PDA

Pokaż pełną wersje : Jamera - Eternal Power.

System X
17-01-2007, 21:14
Siemka all.

Chciałbym zaprosić was na oficjalną stronę jednej z najsilniejszych gildii itniejących na Jamera - Eternal Power --> www.epower.glt.pl Również chciałbym zaprosić was na nasze forum --> www.eternalpower.fora.pl
Możecie na nim znaleść przydatne poradniki, najnowsze newsy z Tibii, archiwum filmów na Tibicam, screeny z naszych avansów oraz huntów, a także wywiady ze znanymi lub mniej znanymi graczmi na Jamera i nie tylko ;) ( ciągle powstają nowe ). Szczególnie proszę o zakładanie kont graczy z Jamery ;).

Pozdro!

Klakus
17-01-2007, 22:33
Nie wiem jaki masz zamiar rozpowszechniając wasze forum skoro jesli ktos nie gra na jamera nie moze osądzac itp..

Dla mnie temat zupelnie niepotrzebny...:(

Z jamery i tak najlepszy jest radek noob

System X
18-01-2007, 12:10
Skoro zrobiliśmy coś czym warto się podzielić innym to myślę, że należy to promować ;). A tak na marginesie to cytat z wywiadu z Snd~ który mnie skłonił do założenia tego tematu "może chciałbym żeby była bardziej odwiedzana przez innych graczy :) żeby nas poznawali a my ich :) moze z innych servow może nie tylko PL ?"

kociczka
18-01-2007, 12:19
Kto nie zna jednej z najsilniejszych Polskich gildii na Jamera zapraszam na nasze forum :D Tam dowiecie się ciekawych rzeczy o złonkach EP.

ETERNAL POWER ROX:cup:

Klakus
18-01-2007, 18:39
hehe ;)

Pozdro sylwusia =**

a tak ogólnie to wątpie, żeby sie komuś chciało tam zaglądać <bez obrazy> :)

kociczka
19-01-2007, 12:17
Możliwe, ale zareklamować zawsze można!:]

Podro Bro =**

Bourne
19-01-2007, 12:22
Moze niech kazda gildia zacznie reklamowac swoje Fora ciekawie bedzie :)

Pozdrawiam.

Bebal
23-10-2007, 17:30
Kto wie jak się nazywa gildia który daje itemki dla low lv na jamera