Pokaż pełną wersje : Znacie filmy w podobie Sergio Demonslayer ???
Kamil_ekxXx1
25-01-2007, 19:14
Siema, ej wiecie skad mozna sciagnac filmy w podobie do Sergio Demonslayer ?? :2handed: :miecz: Jest to film (który u mnie odtwarzam na Windows Media Player) Macie taki filmy o ludziach z tibi ?? Takie filmiki lubie najbardziej. Prosze nie podawac mi linkow do filmikow na video.google chce tylko filmy taki jak sergio demonslayer nakrecil. Bo ja nigdzie niemoge ich znalezc ;( PROSZE O POMOC
Zapewne chodzi ci o filmy wmv. ;] Możesz je znaleść dziale filmy an dalszych stronach. pzdr
Kamil_ekxXx1
25-01-2007, 19:19
no dobra ale która to gdzie jest strona ,bo jest tu ponad 400 stron w dziale filmy ... :D
RegBlade
25-01-2007, 19:31
Mamy szukać za ciebie?...
Kamil_ekxXx1
25-01-2007, 19:45
Nie chodzi mi o to żebyscie mi szukali za mnie tylko o to ,czy niewiecie skad mozna sciagnonc (konkretna stronka) albo na kturej stronie w katalogu filmy.:baby:
ShadowSSJ2
25-01-2007, 19:50
Nie chodzi mi o to żebyscie mi szukali za mnie tylko o to ,czy niewiecie skad mozna sciagnonc (konkretna stronka) albo na kturej stronie w katalogu filmy.:baby:
Lol, to sobie poszukaj caly dzial Filmy, a co? Myslisz, ze te filmy ****** sa na tej jednej i jedynej stronie? Co to konkretnej strony - TU! (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=30)
Btw. Ortografii sie poucz.
Wpisz w wyszukiwarce Filmy WMV. może Ci coś wyskoczy...
Ja znam :)
Tu masz linki do forum z filmami ***** takimi jakich szukales.
Najlepszy to "Toxic Fire". Tyle, ze on jest o gildi Unit i jej czlonkach, a nie o 1 osobie.
Najlepszy film o 1 osobie to film "Wanyn". Jego tez tam znajdziesz. (zaraz sprobuje wgrac, ale net mi sie wali :( )
MOJE FORUM Z LINKAMI DO FILMÓW ***** i .AVI! Filmy na moim hoscie! Dzialaja puki co :D (http://tibicam.superhost.pl/forum/viewforum.php?f=1)
Pozostale filmy na forum mozesz obejrzec, ale nie sa one specjalnie dobre.
Narazie 4 filmy na forum :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.