zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gra w tbie po alkoholu

Xemtor
27-01-2007, 18:47
Witam wszystkich uzytkowników forum tibia.pl chcialem przeprowadzic mala sonde.Penwgo razu po imprezie z kolegami wszedlem na tibie na mojego 18 knighta skile 45 42 i psozedlem expic na kopalnie.Nabilem tam 20 level w 4 godziny i zrobilem loota na 6k, expilo sie super i jaki lecial loot.Chcialem sie zapytac czy po duzej ilosci alkoholu równiez expi sie wam tak wspaniale (wypilem wtedy 4 piwa)).

Ile wy pijecie przed gra w tibie?

Pozdrawiam

DruidMacius
27-01-2007, 18:51
no nieźle aj kiedyś wypiłem 0,5 litra i padłem 6 razy a rano myśłaem, rze tjo był hak

Lifter
27-01-2007, 18:51

OWN3D
Hahahahahaha

Capality
27-01-2007, 18:55
Ja pije 3 szklanki wody

Cossma
27-01-2007, 18:56
Chcialem sie zapytac czy po duzej ilosci alkoholu równiez expi sie wam tak wspaniale.

jak dużej ilości ?
wypilem wtedy 4 piwa.

4 piwa to nie jest dużo ale zależy jak dla kogo.

Alkohol jest zły i nie wolno pić.

Nigdy nie grałem po 4 piwach, po tylu to ja w weekendy chodzę na wykłady z Analizy Matematycznej bo tylko wtedy coś rozumiem.

@suchy1 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=98101)
Poziom twojej wypowiedzi jest zaskakująco żenujący

Guardian anubite
27-01-2007, 18:59
alkohol to wróg człowieka

TheThunder
27-01-2007, 19:03
no nieźle aj kiedyś wypiłem 0,5 litra i padłem 6 razy a rano myśłaem, rze tjo był hak

A aj myśłaem, rze masz słownik w domu ...

@Temat

2litry na łeb z moimi 4 ownerami ... w ogole co za bezndziejny temat, idz wypij jeszcze troche i zastanow sie nad swoim zyciem ...

Łuk4sz
27-01-2007, 19:04
A może on na myśli piwo w Tibii? :p Bo po piwie w Tibii znacznie trudniej mi się uciekało przed pkerami w Kazoo :( (czyli nigdy nie nabiłem 20 lvl po 4 piwach).

suchy1
27-01-2007, 19:04
Nigdy nie grałem po 4 piwach, po tylu to ja w weekendy chodzę na wykłady z Analizy Matematycznej bo tylko wtedy coś rozumiem.

ojejku! nie zesraj sie

DruidMacius
27-01-2007, 19:06
@TheThunder
Hyba nie czytałeś mojego podpisó

Michoss
27-01-2007, 19:26
No jazne ia kiedysi wypiłę 36 litruw czystej wudki i grauem w tibje i grauo siem swiatnie i nabiuem 315lvl i nick mi sie zmienil na eteral opiwion i mialem magic pet armor i magic lonk swort i pszyszla policja i mnie zabrali za gfałt na 95latce i powiedzieli re miauem 975 promili alkocholu we krfi ale namiuem 315lvl i byuem mazder!!11!1

Błaagam zamknijcie i/lub skasujcie temat!

Xemtor
27-01-2007, 19:33
No jazne ia kiedysi wypiłę 36 litruw czystej wudki i grauem w tibje i grauo siem swiatnie i nabiuem 315lvl i nick mi sie zmienil na eteral opiwion i mialem magic pet armor i magic lonk swort i pszyszla policja i mnie zabrali za gfałt na 95latce i powiedzieli re miauem 975 promili alkocholu we krfi ale namiuem 315lvl i byuem mazder!!11!1

Błaagam zamknijcie i/lub skasujcie temat!

