Pokaż pełną wersje : 81 knight 0wn3d by me :)
81 knight naab pada w thais po krótkiej i jakże udanej akcji :) (powód? ubił mojego kumpla za frikosa xD)
http://tibicams.tibianetwork.com/get/17334
Hehe Nice. Temir to nóp. Jakiś nowy owner chyba. xd
HAHAHAHAHAHAHAHAH
15:46 Arsth [33]: Exori Vis
15:46 Eleene [33]: exori vis
15:46 Temir [81]: hellp
15:48 Temir [81]: HELP
15:48 Eleene [33]: exori vis
15:48 Temir [81]: PK
owns :D
Tak to jest jak dzieciaku kupuja acc :<
Explorer of Hell
23-01-2007, 16:55
Film i akcja ladna.
15:52 Impasek Di'Vinci [123]: po co go zabiles?
15:52 Impasek Di'Vinci [123]: skoro ci zaplacil za postac?
On kupil tego chara od Ciebie? 8o
Film i akcja ladna.
15:52 Impasek Di'Vinci [123]: po co go zabiles?
15:52 Impasek Di'Vinci [123]: skoro ci zaplacil za postac?
On kupil tego chara od Ciebie? 8o
Ano kupił chara ale nie ode mnie tylko od znajomego :> a padł bo ubił mojego kumpla i z impaskiem już all załatwione :)
Ladna data dolaczenia...
Znalazles filmik
- o, fajny
I wsadziles bajeczke ze to za ubicie twojego kolegi -.-
Ale filmik fajny
HAHAHAHAHAHAHAHAH
15:46 Arsth [33]: Exori Vis
15:46 Eleene [33]: exori vis
15:46 Temir [81]: hellp
15:48 Temir [81]: HELP
15:48 Eleene [33]: exori vis
15:48 Temir [81]: PK
owns :D
Tak to jest jak dzieciaku kupuja acc :<
Ta, hail allegro.pl :D
D.r.e.a.i
23-01-2007, 17:43
no to juz sie nie podniesie B)
ale te uciekanie na mount sternum :p moze to przemilcze
16:36 Temir [81]: hellp
Rox film :> loot też.
Ladna data dolaczenia...
Znalazles filmik
- o, fajny
Ale filmik fajny
aha rozumiem nie wierzysz ze to moj filmik oki zara ci walne screenshoota jakiegos >>>
http://i7.photobucket.com/albums/y300/Crus_kalar/cashtan.jpg
Mr.ToPleS
23-01-2007, 20:26
fajnie ... na 81 lvlq nosic 5 uhow xD poprostu N/c
-=DanieL=-
24-01-2007, 08:20
Ladna data dolaczenia...
Znalazles filmik
- o, fajny
Ale filmik fajny
Nie wierzysz w to, że to jego postać? Masz na to dowody? Nie? To wypad.
Andrealfus
24-01-2007, 08:39
hahahhaa :D witamy w swiecie allegro :P
Gz. tak zabawnego filmu dawno nie widzialem :)
Ekhm. Allergo.pl......
Arsth napisz na pw plx
Always hunted
24-01-2007, 13:28
Allegro.pl.... bożeeee, takich to tylko wbić na pal!
Ale loot... zajebisty po prostu xD
Prowo'kator
24-01-2007, 13:42
Powiem zal.
TO jakis 10 latek chyba gral tym harem
nosi okolo 1 bp uh ~
no i ten armor 8o 8o
Btw.
A tobie gratz odwagi i outfitu:)B)
Ten film właśnie pokazuje kalectwo knighta. Sorcer na 80lv to by walnął z ue i by z nich nic nie zostało. A ten knight nawet jakby miał 10bp uh to i tak by dednał bo on bił w tego sorca hity za 10-30. Jedyna jego szansa to użycie destroy fieldsów i przepchanie tego sorca.
Ten film właśnie pokazuje kalectwo knighta. Sorcer na 80lv to by walnął z ue i by z nich nic nie zostało. A ten knight nawet jakby miał 10bp uh to i tak by dednał bo on bił w tego sorca hity za 10-30. Jedyna jego szansa to użycie destroy fieldsów i przepchanie tego sorca.
