Pokaż pełną wersje : 72 ms soluje dle na ankh for fun
Wielki Mancyz
18-01-2007, 09:23
Hiho ;]
Dzisiaj postanowiłem że pójde na dle sie pobawić i zrobie przyokazji filmik dla kolegi który mnie prosił żebym mu pokazał jak tam można sie zabawić.Filmik jest krótki bo to była tylko zabawa posiedziałbym dłużej gdyby na górze przy jednym wejściu niebyło 2 dragów + dla a przy drugim 2 dli a na dole niebyło potem respa 8o może ten filmik sie komuś przyda :]
Link ; http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17083
Komentujcie plz :P
partykus
18-01-2007, 10:43
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
czysty
a co do filmiku to spoko
paweltoja
18-01-2007, 10:59
Fajny Film... Ciekawy Inponujący no i niema wirusów
Wielki Mancyz
18-01-2007, 11:08
Ja nigdy niedaje wirusow do filmikow bo po 1. tebgo nieumiem a po 2. jakbym to umial to bym i tak niedawał bo niejestem jakimś n00bowskim złodziejem który nieszanuje pracy innych nad postacią i dba tylko o swoją dupe nadodatek robi to szkodząc innym niewinnym graczom
Mi sie filmik nie podobal...Biega jakis 70 ms co potrzebuje mana shielda,zeby draga ubic.Oprocz tego wastuje kilka bpkow,a zal mu many na 1 ue.Oprocz tego,czemu nie uzywa energy ringa?Nie szpanuj tak angielskim,bo nie jestes w nim dobry.I pocwicz troche mlvl ,bo 55 na non-pvp to zadne osiagniecie..Ten knight z czterema uhami tez nobeq.Pozatym non-stop ,,wtf" krzyczales ,jak jakis zazynany noobek.
A mogby mi ktos dac .mda do tibiCam 7.92???
Wielki Mancyz
18-01-2007, 12:21
Mi sie filmik nie podobal...Biega jakis 70 ms co potrzebuje mana shielda,zeby draga ubic.Oprocz tego wastuje kilka bpkow,a zal mu many na 1 ue.Oprocz tego,czemu nie uzywa energy ringa?Nie szpanuj tak angielskim,bo nie jestes w nim dobry.I pocwicz troche mlvl ,bo 55 na non-pvp to zadne osiagniecie..Ten knight z czterema uhami tez nobeq.Pozatym non-stop ,,wtf" krzyczales ,jak jakis zazynany noobek.
to zrob 70 lvl sorcem i ubij dla bez utamy a e-ringa na poczatkyu nieuzywalem bo go niemialem dopiero potem zlootowalem -.- a co do ue po co walić ue w 2 dle ?? n00b ??a pozatym draga bilem z utamo vita bo jakbys niezauwazyl panie mistrzu utamo vita trwa 3 minuty a po zabiciu dla schodzilem na dol do respa draga widać że grasz knightem -.-
Widzialem sporo filmikow jak 55-70 lvle bez utamy bija.Jezeli sie boisz,to uzywaj energy ringa.A nie utamo vita,bo wtedy jak bijesz draga to sie mana marnuje,ktora moglbys uzyc na UE.A co do tych UE..Wiesz ,chyba lepiej zuzyc 2 bpki manasow na 2 ue i zabic,niz biegac jak jakas ciota i krzyczec ,,wtf help 2 dls"...
Wielki Mancyz
18-01-2007, 13:09
Widzialem sporo filmikow jak 55-70 lvle bez utamy bija.Jezeli sie boisz,to uzywaj energy ringa.A nie utamo vita,bo wtedy jak bijesz draga to sie mana marnuje,ktora moglbys uzyc na UE.A co do tych UE..Wiesz ,chyba lepiej zuzyc 2 bpki manasow na 2 ue i zabic,niz biegac jak jakas ciota i krzyczec ,,wtf help 2 dls"...
