Pokaż pełną wersje : Prosze pomóżcie !! :P
sluchajcie, gram od klilku miesiecy i mam 2 postacie na 19 lvlach,chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna dobrze poexpic i zebrac jakiegos fajnego loota.Do tej pory chodzilam na twierdze kolo Ab, ale juz mi sie to znudzilo poniewaz mialam tam 2 razy deda. Jezeli chcecie mi pomoc to powiedzicie gdzie mozna dobrze poexpowac ? brakuje mi 9k do 20 lvlu,wszyscy moi znojomi juz go maja i czekaja na mnie zebym zabrala sie z nimi po desert questa ... ale ja zabardzo nie wiem gdzie expowac... aha bardzo prosze o jeszcze 1 pomoc.Czy po desert questa moge isc bez uzbra czy raczej bedzie koniecznosc go zabrania?Czy tam sa jakies potwory do pokonania ? prosze pisac i mi powiedziec... z gory dzieki.. !! :) Knight-19 lvl (44/42) druid-19 lvl (23 magi)
Cors Ent
07-09-2004, 20:40
druidem z expem jest ciezka sprawa bo on wlasciwie do 28lvl na rotach najlepiej.
ryckiem idz na soldierki do kopalni kolo kazo.
fajny exp jak na ten lvl. prosto sie je zabija i ladny loot.
na voc quest mozesz isc nago. nic tam nie trzeba zabijac.
I co wprowadzasz w blad?!
Na voc quescie jest slime do zabicia
a jak sie pomyli drogi i bez ubrania to uuuu bye bye..
Cors Ent
07-09-2004, 21:20
omg w 4 osoby jak bedato mu palek czy sorc zabije te slime- 3 strzaly albo 2 hmm...
ale problem
a jak droge pomyla to zerki albo f devile.
ryckiem na 20 raczej tego nie przezyje nie zalerznie czy bedzie w sprzecie czy bez.
ja tam nie wiem ale do polowy miejsc na tibia chodze bez sprzetu bo mi capa na bolty zabiera ;)
Zaha'Linth
10-09-2004, 20:01
Nie musisz brać ubioru ponieważ do zabicie po drodze jest jedynie Slim a on idzie na kilka HMMów Sorc'a. W drodze powrotnej może być zlurowany GS ale nawet ze sprzętem Was raczej zabije a po co tracić przy śmierci sprzęcik dodatkowo? Expować możesz dobrze na Rotkach ale ja zalecał bym Ci trening skilli. B)
Powodzenia na Desercie :)
Klusek07
11-09-2004, 15:07
idz na Folde :) jak dobrze trafisz to dosc szybki exp na monosach idzie, albo na soldki kolo kazo :)
jesli chodzi o questa to zalezy ktory raz przewodnik idzie ta droga :P, i uwazajcie na wyjscie, raz widzialem jak h-lvl zabij 3 gosci z UE (2x) :/, akurat przechodzilem i troche oberwalem :(
Idz na Waroldy koło Thais, do Kazzo na Dwarfy, do AB na Trolle, do Venore na rotwormy i do Carlin na amazonki.
Polecam knightom z dobrym shieldingiem zabijać amazonki, są one na północny wschód i na północ... na północnym zachodzie jest Ghoustland...
A ja polecam "Gdzie expic ze skilami xx/xx"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.