PDA

Poka¿ pe³n± wersje : PROSZE WEJDZ TU I POMÓ¯ !!!!!

nawigator
21-10-2003, 18:14
ej jestwem zdersperowany nie wiem co zrobic najprqawdopodobmnij mam na kompie Key loogera albo inne podobne guwno moje konto zostalo shackowane 6 raz powiedzcie czym to mozna usunac albo cos z tym zrobic (mam System Win XP a takze northona 2003) prosze help i nie mowcie o reinstalce bo nie moge zrobic szukam spsobu innego aby to wyjebac z kompa
HELP PLZ ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( pomó¿cie prosze ;(

Matises
21-10-2003, 18:17
;( Jak u¿ywasz Tibii gg to jest ryzyko ¿e tak siê mo¿e staæ doradzam zmieniæ has³o i zainstalowaæ jeszcze raz windowsa ale z tym windowsem to ¿art :(
£±cze wyrazy wspó³czucia ;( ;(

Matises
21-10-2003, 18:18
Sugeruje defragmentacje dysku zrobiæ albo sprawdziæ system £acze wyrazy wspolczucia ;( ;( ;(

nawigator
21-10-2003, 18:21
;( dzieki ale defragmentacja uklada pliki a nie wyszukuje k leoggery itp a to drugie co napisales to nie wiem o co chodzi :( ;( ;(

nawigator
21-10-2003, 18:40
EJ NO PROSZE POMOZCIE NO MODZIE A TY WIESZ ? PLZ HELP

nawigator
21-10-2003, 18:54
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
no co z wami jest pomó¿cie na czasie mi bradzo zale¿ y !!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((

nawigator
21-10-2003, 20:29
dzieki zajebista pomoc dziekuje nie wiem co powiedziec powiem jedno KONCZE Z TIBIA ;( ;( ;( ;( ;( ;(

kotomaniak
21-10-2003, 21:36
Mam takie cacko które czy¶ci rejestr. Jak ten twój trojanopodobny stwór siê w³±cza przy starcie kompa to mój cacek na 60% go wykryje i bêdzie go mo¿na usun±æ, a przynajmniej sprawiæ ¿e stanie siê nieaktywny.
Je¶li ciê to interesuje mail me!!!

nawigator
21-10-2003, 21:39
kitomaniak THX jak mozesz to przeslij na Email [email protected] albo na gg napisz 266 35 30 plz fast

kotomaniak
21-10-2003, 21:49
Mam jeszcze jedn± sugestje jak hujstwo unieszkodliwiæ. ¦ci±gnij sobie ZoneAlarm lub co¶ podobnego. ZA spyta siê któremu programowi daæ dostêp do netu. Zabronisz wszystkim podejrzanym programom i bêdzie cacanie. :]

nawigator
21-10-2003, 21:51
napisz do mnie na gg
266 35 30
plz

kotomaniak
21-10-2003, 22:00
Nie mam gg (siara nie?)
Ju¿ wys³a³em to cacucho. ¦ci±gnij ZoneAlarm, siê przydaje!

nawigator
21-10-2003, 22:02
powiedz mi swoj server i jaka nazwa postaci jak to wypali to ci staffika przesle

kotomaniak
21-10-2003, 22:08
Eternia Venore <cut by ja>
hehehe

nawigator
21-10-2003, 22:19
zajebiscie mam kumpla na eterni napewno jakis stafik dostaniesz tak co bys chcial ? ale wiesz tak do 5 -10 k
???

ktos_ze œwiata NOVA
21-10-2003, 22:24
www.programosy.prv.pl

i potem znajdz w zabezpieczajacych ad-aware czy cos takiego

nawigator
21-10-2003, 22:37
@ ktos ze swita nova
jaki masz nick na novej ?

nawigator
21-10-2003, 22:51
@kitomaniak
dzieki ale jakie ja mam pliki szukac ? jakies nazwy ? rozszerzenia ? itp plz

Magus
22-10-2003, 04:12
@Nawigator - powiniene¶ mieæ raczej ksywke Plagiator bo nie do¶c ¿e "kradniesz" czyje¶ avatary (konkretnie to pomys³y na nie) to jeszcze za¶miecasz forum swoimi g³upimi postami. Naucz sie cz³owieku ze przycisk EDYCJA POSTA jest po to by z niego korzystaæ.

