Pokaż pełną wersje : jak zwiększyć liczbe fps?
wie moze ktos jak zwiekszyc liczbe fps? probowalem tibiaauto ale nic nie dalo ;/ mam od 5-10 nie da sie grac -.-
Wyłączyć inne programy, które obciążają komputer. Zależy też od prędkości łącza.
1. Kup nowego kompa.
2. Wyłącz niepotrzebne programy działające w tle : jakieś skanowanie antywirem, steama, czasem nawet wyłączenie gg coś da.
3. Lepszy net.
cu
@Down/Up : Po prostu byłeś szybszy, i jak ja już to wysłałem, to ty także odpowiedziałeś :baby:
Po co napisałeś to samo co ja?
nacisnij lewy ctrl+f.
liczba fpsow od razu sie zwiekszy :D
wie moze ktos jak zwiekszyc liczbe fps? probowalem tibiaauto ale nic nie dalo ;/ mam od 5-10 nie da sie grac -.-Rule 3c. (Cheating)
Manipulating the client program or using additional software to play the game.
Ingerencja w ustawienia klienta i korzystanie z dodatkowych oprogramowań, mających na celu 'osiągnąć przewagę nad innymi graczami' podczas grania jest zakazane. Oprócz tego pamiętaj, że jest szansa, że stracisz swoje konto (zostanie ono skradzione przez hackerów), jeśli używasz takiego software'u.
Moim zdaniem nie łamiesz Tibia Rules, jeśli używasz tego programu do poprawy FPS. Stanowczo jednak odradzam z korzystania z innych funkcji tego programu, gdyż jest to niezgodne z zasadami gry i może się skończyć to dla Ciebie banem Twojego konta w grze. ;)
Póki co, odsyłam i zachęcam do przeczytania Tibia Rules: http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules
Pozdrawiam,
Bunc.
@up
smieszny jestes koles:p
@up
smieszny jestes koles:p
Możesz użyjesz bardziej konstruktywnej krytyki lub zamieścisz jakieś argumenty? :)
Pozdrawiam,
Bunc.
Ja mialem problem z fps bo mialem zle wgrane sterowniki i starsznie mulilo tibie....moze masz zle sterowniki do karty
Ingerencja w ustawienia klienta i korzystanie z dodatkowych oprogramowań, mających na celu 'osiągnąć przewagę nad innymi graczami' podczas grania jest zakazane. Oprócz tego pamiętaj, że jest szansa, że stracisz swoje konto (zostanie ono skradzione przez hackerów), jeśli używasz takiego software'u.
Moim zdaniem nie łamiesz Tibia Rules, jeśli używasz tego programu do poprawy FPS. Stanowczo jednak odradzam z korzystania z innych funkcji tego programu, gdyż jest to niezgodne z zasadami gry i może się skończyć to dla Ciebie banem Twojego konta w grze. ;)
Póki co, odsyłam i zachęcam do przeczytania Tibia Rules: http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules
Pozdrawiam,
Bunc.
Chyba ,ze uzywa madrze.............<sie nie reklamuje>....
@topic
Mozille tez wylaczyc? To tez cos da?
Ja mam problem z fps ,ze mam wlaczone to co zawsze i od wczoraj wieczora strasznie mi sie tnie....na dx i open gl.....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.