@up
jak ci sie nie podoba to wyjdz i tyle..
Chodzi o piwa na real nie w tibii

Nari
27-01-2007, 19:36
Wez Michoss sie uspoko(u?)j, juz bylo pisane ze ten temat jest do skasowania. Piszesz by pisac, nic nie wniosles do tego tematu, oprocz spamu.

@Moderatorzy Prosze o dla 2-3 punkty karne dla niego za spam oraz offtop (to ostatnie mi tez mozecie dac zeby bylo uczciwie)

Kumulus
27-01-2007, 19:41

więc lej go w morde!

^Trial^
27-01-2007, 19:43

Ale takie zimne piwko w srodku lata gdzie temperatura siega 35+ stopni wcale nie jest wrogiem :P
Wrecz przeciwnie. xD !
Topic@
Ja kiedys po jak dobrze pamietam 5 piwach poszedlem bloczyc hydry <przed cipbotem>to uhalem sie explo :P
na drugi dzien jak sie kolega darl ze zmarnowal na mnie 20 bp mf na sio zanim uwalil ta hydre to myslalem ze nie wytrzymam :D

alz'q
27-01-2007, 19:43
2 litry czystej = to jakies 20h power gammingu
tyle pije

coraz to lepsze tematy powstaja ;x X(

XIII
27-01-2007, 21:53
Chcialem sie zapytac czy po duzej ilosci alkoholu równiez expi sie wam tak wspaniale (wypilem wtedy 4 piwa)).

HAHA.

@
na imprezie sie dobrze bawimy, a nie w Tibie gramy.

MAZurecki
27-01-2007, 22:41

Nie bój się wroga i lej go w mordę!

Kyoshiro
27-01-2007, 22:59
Jestem za młody na alkohol :P, Chociaż raz expiłem po 1 browcu i nie odczuwałem różnicy :]

spx
27-01-2007, 23:03
hmm alkohol ? wg. mnie po nim można się spodziewać więcej głupot niż czegoś dobrego. Narkotyki to juz jest cos innego ale w tibie rzadkościa jest gra na dopalaczu. Osobiście znam 165 EK który bierze nie powiem co bo niechce niczego propagowac i dzieki temu siedzi na expie do 10-13h. Z narkotykami można się spotkać przewaznie po stronie counter-strike'a gdzie w profesjonalnym gejmingu ( nie, nie chodzi mi o wycinanie noobów na ffa -_- ) stosuje się różnego rodzaju odżywki które pomagają zwiększyć refleks i inne podobne umiejętności.

Podsumowujac - alkohol 4fun ( jak kto woli ), a nie do gry.

edit: nie mówie ze wszyscy biorą ale znam takie przypadki.

Bastash
27-01-2007, 23:10
MHM! Ty zły człowieku ty! Alkohol szkodzi! A jeszcze pewnie niepełnoletni jesteś! Jesteś u mamy! ; (

>down
Brawo i teraz banda 12-14 latków będzie się chwalić kto ile wypił i jak mu z tym było -.-''.

Xetasi
27-01-2007, 23:16
hmm kiedys po winku zrookowalem 8 knighta (bilem h lvle:P), a ogolnie temat nawet ciekawy, bo niejedna osoba roz..ala se postac przez alkochol. Więc wypowiadać sie bo może być smiesznie :).

TaifunIII
27-01-2007, 23:45
aaa ja a ja wypuiłem 2 piwa w wieku 12 lat i jestem kul :)

oj Rudi, rudi............ :)

Vanhelsen
28-01-2007, 03:48
Witam wszystkich uzytkowników forum tibia.pl chcialem przeprowadzic mala sonde.Penwgo razu po imprezie z kolegami wszedlem na tibie na mojego 18 knighta skile 45 42 i psozedlem expic na kopalnie.Nabilem tam 20 level w 4 godziny i zrobilem loota na 6k, expilo sie super i jaki lecial loot.Chcialem sie zapytac czy po duzej ilosci alkoholu równiez expi sie wam tak wspaniale (wypilem wtedy 4 piwa)).

