Pokaż pełną wersje : pomocy!!! xD
niewiem co sie dzieje po tym nowym forum coś sie pokiełbasiło i w tym ,,manualu" co sie pisze posta gdy klikam na jakoś ikonke np: żeby wstawić uśmieszka to mi strona jedzie do góry i nic więcej kiedyś było wszystko wporzo a teraz to shit <mam windows XP>.
!!!!!!RATUJCIE LUDZIE!!!!!!
Ja tesh mam windows XP (proffesional na dodatek :)) i8 wszystko w porzo jak widać!! B) :] :D 8o :tongue:
no jak niewiecie w czym problem to chociaż dajcie takie słówka do ikonek żeby to było takie coś np jak w gg: <tekst do emotka> i już mam ,więc dajcie takie wszystkie z tibi.pl to ja se gdzieś to skopiuje i bede miał , i tylko wystarczyło by wkleić i jest ikonka. więc prosze o pomoc :)
hyhy udało mi sie jeden zrobić ale to nie wystarczy...
Gonzo von Krenzel
07-09-2004, 21:14
Poczekaj do pełnego załadowania się strony. Powinno działać. Mi też nie działa dopóki strona się nie "wgra" do końca.
no sie niechce zrobić nawet po załadowaniu strony dajcie te teksty do ikonek to mi powinno wystarczyć
Dark Vilej
08-09-2004, 19:28
Mi tez sie czasami tak "zacina". Daje jakis usmieszek i mi strona podnosi sie do gory (czekam do pelnego zaladowania), ale to tylko czasem :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.