zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Vision Rulezz

Mati1298
21-01-2007, 17:16
Filmik przedstawia jak najlepsza gildia Furory pekuye ludzi :)

http://video.google.pl/videoplay?docid=4785701271596418657&q=vision+rulezz

Link jest na video google ale niedługo dam do pobrania na dysk :)

ShadowSSJ2
21-01-2007, 17:51
Juz ogladajac te 'efektowne' napisy wstepne z Movie Makera odechcialo mi sie ogladac.

//Edit
Dobra, zobaczylem i jest taki sobie ; X Z ta druga piosenka zjebales kompletnie sprawe.

Mati1298
03-02-2007, 13:15
Jak bym mial Vegasa 7 wszystko by wyszlo inaczej a wiec wiesz ;(

Ravent
03-02-2007, 13:28
Kolejna tubka wazeliny... Do tego źle wykonana.

Always hunted
03-02-2007, 13:38
Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!
Miłej gry na Furorze :)

Perszing
03-02-2007, 13:46
Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!

a ty jestes ogarniczony czy glupi? Jak chca niech robia filmy o Vision ? Czy jak by ktos zrobil filmik o Eo? tez bys go nazwal lizydupem i ze Eo go nie zabije? wyjdz z tad

raven
03-02-2007, 13:55
filmik niezly

fajnie sie oglada :)

Silver Kay
03-02-2007, 13:59
http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=rQAAAG1W6Qgw2QJz06YB6R9wUBHxE8HRlW-Raazr_3KgXNJKV5BCFX83QJ3lSvUcpUsSg_8IhTmHeTV23XKt_ TAPAq5E9Fu4Eh61F3eZN0ZxaDQ_WnMEzjrAZ_t2xd7wxVPPuqE 2qPgIonDuq785IGijbU3noxaD-CLp3E0r5u6EXlHsi8Amxx7ipPD5OgSdanFvabmjGd729uhZYK2 sUUzC8MMa2g7nKEIEUZxfF8eM7cKL&sigh=bWTyNo_PyqAVKkQHKV41q5X3Wis&begin=0&len=390000&docid=4785701271596418657

download do filmu

odtwozyc mozna vlc media playerem

Mati1298
14-02-2007, 13:44

Jak jestes frajerem to nie chodz po forum i nie wystawiaj beznadziejnych komentów. Ja jestem za Vision i w dupie mam co o tym myslisz...X(

Lockhead
14-02-2007, 14:01
Wylaczylem jak zaczynala sie druga piosenka ... n/c jakies k.... shooooot shooooot ... teraz nagraj film jak padaja ... bo pewnie wiecej razy padli niz zabili ...

Veltaxio
14-02-2007, 14:29
zdziwilbys sie ;]

Lockhead
14-02-2007, 14:34
To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...

@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ...

Bert
14-02-2007, 14:43
Vision gromi duskow a jak chcesz wiedziec dokladnie to zajrzyj na forum.tibia.com i na swiat Furora...

Lupil
14-02-2007, 15:13
Vision faktycznie narazie wygrywa...
Najzabawniejsze jest to, że ci ludzie którzy kiedy tylko was zobaczą krzyczą "Jesteście najleps!!11" "Wymiatacie!11" kiedy / o ile zaczniecie przegrywać tak samo zaczna podlizywać się Dusk~ ^^
Film średni, było 75k podobnych
Pierwsza muzyka występuje w co trzecim filmie o PK/Annihilatorze
Druga bez komentarza :D

@Veltaxio
Ale się autor musiał podniecić że się u niego wypowiedziałeś... Ale takie jedno pytanko - dużo dziennie otrzymujesz msg w stylu "Jesteś zajebisty" itp? Takie tam lizodupstwa?

FoNgO
14-02-2007, 16:30
@Mati1298 - Jak możesz to zuploaduj filmiki w *.rec i podaj linki.

