Pokaż pełną wersje : Gdzie moge znalesc ...
gdzie moge znalesc pojedynczy respawn Vampire ... ?? Prosze o doklade wskazanie miejsca :) dziekuje z gory .. moze byl juz taki temat ale ja go nie znalazlem ... See ya all
Darashia - jak spojrzysz na mapke na zachodzie jest taki terenik oddzielony duza skala. Idziesz tam, jak najbardziej na poludnie i na zachod. Przy przechodzeniu przez skale bedzie pare scorpionow. Za skala pare szkieletow, scropionow. Musisz znalezc schodki w dol. Na -1 beda szkielety, na -2 ghoule, na -3 bh sie trafi, wamp powinien byc albo na -4 albo na -5. Uwazaj, bo jest to mala knypka o wymiarach 3x5, wiec najlepiej chodzic tam z blokerem.
sorki za odkopanie tematu no ale ja mam pytanko wlasnie do respa vampa :)
no wiec gdzie dokladnie jest resp vampira przy katedrze? bo wyczytalem na wiki.hunted.pl ze wlasnie gdzies tam sie znajduje pojedynczy resp o_O. Jakby ktos mogl odpowiedziec i wrzucic jakies screeny z droga do niego to bylbym wdzieczny. Aha czy idac na tego vampa nie natkne sie na GSa?? B)
z gory dzieki za odp
Shor'tugal
02-06-2007, 23:22
Tak, mozesz się natknąć ;) . Przeszukaj tibią earth tamto miejsce, powinien być tam taki mały domek, z krwią na ścianie :D
ten vamp respi sie w domku ktory zaznaczylem czerwonym kółkiem?
obrazek (http://foteka.pl/cb44517d2048acb755071d24f9d63c6c)
o ile sie nie myle to ponizej katedry sa orc ridery? moze sie tam wybiore na tego vampa z kumplem o ile to jest ten domek o ktorym mysle :p
Cygan Slejter
03-06-2007, 00:03
koło pohu jest jeden resp;)
w sumie bardzo rzadki, ale jest;)
@Cygan Slejter
a moglbys mi przyblizyc gdzie dokladnie jest?? czy to jest to miejsce co podalem? no albo podajcie jakies inne miejsce gdzie znajde vampira (facc area) i na jakie potworki sie moge natknac idac na vampa 8o
@Lookazz
Dobrze zaznaczyłeś na mapie... uważaj bo jest tam jeszcze witch. Jest to jedyny respawn vampa dla facc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.