LOL... Na takim lvl zazwyczaj nosi sie lepsza bron, a ten koles pewnie mial jakiegos two handed sworda albo broad sworda. I jest pokazane kalectwo nie knighta, a kalectwo noobow ktorzy kupuja postacie na wyzszych lvlach i traktuja je tak samo jak 13lvlowe chary.
LOL... Na takim lvl zazwyczaj nosi sie lepsza bron, a ten koles pewnie mial jakiegos two handed sworda albo broad sworda. I jest pokazane kalectwo nie knighta, a kalectwo noobow ktorzy kupuja postacie na wyzszych lvlach i traktuja je tak samo jak 13lvlowe chary.
Właśnie o to chodzi, że on nie miał two handed sworda. Po prostu knight tak bije w ludzi którzy mają dobry pancerz.
Imho, czailiśmy sie na tego naaba juz z miecha ponad ale miał bana bo wpisał w commencie na tibia.com "New owner" i ktoś go na forum repotnął no i sie ban na miecha posypał ;s ale zanim bana dostał to zabił takiego jednego kumpla mojego, potem miał hacka..., a potem on zaczął wysyłać jakieś hack links na trade i sie 61 ms nabrał na to -.-' i go zhaczył na +200k xD no więc padł, i spadł na 81 a potem ten ban i dead ode mnie i eleene.B)
Ej bo z tego co ja sprawdzałem to ten owner miał skille 82. A jaki on ci max hit walnał 60?:D
Właśnie o to chodzi, że on nie miał two handed sworda. Po prostu knight tak bije w ludzi którzy mają dobry pancerz.
Grales kiedys knightem? o0
Ej bo z tego co ja sprawdzałem to ten owner miał skille 82. A jaki on ci max hit walnał 60?:D
po 1. Nie walnął mi rzadnego hita, gdyż bił Eleene :P a na hity nie lookałem tylko na jego hp żeby wiedzieć kiedy z sd przywalić :P
btw. gdyby bił mnie zamiast eleene to by miał wieksze szanse zeby zwiać bo ja bez eq praktycznie poszedłem (scale armor a shielda nie wziąłem) a eleene w full eq była xD
skoro myslisz ze knight ze skillami 82 i dajmy na to dragon lance bije w ludzi z c setem ze skillem shielda 23~ jak ten sorc po 0-10 caly czas, to jestes w bledzie
Wiec jesli nie wiesz to sie nie odzywaj, bo gdyby mial dobra bron to by ja lal po 60+ prawie caly czas
Chomp.
Chomp.
Chomp.
po tym myslalem ze sie nawewt uhac nie bedzie
skoro myslisz ze knight ze skillami 82 i dajmy na to dragon lance bije w ludzi z c setem ze skillem shielda 23~ jak ten sorc po 0-10 caly czas, to jestes w bledzie
Wiec jesli nie wiesz to sie nie odzywaj, bo gdyby mial dobra bron to by ja lal po 60+ prawie caly czas
A mam ci udowodnić, że się mylisz?
Krotki test:
Wedlug Tibiawiki http://tibia.erig.net/Dragon_Lance - srednie obrazenia w nieopancerzonego przeciwnika na full attack z broni dragon lance (skille 82/82) wynosza 59hp.
Jezeli przeciwnik posiada crown set:
crown armor 13arm
crown legs 8arm
crown helmet 7arm
platinum amulet 2arm
buty 1arm
Calkowity arm 31
Wedlug wielu testow udalo sie stwierdzic, ze armor zmniejsza obrazenia:
min: caly_arm*0,5=15,5 - zaokraglamy do 16
max: caly_arm*0,9=27,9 - zaokraglamy do 28
Srednio zmniejsza obrazenia o 22. Czyli obrazenia 59hp sa zmniejszane przez armor do 37hp. I takie sa srednie obrazenia w przeciwnika w crown secie na tych skillach.
Ale to nie koniec, co jesli przeciwnik zablokuje atak? Druidzi i sorki maja maly wspolczynnik shieldingu, ale zawsze maja ustawienie full def co pozwoli im co jakis czas blokowac uderzenie. Crown shield to nie najgorsza tarcza. Jestem przekonany, ze srednia hitow uwzgledniajac armor i blokowanie bedzie w granicach 30hp - to jest najbardziej logiczne. Jezeli twierdzicie ze macie wyzsza srednia to sprobojcie przetestowac ja na koledze, nagrajcie filmik i dajcie go tutaj:D
Zrozumcie, knight zostal udupiony przez clipsoft.
