PDA

Pokaż pełną wersje : Shanera open battle 190ms 190rp goes down and 117 ek on hmm combo <eful>

DaNiO149
18-01-2007, 14:06
Shanera open battle (film nie moj kreci Ghost Lider)

Padają jedni z najwiekszych leveli na serwie jak nie najwieksze nie wiem bo tam nie gram :D oraz level 117 ek na HMM combo rofl

http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=dcfc3ea426d1d4d88fcbb5bc203a710e

Rehost

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16991

Miłego ogladania! :D

Myszaaa
18-01-2007, 15:26
Buahaha miałem pompe z tego co nagrywał i jego gildi.. Sie czaić pół godziny zamiast ruszyć, ich było x3 więcej... Fartem ubili xd

31337
18-01-2007, 19:00
najpierw sd combo, potem gfb teraz hmm. WTF?! Co bezie dalej, LMM, vis, z łapy? -.- Trzeba oszczędzać, no ale bez przesady ;]

Tentotrix
18-01-2007, 19:08
@up
nastepne bedzie wand of vortex combo ;p,tak pozatym to oni nie oszczedzaja,tylko chca pokazac swoja przewage i osmieszyc przeciwnika,zabijac go z jakis slabych run :)
@topic
film fajny,ale war jak war :)

Fallathanu
19-01-2007, 20:55
Film spoko, ale nagrywajacy to porazke, totalny noob 0o Zalozy jednego ssa przez cala walke, w ogole po co mubyly te burrsty skoro on nie wie ze trzeba jeszcze miec luk w lapie zeby z nich strzelac.. Odrazu widac ze br :o

Felux
19-01-2007, 21:01
@up
jestes przykladem ze nie lvl czyni czlowieka inteligentnym o0

@filmik

polewka ;d

Fallathanu
19-01-2007, 21:04
@up

Moze lepiej napiszesz czego przykladem ty jestes ? Bedzie ciekawiej..

Felux
19-01-2007, 21:16
Jakbys byl bardziej inteligentny to bys wiedzial ze specjalnie zalozyl Shielda i ssa w reku wrazie gdy by dostal combo odrazu przemienia na ten w reku ssa ; )

ale widac male masz doswiadczenie w takich sprawach :)

Fallathanu
19-01-2007, 21:28
Jakbys byl bardziej inteligentny to bys wiedzial ze specjalnie zalozyl Shielda i ssa w reku wrazie gdy by dostal combo odrazu przemienia na ten w reku ssa ; )

ale widac male masz doswiadczenie w takich sprawach :)

Hahaha.. stary widac ze masz doswiadczenie w wojnach jak malo kto, w reke ssa zeby szybciej przelozyc bo combo dostanie, doprowadziles mnie do lez, tylko powiedz mi czemu uzyl 2 ssa przez cale battle i jak cisnal go ten 190 ms to nawet nie pomyslal o tym ze wykorzystac ten Twoj pro masterski sposob zalozenia ssa z reki. Wez sie poprostu zamknij 16 latku, bo nie wiem czy mam Ci wspolczuc czy moze sie smiac :o
Jak chlopak refleksu nie ma to do niego napisz i mu jakiegos bota podeslij na zmienianie ssa.. Ty pewno walisz z burrstow bez luku, bierzesz go porpstu w reke i rzucasz w ludzi, co nie ?

Felux
19-01-2007, 22:48
Ty pewno walisz z burrstow bez luku, bierzesz go porpstu w reke i rzucasz w ludzi, co nie ?

