Pokaż pełną wersje : Furora war Fenix'gru down by Vision
Tajemniczy Ktos ^^
24-01-2007, 00:16
Fenix'gru down -
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17369
no i dobrze ze padł :D Hail VISION! tylko to na końcu mi się nie podobało... tp...
HAHAHA SPOKO FILM NICE FRAG dusk na glebe
23:22 Tarrin Kerrax [118]: Kurwa taka pr0 grzaneczka ze omigosz
Lockhead
24-01-2007, 00:24
Dajcie mi link zeby sciagnac TibiaCam nigdzie tego znalezc nie moge a poogladal bym sobie filmy...pros
@EDIT: Ok probowalem ale zawsze sie boje ze sciagam zla wersje albo ze to co innego :/ tak wam ciezko dac ten link??
Dajcie mi link zeby sciagnac TibiaCam nigdzie tego znalezc nie moge a poogladal bym sobie filmy...prosze...;(
nawet niepróbujesz jest takie cos jak google albo wyszukiwarka
nie dalby rady sie wyuhac
Draverik [120]: ExorI ""Hot eh?
HAHAHA PDK! xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
Guest 1900
24-01-2007, 00:50
Jak rozumie jest to odwet za Salvatora długo nie zwlekał vision , ale dlaczego Salvator nie jest już w vision?? (nie jestem z tego serwa , ale wywniąskowałem ze Salvator jest/byl z vision jak zle to poprawic mnie)
Lockhead
24-01-2007, 00:52
Dacie mi instrukcje uzywania TibiaCam ... bo nie obczajam tego :/
ShadowSSJ2
24-01-2007, 08:41
Lol, jak nie umiesz uzywac TibiCAM, to widocznie masz IQ krzesla.
Btw. MOWI SIE TIBICAM! A NIE TIBIACAM!
//Topic
Ladnie go pojechali ;'d.
sallceson
24-01-2007, 08:49
jak juz masz tibicam to na dole w prawym rogu jest cos takiego jak 'pomoc' (ewentualnie 'help' ;) )
jak nie obczaisz tego to nic ci nie pomoze bo tam wyjasnienie jest łopatologiczne
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330
Always hunted
24-01-2007, 13:46
A ja mam nadzieję że Duski wygrają tą wojnę, Vision to generalnie banda piszczących dzieciaczków które często mają farta...
Duski to po prostu mniejsze zło, i oby oni wygrali.
*Vjefroon*
24-01-2007, 14:13
A ja mam nadzieję że Duski wygrają tą wojnę, Vision to generalnie banda piszczących dzieciaczków które często mają farta...
jeśli near perfekt zgranie, i zajebiste taktyki to fart.
gz intelektu.
nie którzy z nich sa starsi od ciebie "piszczący dzieciaczku"
Jak rozumie jest to odwet za Salvatora długo nie zwlekał vision , ale dlaczego Salvator nie jest już w vision?? (nie jestem z tego serwa , ale wywniąskowałem ze Salvator jest/byl z vision jak zle to poprawic mnie)
Salvator nie był z nami w gildii i pewnie nie będzie. Podjął samotną walke z Duskami :D
Ojejusiu :( !!! A jak bedzie inaczej to cio :( ?! W nocy zebys tylko z tych emocji sie nie zsiusiał ! ;*
tibiaplayer
24-01-2007, 15:20
up.
20:31 Taifun Devilry: pokaz sca na dowod
20:30 Taifun Devilry: ze mi ufasz ;>)
taifun napisal to w tej kolejnosci ? jestes pewny ;> bo zegarek wskazuje inaczej... -.-
film rox, tak jak wszystkie filmy Vision z tej wojny, gz fraga i gl w wojnie~
Dudek098
24-01-2007, 16:21
A to Dobre chyba zegarki sie po****ly huahuahua
A co do filmiku to nikt by nie podolal tylu na jednego
i jeszcze to "ile bedziesz mial pz, szybko szybko , nie chodzcie po energi, i Tp ehhh..:cup: 8o
Ajjj, miał szanse uciec na początku gdy go bili, ale chyba się wystraszył, że go biją i pewnie nie wiedział co zrobić.
