerze x)

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1668386

hahahaha

Etun
03-06-2007, 15:56
Omg kogo obchodzi jak padłeś?
Liczy sie frag i tyle , na drugi raz jak sie masturbujesz rób to przy komputerze.
po drugie jeżeli ci sie wydaje że 90 knight to maszyna do zabijania to sie myslisz , 25 sorc może uciec castując manashielda , wieć nie podniecaj sie że ten paladyn mi uciekł, uhając sie po każdym moim hicie z miecza na full ,btw był naprawdę blisko śmierci , sam go o to zapytaj.

aha , sam jesteś frajer