Pokaż pełną wersje : Jedi
Witam
Jest to fake o Jedi
no wiec zaczynam
ps: sry za błędy ortograficzne
pss:rekrutuje nadal
1.cze.pt "Spotkanie po latach"
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Rozmowa1.png
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Rozmowa2.png
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Rozmowa3.png
Dochodzą do obozu Drakona
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Rozmowa4.png
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Rozmowa5.png
COMENT PLZ!
4/10 literowki nie bola :P i zle wedlug mnie sa miecze do postaci przyklejone
@edit zglaszam sie do fake xD
co do mieczy wiem
starałem się je ładnie przykleić ale się nie udało :(
Sezowaty
24-01-2007, 18:53
I znowu stara trawa... Dalej źle trzymają bronie.. Co oni w powietrzu je mają ??
stara trawa, stare outy, pomoc dla nowych fake'owców, za dużo miejsca, nieciekawe teksty, fabuła do chrzanu, źle przyklejone miecze świetlne...pustawo...
/\ to są minusy ^.^
Plusów nie widzę xd
@up
Outy są nowe -.-, przyjrzyj się... Już chyba był fake o dżedajach, ale może coś z tego będzie... Póki co postaraj sie o nową trawę do fake'ów, bo stara dupnie wygląda...
Są 3 możliwości :
1. Nie umiem czytać (możliwe)
2. Tobie się coś pochrzaniło
3. Drakon jest kobitą(bez obrazy Kobity :P) O.o
No a wiec tak : używaja mocy Jedi aby utrzymac miecze w powietrzu ale nie mają wystarczającej mocy aby unieść" je dalej od siebie..., pomoc dla nierobów(niektóre) (:P) chociaż to moge usprawiedliwić, stara trawa mi nie przeszkadza i stare outy(niektóre).
Fabuła - nie moge ocenić jeszcze chociaż "wygląda" na kiepską :/
Pozdrowienia
@up
Outy są nowe -.-,
A ten kolo na V na 1 obrazku ?? -.-
Nie patrzac na 90% bledow dam ci 1/10 -.-
A ten kolo na V na 1 obrazku ?? -.-
Oh, mea culpa... Niedopatrzenie, zwracam honor ;)
1. Literówki (w conventerze nisz pisz polskich liter)
2. Duże sceny
3. Niekture sceny zbyt puste
4. Źle miecze (mowie po raz kolejny: Kopjuj ręke, wklej miecz, na rękojeść wklej ręke)
5. Troche krutkie i mało sie dzieje
To by było na tyle...
A jeszcze zapomniałem :D
@Karlossik
Ty! Ja ci tu dam ty kobito jedna! ^^
@Ghang & Max
Dobra chlopaki wiem ze lubicie ze sobą gadać ale nie spamujcie w tematach, do takich pogaduszek złuży PW lub GG.
to powiedzcie czy oplaca mi się robić dalej?
@drako starałem się ale mi nie wychodzilo :(
Jak to jest albo ma być STAR WARS to ja jestem baletnica ;/
Stara trawa kłuje w oczy.
I jak koleś upuścił świetlny miecz to powinien mu sie wyłączyć ;]
Kogucik302
24-01-2007, 21:26
Ghand wszystkich sie czepiasz!!! Sam zrób fake'i to zobaczymy czy jesteś taki dobry... Bo narazie to tylko wszytkich krytykujesz... -.-
Ghand wszystkich sie czepiasz!!! Sam zrób fake'i to zobaczymy czy jesteś taki dobry... Bo narazie to tylko wszytkich krytykujesz... -.-
Jestes tak samo inteligenty jak twoj avatar.
Pozatym, Ghand zrobil wiele razy lepszy fake od tego ;p
Kogucik302
24-01-2007, 21:43
Taaa.. To daj link tego super fake'ia Ghanda!
