Pokaż pełną wersje : Knight w Fista
Czy można zrobić knighta w Fista zamiast w Axe Sworda czy cluba??
Jestem tagże ciekawy jakie to ma obrażenia i czy to wogule na skilach 90/90 zrobi coś cyclopowi?? czekam na odpowiedz
TA zawsze coś zrobisz .... ale szkoda czasu by skillować do 90 skilli i walic max po 50-90 ... jak na tych skillach np: z sworda walniesz do 200+ z d lance ..
aha a jest jak bym jeszcze użył power ringa
hmmm... moge sie mylic, bo slyszalem o tym dawno temu, ale ktos pisal ze na skillach np. 70/70 fista, walisz mocniej niz 70/70 sworda z dobrym swordem w lapie. ( nie wrzeszczec na mnie, to tylko podejrzenia)
@down
nieee... chyba
Ciekawe<hmm> a jak by tym fistem trenic mlvl to z runek walić a fistem tylko z konieczności. A jeszcze 1 pytanie czy fist idzie szybciej od innych mele skili??
jak sama nazwa wskazuje Fist Fighting jest do walenia konia <lol>
ja sam fista nie uzywam bo według mnie to jest bez sesnu trenic ten skil
(JAK BEDE MIEC WIEKSZY TO WIEKSZY SPUST TAK??)ZART ale czekam na odpowiedz
Cenarius
20-01-2007, 21:25
Moim skromnym zdaniem fist to taki skill bardziej do zabawy niż do jakiegoś "prawdziwego" grania:p
z sworda walniesz do 200+ z d lance ..
Wierz sobie dalej w swoje bajki, że d-lance to sword =)
fist ma sile ciosu porownywalna z knife, jest bardzo watpliwe czy obrazenia z fista kiedykolwiek przekrocza 30, a i to tylko w slabo opancerzone moby.
@up
Z moich obserwacji wynika ze o 2 punkty mniejszą. Imho goła pięść ma 5 ataku.
wszytko jasne TEMAT DO ZAMKNICIA
Marciniek
20-01-2007, 22:33
wszytko jasne TEMAT DO ZAMKNICIA
Ktoś tu ma aspiracje na modka...
Mam 69 Fista i mój best hit to 43 w slima, bezproblemowo zabijam także: snake, cave rat, poison spider, troll, rotworm (na 2 ostatnie trzeba troche czasu), więc jak kogoś satysfakcjonują długie godziny expienia na tych potworkach, powodzenia.:baby:
Diego'Odin
20-01-2007, 22:34
jest bardzo watpliwe czy obrazenia z fista kiedykolwiek przekrocza 30, a i to tylko w slabo opancerzone moby.
Tak przy skilach 100+/100+power ring w slima masz szanse za 30 uderzyć.
nie mogłem sie powstrzymać...:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.