zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : 148 EK dead- Aldora war

Hupe
20-01-2007, 20:27
Nic nowego, historia lubi sie powtarzać

http://rapidshare.com/files/12571129/toortoagain.rec.htm

Edit: Rehost kogos z tibia.de
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/17196

Hail EM

J@wor
20-01-2007, 20:41
daj rehosta na tibicams z gory thx

Suppcio
20-01-2007, 20:42
No.... i oby tak dalej...
EM _/

Neevald
20-01-2007, 20:44
:( Nie dacie mu spokoju co?=DD

Emfyy
20-01-2007, 20:48
Hupe wżóć na looz i może pochwal się tym jak dzis chciales zaorać Erfelura ale Ci sie nie udalo i Cie zabili :> bo Erf Rox?

Może pochwal się tym filmem jak Ciebie zabili :> EM jest słabe i to wie każdy CO ma przewage bo expi a my czekamy caly czas na open battle ktorego nie bedzie bo EM się boi?? UHEUEHEUE

HAIL CO :*

Maxiv
20-01-2007, 22:30
@Up

Pierw to ty przeskanuj sobie ten filmik a nie dawaj skan innego pliku.

@Topic

Nice filmik ;p

Hail EM _/

DaNiO149
20-01-2007, 23:55
@ VerCon

AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing

Piero
21-01-2007, 00:09
EM jest słabe i to wie każdy

Skoro jestesmy tacy slabi to czemu juz nie raczycie expic jak przedtem x)?

MagField
21-01-2007, 00:23
Ahhh tak to jest jak sie wyskakuje w 30 na 1 ...

Emfyy
21-01-2007, 00:47
Skoro jestesmy tacy slabi to czemu juz nie raczycie expic jak przedtem x)?

Expili¶my, expimy, i będziemy expić WY nas nie powstrzymacie :)

Hupe
21-01-2007, 01:34

Wez mi powiedz kim z CO jestes bo nie wiem kogo wysmiac. Gadasz jakbys byl Nisogafem ale moze jakis inny inteligent.

Kto tam u was jeszcze expi? Mam nadzieje ze bedziecie ciagle expic, inaczej nie damy rady utrzymac formy- frag co 1-2 dni.

Hupe wżóć na looz i może pochwal się tym jak dzis chciales zaorać Erfelura ale Ci sie nie udalo i Cie zabili :> bo Erf Rox? Może pochwal się tym filmem jak Ciebie zabili :>

Filmiku z moim dedem nie opublikuje bo nie ma sie czym chwalic. Trzeba bylo sobie nagrac;)

EM jest słabe i to wie każdy CO ma przewage bo expi a my czekamy caly czas na open battle ktorego nie bedzie bo EM się boi?? UHEUEHEUE

No tak, macie ogromna przewage- expicie caaaaly dzien na POH (ukazalismy na filmie ze to tez nie najlepszy pomysl xD) wbijajac ogromna ilosc 200k exp/dziennie (w porywach !!) i tracac lvl co kilka dni. Powiedzialem to wiele razy ale widac nie dociera wiec powtorze jeszcze raz: NIGDY NIE BEDZIE OPEN BATTLE wiec skoro nadal czekacie to musicie byc opoznieni. Powiedzialem wam 362754364 ze nie bedzie a wy nadal swoje...

Zaloze sie ze kimkolwiek jestes to zalogujesz sie jutro i na priv napiszesz "yooo kiedy open battle? xD"

Pusiek1111
21-01-2007, 01:47
Hupe wżóć na looz i może pochwal się tym jak dzis chciales zaorać Erfelura ale Ci sie nie udalo i Cie zabili :> bo Erf Rox?

Może pochwal się tym filmem jak Ciebie zabili :> EM jest słabe i to wie każdy CO ma przewage bo expi a my czekamy caly czas na open battle ktorego nie bedzie bo EM się boi?? UHEUEHEUE

niechce nic mowic ale wydaje mi sie ze open battle bylo i dostaliscie w pi**e 5-0
;> HAIL EM

Piero
21-01-2007, 02:08

Mmm... tylko troche dziwne, ze expia juz tylko nieliczne osoby z CO&spółki, najczesciej na POHu oczywiscie ;]
"Wy nas nie powstrzymacie" - przeciez juz was powstrzymalismy, a jak chcesz expic to zapraszam na jakies inne miejsce niz POH, chociaz i tak tam juz nie jest za bezpiecznie x)

Hupe
21-01-2007, 02:16
Mmm... tylko troche dziwne, ze expia juz tylko nieliczne osoby z CO&spółki, najczesciej na POHu oczywiscie ;]
"Wy nas nie powstrzymacie" - przeciez juz was powstrzymalismy, a jak chcesz expic to zapraszam na jakies inne miejsce niz POH, chociaz i tak tam juz nie jest za bezpiecznie x)

Najbardziej zastanawiajacy jest to, kiedy tak ostro expia skoro statystycznie przez 2 tygodnie ich czas online zmniejszyl sie az o 78%.

Piero
21-01-2007, 02:19
Najbardziej zastanawiajacy jest to, kiedy tak ostro expia skoro statystycznie przez 2 tygodnie ich czas online zmniejszyl sie az o 78%.

~ xD ~

<limit 10 znakow>

Diamonic
21-01-2007, 05:21
Grats, nareszcie jaki¶ ruch od EM. ;]

Jiibav
21-01-2007, 08:15
Ahhh tak to jest jak sie wyskakuje w 30 na 1 ...

przepraszam moglem isc sam

Jiibav
21-01-2007, 08:21

tak expicie, ale nowymi charami, open battle bylo przeciez, nie pamietasz? Ile razy wam mozna powtarzac,ze bedziemy walczyc tylko wtedy kiedy my tego chcemy;) Nie damy wam zebyscie zebrali 120 ludzi i wyszli na desert przeciwko 50.

ej no hupe wżóć na luz.

