Pokaż pełn± wersje : Tarpid tomb -3
ChrisvonKyra
26-01-2007, 13:47
Witam!
Posiadam 48 Sorcerera z 45 Magic levelem i chcialbym zaczac expic na Tarpid tombie na poziomie -3
Moje pytanie jest takie:
Jaka taktyka expic??
I czy bedzie duze Waaaste:confused:
1) tar piT - nie D
2)hmm waste tam zawsze jest, chyba ze sprobowal bys z summonami ale nie wiem - nie expilem z nimi
3) na Twoim lvl'u nie dochodz do necroi uwazaj na bonebeasty
4)wez jakies gfb na wszelki wypadek
5)bij z vis'a i wand'a
6) GL
Guziec_Rasta
27-01-2007, 03:04
Tak jak kolega wyzej wez mase manasow, troche hmm na extremalniejsze akcje i ewentualnie sd na bardzo hardcorowe akcje. Gfb sie przyda ale nie za duzo (nie bierz wiecej niz bp bo to przesada)
Jak zarobie troche kasy moim 38 masterkiem, to ide ja wydac na tamten poziom. Zazwyczaj ktos tam jest, a przy naprawde szybkim respie mozna ladnie poexpic, przy czym nic nie wyskozcy Ci z zaplecow, bo ktos tam zawsze bedzie. Sa tam glownie wampiry, stalkery. Niestety respi sie tam takze bonebeast(?) i necro.
Z bonebeastem mialem nie male problemy bo komba, to jemu sie naprawde udaja... Co do necro to nawet nie probowalem sie do niego zblizyc.
Co do taktyki, to obralem prosta:
Vis+wand.
Wszystko szlo mi ladnie, ale dlatego, ze ktos tam ze mna byl. Samemu nie dalbym rady i Tobie nie polecam solowania respu.
Progmaniak
27-01-2007, 11:58
@up
bonebeast to ciota, wystarczy miec palce na hotkeyach
Elite_Dawidos
18-04-2008, 23:28
ja sam expie na tarpit tomb od 40 lvla (teraz 51) i jeszcze nie mialem tam waste :) a bonebeasty sa slabe :P mozna tez na necro posiedziec tez nie takie strasze ;]..Powodzenia :baby:
Mati_Paurel
19-04-2008, 13:08
Ja swojim 42 ED 42mlvl expilem z frigo+wand i wychodzilem na +
Teraz moze byc troche trudniej poniewaz vampy sa silnieje jednak czesceij cos z nich leci. Wez bp GFBi wybijaj jakby byl full resp, najlepiej sma se zrob GFB to ci mlvl tez podrosnie ;)
Necro to nic takiego zwlaszcza ze am jest ono tlyko 1 i nie ma w poblizu niej zadnych innych silniejszy otworow(bonebeast,VAmpire,ds)
Nie wiem bo ja na takim levlu nie siedizalem na tym tombie ale na 55 nie mialem tam zadnych problemow(waste sie zdarzalo).
Mmm... Po co od¶wieżyli¶cie temat sprzed roku?
mana'potion
19-04-2008, 14:48
omg. 2 osoby opisały exp tam, ale ani jedna nie zauważyła, że to temat z przed roku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.