PozdrawiamE... nazywam się Bartek... e... mam 14'ście lat... e... po raz pierwszy się schlałem... e... chcę tym poszpanować... e...

>.<" Dziecko! Wracaj skąd przybyłeś i nie pojawiaj się tutaj ani na sekundkę więcej, right?

Ja osobiście przed grą w Tibię pije minimum 0,5l czystej, by nie wiedzieć w jaki shitzior gram.

p.s.
Szukam ochotników do badań pt: Czy i jak spożyty alkohol oddziaływuje na ilość uzyskiwanego expa/lota z potworów. W skrócie całość będzie wyglądać tak: chlejecie do upadłego, expicie i mówicie mi, czy częściej lecą wam E-Plate z ratów niż zwykle ;]

Yakuza_sorcerer
28-01-2007, 06:34
Ja np lubie sobie strzelic pare kielonkow przed Tibia tak dla relaxu :]
I expienie wtedy weselej idzie, napewno dluzej moge na mint siedziec bo tak to odrazu mi sie nudzi :(

cosiestalomacius
28-01-2007, 06:46
tja niedawno do mne wpadl znajomy byl konkretnie pijany .
postanowil pokazac mi wyspe Nargar 2 h to tam szedl nie dosc ze słowo pisal 5 min to jescze z jakim efektem "Liztre Bar" 8o (libert bay) lol odradzałem mu ale jak sie uprał :baby:
grał grał no musialem go uhac bo nie wtrafial w hotkeya (uhy tracil na simie bo palem gra i jakos nie mogł sie ruszac) wyszłem sie wylac skaczyło sie ze jak wrucilem mial you are dead na ekranie 97 pall na piracie padl lol
wiec lepiej nie pic przy tibi..

Mal3cki
28-01-2007, 09:35
@TheThunder
Hyba nie czytałeś mojego podpisó

Ja przeczytałem twój podpisó... i mi się żal Ciebie zrobiło... Człowiek, który wie, że ma dysleksję lub dysortografię, ale się tego wstydzi i wszystkie posty pisze najpierw w wordzie, żeby poprawić błędy ma więcej rozumu i inteligencji niż Ty. Bo Ty nie dość, że robisz błędy, to jeszcze się tym chwalisz i myślisz, że boski jesteś, a jak ktoś Ci to wytknie, to jest wielka sprawa, bo Ty jesteś Boss i Master i nikt nie ma prawa zwrócić Ci uwagi na złą pisownię...

@Topic:
Kiedyś z kumplem wypiliśmy po piwie, ale nie graliśmy w Tibię, tylko w Most Wanted. Kumpel na swoim kompie miał pokaz slajdów, ale cały czas mówił: "Patrz jakie mazy mam, twoja karta tak nie umie :D, wiesz, Pixel Shader 2.0". Troche z niego ziałem :D :).

Baku'
28-01-2007, 09:36
Ja np lubie sobie strzelic pare kielonkow przed Tibia tak dla relaxu :]
I expienie wtedy weselej idzie, napewno dluzej moge na mint siedziec bo tak to odrazu mi sie nudzi :(

o stary, jestes zajebisty!

TaifunIII
28-01-2007, 12:57
Ja przeczytałem twój podpisó... i mi się żal Ciebie zrobiło... Człowiek, który wie, że ma dysleksję lub dysortografię, ale się tego wstydzi i wszystkie posty pisze najpierw w wordzie, żeby poprawić błędy ma więcej rozumu i inteligencji niż Ty. Bo Ty nie dość, że robisz błędy, to jeszcze się tym chwalisz i myślisz, że boski jesteś, a jak ktoś Ci to wytknie, to jest wielka sprawa, bo Ty jesteś Boss i Master i nikt nie ma prawa zwrócić Ci uwagi na złą pisownię...