@topic - Filmik może być, a muza jak muza zawsze można wyciszyć, a nie od razu wyłączać film ;)

Veltaxio
14-02-2007, 16:57
Sporo takich msgow hehe , jednak wiecej takich gdzie mi jada ;p

Farla
14-02-2007, 17:06
vision najlepsza buhahaha
oni sie nie nadaja myslisz ze sa dobrzy bo tluka 1 goscia w 10 osob lub wiecej??
przeciez taki koles nie ma szans
zygac mi sie chce jak sie na to patrze

Farla
14-02-2007, 17:12
lol taifun devilry 280 ms (big noob) ten co to wymyslil chyba nie zna pojecia nooba

a pochwalilibyscie sie jak vision dostaje wpi.....
a na ostatnim war vision wylogowywali sie jak tchorze

Always hunted
14-02-2007, 19:23
a ty jestes ogarniczony czy glupi? Jak chca niech robia filmy o Vision ? Czy jak by ktos zrobil filmik o Eo? tez bys go nazwal lizydupem i ze Eo go nie zabije? wyjdz z tad

Nie wiem czy mnie zrozumiałeś. Nazwałem autora lizodupem, bo:
-pochodzi z Furory
-''hail vision vision rox jebać dusków"
-nie przyjmuje krytyki :) zamiast mi odpowiedzieć, zaczął po mnie jeździć. Ty zresztą też

Oni, pochodzą z Furory, i trzymają z każdym kto akurat wygrywa. Zobaczycie, jeśli Duski wyprzedzą w fragach Vision, choćby o 1 frag, natychmiast się posypią tematy ''duski rox, hail duskinnes, jebać vision".

Co do przykładu z EO:
Jeśli autor pochodziłby ze swiata EO, a EO był polakiem i często zaglądał na to forum, tak, nazwałbym go lizodupem.
W innych okolicznościach nazwałbym go wielkim fanem.

Anis
14-02-2007, 19:57
Co do filmu taki se, a co do was lol naabki ;p przeciez to tylko gra, a co do tego co pisal o vision ze sie wylogowali lol ;p przeciez normalne to jest ze loga dali licza sie fragi ;p niewiem czemu jestem za vision moze dlatego ze kiedys kumpla taifun 2x pod rzad ubil i mu sie gry odechcialo Gremar nick moze ktos pamieta ;p

Aha jeszcze jedno 2 dni temu ubilem kolesia na xerenie pozniej sie podawal za Fenixa'gru haha czyli mam tez 1 fraga xD look podpis \/

Rezidew
14-02-2007, 20:00
Razi mnie tytuł tego tematu (jak i rozmowy innych*), Vision pk? "Vision Player killer''? To są filmiki z wojny a nie zabijanie graczy for fun czy coś :P

Film nie jest zły, chyba wszystko było w WMV Vision (oryginał mam na myśli).

*np: "nie chcę mieć pk" aww nie mogę takiego czegoś z cierpieć, poprawnie chyba jest "nie chcę mieć skulla"... :P

Zjawin
14-02-2007, 20:20
nice combo bot xD

SMietanowy
15-02-2007, 00:34
Ja piernicze co za kretyn xD haha
Napisal ze TAifun to noob... stary rozumiem ze mozesz go nie lubic bo jestes za malolatami z vision ;] ale noobem to on raczej nie jest bo zaloze sie ze ty bys takiego lvla nie wbil wiec nie gadaj ;]

JAk pokazales jak Magrami pada (wtedy co pozniej padl ima) to bylo wkleic jeszcze kawalek filmu dalej jak 3 z vision pada :]

Duss slabie rozniosa vision.... na open battle boja sie wyjsc jak juz to tyljko w trapy sie chowaja xD haha vision nabbs

SMietanowy
15-02-2007, 00:39
To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...

@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ...

Pytasz jak to sie stalo ze ima byl z duskiness a teraz jest z vision?

chlopak ma 12( no moze 13 lat) i raczej na takiego nie mozna liczyc... wolal isc do gildii gdzie srednia wieku pasuje do jego :]

pewnie jak w duskach cos gadali to za chuja nie wiedzial o co chodzi xD haha
idz do szkoly a nie non stop pzed kompem Elo

Mateusz44443
15-02-2007, 00:45
Vision sie boi open battle?? ......
zdziwisz sie ....na forum byl filmik na ktorym vision prezentowalo open battle i pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...
Wiec koles nie gadaj ze vision cienka itp .. oni maja best pvp <<jako gildia>>
jakie ogladalem ...

