Pokaż pełną wersje : Ślub
Cze
Moze to glupie pytanie ale jak chce w tibii wziasc slub to jak to sie robi???
Odpowiedzcie please
Slub nic nie daje to jednynie element RPG.
Kupujesz obraczki badz idziesz na Hero(do tego trzeba miec pacca), znajdujesz sobie jakas ladna panienka ;] i robisz slub a jak zrobisz slub to zalezy tylko od twojej wyobrazni :)
a ile kosztuja obraczki?
dzieki za odpowiedz
Lord piccolo
21-10-2003, 21:51
jakby co to obronczki można kupić w AB'dedrien gdzieś w podziemiach razem z innymi pierścieniami
a nie wiesz przypadkiem ile moze kosztowac taka obraczka
Lord_Yabol
22-10-2003, 17:55
Z tego co wiem to obraczka kosztoje chyba 2k
To zależy na jakim świecie jesteś tyle kosztuje obrączka np na Securze kupiłem za 999 gp a wg. mnie ślub się bierze dla prezentu pozniej się na ślubie robi obrączkami trade with :D a pozniej się sypią prezenty (hehe) :D :P
ja też bym z checią sie dowiedział jak sie bierze ślub - gdzie trzeba iść i co trzeba mówić
Ja mam pare pytan:
1) Skad wziac ksiedza i co on ma mowic??
2) Jak zaprasza sie gosci??
3)jestem zaproszony na slub co wypada dac parze mlodej??
Oryginalnie dodany przez Misq670
Ja mam pare pytan:
1) Skad wziac ksiedza i co on ma mowic??
2) Jak zaprasza sie gosci??
3)jestem zaproszony na slub co wypada dac parze mlodej??
ja tez bym chcial sie dowiedziec a te rzeczy
aha i jeszcze jakby ktos mial zbedne obraczki to prosze sie do mnie zglosic w tibi
CALMERA -CARLIN-DARK MUFLON
8) Jak wżiąść ślub ??
1) Kupujemy 2 obrączki, jedna warta 990 gp.
2) Zapraszamy Gości
3) Załatwiamy osobę na księdza (Księdzem może być każdy gracz)
Obrączki można kupić w lkażdym mieście w banku (tam gdzie jest change gold)
Jak ktoś na Danubii chce wziąść ślub a nie ma Księdza to sie zgłaszam na ochotnika. Mam juz w tym doświadczenie na obozach Harcerskich :D
A ja organizuje na Securze śluby oczywiście za skromną opłatą oczywiście ksiądz chodzi po kościele i zbiera danine diecezjalną :D a pozniej moze ew.sprzedać rozgrzeszenia :D :D Sorry jeśli kogoś obraziłem w tym poście co do religii :O
Hehe Matises fajnie to ujales a co do rozgrzeszen to ja poprosze (oj zgrzeszylem, zgrzeszyle, oj zabilem, zabilem :P)
obrączki można mieć terz na darmo. W jaskini troli na dolo koło enore jest mino mag, mino archer i kilka trolli i kilka skrzynek. Wśrodkowej skrzynce respawnuje się obonczka po savie
Moglbys dokladniej okreslic gdzie jest ta jaskinia i jak dojsc do tych mino magow.....chce wziac slub......:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.