@Topic:
Kiedyś z kumplem wypiliśmy po piwie, ale nie graliśmy w Tibię, tylko w Most Wanted. Kumpel na swoim kompie miał pokaz slajdów, ale cały czas mówił: "Patrz jakie mazy mam, twoja karta tak nie umie :D, wiesz, Pixel Shader 2.0". Troche z niego ziałem :D :).

buhahahaha nie zauważyłeś jak on prowokuje ludzi..?? przeczytaj sobie jego posty on sobie po prostu z was beke kręci ^^(zresztą ty też nie piszesz najlepiej zjadając końcówki typu ą,ę)
Nie ładnie pic piwa w wieku 15 lat ^^
@Topic Założę się, że połowa z was to 11sto latki które chcą się pochwalić, że piją choć tego nie robią... ^^

Knight Simon Dark lord
28-01-2007, 12:57
ja lubie wypić w dobrym towarzystwie kumpli wczoraj tak miałem powiem jedno

alkohol jest zuy zależności w którcyh momentach jak umiesz powiedzieć "stop"
to jeszcze nie jest najgorzej gorzej jak nie wiesz kiedy powiedzieć "stop"

podsumowując:
alkoholo w dobrym towarzystwie jakaś flaszka z okazji kogoś urodzin to nie jest bardzo złe ale jeżeli pije się samemu tylko po to przy przyszpanować lub z powodu jakiś problemów to jest zue dam tutaj jeden cytat "dlaczego pijesz bo się wstydze.czego się wstydzisz?tego że pije"

Voytex
28-01-2007, 13:06
Hehe teamt ciekawy :P
Wczoraj z 4 kumplami obalilismy litr sobieskiego i po browcu (kacyk lekki trzyma) a ze nie bylo co robic ( nie bylo panienek) to wlaczylismy tibie na 2 kompach i ogolnie fun bylo ^^ expic sie nie chcialo ale za to humorek do kozaczenia byl i polewka niesamowita ^^

PS I zeby nie bylo mam 19 lat ;)
PS2 Alhkohol nie jest zly jesli sie pije z umiarem i NIGDY w samotnosci ;)

-Mixawik-
28-01-2007, 13:14
Taaa...extra
Ja raz pijany siadłem do Tibii i mi sie coś pojebało i zmieniałem hasło xDDD
I do dziś nie pamietam xD

Satanus
28-01-2007, 13:18
Ja tam przed expieniem zawsze wypijam kubek kakao...
Żal.br tematu (4 piwa own3d)

AdiTheMaster
28-01-2007, 13:36
ojejku! nie zesraj sie
Wyjdz.
@topic Ile pije? Hmm, szklanke mleka...

Bastash
28-01-2007, 13:45
a ja fypiiam 6 brofarkuf i jakjesi 7 setek i dopjero ftedy trzuje sjem jaq czuofjek!1 iestem kul zią i moszecie mj sqocyc!!!!1

Pathetic.

Thomasi
28-01-2007, 14:48
tibia jest wlasnie stworzona po to zeby grac w nia o alko:D wtedy jest najlepsza zabawa jak juz ktos powiedzial, ja tam osobiscie lubie o wypiciu czegos wlaczyc tibie z kumplami i pograc bo sie mozna chociaz posmiac^^ tylko ze pozniej sa najczesciej takie skutki:
Jan 28 2007, 01:15:08 CET Killed at Level 45 by Tomasi
ja sie bawilem wprawdzie wysmienicie:Dale sadze ze on nie^^

Freddd
28-01-2007, 15:47
Tak a ja przed gra w tibie wypijam krate wódy i do tego piwem zapijam X( X( co za debilny temat X( X(

Vil
28-01-2007, 16:06
po duzej ilosci alkoholu

(wypilem wtedy 4 piwa)).

muahahaha

imho po duzej ilosci alkoholu bardzo przyjemnie mi sie moderuje forum.