Pokaż pełną wersje : Gloomy Chooper owned. Aldora war.
Gloomy Chooper
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17253
Miłego oglądania.
Torn Saximercus
21-01-2007, 22:27
Nieźle się trzymał ale i tak padł :p
morthifer
21-01-2007, 23:43
ciekawe ktory owner nagrywal (:
ciekawe ktory owner nagrywal (:
Twoja stara
morthifer
22-01-2007, 14:57
Twoja stara
heh kocham takich dzieciakow jak ty ktozy odrazu jada po rodzinie, rzycze ci abys sie kiedys na tym przejechal i jezeli niemasz nic ciekawego do powiedzenia prosze stul pysk, zachowujesz sie jak ktos komu rodzce zafundowali neostradke pod choinke albo na komunie, ktory potem szajele na forach
heh kocham takich dzieciakow jak ty ktozy odrazu jada po rodzinie, rzycze ci abys sie kiedys na tym przejechal i jezeli niemasz nic ciekawego do powiedzenia prosze stul pysk, zachowujesz sie jak ktos komu rodzce zafundowali neostradke pod choinke albo na komunie, ktory potem szajele na forach
To po co gupoty wygadujesz?
@Topic
Nawet sie trzymal...
morthifer
22-01-2007, 15:13
To po co gupoty wygadujesz?
@Topic
Nawet sie trzymal...
oh oh, spiesze sie przypomniec ze anoobis woman mial/a bana za sharing
stad moja 1 wypowiedz
:( Szkoda ale wojna to wojna. Ja chce ten bp z tymi mfly najs jezeli to all byly mfly to huhuhu 3k oz :) szybko padl
Twoja stara
zawsze wiedziałem że jesteś dzieckiem...
a co do filmu to zaden sorc by tego nie przeżył 223ek 184ms i 115+ms + warlock ;P
HAIL GLOOMY HAIL CO
stad moja 1 wypowiedz
tak "miała" bana za sharing i to już bodajrze 2 hmmm wydaje mi się że teraz czas na delete? :>
sory double post skorzystałem z okazji...
tak "miała" bana za sharing i to już bodajrze 2 hmmm wydaje mi się że teraz czas na delete? :>
sory double post skorzystałem z okazji...
Skoro jestesmy przy sharingu to polowa Waszej gildi + ludzie z Animy powinny dostac bana za dzielenie kont tylko, ze jeszcze im tego nie udowodniono...
nafunkowany
22-01-2007, 23:11
jak będę gm'em to ich zbanuje..
Anvortis
22-01-2007, 23:23
Nie miales czasem bana za keyboard sharing?
@Topic
Nawet ladna akcja.
T3H_VirUs
22-01-2007, 23:32
stad moja 1 wypowiedz
nawet jeśli to hu hu cie obchodzi co? Stary zastanów sie, miliony ludzi sharuje a nikt sie do nich nie przypytala tylko Ty jakis mały czlowieczek wyskakuje ze on sharuje...a popatrz na Taifuna? On nie sharuje? >.> CRAAW
@topic
mmm najs ue 820 w ludzia :* i like it ;]
Szkoda że tobie rodzicie nie kupili słownika na komunie.
@gloomy pewnie żałujesz dzień w którym dołączyłeś do gildii rasistów.
przepraszam, ze urazilem twoja dume, ah. Mr. hahamam13lati2lonowcejestemfajnymlodziezowyikazdyk toniejestwgimanzjumjestglupi. Moja riposta byla dopasowana do jego poziom intelektualnego. Btw mam DSL 5mb a nie neostrade, pf
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.