~~Hail Vision~~

Kerlon
15-02-2007, 10:49
Bardzo fajny filmik, i fajne fragi :P

Lupil
15-02-2007, 11:07
pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...

Kolejny lizo~
A ty byś nie uciekał jakby cie goniło 20+ ludzi 100level +? Z dobrym zgraniem i z dobrym pvp? Niee, ty byś wbił się i zaczał z ue spamować -.-

Duss slabie rozniosa vision.... na open battle boja sie wyjsc jak juz to tyljko w trapy sie chowaja xD haha vision nabbs
Gówno prawda z tym open battle

(Ogolnie wszystkie posty w tym temacie)
Bardzo mądre posty ten kolo pisze, poczytajcie.

Mateusz44443
15-02-2007, 12:32
lizo~~~~ .........nie zgadzam sie bo nie gram na furorce i nie mam po co podlizywac sie..
A duskow nie lubie i tyle....a ze podoba mi sie pvp vision to "kibicuje" im w tej wojnie
a co do hotkeysa w sumie sam bym sie bal ale taki lv jak on nie powinien mylic visa z utamka/utani gran hur...
Sam nie raz przed banda brazoli musialem uciekac wiec potrafie to i nie myle hotkeysow ^^

Vionia
15-02-2007, 13:25
juz sie kluca. ogladac film dzieci a sie nie pluc

Dark Brozyn
15-02-2007, 14:35
Fajny film, ładne fragi, muzyka taka sobie. 9/10 bo słaba jakość :p

Skurka
15-02-2007, 15:10
Taki byle jaki ten film

KorinaS
16-02-2007, 14:37
Spoko filmik :P

Davert
17-02-2007, 21:45
Filmik dosyć fajny

Ps. Poda mi ktoś tytul tej pierwszej piosenki? :)

Bigzone
18-04-2007, 22:05
jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...
jakie ogladalem ...

NOOB jesteś i tyle, człowieku zastanów się jaki gracz nie ucieka przed ~15 graczami z wrogiej gildi lvl 100+ ponadto skoro napisałeś, że oni maja best pvp to się myliszzzzzz i to sporo idą prawie cała gidią na takiego dla przykładu Taifuna(to w takim razie to nie PvP tylko PlayerS versus PLAYER). Dodam że jak są tacy twardzi ci z vision to niech każdy weźnie solo z Taifunem...... nah. Jaka gildia jest bardziej noobijska? Hail dusk~
Czlowieku hotkeysy każdemu mogą sie zmylić--> to że np. ja pomyliłem hotkeya w walce z dragiem to nie znaczy że ze strachu<noob>
Ostatnie daj mi tego linka co niby tam jest pokazane jak TD spada przed vision <będę wdzięczny>:evul:

Susan-Dark
18-04-2007, 23:12
NOOB jesteś i tyle, człowieku zastanów się jaki gracz nie ucieka przed ~15 graczami z wrogiej gildi lvl 100+ ponadto skoro napisałeś, że oni maja best pvp to się myliszzzzzz i to sporo idą prawie cała gidią na takiego dla przykładu Taifuna(to w takim razie to nie PvP tylko PlayerS versus PLAYER). Dodam że jak są tacy twardzi ci z vision to niech każdy weźnie solo z Taifunem...... nah. Jaka gildia jest bardziej noobijska? Hail dusk~
Czlowieku hotkeysy każdemu mogą sie zmylić--> to że np. ja pomyliłem hotkeya w walce z dragiem to nie znaczy że ze strachu<noob>
Ostatnie daj mi tego linka co niby tam jest pokazane jak TD spada przed vision <będę wdzięczny>:evul:

Ziomek, po co wogole odswiezasz ten temat -.- Jak masz cos do powiedzenia o Vision to znajdz jakis "AKTUALNY" temat, a nie piszesz do tematu ktory zostal zrobiony 2 miesiace temu.. Co do tego komentu to zal mi Ciebie...

Etoric
18-04-2007, 23:15
do tego 2x up
te 100 levele to była dobra karta przetargowa 3 lata temu, gdzie nieliczni mieli po bańce. Teraz 100 level goniacy chłopa co ma 180 leveli wiecej jest smieszne, nie sądzisz?

