zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Where's the love?

Sir Deziom
25-01-2007, 23:14
http://www.tibiacity.org/community/movies/view_movie.php?id=221

Warto przypomiec...

Nieugiety
25-01-2007, 23:17
Może ogólnie filmik nic ciekawego ale jezu, jak mi sie przypomnialy te stare czasy sprzed 5 lat jak to sie po kafejkach grało, wszyscy noobki z p setami latali, zawsze, ale to zawsze byl gs na drodze ab-venore, ehh, stare czasy ;)

ShadowSSJ2
25-01-2007, 23:20
Ah, ten filmik przypomnial mi stare czasy ^^ Cóż, wszystko przemija ; p.

Gesior
25-01-2007, 23:36
Noobki, noobki noobki... co Ty za linka dajesz? Dopiero to odkryles? Skyward juz pare lat chyba nie gra tak na powaznie..
Oto prawdziwy link!!! To byl .swf a nie jakis google video w kijowej jakosci.. troche sie laduje, ale mniej niz google video i jakosc lepsza.. :>
PRAWDZIWY LINK OD SKYWARD'a który dawał kolegą w Tibii kiedy stworzył film! .swf - szybkie sciaganie i wysoka jakosci! (http://www.maritimebuyandsell.com/movies/Love.swf)
Film jest super.. to bylo cos na miare Toxic Fire w .swf :D
Ten przejazd kamery na calym carlin i rookgardem widzianym z góry.. gosc zabijajacy Gamemasterów!! :D
Bylo jeszcze 4-5 innych filmów od niego.. ale nie ma juz ich tam gdzie byly :(
"Dance", "Train" i pare innych ;(
Zaraz bedzie 100 komentarzy, ze film "wypas ziąąą", a pewnie 1/20 userow tego forum rozumie tekst tej piosenki, a ma on kluczowe znaczenie..
"Most of us only care about Money Makin" (uh makerzy? :) )
"Kids want to act like what they see." (...)
Teraz ja montuje cos z starszych filmow (7.3 - 7.8) i bedzie ***** / .avi po feriach :D

Always hunted
26-01-2007, 01:23
Stare dobre czasy.... ehhh.... aż miło wrócić wspomnieniami do tamtych czasów...
Uśmiech na twarzy sam się pojawia :D

Blondas
26-01-2007, 09:13
Powiem szczerze. Prawie płakałem ale nie nad dawnymi czasami kiedy się uciekało przed GSami w drodze na deserta, tylko nad tym jak łatwo wtopiłem moje młodzieńcze lata przed komputerem. Gdybym mógł cofnać czas...

TaifunIII
26-01-2007, 09:36
Gesior chyba trochę przesadziłeś ^^
@Topic

Super filmik, długo go szukałem po forach i w google, ale ty mnie wyręczyłeś :)

Sir Deziom
26-01-2007, 10:02
Noobki, noobki noobki... co Ty za linka dajesz? Dopiero to odkryles? Skyward juz pare lat chyba nie gra tak na powaznie..
Oto prawdziwy link!!! To byl .swf a nie jakis google video w kijowej jakosci.. troche sie laduje, ale mniej niz google video i jakosc lepsza.. :>
PRAWDZIWY LINK OD SKYWARD'a który dawał kolegą w Tibii kiedy stworzył film! .swf - szybkie sciaganie i wysoka jakosci! (http://www.maritimebuyandsell.com/movies/Love.swf)
Film jest super.. to bylo cos na miare Toxic Fire w .swf :D
Ten przejazd kamery na calym carlin i rookgardem widzianym z góry.. gosc zabijajacy Gamemasterów!! :D
Bylo jeszcze 4-5 innych filmów od niego.. ale nie ma juz ich tam gdzie byly :(
"Dance", "Train" i pare innych ;(
Zaraz bedzie 100 komentarzy, ze film "wypas ziąąą", a pewnie 1/20 userow tego forum rozumie tekst tej piosenki, a ma on kluczowe znaczenie..
"Most of us only care about Money Makin" (uh makerzy? :) )
"Kids want to act like what they see." (...)
Teraz ja montuje cos z starszych filmow (7.3 - 7.8) i bedzie ***** / .avi po feriach :D

Nie widzialem to juz, dawno chyba napisalem ze warto to przypomiec -.-

Rekin Master
26-01-2007, 10:52
bardzo fajny filmik :)
ja zaczynalem przed tiquanda update i anty-luring system....to chyba byla tibia 7.4 ??

