zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Questy

Sathorniasasasas
08-09-2004, 16:47
Dlaczego questy to zakazany temat??? Czy innym też się wydaje że to głupie??? Moim zdaniem tak

Dabek
08-09-2004, 16:52
Nie, nie wydaje nam się to głupie.

MatKus
08-09-2004, 17:14
Ten temat jest poruszany conajmniej raz w miesiacy. Ostatno okolo tygodnia temu ktos o to pytal. Uzyj prosze funkcji "szukaj".

tomusiek
08-09-2004, 20:13
Qesty są jak mi sie wydaje już wszystkie opisane na prawie każdym forum więc poruszanie tego ciągle jezd bezcelowe :P:P

Dan the Automator
09-09-2004, 15:58
Jak poznasz słowa takie jak: RPG, klimat, przygoda przestanie być to dla Ciebie głupie.

Lord Czaja
09-09-2004, 19:34
A może jeszcze mapke ?X(

Darean
09-09-2004, 20:30
JEŚLI COŚ NIEPASUJE TO WEJDZ SOBIE NA LINK..... oj zapomnialem to zakazane ALE TAM SĄ PRAWIE WSZYSTKIE STARE QUESTY! MUAHAHHAHA :evul: :evul: :evul:

Sathorniasasasas
10-09-2004, 12:59
Wiem co znaczą: klimat, itp. Ale po to się gra z innymi graczami żeby móc się np. wymieniać pomysłami, historimi i wg. mnie questami.

A wy zamiast drzeć mordy: JESTEŚ BE I FE BO CI SIĘ COŚ NIE PODOBA!!!
odpowiedzielibyście normalnie co?
No chyba że przekracza to wasze możliwości.

Polinik
10-09-2004, 13:21
Wiem co znaczą: klimat, itp. Ale po to się gra z innymi graczami żeby móc się np. wymieniać pomysłami, historimi i wg. mnie questami.

A wy zamiast drzeć mordy: JESTEŚ BE I FE BO CI SIĘ COŚ NIE PODOBA!!!
odpowiedzielibyście normalnie co?
No chyba że przekracza to wasze możliwości.

Ok, skoro uzycie guzika 'Szukaj' przekracza Twoje mozliwosci, to odpowiem Ci tak lopatologicznie jak tylko potrafie:
Otoz o questach nie rozmawiamy z tej prostej przyczyny, ze nie kazdy (np ja) zyczy sobie czytac rozwiazania zagadki, poniewaz woli ja samodzielnie rozwiazac. Ma z tego wieksza przyjemnosc, niz gdyby dostal gotowe rozwiazanie. I dlatego wlasnie publicznie o tym nie piszemy. Chcesz podyskutowac o questach - dyskutuj sobie prywatnie, zeby nikt, kto sobie tego nie zyczy nie nadzial sie przypadkiem na rozwiazanie.
Mozna to przyrownac do opowiadania komus zakonczenia filmu, ktorego nie ogladal. Jest to po prosty chamskie.
Chcialbys, zeby ktos na samym poczatku "6 zmyslu" opowiedzial Ci jak sie skonczy?

JJ Okocza
10-09-2004, 16:54
Już widze jak tym sam robisz wszystkie questy

Dan the Automator
10-09-2004, 17:02
Już widze jak tym sam robisz wszystkie questy
A założymy się? ;) Bo daje głowe że Polin traktuje ta gre znacznie dojrzalej niż ty ;)

Pozatym wszystkie najlepsze fora mają ten zakaz. Tibia.gery, TIbia.com, Tibia.de, Tibiabr.com, no i Tibia.pl ;)

~

Sathorniasasasas
10-09-2004, 17:17
Nikt nie każe wam tego czytać! Czy ktoś wam by to wciskał w oczy gdyby było coś takiego? Kiedy widziś nagłówek "questy" to po prostu to omijasz.

