zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Rycerz i skile

Klecha
21-10-2003, 21:56
Witam!
Jak najskuteczniej trenować rycerzem do 10 lvlu. Tzn. Jaka broń, tarcza, i strój. Jakie skile powinienem mieć aby i¶ć na smoki (fire sword)

pozdrawiam

Karol7k
21-10-2003, 22:25
Aby trenowac wez jak najslabsza bron abys nie zabil partnera i jak najslabsza tarcze zeby on ci zadawal jakies obrazenia reszta eq zdejmij. o smokach narazie nie mysl - pomysl o czyms bardziej realnym jak na twoj lvl .

nawigator
21-10-2003, 23:01
zrób tak (to moje zdanie) : znajdz kumpla na 20 levelu (albo porzycz od niego postac i jedziesz na MC)
załóż na siebie:
zalezy czym walisz jak swordami to KNIFE jak klubami to CLUB
tarcza DAVRVEN ewentualnie Beholder
i jak bedziesz dostawal obrazenia za 4 za 6 to ewentualnie boots albo helmet i nic innego

a kumpel:
najlepiej COOPER SHIELD
bron JAK NAJSLABSZˇ
jak bedzie dostawal duze obrazenia to boots albo helmet

ja tak trenowałem i w 4 dni Knightem na 8 levelu nabilem skile 57 / 54

wiec zrób jak chcesz ale ja ci tak radze

Klecha
21-10-2003, 23:27
Dzięki Ci bardzo Nawigator, ale czy MC jest legalny??

Gremlin
22-10-2003, 00:13
Oryginalnie dodany przez Klecha
Dzięki Ci bardzo Nawigator, ale czy MC jest legalny??

Nie jest :)

ja tak trenowalem i w 4 dni Knightem na 8 levelu nabilem skile 57 / 54 Po ile czasu dziennie? Bo takie skille to mial moj rycerz na 16 poziomie dwa dni po wyjsciu z Rook ~8-12h dziennie.

re: Top
Na tak niskim poziomie mozesz sprobowac trenowac z rootwormami albo niedzwiedziami, efekt bedzie ten sam, a nie trzeba oszukiwac z MC.

ktos_ze świata NOVA
22-10-2003, 08:58
@Nawigator
zajebisty pomysl na trening mu dales ;/grrr
jak bedzie jechal na mc to szybko moze deda zaliczyc!!!
bedzie mial kicka i wywala mu 2 postacie i co wtedy mowi koledze, od ktorego pozyczyl postac??

MC is illegal(choc nie zaprzecze, ze nie uzywalem, ale nie do trenowania:P)

co do treningu:
znajd kogos o podobnych skillach do twoich, wezcie po jednym szczurku dla kazdego, bijesz z najslabszej broni danego typu(knife, club, sickle) na sobie masz wooden shiel i tryb walki: na balanced i tak skille leca i leca.