Pokaż pełną wersje : Pk furora:)50druid
trimitaderium
17-01-2007, 21:39
Siemanko. To ze to nie moja postac wybralem sie na male pk. pierwsze pk nie udane albo potem jest smiesznie. Moim zdaniem warte poogladania :)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17066
fil0nson
17-01-2007, 21:43
20:40 Faumeuek [50]: Pozdrowienia dla tego frajera któremu wyslalem Keyloggera i mam kilka fajnych itemkow oraz moge troche popkowac.
Jak to zobaczyłem to padłem z krzesła ze śmiechu.:D
20:48 Tola Huwuxam [42]: czemu nie powiesz czemu?
to też dobre
Fajny film
-=DanieL=-
17-01-2007, 22:31
Nie podobało mi się. Pierwszą akcje okropnie spartaczyłeś bo pozwoliłeś jej wejsc w szlak prowadzący do wyjścia. Po 2. straszne długo trzeba czekać na jakąś akcje, stoisz sobie w depot itp. Na następny raz kiedy nic Ci się nie uda i pójdziesz do depot to zacznij kręcić nowy film, a nie tym badziewiem nam zawracasz głowe. Obroniłeś się tymi ładnymi fragami pod koniec. Ostatecznie film oceniam na słaby. Odwołuje to z mort hurami gdyż powaliło mi się, że jesteś sorcem xd. Thx za zwrócenie uwagi esdek.
No tak w pierwszej akcji się nie popisałeś,
gz loota z drugiego, a trzeciego niepotrzbnie lałes - 20 lvli mniejszy?
Nie podobało mi się. Pierwszą akcje okropnie spartaczyłeś bo pozwoliłeś jej wejsc w szlak prowadzący do wyjścia. Po 2. straszne długo trzeba czekać na jakąś akcje, stoisz sobie w depot itp. Na następny raz kiedy nic Ci się nie uda i pójdziesz do depot to zacznij kręcić nowy film, a nie tym badziewiem nam zawracasz głowe. Obroniłeś się tymi ładnymi fragami pod koniec. Ostatecznie film oceniam na słaby. Gdyż twoje pvp polega tylko na sd + burst (a gdzie mort hur?).
Mort hury druidem możesz sobie co najwyżej puścić na Otsie.. -.- Nie mówie że ma słabe pvp ponieważ jest druidem na faccu, więc wiele nie może zdziałać.Pozostaje burst+sd ,ewentualnie summony.
Po kilku minutach dodano
Ten kolo mnie rozj**bał
Zostaje mu 4 hp a on:
21:58 Sher Ranix [41]: cze
Kolejny noob który dorwał się 40+ chara.
Troche mnie w*****a jak ktos tak spamuje sd - z deka bez sensu.
Zamiast zaczac od samych hmmow, dla uspienia uwagi, ktos sobie pomysli looz uciekne i wtedy np 2 sdki.
A tutaj ledwie kogos na ekranie zobaczysz juz spam esdekuf w niego LoL ;/
ta pierwsza akcja beznadziejna , te pozniejsze srednie, ze wzgledu na to ze pvp to sie nie popisales- oni poprostu nie umieli sie uhac
Always hunted
18-01-2007, 10:32
oni poprostu nie umieli sie uhac
Trzeba być mocnym, żeby nie umieć wciskać hotkeya :P
Fajny film, druid powah!
Ale rzeczywiście, trzeba było uśpić uwagę hmmami....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.