JHolger
21-01-2007, 09:57
Wez mi powiedz kim z CO jestes bo nie wiem kogo wysmiac. Gadasz jakbys byl Nisogafem ale moze jakis inny inteligent.

Humm, to dziwne ze boi sie przedstawic albo pisac z glownego konta, jak widac ludzie z CO sie boja nawet na forum.
Heeeeeehhehheheee :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

@Neevald
yyyy, z tego co sie orietuje to jest wojna... co mielismy mu uhy przyniesc czy co? to on sie uwziol na nas i nam free fragi daje :)

Btw. ladny frag :) Hail Elvis~ hyhyhy

Hail Eternal March

Evil Maul
21-01-2007, 10:10

Kto tam u was jeszcze expi? Mam nadzieje ze bedziecie ciagle expic, inaczej nie damy rady utrzymac formy- frag co 1-2 dni.

Filmiku z moim dedem nie opublikuje bo nie ma sie czym chwalic. Trzeba bylo sobie nagrac;)

No tak, macie ogromna przewage- expicie caaaaly dzien na POH (ukazalismy na filmie ze to tez nie najlepszy pomysl xD) wbijajac ogromna ilosc 200k exp/dziennie (w porywach !!) i tracac lvl co kilka dni. Powiedzialem to wiele razy ale widac nie dociera wiec powtorze jeszcze raz: NIGDY NIE BEDZIE OPEN BATTLE wiec skoro nadal czekacie to musicie byc opoznieni. Powiedzialem wam 362754364 ze nie bedzie a wy nadal swoje...

Zaloze sie ze kimkolwiek jestes to zalogujesz sie jutro i na priv napiszesz "yooo kiedy open battle? xD"

Dla twojej wiadomosci to jest moje konto na tym forum -.-' , po drugie jedyny inteligent ktory pisze tak ironiczne posty jestes ty ( n/c)

Emfyy
21-01-2007, 10:19
lol Nisogaf napisał up.

A Co do tego kim jestem to się sam dowiesz ;] po jakim¶ czasie ...

A te Open Battle co było to mi sie chce z niego płakać.

Spotkanie nad Thais, gdzie wszyscy stali jak wryci to wiecie czym to mozna nazwać.Co prawda zdobyli¶cie pare fragów ale co tam z tego.To było gó***
nie open battle ;]

Pusiek1111
21-01-2007, 10:25
lol Nisogaf napisał up.

Spotkanie nad Thais, gdzie wszyscy stali jak wryci to wiecie czym to mozna nazwać.Co prawda zdobyli¶cie pare fragów ale co tam z tego.To było gó***
nie open battle ;]

gowno powiadasz??? to czemu CO caly czas sp****alalo??

wiesz taka sugestia xD

btw ze staliscie jak wryci to juz chyba nie wina EM?? nie??

Hupe
21-01-2007, 11:13

Słusznie...

nie open battle ;]

Rotfl, open battle kolo Thais sux bo przegraliscie?

Piero
21-01-2007, 12:21
lol Nisogaf napisał up.

nie open battle ;]

Jak Ty chcesz open battle jak nawet nie wiesz co to jest? 'gowno nie open battle' gowno, bo zostaliscie zaorani? Eh.. pathetic ;]

Emfyy
21-01-2007, 13:17
Piero i po Co Ci te nerwy jest taki łach z was że nie moge tak samo robimy sobie łachy ile mamy płacić zeby być free a wy sie zastanawiacie po 2dni -.-
z tego to jest dopiero łach.

PS.

Nie Denerwójcie się tak bo po co wam na staro¶ć tak szybko zmarszczki :>

Pan Kracy
21-01-2007, 13:37
też się ludzie nie macie o co kłócić poprostu wygra gildia ktora będzie lepsza :P tyle pozdrawiam :D a tort to chyba najbardziej poszkodowany po masaku i sauronie :D

Nevemu
21-01-2007, 14:25

Open battle niby już było nad thaisem I jak widac Co dostało i to niezle..:p
Nemtor bał się i stosował taktyke uciekaj i strzelaj wiec co to za otwarta bitwa..

Emfyy
21-01-2007, 19:25
no em gtz dzi¶ się postarali¶cie i było 5:2 po fragach ale jest git bo juz eli i dzis anubiska poleciała może teraz czas na wizaka :D?

moze macie jakies movie bo bym sobie chętnie to zobaczył jeszcze raz :)

Hupe
21-01-2007, 19:38
no em gtz dzi¶ się postarali¶cie i było 5:2 po fragach ale jest git bo juz eli i dzis anubiska poleciała może teraz czas na wizaka :D?

Byc moze dostaniecie movie jak pada gloomy, filmy z naszymi dedami musicie nagrywac sami.

@down
Smutne ze nas musisz pytac o filmy bo koledzy z gildi ci nie ufaja :(

Emfyy
21-01-2007, 19:43
szkoda mi glooma, ale nikt nic nie mowi z naszych o filmikach ale jak zawsze pewnie ktos kręcił <chyba>

Hupe
23-01-2007, 20:23

Wczoraj bylo 10-1 wiec na kogo czas, moglbys powtorzyc?

btw. Teraz powiedz ze mielismy bota i dlatego wygralismy rotfl

Hupe
23-01-2007, 20:29

btw. Teraz mowicie ze mielismy bota i dlatego wygralismy...lame

Aldruhn of Aldora
24-01-2007, 14:41

btw. Teraz mowicie ze mielismy bota i dlatego wygralismy...lame

mieliscie bota i dlatego wygraliscie

xDDDDDDDDD?