Pokaż pełn± wersje : Ile moga zabrac sliy gdy by mnie opkrazyly ??
Master woxari
07-09-2004, 10:47
Ile by mi mogly zabrac slimy gdy by mnie obkrazyly a mam dwarven shield i guardian shield bo bede blokowal walil z czarow mam plate seta devil helmeta a skile shidling 21 dawac posty pilne !!!! 8o
Po pierwsze to ze masz dwie tarcze nie powoduje ze masz lepszy defense
bedzie brana pod uwage tylko wyzsza wartosc(guardian shield)
lepiej zaloz bron wtedy skil obronyh broni bedzie sie kumulowal z tarcza
po drugie jak slimy cie okraza to bede braly duzo za duzo
nie zaleznie od shieldingu
gdyz dwa slimy zdejma ci shielda a pozostale beda nawalac juz tylko w ciala(lub armor)ale sadzac po twojej wypowiedzi jestes poczatkujacym grczem(newbie)i masz kiepski armor i kiepski lvl wiec cie zabija jak cie okraza,lepiej nie blokuj slimow,znajdz sobie knighta palladyna lub przynajmniej sorca co ma lepszy lvl:D:):P
Jeżeli slimy cię okr±ż± to możesz złapać deda bardzo szybko.
Wal± wtedy hity po 40 - 50 i nawet wyższe levele nie mog± ich lekceważyć.
Podobnie ma się z rotami , 2 roty mog± ci nic nie robić, ale 4 zaczynaj± zabierać sporo hp.
A z tymi dwiema tarczami to się nie wygłupiaj.
Master woxari
07-09-2004, 21:25
((newbie)i masz kiepski armor i kiepski lvl wiec cie zabija jak cie okraza,lepiej nie blokuj slimow,znajdz sobie knighta palladyna lub przynajmniej sorca co ma lepszy lvl:D:):P
No wiesz level to mam 18 wiec nie takki zly ale jak ja jestem druid to robie se uhy wiec chodzi mi o to czy nie poloza mnie 1 strzalem chociaz wezne magic shielda a walic bede z explosion po 70/80 wiec pare razy udeze i leza slimy to zalezy jaki maja atack !!
Master woxari
07-09-2004, 21:28
Wal± wtedy hity po 40 - 50 i Podobnie ma się z rotami , 2 roty mog± ci nic nie robić, ale 4 zaczynaj± zabierać sporo hp.
.
Czyli z moimi rzeczami gdy by mnie opkrazyly slimy by walily 50 hita :D toz mam uhy !!
Entar Srebrna Tarcza
08-09-2004, 12:36
a pozatym jak walczysz druidem to uciekasz przed slimami walac w "matke"
Dwimenor
08-09-2004, 13:36
40-50 to ci nie zabieże, ale 30 i więcej to norma, jak cie oblezie za dużo to nawet Uhać się nie zd±żysz. Jak koniecznie chcesz z nimi walczyć to weĽ HMM na pojedyńcze i GFB na wszelki wypadek, jakby się za bardzo rozmnożyły.
Zawsze wal w matke. Tylko ona daje exp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.