PDA

Pokaż pełną wersje : Duskiness -Nagranie z Teamspeaka~

Veltaxio
20-01-2007, 13:26
Temat z nagraniem dusk zostal usuniety wiec postanowilem zrobic wlasny ;p

http://www.rogepost.com/n/4833311275

7 MB zamist 32 MB! (jakosc taka sama)VV
http://tibicam.superhost.pl/war.mp3
(prawy przycisk na tym i "Zapisz element docelowy jako.." lub kliknij, zeby odtworzyc)

Filmiki tibia.cam:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15913

lub

http://rapidshare.com/files/9012754/kurwalol.rec.html

Petro rox ;d

Enjoy !

Wigget
20-01-2007, 14:12
hahahaha roxz ... co ta gra robi z ludzmi

Szkut
20-01-2007, 14:13
Bo to polacy sa :p DALEJ ZUL DALEJ!

Anvortis
20-01-2007, 14:28
Ten pierwszy link, to jakis zart, nie? :P

Sir Mituzux
20-01-2007, 14:35
OWN3D lol evul omfg pro xD

Veltaxio
20-01-2007, 14:49
Ten pierwszy link, to jakis zart, nie? :P

Tzn ? Link jest sprawdzony no chyba ze wolisz rapida -.-

Etoric
20-01-2007, 15:00
buauaahahaha;d "co to kurwa jest" hahah super

Always hunted
20-01-2007, 15:03
Imargam, pamiętam nagranie z wojny kiedy jeszcze ty i Taifun byliscie po tej samej stronie... ten *.wav wysiada przy tobie :P
Mi się wydawało czy ten w miarę rozsądny i spokojny to był Taifun? Czy kto to był?

PS: Fajna propaganda :> Ciekawe jak wygląda nagranie z WASZEGO TeamSpeaka, jeśli go używacie :D

-kicka dostałem. lol.
-lol
lol!

Dawids
20-01-2007, 15:05
@up
to byl taifun on zawsze spokojny
Imargam taki madry chcial bym uslyszec nagranie od was z tsa:)
Btw. fajne nagranko

Bongozzpl
20-01-2007, 15:12
dzikie wycie , wyzywanie sie nawzajem = duskiness hahha , debile

Sir Emilio
20-01-2007, 15:13
na filmiku pokazane mega "pvp" duskiness ktore dalo sie nabrac na to samo 4 razy

hide
20-01-2007, 16:04
Do klanow grajacych w gry FPP nie ma co porownywac. Zawsze jak cos jest z TeamSpeaka z Tibii to wszyscy sie drą i nikt nie wie o co chodzi. Jak ja gralem w SoF2 w klanie to "cisza.. cisza.. >ktos zaczyna spiewac hity disco polo<.. [LIDER]morda jak przegramy to odpadniemy.. cisza.." :>
W Tibii same dzieciaki co panikuja..
Aaa.. polecalbym nauczyc sie kompresowac dzwiek ;)
WKLEJ TO DO 1 POSTA!! 7 MB zamist 32 MB! (jakosc taka sama)
(prawy przycisk na tym i "Zapisz element docelowy jako.." lub kliknij, zeby odtworzyc)

gigoro
20-01-2007, 16:17
@Up
wlasnie mialem to skompresowac, ale juz ktos mnie wyprzedzil :D

Btw, Hide, to byl Twoj 500 post ^.^

alz'q
20-01-2007, 18:58
@ima~
czemu nie dasz nagrania jak byles z duskami przeciwko sun~ ?
Jak sobie przypominam to ty najbardziej tam piszczales...

otoya
20-01-2007, 19:49
ima piszczal bo niemial mutacji glosu wtedy mial chyba 13 lat uhac moczykija moczykija moczykija wal gfb tajfun yebak biergnie na necro wezme go solo:baby:

Van Rebeliant
20-01-2007, 20:44
IAHAIHAAAHAHAIAHAHAHA ROTFL ROTFL OWNED ROX MASTAH B)B)B):cup::cup::cup:

Ravill
20-01-2007, 20:52
Chłopaki wymiatają... ;)

Veltaxio
20-01-2007, 21:20
WKLEJ TO DO 1 POSTA!! 7 MB zamist 32 MB! (jakosc taka sama)

Dzieki ziomek ;)

@ima~
czemu nie dasz nagrania jak byles z duskami przeciwko sun~ ?
Jak sobie przypominam to ty najbardziej tam piszczales...

