Pokaż pełną wersje : Dark Catedral
Yo! Mam dylemacik. Idę sobie poexpić na DC i teraz proszę was o jakieś sugestie. Czy mam brać coś specjalnego na potwory w DC? Biorę ze sobą 3,5 bp Uhów i bp lmmów na stalkery. Nie będę schodził głębko jakoś, ale jednak... W ogóle czy opłaca mi się tam pójść? Czy dam tam sobie radę spokojnie i czy będzie duży waste, lub czy będzie zysk. Mam 20 lvl knight skille 61/61, eq: crusader helmet, crown armor, knight legi, medusa shield i fire axe. Nie piszcie że nie pójdę na DC, bo po drodze GS się respi, bo to wiem. Idę przez Outlaw camp.
Z góry dzieki za pomoc
Snopeczek
18-01-2007, 18:57
Jezeli sądzisz że sądzisz że już dojdziesz do DC, to moim skromnym zdaniem nie poradzisz sobie.. Oczywiście 1 poziom to błachostka. Ale juz poziom -2 jest naprawde trudny.. Ganiaja Cię wszędzie witche, ghosty.. Moim druidkiem zrobiłem tam up-downa i odrazu yellowa hp. Radze dotrenowac do 70/70 i EF staje przed Tobą otworem
O schodzeniu na -2 nawet nie myśl na takim lvlu leżysz od jendego comba pod schodami. A na -1 nie klepiąc DS'a i nie zapuszczając się w Assasiny+ Dark Monki 3.5Bp starczy ci na kilka h expienia.
Nietypowy
18-01-2007, 21:22
Jezeli sądzisz że sądzisz że już dojdziesz do DC,
Hehe xP
Co do przejścia przez Outlaw Camp... I tak możesz wpaść na gs'a xP...
Co do czegoś specjalnego... Weź aola to ci eq nie wypadnie :) ...
Poexpij sobie na 1 piętrze na tamtejszych mobach albo na -1 pierwszego piętra skl, ghule lub slimki albo tarantule :) ... pzdr
jeśłi dojdziesz do katedry (cięęężko będzie) to exp ci się bardzo opłaci, bo nawet zanim dodali gs'y po drodze to exp tam się opłacał. twoim problemem może być nawet zbyt duży respawn, bo 5 banditow, 4 wild warriory i 4 smugglery to już całkiem poważna sprawa dla knighta 20lvl. ale w sumie jakbyś miał fooda i nie zapuszczał się na assassiny i dark monki to na -1 poradzisz sobie bez UH-ów (przynajmniej tak było w moim wypadku). na -2 za schodami nie schodź, chyba że chcesz paść, ale chyba tak nie jest ;)
za to polecam jakinię ze slimami na -2 oraz jaskinię z ghoulami i szkieletami, nie idź tylko na ds'a, bo to by był ogroomny waste UH-ów. jest jeszcze fajna jaskinia z tarantulami, powinieneś sobie poradzić, ale uważaj bo pod koniec respi się ich czasem około 5 naraz. a jak będziesz miał mało fooda, to jest duża jaskinia z rotwormami, tam spokojnie możesz ładować życie i manę.
NO CHYBA ŻE PO UPDATE ZMIENILI TEŻ RESPAWN W CAŁEJ DARK CATHEDRAL
(wtedy to jest nieaktualne)
prawie jak poradnik... :p
Nie wiem jak na twoich skilach sie expi bo ja na takich nie expilem tylko wyskilowalem odrazu wieksze ale to nie o tym historia. Chce tylko napisac że polecam wziaść dragon lance zamiast fs'a i tarczy tylko bedziesz musial nieco uważac żeby sie nie wwalic np. na 5 tarantul albo slimów i ogólnie nie wbijaj sie na pałę w środek pomieszczen, lepiej poczekaj tuz przed nim a monstery same przyjda z reszta z czasem sam będziesz wiedział co i jak :) grunt w tym ze polecam dragon lance :p
Zapadam z wami DC to jedno wielkie gowno ...
