Pokaż pełną wersje : Who Lured (cenzura) GS!?
No Więc 30 Min Temu Przed Venore Zostały Zlurowane 4 Gsy
http://img.photobucket.com/albums/v350/Kazire/Lured%20Gs/UO0071.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v350/Kazire/Lured%20Gs/UO0070.jpg
WidoW Powinna Dodać Jescze od siebie screena z z tego samego miejsca :D
Wow. Faktycznie nieciekawie. Te wszystkie dedy obok GSow. Nie zazdroszcze tym ludkom.
Wow. Faktycznie nieciekawie. Te wszystkie dedy obok GSow. Nie zazdroszcze tym ludkom.
Ja Też Niezazdroszcze :(
Ja sie chciałem wybrać na trolle swoim nowym druidem a tu patrze w *** wiary przy schodach wiadomo gs =/
Niezły musiał być typ co to wszystko wybił
Fajnie zobaczyć siebie na ssie Pilus druid to ja ^^
hehe ja chyba sie domyslam kto to rozwalił te 4 gsiki :P
Goorge Del'toro i ten helixiz czy jak mu tam
a i dla niezorientowanych screeny są z isary.
wczoraj ktos lurowal gsy pod most dwarfow na Calmarze ale trupów które widzialem podrodze było dużo więcej
Dr.Unknown
06-09-2004, 23:13
A ja nierozumiem tych...."Kretynów" którzy własny nick zasłaniają...prędzej powinieneś zasłonić nicki innych...ale jak kto woli...
A ja nierozumiem tych...."Kretynów" którzy własny nick zasłaniają...prędzej powinieneś zasłonić nicki innych...ale jak kto woli...
Mam prosbe!Weź nie pisz takich bzdur to popierwsze a po drugie zaslonilem nick poniewac to był mój że tak powiem "noob char''!
Wczesniej przed tym (chyba) systemem reputacji, wstawiales nicki swojich postac :P, a na isarze byl Kazire, ale moge sie mylic...
Lamdar II
07-09-2004, 18:26
OMG!! Lurowanie to jedna z najgorszych rzeczy w tibi-.-
Luruja dla lootu a nie raz widuje ludzi ktorzy luruja bez uhow zenada
@Temat to przykre :|
Wczesniej przed tym (chyba) systemem reputacji, wstawiales nicki swojich postac :P, a na isarze byl Kazire, ale moge sie mylic...
tak tak,kazire to ja ^^
EDIT:
I jeszcze raz mówie ze to był mój niepotrzebny(n00b)char xD
kto lub co to jest GS bo GM to game master ,a GS?????????
Cytat :
kto lub co to jest GS bo GM to game master ,a GS?????????
GS to Giant Spider. Ostatnio po update przyspieszyl i jest bardzo grozny. Juz ludzi na 50 poziomach bez niczego dogania.
z tego właśnie powodu nie lubie chodzić do Venore...:-/ a jak już ide, to nie zostawie w depo UHów tylko biore ze sobą... nie trafiłem jeszcze na zlurowanego GS'a ale tez nie chce trafić:/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.