A twój avatar wygląda jak jakiś chłop co z burdla wyszedł... -.-
Obscenity
24-01-2007, 21:43
1. stara trawa
2. outfity
3. bledy jezykowe
4. bledy interpunkcyjne
5. bledy ortograficzne
6. zle sklejanki
7. fuuu
3/10
Taaa.. To daj link tego super fake'ia Ghanda!
A twój avatar wygląda jak jakiś chłop co z burdla wyszedł... -.-
Poszukaj? T_T.Pozatym jezeli Ghand tylko chce moze krytykowac fake'i ale wcale nie musi ich robic.
Pozatym na temat twojego ava wole sie nie wypowiadac :S
@Fake
4/10 ...srednio mi sie podoba przez traw i ich miecze.
A mi się podoba ;)
9/10
Rób dalej, i nie poddawaj się tak jak ja :P
Jak chcesz to dodaj mnie do fejka jako kogoś złego...
Tylko żeby nie był takim ,,przechodnim", znaczy aby był trochę trudniejszym przeciwnikiem dla bohatera/ów.
P.S.:Ja bym chciał zrobić porządnego fejka, który się skończy, ale mi nie idzie.
Witam
-z góry sorry za błędy ortograficzne
-jest nowa trawa
-starałem się zmienić to z mieczami i chyba wyszło
-miłego oglądania
Oto kolejna czescz fake pt."Rozkaz Aceba"
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Rozmowa-statek1.png
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Nataris-1.png
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Taris2.png
co się stanie z durinem a co z Jedi?
Tego dowiecie się za 2 odcinki :D
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Taris3.png
http://i144.photobucket.com/albums/r164/Vallad_2007/Taris4.png
co się stało z Durinem a co z Jedi?
Tego i jeszcze więcej dowiecie się w następnych odcinkach
Coment plz!
Always hunted
25-01-2007, 00:03
Jezu, przestań to robić, ty "jedi wannabe"
2/10
Fajne, coll itp.
9/10
To daj mnie do fejka, ok?
Choćby za pozytywne komenty ;)
I rób dalej....
Dziękuję wszystkim, którzy twierdzą, że moje fake'i są fajne :*
BTW, jeśli macie coś do Kononowicza, to... nie wnikam w to, bo każdy może mieć swój pogląd -.^, poza tym mam prawo oceniac tego fejka, jak mi się żywnie podoba ^.^. Mam na koncie ze 2 fejki, niestety średnio udane, ale cóż, może pomyślę nad czymś nowym ?? ....
Sorka za offtopa, ale musiałem się wypowiedzieć ;p
~Ghand
JESTEM WKURZONY!! PRZEZ TYCH SPAMERÓW CO BADZIEWIA WRZUCAJĄ TO MNIE AŻ NOSI!! X( CHOLERNA ERA SYFU NA FORUM! KU**A!!!
A te nfake wcale nie jest leprzy... tyle co trawe ma nowąi w miare prosto wklejone. Ale fabuła lipna jak nie wiem co. Mnie to nie zainteresowało -.-"
Poprostu Pitbul
25-01-2007, 12:29
Znowu ENF(Era Najgorszych Fake'ów)! 0/10 to maximum oceny-.-.
A teraz kurwa wszyscy beda wymyslali swoje skroty. Az zaluje ze chcialem wystapic w tym fake'u. Jedyne co mi sie podoba to moj out xD
Mowie to do nowych: Ludzie! Czy wy wogle nie macie zmyslu estetyki? Dla mnie niektore fake'i to sa takie badziewia ze ja bym sie wstydzil.
Kogucik302
25-01-2007, 15:15
Tiaaaa...
Fake'i się nie poprawia więc masz 2 możliwości:
1.Weź to zostaw bo ten fake'i jest do dupy!
2.Popraw go!
No to decyduj...
Geez... To jednak jest ochydne, i co to za stwierdzenie : "Jasny Jedi"... Przestań robić ten fake, bo profanujesz SW...