Z tego co wiem nagranie jest dostepne na tibia.pl wiec rusz swoj mozg i poszukaj :)

alienrotfl
20-01-2007, 21:29
Ima moglbys prosić :

Vision vs Aberratio + Duskiness Wmv
http://rapidshare.com/files/10778975...owned*****.html

Do Ściągniecia przez cos innego? bo rapid mi nie fafa z góry dzieki

Fejkowiec
20-01-2007, 21:52
Z tego co wiem nagranie jest dostepne na tibia.pl wiec rusz swoj mozg i poszukaj :)

Nie wiem pod jakimi slowami kluczami szukac, wiec prosilbym o linka ;)

@topic

A to nagranie to kupa smiechu w niektorych momentach ; o

Veltaxio
20-01-2007, 22:27
Ima moglbys prosić :

Vision vs Aberratio + Duskiness Wmv
http://rapidshare.com/files/10778975...owned*****.html

Do Ściągniecia przez cos innego? bo rapid mi nie fafa z góry dzieki

http://www.megaupload.com/?d=XP4SCPZ7

Dziala ? xd

Nie wiem pod jakimi slowami kluczami szukac, wiec prosilbym o linka ;)

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89990&highlight=furora

PanKracy
20-01-2007, 22:30
"Nie podpalajcie mnie bo majt ringi ida!" HAHAAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAH LMAO!!!!!

Fejkowiec
20-01-2007, 22:35
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89990&highlight=furora

Ok, thx, poszukam w tym temacie rehosta, bo glowny link 1 poscie nie dziala ;]

Thx. bede mial co sluchaC:P

Jalokowy_
20-01-2007, 22:39
Hehe, ogolnie to normalne nagranie, nie ma co sie buzowac (no poza kilkoma lekko zdenerwowanymi osobami ;D)

Ps. Ten Dre to jakis uposledzony jest - rofl ;d

Veltaxio
20-01-2007, 22:40
http://rapidshare.com/files/9945038/wojna.mp3.html

Take it :)

Fejkowiec
20-01-2007, 22:46
http://rapidshare.com/files/9945038/wojna.mp3.html

Take it :)

No wlasnie sciagam, 11% i czekam ^.-

Soul's
20-01-2007, 22:58
haha ;]
ladne dzieci...

Szkut
20-01-2007, 23:09
"Nie podpalajcie mnie bo majt ringi ida!" HAHAAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAH LMAO!!!!!

To i "dalej zull dalej!!" roxuje

Tiases'Master
20-01-2007, 23:33
Fajne to nagranie B)

NinJa
20-01-2007, 23:49
Ciekawe ; ]

Elisabett
21-01-2007, 00:04
Wymiata, kozackie.

Hail Vision.

Fallathanu
21-01-2007, 00:10
haha..nice ^^

Nie wiedzialem ze mam az taki sexy glos

a tak btw. Imus pamietasz "Jakapuszi soulfire!!" Z tamtego nagrania byla wieksza beka bo byles ty i zwidek ^^

Fejkowiec
21-01-2007, 00:15
Kurde szkoda ze nie wiadomo kto jest kto... sluchalem 1 i 2 nagrania ale nie wiem ktory to np imargam, taifun, zwidek ; XXX

Elisabett
21-01-2007, 00:16
Zwidka i Imagrama nie ma na tym nadraniu.

