zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PACC 23 lvl ?

Zima'Druid
20-01-2007, 16:56
Witam otoz jest taki problem ;/ widzialem druida 21 lvl szedł sobie na scaraby :O ? i myslicie ze z wand of dragonbreath + (co mam wziasc) ? bym sobie poradzil ??
Prosze o pomoc i co trzeba wziasc ?? (jestem sorcerem 23 lvl )

Emok
20-01-2007, 16:58
1. Zła nazwa tematu.
2. Druid ma silniejszego Volcanic Roda.
3. Możesz sobie kilka zabić, lecz dłużeszego huntu nie wróżę (WoDB + manaski)

Gracz Tibijski
20-01-2007, 17:01
Wyjdziesz na tym jak Zablocki na mydle. <Dobrze pisze? ;s> :)

Zima'Druid
20-01-2007, 17:02
Wyjdziesz na tym jak Zablocki na mydle. <Dobrze pisze? ;s> :)

No to jakies inne potwory ;O ?mam wand of plague

Emok
20-01-2007, 17:04
Rotwormy na Liberty, bądź na Darashii.

@down

Wspomniał, że jest Sorcererem...
Nie szedłbym na Tomby z Wand of Dragonbreath...

Gracz Tibijski
20-01-2007, 17:05
Cyklopy > Edron .Mapke masz w projekcie tibian earth , mapa respawnu , proponuje także tomby > volcanic rod + manaski i możesz pohunćic ghoule ,crypty , mumie , scaraby pojedyńcze przypadki , skeletony etc. Kase wynosisz jako lootbag , jeżeli dobże mnie zrozumiałeś. Jest sporo alternatyw dla ciebie nawet stare , dobre rotwormy :)
Przemyśl sam i dokonaj trafnego wyboru :P
good luck.

Zima'Druid
20-01-2007, 17:15
Cyklopy > Edron .Mapke masz w projekcie tibian earth , mapa respawnu , proponuje także tomby > volcanic rod + manaski i możesz pohunćic ghoule ,crypty , mumie , scaraby pojedyńcze przypadki , skeletony etc. Kase wynosisz jako lootbag , jeżeli dobże mnie zrozumiałeś. Jest sporo alternatyw dla ciebie nawet stare , dobre rotwormy :)
Przemyśl sam i dokonaj trafnego wyboru :P
good luck.

;O jestem sorciem. na cyckach? tam jest podziemia? podaj mi dokladna mape wiem tylko ze na edronie to sa cycki i dwarf guardy ;/

Emok
20-01-2007, 17:17
Idź na rotki na Liberty albo na Darashie...

@offtopic
A btw. to tak jest jak 20 lvl wygrywa PACC i nie wie gdzie expić ¬¬

^Trial^
20-01-2007, 17:21
;O jestem sorciem. na cyckach? tam jest podziemia? podaj mi dokladna mape wiem tylko ze na edronie to sa cycki i dwarf guardy ;/

a w czym ci guard przeszkadza?
Wez dragonbreht'a bo bp i no problem

Gracz Tibijski
20-01-2007, 17:23

Sry za błąd ale sorcem możesz expic na cycach z wand of plague , mape masz w projekcie tibian earth , miejscowka nazywa sie cyclopolis.

<sry za bledy post pisany "na goraco"

Sanches
20-01-2007, 17:33
no z guardem to koles by sobie raczej nie poradzil. Jest dosyc szybko, troszke owlniejszy od nas ale jemu to napewno bedzie dawal hity po 50-80 a sorc z takim levelem ma z 220-240hp

Warrior_Baso(e)n
20-01-2007, 17:52
scaraby możesz ja dla kumpla radziłem i sam tak robiłem żeby wykopywać scaraby z ziemi pojedyńczo, uciekasz waste nie ma chyba że dasz mu się dogonić