Terry664
25-01-2007, 15:53
A mnie śmieszą polskie zdania połączone z angielskimi wyrazami:)
Ale największą beke załapałem jak przeczytałem WOISKO !
Rozumiem napisać zasuwka przez "ó" ale wojsko przez "i"...Tragedia
Pozdrawiam
10/10 ps... moglbym wystepowac? Imie:Adorax i chialbym byc dobry i jakims dobrym cuzniem jakeigos mistzra;p
czarnyziutek1337
25-01-2007, 23:30
Żałosne. Popracuj trochę.
nienno fajne tymbardziej ze ja lubie gwiezdne wojny choc mogloby byc lepsze:D
Rafista Del'Mort
27-01-2007, 07:46
LOL. Widziałem już Star Wars i wiem że kur** po upadnięciu miecz automatycznie się chowa. Jedi nie lubią zabijać. Robią to w ostateczności. Tam było że taki typ obok tego Durina chodził z mieczem świetlnym. A nikt mówie ci nie będzi tak ci chodził z taką bronią -.-
Jednym zdaniem: Nie popisałeś się.
a może słyszałeś o czymś takim jak rzut mieczem świetlnym?
to wież ten miecz jest ciągle wyciągnięty i nie chowa się...
A to pojęcie wymyślili fani czy autor/reżyser filmu?
Bo jak to co mówisz jest tzw. fanartem to gość powyżej ma racje...
Tylko po co sie tak bulwersuje?
Co do zabijania:
No z tego co pamiętam z filmu to Jedi po ciemnej stronie zabijali bez skrupułów, dajmy na to chociaż pierwszą część gdzie ginie ten koleś z brodą (Obi czy jak mu tam)
Virusmaxi
28-01-2007, 18:55
Uuu... Cienko cienko! Fabuła WOGÓLE do SW niepodobna! Wogóle! I... kurde no!! Jakbym miał dobrą podstawę, to bym zrobił jakiś fake z Jedi. Tyle, że niemam "podstawy" tzn. Jak zrobić, żeby walki miały jakiś sens. bo wiecie, zrobiłbym bardzo widowiskowe. No, postarałbym się :)
songossj4
29-01-2007, 00:16
Powiem krótko, 0/10. Nie chodzi już o samo wykonanie które jest nienajlepsze, nie chodzi już o ortografie(wiem u mnie też kuleje to nie mam co mówić :P ) ale chodzi o samą profanacje sagi Gwiezdnych Wojen, ja sam jestem wielkim fanem SW i mam w domu na płytkach wszystkie 6 części i zajmują miejsce chonorowe lecz czegoś takiego nie zniosę.
@Drakon to była część 4, ogólnie patrząc w całej serii bo w starej sadze to masz racje jako 1 figuruje. Stara saga jest najlepsza chociaż nowa też nie jest taka zła :) A co do tego rzutu to raczej wymyślone przez autora, każdy Jedi miał wysunięty miecz podczas walki z innym Jedi lub jak odbijał strzały z blastera. Z tego co pamiętam to nigdy nie były wykonywane rzuty mieczem świetlnem i żaden Jedi by tak nie chodził.
Wracając do tematu a mam jeszcze troche do powiedzienia(mam nadzieje że nie będę miał bana za tą opinie :P ) to fake powtarzam jest do bani. Najgorsze jest nazwanie jednego Jedi nazwanego "Jasny Jedi". Żaden Jedi który był po jasnej stronie mocy nigdy podkreślam NIGDY nie zaatakowałby pierwszy, po drugie podczas walki na miecze świetlne nie ma ran(chyba że tak jak w części 5 gdy Luke traci dłoń po cięciu mieczem Vadera), taki miecz został wyposażony w taką energię że zabija na miejscu. Oczywiście Jedi nie muszą tego robić bo wystarczy im sama moc, zabijają jedynie w obronie i tylko przeciwników ze złej strony mocy którzy nazywani są nie Jedi ale Sithami(Darth Sidious występujący w Episode 1 jest doskonałym przykładem tak samo jak imperator czy Darth Vader). Tak więc nie było by to możliwe żeby Jedi zaatakował kogoś bez powodu(prędzej by użył mocy do manipulacji umysłem tego kogoś lub poprostu użył mocy żeby albo uśpić tego człowieka albo odwrócić jego uwage). Tak więc jak mądrze zauważył kogucik albo porzuć tego fake'a (a zwłaszcza jeżeli ma być dalej taki jaki jest) albo weź go człowieku i popraw. Wyciągnij jakieś wnioski z mojego posta.