Upierz
21-01-2007, 00:17
Ejjjj, słuchajcie, ten dres jakiś upośledzony, on tu cały czas blokuje.
AdskpASdkpASdAS

Rezidew
21-01-2007, 09:05
No imargam :] Nie dość, że ich ośmieszacie/jedziecie podczas wojny to jeszcze na forum? Oj ima ima jesteś bardzo evul; :P

Kasior
21-01-2007, 11:50
Na nagraniu był jeden taki, co na samym początku strasznie się darł jakby padaki dostał moim zdaniem to jest nr 1 tego nagrania:D A najlepszy tekst był z might ringami:D A to jak duski mówią na runy niektóre jest po prostu zniewalające. Popracujcie nad wymową chłopaki;)

Ravill
21-01-2007, 11:54
Na nagraniu był jeden taki, co na samym początku strasznie się darł jakby padaki dostał moim zdaniem to jest nr 1 tego nagrania:D A najlepszy tekst był z might ringami:D A to jak duski mówią na runy niektóre jest po prostu zniewalające. Popracujcie nad wymową chłopaki;)

Lepiej skasuj to, co powiedziałeś. Jeszcze hunted załapiesz ;).

Ka$z3r
21-01-2007, 12:12
@Val~~/Ima~

Napisz kto ma taki boski wiejski głos, bo sluchajac tego nagrania z kumplami wszyscy pospadali z krzesel jak zaczoł krzyczeć "DALEJ ZULL DALEJ " :] napiszcie nick !

Ursynowski
21-01-2007, 12:18
Dalej Żull, dalej...
Cofnij się kratke Żuuuuul...
Zamknij się, teraz ja mówię...
Nie, tylko we 2 możemy jebać.
- No to będziemy.

Nagranie jak nagranie, ale kilka tekstów jest fazowych. Czekam na nagranie Visków. :D

Fejkowiec
21-01-2007, 13:36
Zwidka i Imagrama nie ma na tym nadraniu.

Chodzi mi o drugie nagranie, omg =.=''

@Topic

"DALEJ ZUUL DALEJ!!!" <--ten ziom ma zajebisty głos xd

"Cofnij sie kratke Zuuuuuuuuuuuul"

"Nie podpalajcie bo might ringi ida.."

"-Ej malenkie posun sie bo ja tam ide do nich
- A nie lepiej krzyknac EJ GRUBASKU ODSUN PRZEJSCIE DO NICH ?" <-own3d?

"CHodzcie tu bo medżik łola walnoł
Chodzcie tu wszyscy medżik łola zaraz walnoł
NO chodzcie tu wszyscy medżik łola walnoł"

Fallathanu
21-01-2007, 14:10
Lepiej skasuj to, co powiedziałeś. Jeszcze hunted załapiesz ;).

on juz jest dawno hunted ;)

a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P

Veltaxio
21-01-2007, 14:29
Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd

Always hunted
21-01-2007, 14:59
Imargam, i tak chyba większość z nas miała większą bekę z nagrania kiedy byłeś jeszcze z Duskami :P Te Twoje piski.... łiiii :D

alz'q
21-01-2007, 15:39
Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd

A mi sie twoj motyw podobal: "tajf tajf UE UE", " (pisk) (pisk) JeeeaSsseeeeeeSe (pisk)"

qriern1
21-01-2007, 15:44
Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.

KNAJTY

Nastepny batyl i znow sie WYCOFIEMY

Ej , dajcie mi party bo mnie KIKŁO

I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo.

No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi :

Ja nie widze juz tu w sumie w ogole co robic

Moto
21-01-2007, 16:13
Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.

KNAJTY

I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo.

No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi :

O ! widzę, ,ze zlote dziecko sie znalazlo. Pan Profesor
:)

Szkut
21-01-2007, 16:21
http://zul.i.majt.ringi.patrz.pl

alz'q
21-01-2007, 16:25

KNAJTY

Knajty, kikło - to jest w pewien sposob żargon tibi wiec pograj troszke i pozniej sie wypowiadaj.

