PDA

Pokaż pełną wersje : pomocy!!! xD

Ponury
06-09-2004, 19:15
niewiem co sie dzieje po tym nowym forum coś sie pokiełbasiło i w tym ,,manualu" co sie pisze posta gdy klikam na jakoś ikonke np: żeby wstawić uśmieszka to mi strona jedzie do góry i nic więcej kiedyś było wszystko wporzo a teraz to shit <mam windows XP>.

!!!!!!RATUJCIE LUDZIE!!!!!!

ALBERT
06-09-2004, 19:19
Ja tesh mam windows XP (proffesional na dodatek :)) i8 wszystko w porzo jak widać!! B) :] :D 8o :tongue:

Ponury
07-09-2004, 17:02
no jak niewiecie w czym problem to chociaż dajcie takie słówka do ikonek żeby to było takie coś np jak w gg: <tekst do emotka> i już mam ,więc dajcie takie wszystkie z tibi.pl to ja se gdzieś to skopiuje i bede miał , i tylko wystarczyło by wkleić i jest ikonka. więc prosze o pomoc :)

hyhy udało mi sie jeden zrobić ale to nie wystarczy...

Gonzo von Krenzel
07-09-2004, 21:14
Poczekaj do pełnego załadowania się strony. Powinno działać. Mi też nie działa dopóki strona się nie "wgra" do końca.

Ponury
08-09-2004, 14:38
no sie niechce zrobić nawet po załadowaniu strony dajcie te teksty do ikonek to mi powinno wystarczyć

Dark Vilej
08-09-2004, 19:28
Mi tez sie czasami tak "zacina". Daje jakis usmieszek i mi strona podnosi sie do gory (czekam do pelnego zaladowania), ale to tylko czasem :)