Pokaż pełną wersje : loot z demonow
Paladinka
06-09-2004, 12:30
22bp sd;s i taki loot:D
http://www.frame.pl/piecia/screnshoptibia/demonhunty/gitesloot.JPG
Bardzo fantastyczny l00cik, gul mi skacze. :P
gratz
Zamiast sie chwlic podzielil bys sie :P
GTATZ
No no. Wielkie gratulacje. Kazdy pozazdroscilby takiego lootu.
Czlowieku Genialne Gratz Gratz Gratz Gratz I Jeszcze Raz Gratz !!
Jestem Ciekawy Ile Ich Ubiliscie Powiec Plz!! :p
Juliusz Cezar
06-09-2004, 16:41
Ale z ciebie pazer, szpanujesz tym złomem i co chcesz przez to osiągnąć? Kogo obchodzi, że się obłowiłeśX( jakbym też miał 120 lvl :berserk: to bym chodził na Demony codziennie:2handed:
Ty tego pewnie i tak nie osiągniesz
Paladinka a byliście na tym quescie z demon legsami ?:D
Ale z ciebie pazer, szpanujesz tym złomem i co chcesz przez to osiągnąć? Kogo obchodzi, że się obłowiłeśX( jakbym też miał 120 lvl :berserk: to bym chodził na Demony codziennie:2handed:
Boże Jaki Idiota!Przeciez Paladinka Sie nie chwali tym tylko chce on nam zaprezentowac co wypadło mu z demonów!co do tego ze codziennie byś chodził na demony to niewiem co powiedziec
Boże Jaki Idiota!Przeciez Paladinka Sie nie chwali tym tylko chce on nam zaprezentowac co wypadło mu z demonów!co do tego ze codziennie byś chodził na demony to niewiem co powiedziec
Marzenie ze codziennie będzie niszczył po 10 demonkow na raz:]
Juliusz Cezar
06-09-2004, 16:57
Co racja to racja bardzo was przepraszam, że mnie tak poniosło:( , a wracając do tematu to właściwie chcę się przyłączyć do gratulacji niczego sobie lootB)
No,no super loocik, tez chcialbym kiedys chodzic na demonki...(moze kiedys :]), narazie musze wrocic do tibii, tylko nie wiem na jakims servie grac, moze Dan00bia :D
Lamdar II
07-09-2004, 19:34
Nice :D:D:D GRATZ LOOTU 8o
Jak to powiedzial kolega -
GTATZ
Paladinka
08-09-2004, 13:28
Ale z ciebie pazer, szpanujesz tym złomem i co chcesz przez to osiągnąć? Kogo obchodzi, że się obłowiłeśX( jakbym też miał 120 lvl :berserk: to bym chodził na Demony codziennie:2handed:lol a od czego te forum jest?? hehe zalosne zalsne :)
Nocny koszmar of danubia
08-09-2004, 20:19
Super loot palidinka.Jesteś rulezzzzzz.Mój suff nie ma 1 % twojego loota Super loocik !!! Może kiedyś jak zrobię lepszy level To poexpimy ale to tylko MARZENIA.Narka i jeszcze raz super loot.Zrob jakieś filmiki z demonów MOJA wielka prośba !!
Super loot palidinka.Jesteś rulezzzzzz.Mój suff nie ma 1 % twojego loota Super loocik !!! Może kiedyś jak zrobię lepszy level To poexpimy ale to tylko MARZENIA.Narka i jeszcze raz super loot.Zrob jakieś filmiki z demonów MOJA wielka prośba !!
Cezar przegiął w jedna. Ty w drugą?
tomusiek
08-09-2004, 20:37
Fajny loot byle tak dalej :D:D
Sazala pal
08-09-2004, 21:13
Bueheheheh on poprostu zarzdrości!! Pala ty łajzo XD
Noon-Chacko
09-09-2004, 17:22
Hail \,,,/ ^ _ ^ \,,,/
Masz wyc***anego farta chyba będe sie danem zbierać na demony :P.
Dwimenor
09-09-2004, 17:57
GRATZ
A jednak da się obejść limit 10 znaków(tak jakby:D)
Jest jedna rzecz dla której warto żyć PALADINKA RULEZZZ...
xD
Zaha'Linth
10-09-2004, 19:44
Extra loot jak na 22 Bp SD :D
Masz niebywałe szczęście
Życze więcej takich lootów ;)
Blind Guardian
11-09-2004, 10:31
:O:O:O:O:O:O:O
i tylko 22 bp poszly???
Szkoda tylko ze niema zdjecia z walki z demonkami :( ale loot jest wspanialy gratz :]
Energy Falcon
12-09-2004, 09:33
niezły loocik ale coś mało bp poszło :D gratz ;)
lady kotka
12-09-2004, 14:06
FANTASTYCZNE Z TAKIM LOOTEM TO SUPER GRATZ 8o JESTESCIE SUPER :miecz: ODEMNIE +
Viwuw Driudek
12-09-2004, 21:01
Świetny loot , Kazdy muglby se pozazdrościc takiego loota. :)
Radek 666
12-09-2004, 22:45
no Gratz tobie. fajny loocik. a jak ci zrobie 20 bp sd to mi dasz chociarz 1/4 lootu (sic!), ale to tylko mazenie :P . a moze by sie jednak spelnilo lol B) .
ps. sorki ze nie stawiam duzych liter ani polskich znakow ale jestem ze badzo do tibi przyzwyczajony :P .
Ciekawe ile taki hunt trwał?