Nieugiety
18-04-2007, 23:25
Filmik dosyć fajny

Ps. Poda mi ktoś tytul tej pierwszej piosenki? :)

Masz na końcu filmiku....

eh..
The Offspring- The kids aren't alright
(patrz avatar ;) )

H.L
18-04-2007, 23:43
Bynajmniej nie ma tylu efektow jak u kalashnikova

General_Caster
19-04-2007, 00:08
lizo~~~~ .........nie zgadzam sie bo nie gram na furorce i nie mam po co podlizywac sie..
A duskow nie lubie i tyle....a ze podoba mi sie pvp vision to "kibicuje" im w tej wojnie
a co do hotkeysa w sumie sam bym sie bal ale taki lv jak on nie powinien mylic visa z utamka/utani gran hur...
Sam nie raz przed banda brazoli musialem uciekac wiec potrafie to i nie myle hotkeysow ^^

ale jak ty padniesz na 12 lvlu to masz malo do odrobienia a Taifun ?

Gesior
19-04-2007, 03:05
Vision sie boi open battle?? ......
zdziwisz sie ....na forum byl filmik na ktorym vision prezentowalo open battle i pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...
jakie ogladalem ...
~~Hail Vision~~
Moze poogladasz filmy od Unit'u ;) (tibia 7.6 i starsze.. nowy sklad jaki byl ostatnio to juz nie to samo co wymiatacze z 7.4 ktorzy trafiali wroga bez cip bota, ani zadnego innego bota. bez bota robili tez comba.. bardzo precyzyjne)
ale jak ty padniesz na 12 lvlu to masz malo do odrobienia a Taifun ?
Zanim sie zaczela wojna to taifun szybciej by lvl odrobil 280 niz ja np. 30
Nie kazdy gra 8 godzin dziennie walac z SD czy mortow w demony/dl/warlocki. Nie wiem gdzie huncil, ale robil lvl w 2-3 dni.
@do wszystkich co pisza ze Ima~ to 12 letni dzieciak tak jak cale Vision
Nudne sie robi wyzywanie ich od dzieci. Moze sami macie 12 lat i jakies kompleksy co do wieku? Dla was widac powiedzenie, ze macie 12 lat to jakas ostra wrzuta. Nie wiem ile ma lat Taifun, ale musi byc w jakims stopniu niedorozwiniety/uposledzony, bo nikt normalny nie siedzi przy kompie po 8 godzin bezustannie walac w np. 2 guziki (exura gran/exori vis (lub SD)). To, ze mozna tak porobic 2-3 dni, zeby troche lvl wbic i potem miec wieksza przyjemnosc z gry to jeszcze nie takie chore, ale siedziec tyle dzien za dniem. Moze to Taif~ majac i 20 lat jest jakis niedosrozwiniety, a nie goscie z Vision, bo oni nie wbili za wysokich lvli, a napewno tyle nie graja co Taif~. Co o dziwo nie przeklada sie naumiejetnosci Taifuna w walce :>
Co film to albo ucieka albo pada jak noob (taak.. NOOB - taki gosc co mysli i podaje sie za wymiatacza co wszystko wiec, a na serio to nie jest za dobry..). Moze to jest jedno z jego uposledzen? Brak inteligencji? Wyobrazni przestrzennej? Brak umiejetnosc planowania/przewidywania? To on sam tylko wie...
Jak chcecie sie wypowiadac na temat Dusk~ / Vision to piszcie w nowych tematach, a nie odswiezacie te z przed 2-3 miechow.

Zaphi
19-04-2007, 17:51
ta druga piosenka to jest raczej cover zespolu Disturbed jakiejs starej piosenki a nie jak to na koncu jest napisane limp bizkit <- tego nie znam wiec moze sie myle
btw dobra jest ta piosenka nie wiem na co narzekacie, wiekszosc piosenek maja dobra

film w miare
kiedys nienawidzilem vision mimo ze tam nie gram ale teraz sam nie wiem moze to oni sa tam lepsi (nie chodzi mi o umiejetnosci pvp)