Rzolniez
21-01-2007, 17:06
Buhahaha xD

ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD

To nagranie przebija wszystko :d

Kasior
21-01-2007, 17:14
on juz jest dawno hunted ;)

a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P

Przesłuchaj sobie to, a może wreszcie zrozumiesz, że śmiesznie brzmi jak jakaś panikara drze się jakby w niego 20 sd leciało.
"Zul daleeeej daleeeeeej" rox;p

SpAyKeR
21-01-2007, 18:38
@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć....
@Imargam
Teraz do Ciebie kilka pytań:
Skąd masz to nagranie?
Kto Ci je udostępnił?
@Duskiness
Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.

Zielarz997
21-01-2007, 19:51

jak juz cos to 'wszedles'

Buszmen12
21-01-2007, 22:15
"ja pierdziele" ;>

Sadlith
21-01-2007, 22:45
Nagranie niezle i rozbrajające :D Można się olać z niektórych tekstów :D a ma ktoś może jakieś stare nagranie z tsa? Chętnie byśmy posłuchali :D
@offtopic Jednak widze ze na Furorce wojna, a na forum szanowanko :P

Rezidew
21-01-2007, 22:55
@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć....
@Imargam
Teraz do Ciebie kilka pytań:
Skąd masz to nagranie?
Kto Ci je udostępnił?
@Duskiness
Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.

Co do ich głosów, pamiętaj, że to są nagrywane a nie ich prawdziwe, czyli są lekko zmienione ( jak można się domyślić...)

Napisałeś ze duski mają zdrajce a oto cytat:
"Daniel debilu nie nagrywaj frajerze, wyłącz nagrywanie" Ktoś to mówi na samym końcu. Tylko kto to jest Daniel? Może Imargam wie?

BaaDeeN
21-01-2007, 23:02
Niewiem co w tym smiesznego "Zul idz! ZULL!!!" niewiem jak to dokladnie jest ale akurat to niebylo smieszne prawda ze ten glos jest najsmieszniejszy w calym nagraniu. Najbardziej mnie rozbroilo jak ten z tymi "Majt ringami" wyskoczyl HaH Brecht pzDr

Hasenu
22-01-2007, 00:42
Patriarh'Gru [107]: jakie IP NA TS ?
Patriarh'Gru [107]: speirdlaj
Patriarh'Gru [107]: w/w

Fallathanu [112]: uhaj sie
Fallathanu [112]: bo nam combo jebna zg fb
Fallathanu [112]: -.-

Raaell Nabu [101]: btw Pozdrawiam mame i Duskiness
Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz..

Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie (do Visio cwaniak)
Patriarh'Gru has left the party.
Zull Lucyfer [119]: 5 padlo a cofac sie chcecie

Sanyol has left the party.
Van Liden has left the party.
Magrami has left the party.

haha :D Duskines to normalnie najsmiejszniejsza gildia jaka moze byc :D ""prawie jak Gildia noobów 8lvli"" Prawie robi wielka róznice :P

Nirvy
22-01-2007, 11:25
Buhahaha xD

ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD

To nagranie przebija wszystko :d

Śmiejesz się z czyjegoś głosu, a może masz bardziej sexi , więc shot up.

Ka$z3r
22-01-2007, 13:44
up. "shut up" english mastah ;) btw. ten glos rzadzi heh

@Veltaxio

Dopiero dzisiaj sluchalem nagrania jak byles w dus~~ i darles pysk jakby ci lizaka zabrali, a zwidek bo ma chyba 8 lat? Glos jak moj siostrzeniec ktory ma 7 lat...

