Pokaż pełną wersje : Noob wywiad z Magrami
MagField
21-01-2007, 02:19
Ja jako NOOOB i magrami który ze mną rozmawiał też NOOB zrobiliśmy wywiad sobie nim.My czyli ja :] na początku magrami pare godzin siedział uwięziony w trapie w dp pomiędzy innymi noobami a Benjaminem który sprzedaje parecele w thais.HAHAHA nakręciłem filmik z naszej noob rozmowy.Jeżeli myślicie że to keylogger to najpierw przeskanujcie plik a potem coś mówcie/piście.
Tutaj link z download:
http://www.**************/file/rdadpq
Miłego oglądania!
Jak wam sie nie podoba to nie ściągać i nie komętować ;] pozdro
WoW ale sie popisales ;p Btw. wie ktos ile Margami ma lat? bo ja kurde jestem codziennie na miescie i jeszcze go w zyciu nie wiedzialem -.- on z Kępna jezeli sie nie myle
EDIT:
A to sorry :P ktos mi podal bledne info
styl_nad_style
21-01-2007, 10:15
WoW ale sie popisales ;p Btw. wie ktos ile Margami ma lat? bo ja kurde jestem codziennie na miescie i jeszcze go w zyciu nie wiedzialem -.- on z Kępna jezeli sie nie myle
mylisz sie
zastanawia mnie jedno...poco on ci udzielał wywiadu skoro na wiekszosc pytan sam sobie udzielales odpowiedzi?:p
Większego idiote zrobiłeś z Siebie niż z niego... :D kompletna porażka...
Street"Fighter
21-01-2007, 23:27
Magrami jest z Bielska lolq:D
Knight Patryk
21-01-2007, 23:42
@Up
zalezy ktory owner:D
nie no jk tak jest z BB
MagField
22-01-2007, 01:10
O to mi chodziło ;) wszystko dla zabawy ;) i tak mam wycie z niego bo cały dzień siedział w dp w thais a połowe dnia w trapie npc od parceli buehehehehe :D
O to mi chodziło ;) wszystko dla zabawy ;) i tak mam wycie z niego bo cały dzień siedział w dp w thais a połowe dnia w trapie npc od parceli buehehehehe :D
Jeżeli tak definiujesz zabawe, to współczuje serdecznie.
MagField
22-01-2007, 13:28
Jeżeli tak definiujesz zabawe, to współczuje serdecznie.
A jak ty sie bawisz?Grasz z babcią w bierki i rozgrywasz pewnie turnieje sapera więc patrz na siebie ;]
P.S na twoim avatarze raczymy obczajać twoją twarz?Bo tak mi sie wydaje ;)
Ja jako NOOOB i magrami który ze mną rozmawiał też NOOB zrobiliśmy wywiad sobie nim.My czyli ja :] na początku magrami pare godzin siedział uwięziony w trapie w dp pomiędzy innymi noobami a Benjaminem który sprzedaje parecele w thais.HAHAHA nakręciłem filmik z naszej noob rozmowy.Jeżeli myślicie że to keylogger to najpierw przeskanujcie plik a potem coś mówcie/piście.
Tutaj link z download:
http://www.**************/file/rdadpq
Miłego oglądania!
Jak wam sie nie podoba to nie ściągać i nie komętować ;] pozdro
A teraz napisz po Polsku.
A jak ty sie bawisz?Grasz z babcią w bierki i rozgrywasz pewnie turnieje sapera więc patrz na siebie ;]
P.S na twoim avatarze raczymy obczajać twoją twarz?Bo tak mi sie wydaje ;)
Lepsze to niż siedzenie przed komputerem przez cały dzień i patrzenie Się co robi jakiś 150ek. No ludzie. Naprawdę nie masz nic lepszego do roboty? Co do avataru to może lepiej popatrz w lusterko? Wywiad jak dla mnie jest bez sensowny i żałosny. To że dla Ciebie jest to rozrywka to nie oznacza ze dla mnie musi być :D
Pozdrawiam.
Ps. wincej takih Filmuf!!!!!!!! rozwjjajom nasz bardżo.
MagField
22-01-2007, 18:42
Kto mówi że cały dzień siedze przy kompie?Widocznie ty tak robisz i na*******asz w tą tibie.Po za tym to nie taka "rozrywka" tylko szydera szła.A to z lusterkiem to zjebałeś sprawe ;)
Czy ja coś mówię? Czekam na twoją kolejną produkcje.. mam nadzieje że powtórzy sukces owej. Wywiad z Tie Pogromcą plxor.
Eh.;/ mogłem edytnąć tamtego posta. za puzno.
Swiontas
22-01-2007, 19:50
jeśli to prawda to mieszka 5km odemnie xd
Valariazz
22-01-2007, 20:29
Wywiad taki jak w temacie - noobski. Mogłeś wiecej temu kolesiowi pytań zadawać ...
jeśli to prawda to mieszka 5km odemnie xd
0o a ty skad?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.