Pokaż pełną wersje : Opinie o Netii a wlasciwie Net24,
Mam pewien problem,rezygnuje z neostrady TP i prawdopodobnie podpisze umowe z Netia,Prosze uzytkownikow Net24 o opinie na temat dzialania internetu(chodzi mi o ew.lagi,kicki,freezy)
Z gory dziekuje za pomoc ;)
Sir Dzikusek
24-01-2007, 17:38
Powiem jedno: Netia ssie... od ponad pół roku mam lagi prawie dzien w dzien. Chociaż, ze od jakiegoś tygodnia jest już OK :> Ale niedługo pewnie znów będą lagi. :P
Mam pewien problem,rezygnuje z neostrady TP i prawdopodobnie podpisze umowe z Netia,Prosze uzytkownikow Net24 o opinie na temat dzialania internetu(chodzi mi o ew.lagi,kicki,freezy)
Z gory dziekuje za pomoc ;)
Kumpel ma choc ping jest dosc wysoki, nie ma lagow
lobek bobek
24-01-2007, 18:13
neo roxxxxx i nie zmienia sie nic
Powiem jedno: Netia ssie... od ponad pół roku mam lagi prawie dzien w dzien. Chociaż, ze od jakiegoś tygodnia jest już OK :> Ale niedługo pewnie znów będą lagi. :P
Ha, a ja odkąd mam Netię miałem 1 (JEDNEGO) laga, który był spowodowany moim łączem.
Chciałbym tylko dodać, ze z net24 jest pewne ryzyko. Mogą oni ci po prostu nie podłączyć neti, ponieważ TPSA będzie robiła jakieś problemy itp, taka prawda. I zostaniesz na lodzie, a jedynym wyjściem będzie CESJA aby móc na nowo podłączyć sie do TPSA bez absurdalnych cen.
Olorion.
24-01-2007, 19:47
neo roxxxxx i nie zmienia sie nic
slyszalem ze ludziom w Wszczęchowie lepiej dziala net 56.6kb/s na cala wioske niz neo
Don Pabloss
24-01-2007, 23:01
Jestem abonamentem Netii oraz mam Net24 od 2,5 roku i nie mogę na nic narzekać. Łącze stabilne, nie zrywa połączenia, w grach online nie mam lagów, freezów, kicków z winy mojego łącza internetowego. Może jest to spowodowane tym że parę metrów od mojego domu Netia ma własny (niewynajmowany od TPSA) światłowód - nie wiem jak jest gdzieś indziej. Bardzo sobie chwalę Net24 i polecam go innym osobą.
Ja miałem zamiar przejść teraz szybko na netię póki nie płaci się kar za zrywanie umowy z tepsą. Ale k***a netia będzie dostępna u mnie dopiero od kwietnia :/. Czyli będę musiał dociągnąć z neo do końca wakacji i dopiero wskoczyć na netię :/.
Jestem abonamentem Netii
I jak się z tym czujesz ^^
Walekifa
25-01-2007, 02:24
Mógłby ktoś podać ceny ? Bo leniwy jestem i na stronce tylko szybkość widziałem :p
Interesuje mnie 512 i 1mb
Edit: THX ; ]
Mógłby ktoś podać ceny ? Bo leniwy jestem i na stronce tylko szybkość widziałem :p
Interesuje mnie 512 i 1mb
Mam Netię 640 za ~60 zł (nie wiem dokładnie - mamusia :* się rozlicza, a mi to z leksza zwisa).
Taki mały hint btw - mam 640 kbps, ale www.speedtest.nl pokazuje 1 M =)
@down: możliwe, nie wiem : p
W każdym bądź razie - w porównaniu z moim WYBITNIE lagowatym ścierwem 250 kbps, które było DROŻSZE od Netii, jest to świetny internet za małe pieniądze =)
oFFspr1ng
25-01-2007, 12:03
@up: Płacisz 60zł bo masz razem z telefonem domowym, bez tego płacił byś 80~zł
Ogólnie mam Net24 od 3 lat, ale będe rezygnował bo jest za droga. Pod względem lagów, nie mam wogóle. Lepiej dowiedz sie jak jest w twojej okolicy ;)
LOL :DDD
Ja tez chce netie 1m sobie sprawić bo neo mnie wkur... :p 2x padłem tylko dlatego ze "Użytkownik został odłączony od usługi" grrr
Don Pabloss
25-01-2007, 17:13
Jestem abonamentem Netii
Bardzo dobrze, nie narzekam. Zazdrościsz??
@up
Nie wiesz. Ciężko jest być abonaMENTEM, na pewno łatwiej by Ci było być abonentem ;)
Topic:
Ja mam Neo i jakoś na lagi, kicki i rozłączenia nie trafiłem jeszcze.
Bardzo dobrze, nie narzekam. Zazdrościsz??
Ojej, nie bulwersuj się tak. Przecież ja wiem, że się zdarza nie tą literkę kliknąć. Tamto co napisałem to raczej tak humorystycznie, a nie żeby cie jakoś wyzwać itp.
Ps. Chcesz może nam o tym opowiedzieć ^^
@down
Słaby węch mam ;s
Don Pabloss
25-01-2007, 18:15
@up
Nie wyczuliście nutki autoironii??
Ps. Chcesz może nam o tym opowiedzieć ^^
Jak jesteś opłacany przez taką ilość osób, to nie masz czasu na takie opowieści.
Knight Patryk
26-01-2007, 16:39
ja mam netie od 1.5 roku i jest dobrze mam 54 mbit/s ale to zalezy jaka kupujesz:P
A mozecie podać jaki wg was internet jest dobry ?
Załozyłem nowy temat ale co? USUNIĘTO pff
Skoro już mi usuneliście temat może mi łaskawie podacie powód/link do takiego tematu ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.