Co prawda tekstu "DALEJ ZULL DALEJ" nie przebijesz ale jak tam stekales to byla kompromitacja, czasami trzeba miec dystans do zwyklej gry :)

Volerasi
22-01-2007, 14:28
@Veltaxio

Dla mnie jestes tylko żalosnym debilem, ktory daje nagranie przeciwnej gildi.Twoim zamierzeniem jest to aby wszyscy sie z nich nabijali tak jak z Ciebie wtedy kiedy byłeś jeszcze z dusk~.A przypominasz sobie swój głosik 10 latka (napewno dalej taki masz) "Moczykija moczykija" kurwa żalosny jestes palancie itak mam z Ciebie największą beke dlatego ,że jestes pajacem , który za tibią świata nie widzi, wystarczy zobaczyc ile czasu jestes online :|.CZy dla Ciebie sie liczy reputacja tylko w Tibii? Zastanów się kim jestes NAPRAWDE ! Czy na rl jestes takim samym kozakem jak w Tibii?
Jak widzisz większosc nie wyzywa ludzi z dusk~ tak jak Ciebie wtedy ;]
Twoje plany poszł na marne...

W moich oczach jestes osobą bardzo samotną(jak i twój przyjaciel zwidek)

Veltaxio
22-01-2007, 14:49
@Veltaxio

Dla mnie jestes tylko żalosnym debilem, ktory daje nagranie przeciwnej gildi.Twoim zamierzeniem jest to aby wszyscy sie z nich nabijali tak jak z Ciebie wtedy kiedy byłeś jeszcze z dusk~.A przypominasz sobie swój głosik 10 latka (napewno dalej taki masz) "Moczykija moczykija" kurwa żalosny jestes palancie itak mam z Ciebie największą beke dlatego ,że jestes pajacem , który za tibią świata nie widzi, wystarczy zobaczyc ile czasu jestes online :|.CZy dla Ciebie sie liczy reputacja tylko w Tibii? Zastanów się kim jestes NAPRAWDE ! Czy na rl jestes takim samym kozakem jak w Tibii?

Widac ze sa to przemyslenia z glebi duszy :) , jestem szczesliwy ze mogles wkoncu powiedziec co ci lezy na sercu , sadze tez ze teraz z podniesionym czolem bedziesz mogl opowiadac znajomym o tym jak pojechales "Imargama czlowieka z 10 letnim glosikiem ;)"

alz'q
22-01-2007, 17:36
@Veltaxio
Jezeli smiejesz sie z innych a wrecz ich wyzywasz ("wiesniacki glosik(...)") to naucz sie smiach z siebie bo pierwsze nagranie z dusk~ (jak jeszcze byles z nimi) było chociaz smieszne.. a te co podales jest normalne.

Veltaxio
22-01-2007, 17:53
Gdybym nie umial sie smiac to bym nie podawal linku do nagrania tego starego =)

Fejkowiec
22-01-2007, 17:57
Z jednej strony, nie wiem jaki byl powod aby Ima wkladal na forum to nagranie, przyznam, ze jest smieszne... ale tamto z nim tez bylo smieszne. I nie wnikam, podal mi linka do tego, czyli nie ukrywa nic i sie tego nie wstydzi. No bo czego? No i co z tego ze ktos powie, ze ma wiesniacki glos czy cos. To zalosne. To nie mozna juz gadac w team speaku przed mutacja? Pewnie polowa z tych co sie tu smiala sama ma jeszcze bardziej smieszne glosy a pisze tu glupoty, ale "who Cares?!". Oba nagrania wywolaly w pewnych momentach u mnie smiech i sie zabawilem sluchajac ich. Nie najezdzajcie na Ime, bo to nie ma sensu.. go to jebie przeciez co o nim myslicie:) Dał to pewnie na forum, zeby sie tez posmiac i jak pisalem nie wstydzi sie tez dawac linka do tego nagrania w ktorym sam byl:)

Peace~~

_/

Rezidew
22-01-2007, 17:59
Dla was Ima ma głos 10-latka? O ile się nie mylę to On ma 16 lat :] No ale to nie jego wina, że mu "matka natura" taki głos dała, sami pewnie nie macie o wiele lepszych głosów. Mój pewnie nie wszystkim by się spodobał :D

Kadon_Candia
22-01-2007, 18:04
Co wam da to, że najezdzacie na Imargama?