KorinaS
26-01-2007, 11:00
No naprawde aż się łeska w oku kręci :) te czasy ahhh :) miło było sobie oglądnąć i bardzo ładne , solidne wykonanie :P

Bialas
26-01-2007, 13:00
no pamietam te czasy. Jak lurniete potwory nie znikaly... ty byly czasy. ta grafa i te gs'y - brazowa kupa patykow : O Sd robilo sie na 15 lvl... a teraz :confused:

Nieugiety
26-01-2007, 13:04
no pamietam te czasy. Jak lurniete potwory nie znikaly... ty byly czasy. ta grafa i te gs'y - brazowa kupa patykow : O Sd robilo sie na 15 lvl... a teraz :confused:

Hehe, co do czarów...
Pamiętam jeszcze, ja miało sie uhmakerów, 11 druidów z 40 m lvlami ;)
Złote, niepowrotne czasy.
A zarazem zmarnowane lata...

Felux
26-01-2007, 13:29
ja chce starą tibie =(

niech CipSoft zrobi z 5 serverów opierających się na starym kliencie przecież to nie jest trudne a dużo osób by wróciło do gry ;/

Korniczeq
26-01-2007, 17:48
Ahh... pamiętam ten film z czasów, kiedy dopiero zaczynałem grać ;d.
Stare, dobre czasy.
Podziękowania dla założyciela topicu, za przypomnienie mi go : ).
Pozdrawiam,
Korn~

XIII
26-01-2007, 18:21
Przypominaja mi sie czasy, jak zaczynalem grac w ta gre.

Mogliby przywrocic stary wyglad Giant Spidera - wtedy mozna bylo sie go przestraszyc.

Upierz
26-01-2007, 18:42
@XIII - teraz też by straszył :x A raczej odstraszał.

Co do filmu... ;(

Always hunted
26-01-2007, 19:41
Mogliby przywrocic stary wyglad Giant Spidera - wtedy mozna bylo sie go przestraszyc.

Taaa... kiedyś szedłem przez PoH w nocy (Tibijskiej) Zupełna ciemność, tylko maly krąg światła z utevo lux... okno battle wyłączone... a tu nagle 4sqm odemnie wyskakuje takie coś... myślałem że z krzesła spadnę o.O (miałem wtedy 11 lat, nie śmiać się xD)

Rybzor
26-01-2007, 21:24
Ta.. film dobry, stary... stary jak swiat, starszy odemnie?

filobossek2
26-01-2007, 21:35
=] Film nice, ale w Tibii już nie istnieje miłość - próbujesz zyć w zgodzie, lecz co zrobisz jak Cię dwóch Szwedów na trapa specjalnie weźnie i (You are dead.) choć trąbisz jak do słupa, że zapłaciłeś i nic wartościowego nie zlootają ?

Gunzo
26-01-2007, 22:11
Ehhhh wtedy ta gra to bylo cos waliles energy bombe/fielda przed gsa i gs nie szedl do ciebie i waliles z daleka hmmami/boltami
Byly tez czasy kiedy 10-20 osob siedzialo na pohu i nikt nikogo nie wyganial
Rowniez Gs/gsy napotykane przy moscie dwarfow byly spoko warto czasem sobie powspominac :(

No i jeszcze farmy uh makerow stawiales 5-10 drutow i robiles po 40 bp uh dziennie

Pamietam jeszcze jak zamiast dhq byl demon legs quest

Jak miales 40 lv to byles h lvl jak miales kolo 100 to byles bossem osiedla

No I przede wszystkim gs wygladal grozniej nie to co teraz jakas kolorowa kupa

Mastermind Toothy
26-01-2007, 22:11
=] Film nice, ale w Tibii już nie istnieje miłość - próbujesz zyć w zgodzie, lecz co zrobisz jak Cię dwóch Szwedów na trapa specjalnie weźnie i (You are dead.) choć trąbisz jak do słupa, że zapłaciłeś i nic wartościowego nie zlootają ?

Stfu
<dzjesjeńdźznakooff>

Stare czasy ^^ To było coś.

Dexusah
26-01-2007, 22:41
jak sie nazywa ta piosenka ?

TaifunIII
26-01-2007, 23:30
@up
black eyed peas-Where is the love

A to jest bodajże tibia 7.1 :) Pamiętam jak wtedy siedziałem na rooku :)

Hugo
27-01-2007, 11:34
Ahh, trzeba przyznac ze naprawde wzruszajace, jak sobie jeszcze przypomne ta atmosfere grania w tibie wtedy... , ten strach przed wszystkimi potworami silnijszymi od amazonki, tego uznania ze 1k to kupa forsy...

az sie chce plakac...