Nubi. 80 sorc konczy sie mu mana pakuja sorca w trapa i sorca nie ma pozatym widac ze nigdy nie grales knightem i ze nie uzywales destroy "fieldsow"
Właśnie o to chodzi, że gram knightem, a destroy fieldsów używam prawie codziennie.
chyba po to zeby po ogniu nie chodzic
Always hunted
24-01-2007, 17:55
Ci którzy mówią że knight jest udupiony@
Nieprawda. Koleś miał słabą broń... Mam znajomego... często duele robimy...
Ja na sobie mam B-Robe, Demon Shielda, Hat of the Mad, K-legs, boHy, P-ammy, on skille 84 i G-sworda. Większość hitów jest 65+
To knight na filmie spieprzył sprawę, pewnie miał Serpenta, albo coś, albo ta babka dooooobreeeeeeee eq i shielding.
Wiesz kto to jest Baldore i jakie ma skille? Przeczytaj sobie ten temat i zobacz jakie hity bije koleś mający jedne z największych skillów: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1280141&pagenumber=1
Ludzie którzy piszą, że ten koleś bł z two handed sworda albo spike sworda są po prostu nie poważni. Przecież każdy knight oprócz trenowania skillów to używa najlepszej broni dwuręcznej lub najlepszej jednoręcznej i tarczy. Ja od razu jak wbiłem 15lv to kupiłem fire sword i nosiłem go aż kupiłem bright sworda, a później giant. I tak robi każdy knight, wydaje się to oczywiste. Po co tamten knight miałby chodzić z spike swordem?
Testowałem wiele razy obrażenia na koledze, mając skille 80/80 z gsa. Srednia 60 która podawali niektórzy jest śmieszna. Średnia hitów w druida w crown secie i z niezłą tarczą będzie trochę powyżej 30hp. Zauważcie, że do średniej liczą się nie tylko best hity po 90, ale też ciosy zblokowane, na armor i hity za 1hp - a takie się zdarzają. Policzcie średnią to wam wyjdzie. Porównajcie sobie hity sorca z czarów na 30lv i sorca na 200lv, widać różnice? A teraz porównajcie sobie hity knigta z melee na 30lv (skille 80/80) i knighta na 200lv (załóżmy teoretycznie skille 80/80). W pierwszym przypadku widać ogromną różnice, a w drugim już nie bardzo:D
Według mnie knight jest z każdym updatem udupiany na maxa, ponieważ inne profesje coś dostają, a knight co dostał? Avangera? Przecież wcześniej było sca także z 50ataku. A te manaski po 50gp dające 100many to mnie rozbawiły na maxa. Przecież teraz knightem bardziej się opłaca używać mf niż leczyć ihami (przy sile czarów 100% to mf są nawet korzystniejsze od uhów). Knight używający mf bardzo ciekawe:D Najbardziej mnie rozbawiło jak widziałem knighta który zabijał demony z explo i burstów:D Knight z łukiem, bardzo fajna sprawa=] Moje zdanie jest takie, że knight na niskim levelu i średnim levelu jest najgorszą profesją, natomiast na wysokim levelu przewaga sorca/druta jest już ogromna pod względem expa/h, pvp, solowania mocniejszych potworów itd..
Co do kwestii balansu profesji to nawet moderatorzy na tym forum potwierdzają, że knight jest najsłabszą profesją i tibia nie jest zbalansowane, więc proszę się nie kłócić.
TA temir to nowy owner!!!
Ponieważ 1 owner (zrobil 8~lvl) to moj rl
Po co tamten knight miałby chodzić z spike swordem?
Dlatego, ze jest nowym ownerem i nawet nie mial na sobie lepszego pancerza na 81lvl, tylko dark armor. Z tego rowniez wnioskuje ze nic lepszego niz two handed sword/serpent sword/spike sword, nie mial.
Nie moge sie z Toba rowniez zgodzic, ze nawet gdyby jakis knight mialby 10bp uh i znalazlby sie w tym trapie, to by padl, poniewaz gracze na 81lvl sa doswiadczeni, maja lepsze bronie (gs, d lance, nieraz sov/sca), ktore zadawalyby wieksze obrazenia (wraz ze wzrostem lvlu rowniez zwieksza sie maksymalne mozliwe obrazenie dla danego playera). Poza tym zanim skonczylyby sie im uhy, to magowie musieliby biegac 3 razy po manasy. Gdyby kazdy knight byl skazany na smierc uwieziony w trapie od dwoch sorcow na 40lvl~, to wszyscy baliby sie nimi grac, knighci byliby najrzadziej wybierana postacia. A jednak knightow jest najwiecej.