PS: Nie mam zamiaru nikogo urazić, poprostu wyrażam swoją opinie.
YodiAlucard
29-01-2007, 00:34
Jak zobaczyłem 1 część to myśle "looz to dopiero początek" ale druga ładnie wszystko zepsuła ... radze CI nie zabierac sie za fake
Rafista Del'Mort
29-01-2007, 06:11
a może słyszałeś o czymś takim jak rzut mieczem świetlnym?
to wież ten miecz jest ciągle wyciągnięty i nie chowa się...
Ale on tam upadł! Czy widziałeś żeby tam ktoś żucał?!
Co do zabijania:
No z tego co pamiętam z filmu to Jedi po ciemnej stronie zabijali bez skrupułów, dajmy na to chociaż pierwszą część gdzie ginie ten koleś z brodą (Obi czy jak mu tam)
Prawda! A Jedi wyciągali swój miecz w ostateczności ;] Jak Jasny Jedi ma rządze zabijania to oznacza że staje się ciemną stroną :p
songossj4
29-01-2007, 08:57
@up: Ale nie było nic takiego jak Jasny Jedi czy Ciemny Jedi. Po jasnej stronie mocy stali Jedi: strażnicy rónowagi mocy oraz pokoju we wszechświecie, a po ciemnej stronie mocy stali Sithowie: kiedyś Jedi którzy dali się zwieść ciemnej stronie mocy(tak jak Vader) lub szkolenie przez innego Sitha(np: Imperatora który był kiedyś senatorem Palpataine'm ale odkąd Mace Windu odbił jego pioruny na niego to jesgo twarz tak została zniekształcona że musiał zacząć ją ukrywać). To tak względem wyjaśnienie. Przy 1 poście w którym był Fake to naprawde myślałem że fajnie się zapowiada a dalej to już totalna profanacja :/ A i tak w pierwszym poście jest sprzeczność bo nie miałby HP na żółto ale nie żyłby. Zresztą już wszystkie te sprawy wyjaśniłem w moim poprzednim poście to się nie powtarzam.
to kilka spraw...
1.rzut-były wykonywanie lecz nie w filmie i nie w sadze(nie wiem jak się pisze) starej czy też nowej lecz w innych częściach książki
2.zabijanie przez jedi- to samo w sadze nic... inne części owszem
3.fake- do bani i dla tego nie robie, choć nie potrzebowałem do tego XXX postów starczył jeden....
@up:
1.rzut-były wykonywanie lecz nie w filmie i nie w sadze(nie wiem jak się pisze) starej czy też nowej lecz w innych częściach książki
Były rzuty,na przykład Yoda w walce z klonami.
2.zabijanie przez jedi- to samo w sadze nic... inne części owszem
No to racja,bez powodu nigdy...
@up
rzut- były nawet w klonach racja zapomniałem...
zabijanie- było tzn nie zawsze ale się zdarzało kiedy light jedi napadał dark
częstą pod wpływem emocji....
Harry_Piasek
29-01-2007, 18:07
@Viero
Musisz tak spamowąc?? Jeszce tyroche i raport
@top
Niezbyt ciekawy fake... Wsio takie dziwne i ten teges :D Nie podoba mi sie :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.