Re down: Zapomnia³em dodaæ bys sie kontrolowa³ bo te bluzgi sa zbyteczne. (Zreszta to typowe dla prostaków ze nad soba nie panuja).

nawigator
22-10-2003, 13:31
koles tobie sie cos w g³owie (Cenzura) nic nikomu nie kradne i to ja zostelem okradziony
i ty mi (Cenzura) mowisz o edycji postów jak (Cenzura) sie na czyjs temat i piszesz nie wiadomoco jak nie pomogasz to (Cenzura) niekt cie o zdanie nie pyta³ !!!!!!!!!
A ty powinienes miec ksywe (Cenzura)
a mowisz o zasmiecaniu formum jak posprzatasz swoj pokoj to pogadamy

Edit by Gremlin

kotomaniak
22-10-2003, 13:38
Jak chcesz plików szukaæ to www.plikoskop.pl lub na wp.pl szukaj pliki. Chcia³bym fire sworda :D lub spike sworda + opcjonalnie bp of UH.
Niezbyt wygórowane ¿±dania? ?(

Gimlos
22-10-2003, 13:41
spokojnie nawigator! bez tych przeklenstw by sie obeszlo... ale rzeczywiscie magus po kiego czorta piszesz takie posty? ani one mu nie pomoga a jak widac skutku ten post tez nie przyniosl :D

nawigator
22-10-2003, 14:27
kitomnaiak da sie zrobic to co chcesz (ale jedno z tych rzeczy ?)
gimli syn golina dzieki wiesz nie wiem o co mu chocidz a on mowi ze ja cos ukradlem jezeli wiesz o co chodzie to mi powiedz

kotomaniak
22-10-2003, 14:35
Mam ju¿ gg jak swoje w³±czysz to pogadamy

nawigator
22-10-2003, 15:26
wlaczylem

kotomaniak
22-10-2003, 15:33
Wys³a³em ci na maila tego czy¶ciciela rejestru. wejdz na www.zonealarm.com potem na downloads potem na ZoneAlarm w menu po lewej, a potem download Zone Alarm. Kapisz?

Hukeram
22-10-2003, 16:39
Tak...Derlik...on chyba na gery.pl dostal bana...za nabijanie postow...za nabijanie glupich postow...a tak do ciebie...z kradzieza mu chodzilo o to ze ukradles avatar pewnej osoby...tak samo jak zrobil to jakis gostek z tego forum z moim...ale pominmy to...
PS.Modernatorzy...ostrzegam was przed min po raz drugi...on ma cos chyba 12 lat o ile pamietam...nie zemym mial cos do 12 latkow ale...on jest jakis...inny ;)...

n3m3s!s
22-10-2003, 20:07
Nawigator:
Magus ma racje. Nie edytujesz postow a chyba nie powiesz mi ze tego nie umiesz. I kultury troche. Rozumiem ze jestes zdenerwowany ta cala sytuacja ale to nie powinno powodowac ze bedziesz bluznil na kogos kto ma racje. Magus ci zwrocil kulturalnie uwage a ty jak mu odpowidziales? Zastanow sie i wrzuc na looz.

PS: teraz na mnie najedziesz?

PS: Nie wiem dlaczego ale to forum schodzi na psy.

Misq670
22-10-2003, 20:43
Zabrzmi to jak wyrok..................format wszystkich partycji!! Prosze wstac, sedzia wychodzi :P:P:P:P

nawigator
22-10-2003, 21:30
@n3m3s!s wiesz ja ni lubie bluzgac itp ale jak mi taki koles wyskakuje to wiesz a z ta edycja to mi net jakos lagi mial i nie moglem edytowac wiec. i nic nikomu nie ukradlem jezeli chodzi to co mam obok ten gif dostalem od kumpla a to juz nie moje zmartwienie skad on go ma

wiec sznaownie prosze nie wchodzic na temat jak nie piszecie z nim nic zwiazanego

i na tibia gery nie dostalem bana a ten Hukeram czy jak mu tam to tak szanownie powiem to jest dopiero nabijacz postów móg³ to do mnie napisac na PW ale gdzie on musial nabic tego jednego posta
i mam 23 lata a nie 12 jak jestes taki ostatni sprawiedliwy to sie ucz to bedziesz Praw(iczkiem)nikiem

n3m3s!s
22-10-2003, 21:35
Magusowi chodzilo, ze "ukradles" pomysl na avatar. Dobo ma takiego gifa w podpisie wiec niby nie powinienes uzywac takiego samego. Wydaje mi sie ze jesli Dobo nic nie mowi ( bo po co..) to jest ok.
Juz sie nie wtracam do tego tematu bo nie widze innego rozwiazania oprocz formatu.

nawigator
22-10-2003, 21:40
@n3m3s!s yyy ten problem zostal rozwiazany przez KOTOMANIAKA i dziekuje mu za to ale ja od DOBO nie wzialem tego gifa tylko kupel mi to przeslal na gg to obie walnolem to na miajscu fotki
a tak pozatym jeszcze jeden koles to na tym forum ma i do niego nikt nic nie pisze a do mnie jak zwykle sie ktos przyczepi

DarkBraver
22-10-2003, 22:51
Na poczatku w pasku zadan strat wybierz uruchom i wpisz msconfig
przejdz do zakladki autostart <czy cos w tym rodzaju, nie jestem w stanie teraz jak to sie nazywa na xp...> i odznacz wszystkie programy
mozesz sobie zostawic powiedzmy gg czy cos w tym rodzaju, ale reszta to smieci, pozatym komp bedzie sie szybciej uruchamial.
tym samym unieaktywnisz trojana.
Keylogery to przeszlosc, przeskanuj kompa najlepiej na mks_vir, <lub na jakimkolwiek innym - najlepiej w trybie awaryjnym> a usunie ci z kompa wszystkie wiry,robale etc.