Buszmen12
22-01-2007, 22:34
Co wam da to, że najezdzacie na Imargama?

Hmm co im to da? satysfakcje że pojechali 200 levelowi a on ich nie gania ;>

Pół użytkowników na forum cieszy miche bo ktoś tam ma "wiejski głos" tylko ciekawe jaki wy macie...

@Veltaxio

Długo nad tym myślałeś? bo coś Ci nie wyszło ;<

Celmir
23-01-2007, 02:44
HAHhaahhAHahahHh placze ze smiechu ja jebie kurwa....:D hAhhAhh kocham tibijskich chlopakow i ich nagrania z ts'a:D

Atomix
23-01-2007, 08:31
Volerasi chyba pomyliles forum jesli chcesz dawac tego typu porady ,to forum o grze w ktorej postacie sa wielkosci kciuka wiec idz pokozacz na podworku w piaskownicy a nie tu:baby:

pelson11
23-01-2007, 11:57
-Zabijcie Katrile !! Ja was wierze !! JuuUUU !!!!!!

xD

Kamil1000
23-01-2007, 17:43
http://www.rogepost.com/n/4833311275
7 MB zamist 32 MB! (jakosc taka sama)VV
czy ty umiesz nagrywać w stereo?

Meresstrae
23-01-2007, 18:15
Żal.pl

Taifun ma szpiega w gildi :C gz
Btw Organizacja jest maxxxxx ( 0 )
Nie ma jak byc z brazylami na team speaku wcale ich nie rozumiem ale jakos nam to idzie sprawnie :)

Pozdro z Pythery drogie Chlory z Furory xD

Nadigis
23-01-2007, 18:25
ja pierdole... nie macie co robić? lepiej patrzcie na swoje głosy, a nie krytykujecie każdego... krytykować to każdy potrafi. może niech każdy z tych cwaniaczkow co krytykują dadzą tu nagranie ze swoim głosem??

peace

Suppcio
23-01-2007, 18:45
Chętnie. PW?
;>

Nadigis
23-01-2007, 18:51
@up
czemu PW?
Daj go tutaj, żeby kazdy miał szanse sie posmiac;]

Works__1985
23-01-2007, 19:08
Cofnij się kratkę ZooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL
No nie mogę z tego polewka w h*j ahahahahahahahhahahahahahahahahah

Iron'knight
24-01-2007, 09:29
Już pisałem o tym w dziale Furora. Vision już nie mają sie czym tłumaczyć ze sa noobami i teraz szukają dziury w całym. Oglnie zal.pl ale nie dla Dus~ _/ Ale dla Vision za samą głupote... nie mam pytań do Was. Niedługo zrobicie temat "Jakie głupie nicki mają w Dus~" albo cos w tym stylu (ale to zapewne będzie po jakimś fragu bo teraz sie już dzieciaki z Vision nabawiły)

@EDIT
A rozmowa normalna jak w trapie przecież nie będą mówić "Drodzy zgromadzenie teraz ja zabieram głos"

Gesior
24-01-2007, 18:48
Już pisałem o tym w dziale Furora. Vision już nie mają sie czym tłumaczyć ze sa noobami i teraz szukają dziury w całym. Oglnie zal.pl ale nie dla Dus~ _/ Ale dla Vision za samą głupote... nie mam pytań do Was. Niedługo zrobicie temat "Jakie głupie nicki mają w Dus~" albo cos w tym stylu (ale to zapewne będzie po jakimś fragu bo teraz sie już dzieciaki z Vision nabawiły)