Cóż... Gratz fraga, który to już?
ups to nie tu skasowac prosze
All Duski hunted wsyzstkich pozaaibjam kruwa hutend forever by taifun xddoaifaofkaod googoogoo
Always hunted
24-01-2007, 18:01
jeśli near perfekt zgranie, i zajebiste taktyki to fart.
gz intelektu.
nie którzy z nich sa starsi od ciebie "piszczący dzieciaczku"
perfect zgranie i zajebiste taktyki? Bot i siedzenie w dobrym miejscu (np jak w bitwie w goblin caves na Edron) albo walenie kupą na jednego (topicowy frag na Fenix`gru)
I dziękuję za gratulacje :)
I co z tego że są starsi? To że ktoś ma np 17 lat, to nie znaczy że nie są już ''piszczącymi dzieciaczkami". Ile Imargam ma lat? więcej niż 15? A nadal jest "piszczącym dzieciaczkiem" który się strasznie podnieca grą. Pamiętacie nagranie, kiedy jeszcze był z Duskami? "Piiiii piiiii kurwa kurwa kurwa kurwa łiiiiiiii"
I nie jestem piszczącym dzieciaczkiem który się grą 2D podnieca, nie zwalaj na mnie swoich problemów.
Ojejusiu :( !!! A jak bedzie inaczej to cio :( ?! W nocy zebys tylko z tych emocji sie nie zsiusiał ! ;*
To co? To będzie więcej PA na Furorze... i głupie kozaki który używają ''kurwa'' zamiast przecinka i piszczą z podniecenia kiedy ubijają w 15 osób kogoś, będą ''u władzy''
A taka rada do ciebie... miej nocnik przy sobie w czasie następnej bitwy Vision vs Dusk, bo już mopa szkoda, jeszcze 2 użycia i do wyrzucenia ;*
A swój podpis:
20:31 Taifun Devilry: pokaz sca na dowod
20:30 Taifun Devilry: ze mi ufasz ;>)
20:30 Draverik: lol?
20:32 Draverik: nah .. ide expic..
20:30 Taifun Devilry: alana sio "Draverik
20:33 You lose 52 hitpoints due to an attack by Charonsi.
20:33 You lose 124 hitpoints due to an attack by Czipsu.
20:33 You lose 44 hitpoints due to an attack by Katrila.
20:33 You lose 5 hitpoints due to an attack by Imargam.
(...)
20:34 You are dead.
20:34 You are downgraded form level 120 to level 119.
To chyba sam napisałeś, heh, patrz na czas (20:31->20:30->20:33)
PS: Tylko Katrila w sumie zasługuje na pewien szacunek, bo nieźle obrabiał Dusków np w bitwie w goblin caves na Edron
Vision to prawie stare Del'Toro z isary XD
prawie robi roznice ale podobaja mi sie ich akcje szkoda ze sprzedalem Anubisa Crusade a potym odrazu zaczelo sie cos dziac -.-
@Always hunted
To ze Ty masz 15 lat nie oznacza ze nie jestes "piszczacym dzieciakiem"
@Topic
Kolejny ladny frag dla Vision :)
18:53 Tarrin Kerrax [118]: HAHA MOJA MAMA SIE CIESZY ZE JUZ PO AKCJI BO NIE BEDE RYJA DARŁ HAHAHA
I wszystko jasne...
Always hunted
24-01-2007, 20:07
@Always hunted
To ze Ty masz 15 lat nie oznacza ze nie jestes "piszczacym dzieciakiem"
Ale to nie oznacza też, że jestem...
Tutaj, na forum-> nie wiem czy jestem, ale poza forum na pewno nie jestem taki jak np Imargam z nagrania kiedy był w Duskach, czy jak koleś z Dusków ''dalej zuuuuuuuuuuuuuul daleeeeeeej"
up@
Hahaha :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.