1) Pelno Nooba
2) Gownine Potwory (a co za tym idzie)
a) gowniany exp
b) gowiany loot
3) Po drodze mozesz wpasc na Gsa.
Odradzam expic na tym scierwie.
Pozdrawiam.
PS: A masz wogole Pacc ... bo chyba nie byl bys takim jelopem miejac pacc isc na DC.
Paladinka-Danubia
19-01-2007, 12:48
Zapadam z wami DC to jedno wielkie gowno ...
1) Pelno Nooba
2) Gownine Potwory (a co za tym idzie)
a) gowniany exp
b) gowiany loot
3) Po drodze mozesz wpasc na Gsa.
Odradzam expic na tym scierwie.
Pozdrawiam.
PS: A masz wogole Pacc ... bo chyba nie byl bys takim jelopem miejac pacc isc na DC.
Coz za wypowiedz na "poziomie"
Na 20 lev gdzie ma isc expic ryckiem ?? DC jest w sam raz, a ze przed UpDate bylo tam duzo low lev to dodano GS ktory ma temu w jakis sposob zaradzic - zaradza dosc skutecznie dla nowych graczy, bo starsi wiedza jak ominac.
Coz za wypowiedz na "poziomie"
Na 20 lev gdzie ma isc expic ryckiem ?? DC jest w sam raz, a ze przed UpDate bylo tam duzo low lev to dodano GS ktory ma temu w jakis sposob zaradzic - zaradza dosc skutecznie dla nowych graczy, bo starsi wiedza jak ominac.
Wiec sie pytam czy ma pacc.
Jesli nie ma Pacc to niech idzie na:
Dwarfy - Dwarfy Solidery.
Ghule - Skieletony.
Minotaury - Roty.
Slimy.
Wiecej tego podobny exp ... i mniej Nooba.
I nie mow ze szybciej level na DC wbije gdzie na jedengo Wild Warriora po 4 osoby sie zucaja.
Chya dawno Borune na DC nie byłes, jest to dla 20~ knighta najlepszy exp wraz z kasa.
Van Rebeliant
19-01-2007, 16:23
na -1 super exp do 30lvla, potem możesz już pobłądzić na cyce nad pohem, na -2 nawet nie myśl 50rp 78dista hunciłem TYLKO DOOKOŁA SCHODÓW a i tak ledwo wyrabiałem
Moze troche przesadzilem ale osobiscie jak gram w Tibie to na Paccku wiec
na Dc nie ide ... Kiedy skasowali mi Ms, wzielem od ziomka 73 Knighta na
Facc, wiec poszedlem zwiedzac ta Dc to byla masakra normalne Tlumy ludzi.
Dodam ze bylo to na Isarze. Swiecie PvP wiec co musi sie dziac na No-PvP.
Pozdrawiam.
@up
ale to chyba przed up-datem, teraz nie ma duzo luda
Van Rebeliant
19-01-2007, 16:36
Tera są tam dosłownie pustki, średnio 2 osoby na całe DC siedzi, nie 8 jak przed upem ;p
Zombiakus
19-01-2007, 17:05
Jezeli sądzisz że sądzisz że już dojdziesz do DC, to moim skromnym zdaniem nie poradzisz sobie..
Z całym szacunkiem, ale nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Ja expiłem na dc o 11 do 39 lvlu i padłem tylko raz przez kick na slimach ;). Nie dość tego, do 26 lvlu nie brałem uhów dopiero później zacząłem brać, ponieważ h lvle specjalnie lurowały Gsy pod Dc, a czasami trzeba było się uhać na niższych piętrach ;)
Peace
Bocaccio
19-01-2007, 20:50
Ja z dwoma qmplami (3 druidow razem cos okolo 26-28 lvle) spokojnie wyrabialismy na -2 :P tylko ze na polnocnej wschodniej i zachodniej czesci, na poludnie sie nie zapuszczalismy xD :P po prostu razem 6fd i jazda ^_^.
@topic
Idz i exp se spokojnie :P
A jak cie nie przekonalem to poskilluj troche ^_^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.