@EDIT
A rozmowa normalna jak w trapie przecież nie będą mówić "Drodzy zgromadzenie teraz ja zabieram głos"
zal.pl jest adresem nalezacym do kogos :P
pisanie "zal.pl" tez nie przedstawia najwyzszego poziomu -.- i nie tlumaczcie sie ze to taki "slang"
Taka rozmowa to normalka? Normalka to jest, ze jest ustalone kto moze sie odzywac/decydowac(przed bitwa), a kto moze "reportowac" problemy/wykonane zadania, a nie wszyscy dra morde ile wlezie..
Vision noobami? Wszyscy z Furory sa noobami, moj kolega ktory padl na 55 lvl od draga ( -.- ) stwierdzil ze to serv dla noobow i go olal, a sam najlepszy nie jest :D
Jednak jakos udalo im sie ubic Taifun'a. Pisanie, ze u Taifun'a jest jakis zdrajca to pochwala dla Vision. Widac potrafia sie zorganizowac :)

(nie wiem o co chodzilo temu gosciowi wyzej z "stereo", ale plik z mojego hosta pobralo ponad 400 osob! - tibicams.superhost.pl)

GoLeeM
24-01-2007, 19:44
Ja gram z tymi matołami na serwie ;/ Tylko sie zbakać i puścić to nagranie ...

[BeW]Azberito
24-01-2007, 20:08
Hhahahahahahahahha Co oni mają w domu jak się war toczy. A jak mieszkaja w bloq to też mają nieźle... Ej ten taki gejek co cały czas tak klnie ten co na początku krzyczy coś od Patriarhu to kto to bo roxxando z niego homo.

aires
24-01-2007, 22:47
Nie no, ja wysiadam. Imargam, czytałem już kilka twoich postów i są tam takie fajne wyrazy jak "zara" "tera" czy "weszłeś". Mówisz ze Petro ma wiejski głos? Ty się chyba razem ze świniami chowałeś?

Rosi
25-01-2007, 13:27
Imarciam.
A wrzucisz kiedyś swoje nagranie na ts? :(
DALEJJ ZULL DALEEJ 8o 8o 8o 8o 8o 8o :D:D:D

pank!
02-05-2007, 10:47
moze ktos jeszce raz wrzucic ta mp3 z tym nagraniem bo mi nie chce działać... z gory wielkie dzieki ;)

Fonev
02-05-2007, 11:30
" dawaj dawaj Madzik Łola " Ezdekuj Ezdekuj "

Snagoth
02-05-2007, 11:32
Bylbym wdzieczny jakbys ktos jeszcze raz wrzucil ta mp3 bo z tamtych linkow juz zostala skasowana. ;]

RiHaNu
02-05-2007, 11:41
roflll DALEJ ZULLL DALEJ omfg zgon:p

Twoj_Miszcz
02-05-2007, 12:04
http://zul.i.majt.ringi.patrz.pl

moglby ktos wrzucic cale nagranie na wrzuta.pl lub youtube ? bardzo plis ^^ bo po tym zapowiada sie ciekawie xDD

fundak
02-05-2007, 12:17
a skąd ima~ masz to nagranie ?
Za pomocą jakiego programu oni sie porozumiewali ?

Master-Sarevok
02-05-2007, 12:18
Boze pierwsze 60 sekund to masakra.. Kazdy sie drze, nic nie slychac.. XD

Twoj_Miszcz
02-05-2007, 12:19
moglby ktos wrzucic cale nagranie na wrzuta.pl lub youtube ? bardzo plis ^^ bo po tym zapowiada sie ciekawie xDD

ponawiam pytanie

Kamil1000
02-05-2007, 14:14
rehost:
http://rapidshare.com/files/29052906/war.mp3

Luthi
02-05-2007, 14:31
Leże i pieje :D :D :D

"Mamy iść dalej a nie wracać się lol" xD
"Trzymajcie im tego... eee... pezeta"
"I teraz kurwa nie mamy sie jak tam wpierdolic..."
"No kurwa jak wychodzimy ttttt to jest ja pierdole musimy tam kurwa paść"
"-Ej kicka dostałem lol...
-lol
-ej kicka czaj"
"Tu nie ma co zrobic!, ej słuchajcie... jest za wąsko tutaj żebyśmy się tam wpierdolili i ZOWNOWALI [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] oni nas ZESDEKUJOM wczesniej to raz

<-- teraz mu przerywa: trzymajcie im tego yyy... PEZE...

