Pokaż pełną wersje : Ciała potworów, a ich ponowny respawn.
Witam!
Mam dwie teorie, na temat szybkość respa potworów.
Wszystko niepotwierdzone, ale sprawdzone na przykładzie smoków.
1. Jeśli wyniesiemy ciało potwora (Np. Smoka) na pewną odległość od jego spawnu, ponowny resp jest szybszy... (?)(?)(?)
2. Jeśli użyjemy obsadian knife na ciele potwora, jego ponowny spawn będzie szybszy. Ta teoria jest prawdziwa w 60%, ponieważ resp pewnego smoka w górach Ankrahmun obliczyłem na 4min, gdy biorę jego skórę, resp jest co 2 min.
Tak więc chyba stopień rozkładu ciała ma wpływ na jego spawn.
Piszcie co o tym sądzicie, i nie wydzierajcie się, że są to bajki wyssane z palca. Są to moje teorie, nie koniecznie prawdziwe.
Pewnie nie wziales pod uwage, ze podczas Twoich "badan" zmieniala sie liczba ludzi online, a co za tym idzie - szybkosc respa ;)
Pewnie nie wziales pod uwage, ze podczas Twoich "badan" zmieniala sie liczba ludzi online, a co za tym idzie - szybkosc respa ;)
Moja pierwsza teoria jest powszechnie używana przez moich kumpli którzy są święcie przekonani, że to ma sens. A teorię drugą sprawdzałem na respie w górach Ankh, gdzie nikt nie chodzi.
tak na moje to nie masz racji wsztstko zalezy od liczby ludzi online na serwie im mniej jest ludzi online tym gorszy jest resp a im wiecej ludzi online tym resp jest lepszy. I uwiez mi ze nawet jak uzywasz obsidian knife czy tez nie to on nie ma znaczenia na resp dragów :)
(...) zalezy od liczby ludzi online na serwie im mniej jest ludzi online tym gorszy jest resp a im wiecej ludzi online tym resp jest lepszy.(...)
o tych ludziach online nie wiedzialem. To prawda, że im więcej osób gra tym resp jest szybszy sam w sobie? O tym nie wiedzialem 0.o.
Moja pierwsza teoria jest powszechnie używana przez moich kumpli którzy są święcie przekonani, że to ma sens. A teorię drugą sprawdzałem na respie w górach Ankh, gdzie nikt nie chodzi.
Czytaj ze zrozumieniem!
Wiecej ludzi online = szybszy resp. Reszta to herezje.
Amen.
tomektrz
24-01-2007, 08:56
Twoja teoria wydaje mi się równie prawdziwa jak przyspieszanie chodzenia przez sandały. Często wynosiłem dead beho z jaskini w Kazo (żeby nastraszyć noobków, że respi się gdzieś po drodze :) ) i nie zauważyłem przyspieszenia respa.
OK. Rozwialiście moje wątpliwości. ;)
D.r.e.a.i
24-01-2007, 12:39
no to chyba temat do zamkniecia ale ciekawy mozna dowiedziec sie czegos B)
Niektore potwory w roznych miejscach respia sie szybciej. Ja w celu szybszego respa potwora wrzucam cialo do wody , lawy ,bagien, Chyba pomaga co o tym myslicie ?B)
niemam pojecia, expie w tombie a tam ciezo bylobym mi odsowac wszystkie ciala... a resp jest okey... i zalezy on glownie od ilosci ludzi na servie :)
Niektore potwory w roznych miejscach respia sie szybciej. Ja w celu szybszego respa potwora wrzucam cialo do wody , lawy ,bagien, Chyba pomaga co o tym myslicie ?B)
No chyba juz cala strona wczesniej prawi o tym wszystkim, wiec moze laskawie przeczytasz co o tym myslimy??????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.