Co do reszty nie mam zastrzezen ;)
Pozdrawiam.
Osoba nagrywająca filmik też na swój sposób pokazała się w świetle noob'a. Jeśli się bałeś, że Cię znajdą, to trzeba było się w podziemiach schować. ;)
Pomijając to, że osoby, które Cię ścigały, czaru "Find Person" nie potrafią używać :).
Ale frag genialny! :D
Pozdro!
Uwazam, ze nawet w miarę dobry gracz na nowej postaci z takim eq~ dark armor, itd. [facc?], padłby tak samo jak ten koleś. Wszystko zależało od tego ile bp uh miał przy sobie.
Pablossoyos
24-01-2007, 21:29
First owner of Temir to mój RL. Sprzedał konto jakiemus dzieciakowi ten hacknoł Ivesky Legend załapał hunta i sprzedał jakiemus ziomowi za 100 zł.Ten to też noob pokroju pierwszego.Hackneli go . Pacc nie ma .Eq nie ma. Ma za to hunta .Nie dziwne wiec ze kolo chodizl z bright swordem..
A knight z dragon lance/gs/wh wali 60+(to jeszcze zalezy w kogo) prawie all the time i smieszy mnie jak jakis pr0 wstawia matematyczne wyliczenia z jakiejs stronki i mysli ze jest gosu >.<
Full agree with Gigoro
A poza tym KolO na 81 lvlu zawsze ma jakis kumpli ..
Pablossoyos
24-01-2007, 21:35
Wiesz kto to jest Baldore i jakie ma skille? Przeczytaj sobie ten temat i zobacz jakie hity bije koleś mający jedne z największych skillów: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1280141&pagenumber=1
Ludzie którzy piszą, że ten koleś bł z two handed sworda albo spike sworda są po prostu nie poważni. Przecież każdy knight oprócz trenowania skillów to używa najlepszej broni dwuręcznej lub najlepszej jednoręcznej i tarczy. Ja od razu jak wbiłem 15lv to kupiłem fire sword i nosiłem go aż kupiłem bright sworda, a później giant. I tak robi każdy knight, wydaje się to oczywiste. Po co tamten knight miałby chodzić z spike swordem?
Testowałem wiele razy obrażenia na koledze, mając skille 80/80 z gsa. Srednia 60 która podawali niektórzy jest śmieszna. Średnia hitów w druida w crown secie i z niezłą tarczą będzie trochę powyżej 30hp. Zauważcie, że do średniej liczą się nie tylko best hity po 90, ale też ciosy zblokowane, na armor i hity za 1hp - a takie się zdarzają. Policzcie średnią to wam wyjdzie. Porównajcie sobie hity sorca z czarów na 30lv i sorca na 200lv, widać różnice? A teraz porównajcie sobie hity knigta z melee na 30lv (skille 80/80) i knighta na 200lv (załóżmy teoretycznie skille 80/80). W pierwszym przypadku widać ogromną różnice, a w drugim już nie bardzo:D
Według mnie knight jest z każdym updatem udupiany na maxa, ponieważ inne profesje coś dostają, a knight co dostał? Avangera? Przecież wcześniej było sca także z 50ataku. A te manaski po 50gp dające 100many to mnie rozbawiły na maxa. Przecież teraz knightem bardziej się opłaca używać mf niż leczyć ihami (przy sile czarów 100% to mf są nawet korzystniejsze od uhów). Knight używający mf bardzo ciekawe:D Najbardziej mnie rozbawiło jak widziałem knighta który zabijał demony z explo i burstów:D Knight z łukiem, bardzo fajna sprawa=] Moje zdanie jest takie, że knight na niskim levelu i średnim levelu jest najgorszą profesją, natomiast na wysokim levelu przewaga sorca/druta jest już ogromna pod względem expa/h, pvp, solowania mocniejszych potworów itd..
Co do kwestii balansu profesji to nawet moderatorzy na tym forum potwierdzają, że knight jest najsłabszą profesją i tibia nie jest zbalansowane, więc proszę się nie kłócić.