ZAMKNIJ SIE TERAZ JA MOWIE!

[cisza]"

Robert Lublin
02-05-2007, 17:37
CHłODZCIE CHłODZCIE BO MAGICK WALLA WALNą!!!!
ZUUUUUL DALEJ!!! DALEJ!!!
SDKUJA NAS!!!

hehe albo taki dialog
-Ja pierdole!
-No...

Next Dialog
-Eyy kika dostałem obczajasz?
-Noo...
-kika mam!
:D

Zieja ale cuż jak wszyscy panikują to tak wychodzi :D
Ogulnie to normalna rozmowa podczas battle :P

kosior876
02-05-2007, 18:02
dobre dobre

_Ernesto_
02-05-2007, 18:46
Dlaczego link z rozmową z tsa przenosi w jakąś strone o egipcie... -.^??

Velo
02-05-2007, 21:30
ten co krzyczy dalej zulllll to taif?

..::QRAS::..
02-05-2007, 21:50
a - "gdzie kurwa sie tam pchasz"
a -"ale ty jestes pojebany"
b -"chyba ty"

Tif
03-05-2007, 02:42
buahuaha :p Już kiedyś to słyszałem no ale dosyć ciekawe, momentami można się nieźle uśmiać :p

Milten
03-05-2007, 11:51
Pytanie do tych osób co się tak strasznie z tego uśmiały, byliście kiedyś na prawdziwej wojnie i czy siedzieliście w tym czasie na ts'ie?? podejrzewam że 99% NIE!

Velo
03-05-2007, 17:15
ten co mowi patryjarch ciemny jestes to taif?

MasterTusk
03-05-2007, 22:45
Cóż. Żałosna zagrywka ze strony Vision, nie powinna miec miejsca.
Jestem ciekaw czy milobylo by wam, gdyby ktoś wystawiał na forum wasze PRYWATNE rozmowy. Widac ze Vision chce w pewnym sensie upokorzyc swoich rywali we wszelaki sposób -.-

Wyobraźcie sobie Imagrama na TS'ie po zabiciu Taifuna, oczywiste ze byloby:
"huraaa huraaa yeahoo zaje*alismy kur*e haha jupi padla kur*a" etc
i przez pol dnia pewnie nie umiał utrzymac myszki w ręce, bo zabil wraz se swoimi dwudziestoma kolegami jednego Taifuna -.-

Mam wrażenie że Imagramowi żal dupe sciska iż Taifun jest bardziej cwany od niego ;) [jeśli różne plotki o Taifunie polegają na prawdzie ofc]

Krótko mówiąc widze to tak:

Vision nabił 2 fragi na Taifunie, na innych troche i skończyły się im pomysły, teraz będą się uciekac doinnych metod, bardziej dziecinnych i niemoralnych;)

Sasse
03-05-2007, 23:29
"Dalej Zuuuuull, daleeej!!"
"No to jest normalne ze oni beda se pekowac uciekac i s*******ac" (to w 7:52,
jakos tak)

Ci ludzie sa chyba ...

DxV
04-05-2007, 12:32
to normalnie ownuje!! Nigdy tyle śmiechu nie miałem.

Cwenu
04-05-2007, 13:19
ten drugi link nie działa ten z mp3 popraw go!!!

Tensz-in
04-05-2007, 16:40

NicolNice
04-05-2007, 21:19
HEhe nice woja tam jest ;]

Blyskawica
04-05-2007, 22:57
nawet mi sie podobalo :D :D

Xenossadon_Olin
05-05-2007, 06:50
Hahahahah imargam co za noob z ciebie :D:D

Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer

Name: Kriss Sorcerer
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 49
World: Furora
Residence: Venore
Last login: May 04 2007, 21:57:27 CEST
Comment: Kriss Sorcerer 1:0 Imargam

Roger Sunrise <3