Nie , rzucam Słownikiem Ortograficznym o ziemie i se mówię po h*j cie zrobili skoro i tak nikt do ciebie nie zagląda :)
I na "kłótnie" zapraszam na PM , Pozdro

Szkut
19-01-2007, 22:56
@up

@filmik

polewka ;d

Pewnie nie ogladales filmiku kiedy Ghost Lider nabil 15 fragow na battle ;)

Always hunted
19-01-2007, 23:37
Taka mała uwaga, to nie do końca było Hmm combo, bo użyto jednego Exori, i poleciały przynajmniej 2 SDki

Więc niezaliczone jako Hmm combo :)

Felux
20-01-2007, 00:29
Taka mała uwaga, to nie do końca było Hmm combo, bo użyto jednego Exori, i poleciały przynajmniej 2 SDki

Więc niezaliczone jako Hmm combo :)

no ale 80-90% hp zabrane zostało przez hmm więc można przymknąć oko :>

Rezidew
20-01-2007, 00:48
Ładnie im poszło z ms i rp, podobało mi się jak knight im nie raz uciekł, a tak sobie myślę, że poddał się przy "hmm combo" spokojnie mógłby się uhnąć i tak prędzej czy później by padł.

Frapper
20-01-2007, 03:20
up@ po co? skoro mial aola to mi jednak przy 100% smierci szkoda by ich bylo

Lazar
20-01-2007, 10:18
Nie , rzucam Słownikiem Ortograficznym o ziemie i se mówię po h*j cie zrobili skoro i tak nikt do ciebie nie zagląda :)
I na "kłótnie" zapraszam na PM , Pozdro

No to "SE" mów.
Jak już chcesz być taki mądry, inteligenty i najlepszy no to piszę się SOBIE.
A co do filmiku, to dopiero będę oglądał.

DaNiO149
20-01-2007, 11:41
Film spoko, ale nagrywajacy to porazke, totalny noob 0o Zalozy jednego ssa przez cala walke, w ogole po co mubyly te burrsty skoro on nie wie ze trzeba jeszcze miec luk w lapie zeby z nich strzelac.. Odrazu widac ze br :o

Od razu widać, że ten twój 112 MS to totalny nóóbek albo kupiłeś postać na allegro. Jakbyś był inteligentny to zauważył byś, że na open battle zawsze kręcą się noob chary by ktoś z biorących udział w wojnie wbił na nim unjusta, co powoduje bezsenswonego fraga i 15 minut pz locka... Dlatego logiczniej jest nie używać burstów, gdy na około kręci się dużo low levelowych charów... Może ty chciałbyś zaliczyć jakiegoś fraga na wojnie hmm... na 12 druidzie? -.-

Rozqu
20-01-2007, 12:21
Felux czepiasz sie ortografi a "ch*j" sie pisze przez ch :) wiec milcz
Co do up zawsze warto miec luk na miescju zaden knight nie podleci blisko niego bo by dostal combo wiec nie wiem po co tu shield.. a co do pz widzieli ze wygraja wiec raczej mu nie robilo te twoje zasrane 15 minut
Co do tematu ten pan gdy dostal 2 sdki uciekal na koniec bitwy lykajac mfy a ze dobil kilka sztuk to nie znaczy ze jest dobry _._ ogolem nie lubie bitw na pustyni ^.-

DaNiO149
20-01-2007, 12:42
@ up

Twierdzisz, że zasrane 15 minut nic nie daje ale niezbędne unjusty też nic nie dają??

Pomyśl, jeśli potrafisz.

Rozqu
20-01-2007, 13:28
Ty juz widze to zrobiles zawsze mozna przestac atakowac nie zawiniesz w hita kozaku ;)a tak aporpo czepiales sie rownierz 15 minut juz przestales ojojo jes jes jes ^.- pozatym jakie unju.. szybko znikaja;) no ale wkoncu nie wiesz kogo ty zabijesz swoim knightem lols

DaNiO149
20-01-2007, 23:46
@ up

Żal mi Ciebie kozaczyno swoją postać chyba naprawdę kupiłeś na allegro albo jesteś jakimś zlamusiałym człowiekiem wiedzącym, że i tak nie ma racji ale wierzącym w to iż jesteś jednym z nielicznych Mr's Pro... Weź się w ogóle *******nij w ten swój zafajdany pusty łeb bo nie widzę rozsądniejszego wyjścia dla Ciebie...

BTW. jes jes jes unjusty znikają szybko bo w miesiąc tak samo jak rs ... Gz inteligencji przedstawicielu ciemnej masy -.^