Rekin Master
27-01-2007, 16:18
ehh :) widac, ze wszyscy tesknimy za czasami, gdy bylismy newbie...
To bylo cos...przechodzenia rooka tydzien, expienia na 8lvl-u na trollach zbierajac 2 speary, po czym konczyl sie cap i trzeba bylo isc do sama sprzedam za 2gp sztuka....pk przed depot z 20lvl to wymiatacz....yea ;D

Fejkowiec
27-01-2007, 16:21
Ogladalem ten film z 1,5 roku temu.... przypomina stare dobre czasy ..

Nie teraz gdy np po 2 miesiacu na servie sa juz 100 lvle.. ; X
Wtedy sie uciekalo przed gsem wracajac z deserta, 100 lvl robili rok...

Ach Old times....;(

X-Zero
27-01-2007, 16:57
Nie grałem tak dawno, ale pamiętam rook-tydzień

Teraz to przechodzę w 5 godzin, a to i tak wolno :P

Jak grałem to GS miał ten nowszy wygląd...
To było z 2,5 roku temu.

Chodzenie pod Carlin i zabijanie bugów. Późniejszy hunt za zabicie bugów. Schackowanie... Nowa postać... to wszystko zajęło mi jakiś tydzień i znów
tydzień na rooku...

Kilka postaci xD

Nie mogłem zrobić większego levelu niż 12... Aż w końcu ten 13 i przerwa w grze...

Znowu nowa postać! 16 lev i coś mi z Pacerą się popsuło i nie mogłem się połączyć :P

I znów Lunara! To już 7.71 przechodzę rooka i w Ab dead! 7 lev, drut co mam robić? Nową postać!

I kolejny rook! Ostatnia postać i tą teraz gram(20 lev). Doszło do 7.8(wielki krzyk jak włączyłem tego clienta i zobaczyłem to tło<szok>) i dalej...dalej...dalej...7.92!

Addony, zamykane okna, tego nigdy nie było!

Heh taka historyjka :) :)

Tamte czasy też były fajnie, i tyle nie zabijali... Nie dawno poszedłem do Carlin i co? Dead! A chciałem tylko odwiedzić to miasto xD

Co do filmu:
Fajny!

NinJa
27-01-2007, 17:19
Ta, stare dobre czasy... nigdy nie zapomne mojego pierwszego spotkania z cyklopem : p

Gunzo
27-01-2007, 19:10
Ogladalem ten film z 1,5 roku temu.... przypomina stare dobre czasy ..

Nie teraz gdy np po 2 miesiacu na servie sa juz 100 lvle.. ; X
Wtedy sie uciekalo przed gsem wracajac z deserta, 100 lvl robili rok...

Ach Old times....;(

jak zrobiles 100 lv w rok to byles maniakiem

Tomcio Pall
27-01-2007, 19:27
Ahhh. Te czasy. Tyle że ja już grałem jak był new wygląd gsa. Ale i tak te dedy od gsa. Albo gdy gość kazał mi płacić 1k. Wtedy nie wiedziałem co zrobić bo nigdy nie miałem tyle kasy. Albo 1 postać. Z godzinę próbowałem wyjść po drabinie. Nigdy tego nie zapomnę. Mogli bo wrócić tibie 7.1 zostawiając tylko new outfity i addony oraz różdżki i żeby była kasacja all kont(xD).

Yokomashaki
27-01-2007, 19:57
;( ;( ;( ;( ;(
Nigdy nie zapomne mojego pierwszego Deda na racie :S odechialo mi sie grac na nowy dzien znowu mi sie chce grac.Pogralem tydzien i pierwsze spotkanie z dragiem i co wyszlo?? ded postanowilem dalej grac wbijlem sorciem trudno (kiedys) 15 lvl
narobijlem sdeki i pokonalem mojego pierwszego draga na 15 lvlu nigdy tego nie zapomne;( ;( ;( ;( ;( Albo kiedys bylo fajnie :( to nawed takie 15 lvle sie baly isc na sodly a teraz to latwizna zalatwa gra teraz :S OLD TIBIA PLZZ;( ;( ;(

Sorry za Blendy :S

ShadowSSJ2
27-01-2007, 20:20
;( ;( ;( ;( ;(
Nigdy nie zapomne mojego pierwszego Deda na racie :S odechialo mi sie grac na nowy dzien znowu mi sie chce grac.Pogralem tydzien i pierwsze spotkanie z dragiem i co wyszlo?? ded postanowilem dalej grac wbijlem sorciem trudno (kiedys) 15 lvl
narobijlem sdeki i pokonalem mojego pierwszego draga na 15 lvlu nigdy tego nie zapomne;( ;( ;( ;( ;( Albo kiedys bylo fajnie :( to nawed takie 15 lvle sie baly isc na sodly a teraz to latwizna zalatwa gra teraz :S OLD TIBIA PLZZ;( ;( ;(

Sorry za Blendy :S

Won na j. polski plx?

Gunzo
27-01-2007, 20:30
Won na j. polski plx?