Nightwalker
10-09-2004, 17:25
Co ty wiesz o Tibii? Ty stara dupa jestes....

limenu
10-09-2004, 17:40
gadanie o questach jest niezbyt miłe dla tych, którzy starają się sami je rozwiązac. szczeże mówiąc to jeżeli chodzi o rozwiązywanie..że tak powiem, angielskich questów to wole przeczytać rozwiązanie :D...Wyobrażacie sobie jak możn by przejść morrowinda który jest po angielsku? To prawie nimożliwe...czytanie to co ma się zrobić po polsku już jest straszne(nie wpominając o błędzie tłumaczy, który powoduje że za ch*j nie możemy dojść tam, gdzie tak naprawde mamy dojść :D)

Sądze że opisywanie samych questów jest dobrym zakazem. Jeżeli checie questy to chodźcie z kumplami którzy już je poznali. (DZIĘKI MICHU :D)

ps..gdyby nie questy to jak wyobrażasz sobie granie w to? A jak będziesz miałgotową odpowiedź to to jaka z tego przyjemność?

ps2.. jeżeli chesz poszukać questów weź zciągnij tibi cam

(ale nie radze.. zciągałem ostatnio z tibia.pl i zciągnołem z trojanem..taki co się do plików podczas przesyłania danych podczepia..bugle.q chm..nie pamiętam. Pewnie coś było na serwie i najprawdopodobnie to już usuneli :D [obecność programu podczepionego pod tibi cam z tibia.pl podtwierdził mks_vir więc żeby nie było że oczerniam moją kochaną stronę i że niby oskarżam ją o rozprowadzanie wirusów. Tibi cam który oni oferują jest zdrowy. Jak jużchcecie coś oskarżac to serwer])

i z ciągnij z tej kochanej strony filmy z questami.

Dan the Automator
10-09-2004, 17:45
Nikt nie każe wam tego czytać! Czy ktoś wam by to wciskał w oczy gdyby było coś takiego? Kiedy widziś nagłówek "questy" to po prostu to omijasz.
Mam taki obowiązek - jestem moderatorem

Glamri
10-09-2004, 17:48
Ja się zgadzam z tym, że ten temat jest tematem "tabu" na tym forum :P... To by mniej więcej wyglądało tak jak by ci ktoś napisał poradnik albo kody do sapera... Pomęcz się troche i poszukaj! A nie! Tylko pokaż i podaj!

Polinik
10-09-2004, 20:09
:D...Wyobrażacie sobie jak możn by przejść morrowinda który jest po angielsku? To prawie nimożliwe...

No popatrz, a mi sie udalo... :)

@xl
10-09-2004, 22:50
Dowiadywanie się o questach w inny sposób niż pytanie się na forum albo pytanie graczy jest niemożliwe.
Nikt ci nawed nie daje wskazówek, że jest taki quest to jest bez sensu...
Moim skromnym zdaniem powinno być tak, że to NPC po wypowiedzeniu słowa quest dadzą ci to zadanie(tylko niektórzy)
np: By dojść do takiego questa trzeba poszukać mniej więcej w takim miejscu, taką rzecz która otwiera takie coś do takiego czegoś.
...
MOżna się tesh dowiedzieć z książek ale to bardzo enigmatyczna przemowa.

Polinik
10-09-2004, 22:58
Dowiadywanie się o questach w inny sposób niż pytanie się na forum albo pytanie graczy jest niemożliwe.
Nikt ci nawed nie daje wskazówek, że jest taki quest to jest bez sensu...
Moim skromnym zdaniem powinno być tak, że to NPC po wypowiedzeniu słowa quest dadzą ci to zadanie(tylko niektórzy)
np: By dojść do takiego questa trzeba poszukać mniej więcej w takim miejscu, taką rzecz która otwiera takie coś do takiego czegoś.
...
MOżna się tesh dowiedzieć z książek ale to bardzo enigmatyczna przemowa.
Nikt Ci nie zabrania pytania sie innych graczy. My tutaj tylko zabraniamy pytania i odpowiadania na takie pytanie na publicznym forum.
A to, z jaka checia inni gracze dziela sie tym co wiedza o questach to inna sprawa.

$corcerer
10-09-2004, 23:30
Dlaczego wszyscy chca na forum rozmawaić? przecież w grze można sie zapytać, nie grozi to żadnymi sankcjami...

kvasek
12-09-2004, 17:48
[QUOTE=limenu]...Wyobrażacie sobie jak możn by przejść morrowinda który jest po angielsku? To prawie nimożliwe...

Zastanów sie po co grasz w Tibie i inne gry RPG.... po to zeby je przejsc?