zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jojo, necik nowy, jojo

lobek bobek
24-01-2007, 13:01
Siema ziomki jedzcie poziomki. Moje piekne uszeta zaslyszaly taka zajawke, ze se po prostu mozna neta zmienic ziooooom. No i do 15 lutego zerwac umowe z neo zioooom i chcialbym przejsc na strone Netii zioom. I moje pytanie do Was ziomki (jedzcie poziomki) czy netia dobrze chodzi, bo dzis 3 kicki mialem i padlem ;D. Wiec odpowiadajcie ziomki jak neta po*******a dobrze czy zle?

Ravill
24-01-2007, 13:04
"Polacy nie gęsi, swój język mają!"

Możesz się jaśniej wyrazić?

Czy jest to zbyt trudne, z tego powodu, iż pływasz w głębszym dołku intelektualnym niż ja?

Chessterr
24-01-2007, 13:04
Siema ziomki jedzcie poziomki. Moje piekne uszeta zaslyszaly taka zajawke, ze se po prostu mozna neta zmienic ziooooom. No i do 15 lutego zerwac umowe z neo zioooom i chcialbym przejsc na strone Netii zioom. I moje pytanie do Was ziomki (jedzcie poziomki) czy netia dobrze chodzi, bo dzis 3 kicki mialem i padlem ;D. Wiec odpowiadajcie ziomki jak neta po*******a dobrze czy zle?

Zioooom, ty tu nie ziomuj (poziomkow nie ma) zioooooooooooooom ja tam o tym nic nie wiem ziooooooooom, no to zioooooooooom ostra zajawka, zioooooooooooom trzymaj sie ziomek i jedz duzo poziomek ZIOOOOOOOOOM!:baby:

Lasooch
24-01-2007, 13:06
Ta, Netia śmiga aż miło. Stylu posta komentować nie będę.

lobek bobek
24-01-2007, 13:11
A który ziomek stąd ma netie? Chodzi mi o czestotliwosc kicków. ZIOOOOOOOM

Xawieri
24-01-2007, 13:12

Ema Ema Ziom!
Nie rymuj tak, bo Twoje rymy są jak stare dymy! Joł!
Ja nie jem poziomek, bo żaden ze mnie ziomek!
Neta zmienić możesz, ale co Ci to pomoże?
Zerwij z neo umowe, i aż stracisz mowe!
Jak Ci kare wlepią, to już nie bedzie pracy z Netią!
kara będzie sroga, przyda Ci się zapomoga!
Netia dobrze chodzi, kasy wydać nie zaszkodzi
Jak rachunki przyslą, Twoi starzy nic nie wymyslą.
Netia kase zdziera aż się gówno zbiera!
A jak masz pytania, użyj googli zamiast srania!
Czasem warto coś poszukac, bo aż z głowy głupota bucha.

lobek bobek
24-01-2007, 13:14
Cóz mogę poradzić na mój stajl. Podwórkowe akcje, co ja tam poradze ziom. Moje rymy nie sa stare jak dymy, one sa nowe niczym bejca z alusami ziom. Oczekuje rzetelnej odpowiedzi, fajno netio śmigo , czy ni. ziom

Dr.Unknown
24-01-2007, 13:15
Mimo, iż prowokacja, zamknąć i zachować dla potomnych =D.

lobek bobek
24-01-2007, 13:18
Tak, potomni. Ja bardzo bardzo chce, od tego sa oni, od tego oni sa, od tego sa oni. Przeczytaja lobka, co wyskrobie z brzucha bobka juniore i bedzie NET24 netia zioom. nadal nie mam odpowiedzi ziomki, a co do prowokejszyn, po prostu taki stajl egzystencji mam ziom. MOJE OSIEDLE! ZIELENIEC S.A. i nei zmienia sie nic!

Xawieri
24-01-2007, 13:21
Niby rapować każdy może
Ale nie Ty!
CO Ty wiesz o rapowaniu?
Pewnie tyle co o jaraniu!

Użyj googli, one odpowiedź znają
Pewnie Ci ją chętnie zapodają!

Dr.Unknown
24-01-2007, 13:22
Niby rapować każdy może
Ale nie Ty!
CO Ty wiesz o rapowaniu?
Pewnie tyle co o jaraniu!

Użyj googli, one odpowiedź znają
Pewnie Ci ją chętnie zapodają!
Sorry, ale idzie Ci gorzej niż jemu =d.

lobek bobek
24-01-2007, 13:23
1.Ale google sa stronnicze. Skomercjonalizowane. Jak mi cos powiedziec maja to w szystko wypada w kolorowych barwach. JOŁ.
REF.Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ.
Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ.
2. Ja tam nie uzyskam odpowiedzi. JOŁ. Oł jea. MOJE SACRUM OOOO

Xawieri
24-01-2007, 13:24
Sorry, ale idzie Ci gorzej niż jemu =d.

Ta, wiem. To było beznadziejne!: p
Ale 1szy post było elo ciekierap w deche wporzo ziąąą!

MOJE SACRUM OOOO
ROTFL! *Xaw lezy pod biurkiem*

Max121
24-01-2007, 13:25
Ja pierdziu , beka po całej linii :D Człowiek nie czuje, kiedy rymuje... Ziomie, ziomie jade na poziomie i używam neostrady...
Bo netię mają tylko stare dizady...
Jadę szybko i po prostej,
tylko po 24h kicka mam...
Zakup netię, będzie prościej,
I nie będziesz sam...

lobek bobek
24-01-2007, 13:27
Czekam Dalej Ziomki!!!! Zrobimy Ustawke! Razem Najebiemy Neostradzie!! Gromadzmy Sili Aby Przeciwstawic Sie Temu Jednemu, Temu Jednemu By WSZYSTKIE ODNALEZC, Jednemu By Wszystkimi Rzadzic!