Popieram :S

sliver
28-01-2007, 02:57
ja tez wspominam milo moje mlodziencze czasy z ta gra, ale dla odmiany potesknie sobie za starym bugiem: byl ladny, czerwony, gruby, zajmowal cala kratke, miale zielone oczka i smiesznie ruszajace sie girki, a nie to co teraz-pelzajacy kawalek brazowej kupki :(

Rodi
28-01-2007, 09:57
Teraz dużo potworów to "pełzające kupki" ;p

Mavx
28-01-2007, 11:04
Tu nie chodzi o wyglad potworow tylko o ludzi kiedys okolo 4 lata temu malo dzieci? mialo internet i nie bylo tyle noobow co teraz, najlepsza byla tibia 7.4.

Ursynowski
28-01-2007, 11:18
Jak już ktoś powiedział stare, dobre czasy. Łezka się zakręciła w oku...

Yokomashaki
28-01-2007, 21:51
Won na j. polski plx?

Mowilem sorry i do tego mieszkam w Niemczech a nie w poslce to sie nie dziwX( X( X( X( X( X( X(

sliver
28-01-2007, 22:30
to won na tibia.ger.de.swe.com.pl XD

Gunzo
28-01-2007, 23:26
to won na tibia.ger.de.swe.com.pl XD

tylko ze tibia ger i de to to samo? tak pozatym nie ma czegos takiego jak tibia ger

Nieugiety
29-01-2007, 09:50
Tu nie chodzi o wyglad potworow tylko o ludzi kiedys okolo 4 lata temu malo dzieci? mialo internet i nie bylo tyle noobow co teraz, najlepsza byla tibia 7.4.

Zgadzam sie.

Chciałes chyba powiedziec polaków.

Cóż... stare czasy starymi czasami ale popatrzcie ile to lat sie spędziło przy tej zasranej grze? eh...

Rapidos
29-01-2007, 13:26
Ahh doskonale pamiętam te czasy... Grałem na Isarze jeszcze na kilencie 7.1. Wtedy to był stosunkowo młody server. Sporo na nim grałem i pamiętam, że takie postacie jak Gottar i Dimitri von Carstein opiewały tam wręcz w legendę. Kiedy chciało się przejść z Venore do Thais to prosiło się kumpli na wyższych lvlach, żeby nam towarzyszyli bo na 70% po drodze będzie GS ;) i tak tą pierwszą postacią dojechałem 30 lvla. Ale żadnego kolejnego servera nie wspominam tak jak tego. A co do filmu to fajny tylko szkoda, że są same zdjęcia, a nie ma fragmentów filmów.

Gunzo
29-01-2007, 17:36
Ahh doskonale pamiętam te czasy... Grałem na Isarze jeszcze na kilencie 7.1. Wtedy to był stosunkowo młody server. Sporo na nim grałem i pamiętam, że takie postacie jak Gottar i Dimitri von Carstein opiewały tam wręcz w legendę. Kiedy chciało się przejść z Venore do Thais to prosiło się kumpli na wyższych lvlach, żeby nam towarzyszyli bo na 70% po drodze będzie GS ;) i tak tą pierwszą postacią dojechałem 30 lvla. Ale żadnego kolejnego servera nie wspominam tak jak tego. A co do filmu to fajny tylko szkoda, że są same zdjęcia, a nie ma fragmentów filmów.

Cos watpie aby to byla tibia 7.1

Safree Doo
04-02-2007, 15:23
ktoś napisał by było z 5 serwów ze starym klijentem tibi to bylo by coś zapewne noobki by zostaly tu a inni któży pragną "prawdziwej"gry przeszli by tam ale byly by lagi jak ... bo z 3/4 ludzi z servów by odchodziło :D trzeba wysłać poemat to Cipów :D

Kiełek
04-02-2007, 17:36
@up
Ehh... no fajnie by się takiego np. pallka zrobiło na servie pod 7.4 ;)
@topic
Ja właśnie zacząłem od 7.4, do 7.5 byłem newbie ale z czasem załapałem o co w tej grze chodzi. Chyba stosunkowo niewiele pamiętam, wszystkie ss z tamtych czasów usunięte (format-.-) ale chociaż mogę obejrzeć dawne czasy z cudzej perspektywy...

Palladyn von hellgate
04-02-2007, 17:57
widzilem ten filmik rok temu i puznij format i nie moglem znalesc tego nigdzie looklaem tez inne filmiki tego goscia :] fajne jka w ab tanczyl :] poprostu super czasy pamietam 1 postac 20 lv po 6 miechach skle 50/45 4 magiczny wbity na mf poczym bylem splukany ach lezda sie w oku kreci ja chce tamte czasy