Pokaż pełn± wersje : Rycerz i skile
Witam!
Jak najskuteczniej trenować rycerzem do 10 lvlu. Tzn. Jaka broń, tarcza, i strój. Jakie skile powinienem mieć aby i¶ć na smoki (fire sword)
pozdrawiam
Aby trenowac wez jak najslabsza bron abys nie zabil partnera i jak najslabsza tarcze zeby on ci zadawal jakies obrazenia reszta eq zdejmij. o smokach narazie nie mysl - pomysl o czyms bardziej realnym jak na twoj lvl .
nawigator
21-10-2003, 23:01
zrób tak (to moje zdanie) : znajdz kumpla na 20 levelu (albo porzycz od niego postac i jedziesz na MC)
załóż na siebie:
zalezy czym walisz jak swordami to KNIFE jak klubami to CLUB
tarcza DAVRVEN ewentualnie Beholder
i jak bedziesz dostawal obrazenia za 4 za 6 to ewentualnie boots albo helmet i nic innego
a kumpel:
najlepiej COOPER SHIELD
bron JAK NAJSLABSZˇ
jak bedzie dostawal duze obrazenia to boots albo helmet
ja tak trenowałem i w 4 dni Knightem na 8 levelu nabilem skile 57 / 54
wiec zrób jak chcesz ale ja ci tak radze
Dzięki Ci bardzo Nawigator, ale czy MC jest legalny??
Oryginalnie dodany przez Klecha
Dzięki Ci bardzo Nawigator, ale czy MC jest legalny??
Nie jest :)
ja tak trenowalem i w 4 dni Knightem na 8 levelu nabilem skile 57 / 54 Po ile czasu dziennie? Bo takie skille to mial moj rycerz na 16 poziomie dwa dni po wyjsciu z Rook ~8-12h dziennie.
re: Top
Na tak niskim poziomie mozesz sprobowac trenowac z rootwormami albo niedzwiedziami, efekt bedzie ten sam, a nie trzeba oszukiwac z MC.
ktos_ze świata NOVA
22-10-2003, 08:58
@Nawigator
zajebisty pomysl na trening mu dales ;/grrr
jak bedzie jechal na mc to szybko moze deda zaliczyc!!!
bedzie mial kicka i wywala mu 2 postacie i co wtedy mowi koledze, od ktorego pozyczyl postac??
MC is illegal(choc nie zaprzecze, ze nie uzywalem, ale nie do trenowania:P)
co do treningu:
znajd kogos o podobnych skillach do twoich, wezcie po jednym szczurku dla kazdego, bijesz z najslabszej broni danego typu(knife, club, sickle) na sobie masz wooden shiel i tryb walki: na balanced i tak skille leca i leca.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.