Pokaż pełną wersje : co zrobić z voododoll?
Mam z questa voododoll który przypomina króla i za chiny ludowe nie wiem co z nim zrobić:o
HELP
Cieszyć się z fajnej laleczki;)
I tyle? jak bym miał domek to bym ją tam położyl na szpan;) ,ale że nie mam to co z nią zrobić?
Ma ktoś pomysł?
A tak pozatym kupi ją ktoś?:) A jak tak to za ile?
za kazdym razem kiedy na nia spojzysz powinien poprawic ci sie humor
prponowal bym ci przytulanie ich bo fajnie wygladaja
XD
krzysiek12
18-01-2007, 18:58
ciesz sie z fajnego itremu lub go sprzedaj
Frezzy Fire
18-01-2007, 20:19
A z jakiego questa jest ta lalka 8o ?
Bocaccio
18-01-2007, 21:32
Z questa na amazon camp w veno z witchami ;PP
DAWID19911
18-01-2007, 21:36
ja bym se ja zostawil w depo i czasami bym ja dal na depo i sie nia chwalil.
8o hehehehehehehehehehehehehehe8o
Lolus'Pall
18-01-2007, 22:28
...Ty a ja cos erotycznego powiem...ja to bym se maznol na pulpitku te ze lalke, zamknol sie w pokoju, odsunol krzeslo, sciagnol spodnie, sciagnol majtki, nasmarowal bym se raczke zeby skory nie zjarac, zlapalbym kapucyna i przy tejze lalce walnol bym se pamieciowe, ale to tak dobrom, takom bjutifuler :)
A tak serio ;/ no QWA co za bezsensowne pytanie ;/ no najlepiej sprzedac, jesli nie potrzebna, albo dac do dp i niech sie kurzy ..
:confused: chyba ją sprzedam ale za ile i czy ktos kupi?
Pan Goner
19-01-2007, 19:57
[QUOTE=Lolus'Pall;1206773]...Ty a ja cos erotycznego powiem...ja to bym se maznol na pulpitku te ze lalke, zamknol sie w pokoju, odsunol krzeslo, sciagnol spodnie, sciagnol majtki, nasmarowal bym se raczke zeby skory nie zjarac, zlapalbym kapucyna i przy tejze lalce walnol bym se pamieciowe, ale to tak dobrom, takom bjutifuler :)
czuje az te ciepelko w majtkach po tym xD
topic:
ja pierdole za przeproszeniem,kupiles chara na allegro 15 lvl zrobiles tego EVUL ciezkiego questa i myslisz ze ktos to kupi za mpa + sov ? moze sprzedasz jakiemus manemu z nadmiarem kasy za 500 gp albo jakiemus newbie powiesz ze to magiczna lalka ktora wlamuje sie w nocy do domkow innych graczy przez okno i kradnie itemki ktore w nim leza... -.-''
PS:sory za bledy :P
Elder Nagan
19-01-2007, 20:48
Nie karmic trolla...
btw. nie odpowiadajcie na glupie posty uzytkownikow..jak nikt mu nei bedzie odpowiadal to skonczy z tibia...jednego dzieciaka mneij i dobrze
ja moge ja kupic za 2-5 gp xD
(mam takie dwie lalki (vodoodoll (king))))))))))))))))))))))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.