22 bps SD
a ile UH?
i we dwoje huncicie?
fajny loocik nie powiem.
a ile taki sprzecik ejst warty na danubii?
gs, mms + e plate ?
btw. Paladinka widzialem Cie na filmikach jak Cie szwedzi chceci ubic (dales rade)
WOW Gratulacje kazdy by zazdroscil takiego lootu tylko jak sie nim podzieliliscie ?
Gary Knight
Hiberna
<Smile>
GRATZ , bardzo fajny loot 8o tez taki chcem :tongue:
Nazun XDD
18-09-2004, 22:52
Nice LOOt Gratz paladinka
POZDROW DOSIA :P
:evul:
OHSh, Narazie mam 23lvl skille 60/40 (pewnie teraz myslicie bosh jaki cienias) i sie nie zanosi zebym na demony latał ale ktoz to wie ;]
a tak pozatym
GRATZ
Grey field
19-09-2004, 16:43
Aż ślinka cieknie sssslllluuuurppp! :]
pohikadu
25-09-2004, 18:45
na jakimgrasz serwie moje grtulacje lootu
Nieźle gratz loota z demonkow 8o :D :]
25-09-2004, 19:36
Yo Paladinka gratz loota ale w venore dawno cie niewidzialem gratz e-plate bo w venore nigdzie niewidze w chatkach zeby lezal e-plate :) gratz jeszcze raz.POZDRAWIAM CALA DANUBIE!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
Bardzo ladny loocik Cool
Aż zaladny LOL
Uncle Joy
04-12-2004, 16:32
LOOt extra tylko łatwo jest zrobic tak: zdejmuje wszystko z siebie i daje na dach i pokazuje loot z demonow (a nawet nie bylem) i zamykam moje puste eq aby nikt nie widzial :D
LOOt extra tylko łatwo jest zrobic tak: zdejmuje wszystko z siebie i daje na dach i pokazuje loot z demonow (a nawet nie bylem) i zamykam moje puste eq aby nikt nie widzial :D
po kij ten topic wyciagales ...
chcesz zrob tak jak napisales ale ciekawe czy masz Mpa...
GZ jestem tylko ciekaw ile trzeba spedzic na taki loot na demonach?? B)
Master Of Devastation
04-12-2004, 21:22
Pala plx x widze napraw to;]
Volerasi
05-12-2004, 03:54
Za***isty loot spoko ale następnym razem daj ss jak klepiesz te demonki :D
Drizzt Do'Urdenn
05-12-2004, 20:20
Pala plx x widze napraw to;]
Kur.a widzisz date zaczecia tego topicu??? Nic dziwnego ze nie widac. Nie kumam. PO co nooby wyciagacie tak stare tematy???!!?!?!
Master Of Devastation
05-12-2004, 20:35
Hmm....mam pytanko małe...:Alo mi sie zdaje albo widziałem tego ss'a już kiedyś ??
Są 2 wyjscia :
a)Albo to jest stary ss
b)Albp robisz lootpici zawsze w tym samym miejscu i zawsze huntujesz z lafim
(nie wyzywac mnie od nOObów to tylko małe pytanko:P)
Master Of Devastation
05-12-2004, 20:36
A jednak moje przypuszczenia były trafne!!!widziałem tego screena już kiedyś.....tak samo wyciągnięty stary temat ja z belthem gdzie ma 122 lvl........-.-'(nOOb plx)
Ten temat został wygrzebany przez kogos bardzo madrego :/
Ultimus Skydiver
06-12-2004, 11:10
Ty tego pewnie i tak nie osiągniesz
Paladinka a byliście na tym quescie z demon legsami ?:D
LOL!! jaki idiota.... Qest z Demon Legsami nie jest dostepny od ponad roku ...
Teraz w tamtym miejscu jest qest z Demon Helmetem, Steel Bootsami, Oraz Demon Shieldem....
No piekny locik wielkie Gratki :)
Pozdrawiam!!!!
Sikiso z Valori
06-12-2004, 15:40
OMG OMG OMG co za lot tesh taki chce 8o :evul: ale ogólnie to gz z mojej strony oj ja to mam pecha w życiu....
Acardipane
06-12-2004, 18:28
Gratz bardzo ladny loocik ^^ daj wiecej ss ale z walki
Maciumba
06-12-2004, 20:11
HoHo to jest lOOt Mpa i to jest fart a tak wogule czy wy macie problemy z logowaniem ej w na gurze powiedzcie coss o tym B)
locik wyczesany a ciekawe jak z expertem :P:D
Jak widze ten temat, to mi sie niedobrze robi... 6 stron "Gratzow".
Gdyby byly to jesczez jakeis uwagi w miare na temat... albo chociaz jedna strona... ehh, imho modki takimi tematami powinni sie juz dawno zajac.
GRATZ@Q!!!
WOW ALE FAJNE!@!!!
SUPER LOOT!1111
aLe masz farta~@@!!
paladinka jestes rulez!!! [moje ulubione ;D]
re Up:
Toż była kiedyś awantura o to i jak widać brak jakiegokolweik skutku. Dodam że i mnie to wkurza nieco jak widze kilka stron samych "Gratzów".
nom ladnie a ja lubie jak tyle noobkow mi gratuluje ;p lol:)
widac ze cha sie podlizac paladince chociasz on juz nim niegra :PPP
ale widzialem ostatnio jak polak 73lv knigt poszedl na demonki wyciagneli 2 mpa i tak sie neichwalili ;)
-------
a niech mu gratzzzzUja;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.