Czy ty wogóle oglądałeś ten film czy masz problemy ze wzrokiem ?? mówiłem że z dla e-ring mi spadł dopiero później i go zaczołem używać jak spadł a 55-70 lvle jeżeli już biją bez utamy to elder druty i na pewno nie 55 lvle bo 55 bez utamy by mógł dlowi polizać pałke -.- a jezeli chodzi o tego knighta co mówisz na niego "ciota" to zauważ że mógł zużyć uhów troche już wcześniej omg -,- to niejest ots że masz 202023488570345 hp i walisz po 850764807476 i masz runy po 100x -.- rotfl
Mazur199
18-01-2007, 13:26
omfg ms bez e-ringa,life ringa czy df or mwall to kamikazze
jor inglisz skajl is rili loł
omfg ms bez e-ringa,life ringa czy df or mwall to kamikazze
jor inglisz skajl is rili loł
OFC mowisz o servach pvp... ;]
filmik nawet nice, ale troche malo tego zabiles jak na 25 minut... :P
AlortDeath_17
18-01-2007, 18:23
powiem jedno Gratz xD film mi się podobał
Sir Tibiak
19-01-2007, 14:10
Film słaby.
mnie sie tez nie podobal, strasznie slaby jak na 72 msa.
Etan Marth
20-01-2007, 13:16
12:10 Farr'erar [72]: today i wanna have party mit dragon lords
Te mit to chyba z niemieckiego, szkoda ze jescze nie napisales mit dem/den/der dragon lords.
@film
Nudny, strasznie chaotyczny, chodzisz ciagle od spawnu do spawnu, wchodzisz tylko po to zeby zmarnowac mane, no i "wtf" jakbys chcial sie popisac znajomoscia skrotow.
Prowo'kator
20-01-2007, 15:07
malo dl padlo i ten mlvl normlanie koszmar...
nudny film:confused:
Sir Emilio
20-01-2007, 16:07
2 dragi i juz ucieka lol... na 100 lvlu tez bedziesz sie bal 2 dragonow?
magic level: 55 <<<r0Xorz
Wielki Mancyz
20-01-2007, 16:55
moze i mlvl mam slaby ale wole expic na paccu niz sterczec jak n00b pod dp i trzaskac runy i miec podniete :/ pomyslcie czy wy byscie robili mlvl na paccu czy lvl bo ja bym wolal lvl a skoro tak nazekacie to poprostu zrobcie lepszy film.. a ja niebede dawal filmow z malych wypraw tylko wiekszych huntow i bedzie lepiej ;] rozumiem ze film slaby sam z niego niejestem zadowolony z niego bo moglo byc lepiej :/ na nastepny raz dam lepszy :D
Sir Tibiak
20-01-2007, 18:32
moze i mlvl mam slaby ale wole expic na paccu niz sterczec jak n00b pod dp i trzaskac runy i miec podniete :/ pomyslcie czy wy byscie robili mlvl na paccu czy lvl bo ja bym wolal lvl a skoro tak nazekacie to poprostu zrobcie lepszy film.. a ja niebede dawal filmow z malych wypraw tylko wiekszych huntow i bedzie lepiej ;] rozumiem ze film slaby sam z niego niejestem zadowolony z niego bo moglo byc lepiej :/ na nastepny raz dam lepszy :D
Nie jestem przekonany do tego, że następny Twój film będzie lepszy, szczerze mówiąc wydaje mi się, iż każdy Twój film będzie taki sam jak ten a nawet gorszy bowiem dałeś już nam popis swojej ''inteligencji''. Pierwszego fragmentu nie będę komentował bo niema sensu...
A tak na przyszłość, zacznij używać interpunkcji.
A co? Ty pewnie byś stał przed domkiem kilka godzin żeby potem powiedzieć "Ej mam 63mlvl i 72lvl". Może padał "kilka" razy. Niegrałeś ms to lepiej zamilcz. -.-'
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.