...A i zmien haslo na swoim accouncie
+ hasla nie zapisuj na zadnych kartkach etc, bo najprawdopodobniej koles "hakujacy" <-- hehe to jakis twoj kumpel.

Matises
22-10-2003, 23:19
Je¶li grasz w otoczeniu znajomych to lepiej uwa¿aj bo kto¶ ci powie ¿e "Po co mi twoje konto" a pozniej bedzie se wchodzi³ a tobie bedzie mowil ze on nie gra w jakas Tibie :O

Simix
24-10-2003, 18:45
Poparzcie na muj podpis.... ;( ;( ;( ;(

Forus
04-11-2003, 18:38
wiecie niezly pomysl ale ja potzebuje program udawaj±cy PACCA i jeszcze do chronienia przed hackiem podajcie mi jakie¶linki plz bêdê bardzo wdziêczny

kotomaniak
04-11-2003, 18:40
Jaki pan sprytny... Nie lepiej po prostu kupiæ pacc?!? A jak kasy nie masz to masz pecha. Oszukuj sobie gdzie indziej!

Forus
04-11-2003, 18:45
niezly pomysl bo ja kasy nie mam i mam pecha :( ale z cholere chcem se kupic tego pacca przydalby mi sie jestem maniak kompa z siedzeniem codziennie z 10 h przy kompie siedze :]

Owoc
04-11-2003, 18:48
Zdecydowanie polecam Zone Alarma tak dok³adnie wy³apuje programiki i pyta czy daæ im dostêp do neta ¿e keylogger NIE MA SZANS. :D :D
Jak chcia³em z ZA pograæ na necie to czêsto by³y problemy bo gram a nagle wyskaqje ta chmurka z napisem "do you want to allow xxx to access the internet" ale Tibii to nie dotyczy bo mo¿na j± spox minimalizowaæ itp. :D :D
Mam nadziejê, ¿e sobie poradzi³e¶ z keyloggerem :]

Forus
04-11-2003, 18:55
dzieki tylko daj mi linki z programem udawaj±cym pacca i z zone alarm i bedzie spox :]

kotomaniak
04-11-2003, 19:12
Wejd¼ na www.tibia.kgb.pl i ¶ci±gnij z downloada

Forus
04-11-2003, 19:15
sci±galem tylko nie umiem dobrze angielskiego
ja mi przetlumaczysc to bedzie cool bo to juz uzywalem ale mi to niewychodzi
zara dam ci tekst co tam pisze ok?

kotomaniak
04-11-2003, 19:18
Tra siê angielskiego uczyæ. Nie przetu³macze ci! Mam szczer± nadziejê ¿e cie shackuj±! (oszustwo nie pop³aca)

Forus
04-11-2003, 19:20
bardzo smieszne hahaha akurat go uzywalem ale mi nie wychodzilo

DarkBraver
04-11-2003, 19:25
Ello Ziomek, ja postaram Ci pomoc.
Temat moze byc zwiazany z twoim polaczeniem z internetem, lub faktycznym keylogerem.
1.Po³±czenie
I w tym jest chyba pies pogrzebany, bo jezeli korzystasz z jakiejs sieci <lan> udosteopniajacej neta <przez kablowka etc> to najprawdopodobniej jestes przez kogos shniffowany <podsluchuja twoje pakiety, i w tym momencie koles moze miec twoje wszystkie chasla i do wszystkiego> co wcale nie umila ¿ycia. Jedynym sposobem na "ukrycie" swoich danych to zaszyfrowanie ich jakis progsem, lub jezeli koles nasluchuje konkretne Ip uzyc jakiegos spoffera, aktualnie nie moge Ci nic powiedziec, bo naprawde od dawna nie widzialem winshita.
2. Keyloger/Trojan
Bardzo smierdzace zabawki, lecz uzywane tylkkko przez "haaakierow" jedynym sposobem na pozybcie siê ich to przeskanowanie o/s'u <najlepiej w trybnie awaryjnym> albo jakims najnowszym updadem jakiegos Av'a a jezeli nie masz to polecam MKS_vir.

Ps. Przy nastepnej zmianie hasla zmien hasla do skrzynki pocztowej, mozliwe ze koles je zna i za kazdym razem gdy ty je zmienisz, on juz je zna.

To tyle odemnie... sam nieweiele wiem, ale jak na ile moglem, na tyle powpomoglem.

cYa

nawigator
04-11-2003, 22:06
nom wielkie dzieki wszystkim za posty