Koles nie rosmieszaj mnie.. Mówisz mi tu o różnicy w obrazeniach sorca miedzy 30 a 200 lv .Są one równe zero bo alternatwyą sorca do axe/sword/club u knighta jest rózdka czyli woi/tempest .Hity Najta różnia sie-
mało ale jednak .Hity sorca nie bo zawsze bije tyle samo z rozdzki.Co do run to obrazenia zadawane od RUN róznią sie podobnie
-taki 30 ms jebnie za 100+ z sd(w ludzia) , 200 ms jebnie za 600 czyli wychodzi przebicie 6 x
- Knight explo (o ile ma mlvl To uderzy pewnie ze 30 a na 200 ?? mysle ze ze 200 czyli przebicie 6 x
SORRY ZA DOUBLE POST
Dlatego, ze jest nowym ownerem i nawet nie mial na sobie lepszego pancerza na 81lvl, tylko dark armor. Z tego rowniez wnioskuje ze nic lepszego niz two handed sword/serpent sword/spike sword, nie mial.
Nie moge sie z Toba rowniez zgodzic, ze nawet gdyby jakis knight mialby 10bp uh i znalazlby sie w tym trapie, to by padl, poniewaz gracze na 81lvl sa doswiadczeni, maja lepsze bronie (gs, d lance, nieraz sov/sca), ktore zadawalyby wieksze obrazenia (wraz ze wzrostem lvlu rowniez zwieksza sie maksymalne mozliwe obrazenie dla danego playera). Poza tym zanim skonczylyby sie im uhy, to magowie musieliby biegac 3 razy po manasy. Gdyby kazdy knight byl skazany na smierc uwieziony w trapie od dwoch sorcow na 40lvl~, to wszyscy baliby sie nimi grac, knighci byliby najrzadziej wybierana postacia. A jednak knightow jest najwiecej.
Co do reszty nie mam zastrzezen ;)
Pozdrawiam.
Na moim serverze najwięcej jest sorków i niedługo druid będzie na drugim miejscu, bo teraz naprawdę mało kto wybiera knighta czy pala (chyba osoby które miały pierwszy raz do czynienia z tibia). Jeśli chodzi o palladyna to ja się muszę nachodzić po mapie, żeby jakiegoś spotkać:D
edit:
Pablossoyos: czytaj uważnie, wyraźnie napisałem że chodzi mi o obrażenie sorca z czarów nie z różdżki. A po za tym który hlev sork używa do expienia różdżki?
Na moim serverze najwięcej jest sorków i niedługo druid będzie na drugim miejscu, bo teraz naprawdę mało kto wybiera knighta czy pala (chyba osoby które miały pierwszy raz do czynienia z tibia). Jeśli chodzi o palladyna to ja się muszę nachodzić po mapie, żeby jakiegoś spotkać:D
Ja poslugiwalem sie tutaj statystykami wybieranych profesji oficjalnie dostepnymi na stronie www.tibia.com, ktore do niedawna (przed update technicznym strony) mozna bylo podziwiać, wlasnie tam. Niestety one juz zniknely :'(.
Osoba nagrywająca filmik też na swój sposób pokazała się w świetle noob'a. Jeśli się bałeś, że Cię znajdą, to trzeba było się w podziemiach schować. ;) (...)
Pomijając to, że osoby, które Cię ścigały, czaru "Find Person" nie potrafią używać :).
Ale frag genialny! :D
Pozdro!
Nikt mnie nie ścigał a ukryłem sie tam bo hmmmm... w tamtym miejscu nie ma respa i nikt tam nie chodzi żeby poubijać jakieś cyce? a nie miałem ochoty przedłużać pz'a na jakiegos naabka który widząc skulla zaraz by pisał na trade coś w stylu "peka on cyklops plxplx halp 11!!11one!1!" albo zaczął mnie gnębić jakimś shitowym wandem :P btw. exivowałem briana bo na poczatku zaraz po tym jak poszlismy trapowac temira to eleene krzyknął "here" i przyleciał brian z ragnarokiem i wolałem odczekac, jakbyś nie zauważył cały czas jak go szukałem to był w tym samym miejscu czyli łatwo sie domyśleć że mnie nie szukał... ale przezorny zawsze ubezpieczony ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.