Pokaż pełną wersje : jaki świat jest najlepszy??
jaki swiat uwazacie za najbezpieczniejszy(gdzie jjest najmniej pk:D), prawie zawsze da sie wejsc, sa najfajniejsi ludzie, po prostu gdziie warto robic nowa postac
(niechce grac na non PvP i premii:P)
Dark Ice
22-10-2003, 22:15
Dla mnie Danubia....Danuba Rulezzzzzz. :)
Zalezy czy lubisz zabijac ludzi i czy lubisz byc zabijany jak nielubisz to polecam Calmere a jak lubisz to Amere itd...
Rafallord
23-10-2003, 06:46
lunara ( carlin duzo tam pk, w ab malo pk i duzo polakow :) )a venore malo pk malo polakow a thais i kaz niewiem :)
Lord piccolo
23-10-2003, 17:14
Eternia jest najlepsza
Xorigose
26-10-2003, 10:17
Ludzieeee.... Of COURSE , ze Danubia WORLD....
Siwetni ludzie wszystko na sowim miejscu, tak jak ma byc.... PK sa ale da sie ich miazdzyc..... co jeszcze trenowac tez spokojnie mozna... wsumie najlepiej na DANUBII. Kazdy ci to powie :D
Hyba sie rozpisalem ..... :/
kazdy doradzi ci pewnie swiat na ktorym gra wiec raczej porady tu nie dostaniesz;)
no wiec doradam trimere:D
Black Leader
26-10-2003, 17:08
Nie będ gorszy. Polecam Wam serwer na którym sam gram czyli Rubere :]
Nikisquad
27-10-2003, 16:21
Według mnie najmniej PK jest na securze :))
na novie jest duzo pk.... :: danubia i isara sa fajne ;)
Isara
i do tego toro idzie na nowy server :D
a ja ci nie polece mojego swiata bo bedzie bardziej zapelniony serv :/
Nie wymienie konkretnego serwera ale wydaje mi się, że najlepiej jest wybrać serwer, na którym jest najmniej narodu, tzn. empty, ponieważ jest się łatwiej na niego dostać. No chyba, że masz pacc, to wtedy ta rada nie ma sensu :)
Zdania sa podzielone ale Na danubi i isarze jast najwiecej polakow. Zawsze znajdzie sie taki ktory ci pomoze. To jest twoj wybor gdzie grasz.
Ja polecam Isare szczególnie jeżeli chodzi o rooka bo tam narazie jestem(naszczęście na 7 lvlu i zostało mi odrobinke do 8) na początku grałem na calmerze ale skoro nie lubisz non PVP to to odpada (itak bym ci odradził) i grałkem jeszcze na ruberze (ale tylko do 5 lvlu) tam tez jest fajnie ale mysle ze iasara najleprza, jak tam pierwszy raz wszełem to mnei zatkało jakie zapełnione repawny, prawie zakażdym razem jak idziesz to pełno potworków jest (to mnie kręci :P )
ISARA rulez! ;)
Oryginalnie dodany przez rex
Ja polecam Isare szczególnie jeżeli chodzi o rooka (...)ale mysle ze iasara najleprza, jak tam pierwszy raz wszełem to mnei zatkało jakie zapełnione repawny, prawie zakażdym razem jak idziesz to pełno potworków jest (to mnie kręci :P )
ISARA rulez! ;)
Że co? To ty o której wchodzisz na serw? W nocy czy przed połódniem, bo wtedy to racja, że pusto na Rook'u i można sobie po expować, ale po 15 to nici, wszędzie sie ktoś kręci, choć czasami może ci się uda posiedzieć w jakiejś jaskini samemu, tzn. nie do końca, bo wraz z kilkonastoma potworami. Ja tak miałem kiedys w jakisni pająków. Niebyło tam nikogo, przez cały mój pobyt. Wyszedłem z tamtąd ledwie rzywy, ale exp. sie nieźle obłowiłem :P
Alhall wiesz dzisiaj grąłem od tak między 16:30 a 17:30 i robiłem proste rzeczy:
przechodziłem od tej skały wielkiej gdzie są trolle pozniej przez bagna i zawsze jakies 5-10 węży (w jednym momencie to sie cochwile musiałem wracać bo nowy dochodził) + dodatkowo pare wilków chwile odczekałem i powrót i znowu kilka ęży, wilków i na trolle i takie kółeczka ze 2 razy zrobiłem i 700 expa luz wpadło
Oczywiście cały czas nie byłem to mi zajeło jakieś 30 minut
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.