zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Debug przy oglądaniu filmu ...

Qrakk
27-01-2007, 23:51
yyyy.... więc tak, oglądam sobie film obojętnie jaki (nakręcony na tibi 7.92) lecz ogląda sie go na 7.9 (przynajmniej ja tak robie) i w pewnym momencie wyskakuje mi debug. U mojego koleszki jest identycznie .... Co jest?!

Mavx
28-01-2007, 11:45
wyloncz trade.

Ptak~
28-01-2007, 12:11
skoro juz Ci ktos odpowiedzial, to ja sie uczepie Twojego podpisu :]
masz maly blad jesli chodzi o spojnosc czasu wypowiedzi ;)

Always hunted
28-01-2007, 12:13
Taaaa, 120 lvl i nie wie jak zapobiec debugowi? Allegro/fałszywe dane/debil

I twój podpis zawiera niespójność dotyczącą czasu... wynaleźli wechikuł czasu i TAIFUN go ukradł, a pomogło mu SLD!

Ptak~
28-01-2007, 17:42
@ up
co do debuga, ja sam takich rzeczy wszystkich nie wiem, a mam 118 lv oraz kilka innych charow 60+. i co z tego wynika ? kupilem acc ?

Fejkowiec
28-01-2007, 17:44
Wylacz trade.. juz ktos to pisal a ty go olałes..

Bastek89
28-01-2007, 17:47
Taaaa, 120 lvl i nie wie jak zapobiec debugowi? Allegro/fałszywe dane/debil

I twój podpis zawiera niespójność dotyczącą czasu... wynaleźli wechikuł czasu i TAIFUN go ukradł, a pomogło mu SLD!

Lvl nie ma nic do rzeczy-.-
Niektórzy na 100+ lvl nie oglądają filmów dla bezpieczeństwa(chociaż w rec nie ma wirusów no ale tak robią). Więc nie zawsze to zależy od lvl. A ja np. używam do grania w tibie linuxa i co? Nie mam tibicam na linuxa, nie wiem o debugach, a mam 114 lvl. Am i noob?:(

Donas
28-01-2007, 17:54
@panowie powyżej
Śmieszni jesteście. Od kiedy to posiadany level ma jakikolwiek wpływ na wiedzę takiego osobnika o programowaniu i kategoriach z nim związanymi?

@topic
Debugi czasami powstają gdy ktoś majstruje przy filmiku lub z innych przyczyn niekoniecznie związanych z próbą sabotażu. Nie wiem jaki związek ma z tym kanał trade, ale spróbuj.

Always hunted
28-01-2007, 17:56
up@
Wiem, ze debug występuje kiedy są włączone naraz 2 Trade, kiedy włącza się mc w czasie trwania filmu. Jeśli ktoś majstruje w rec, to albo mu się całkiem udaje, albo film nie działa w ogóle... CHYBA

Lvl nie ma nic do rzeczy-.-
Niektórzy na 100+ lvl nie oglądają filmów dla bezpieczeństwa(chociaż w rec nie ma wirusów no ale tak robią). Więc nie zawsze to zależy od lvl. A ja np. używam do grania w tibie linuxa i co? Nie mam tibicam na linuxa, nie wiem o debugach, a mam 114 lvl. Am i noob?:(

Miałem na myśli, że jak się jest dość dobrym żeby wbić 120 lvl, to można być dość bystrym żeby zobaczyć że debug jest jak jest tarde włączony? Poza tym, ja nie znam człowieka który nigdy by nie oglądał filmu na TibiCam... i co, 100+ lvl jak miał 10lvl to też dla bezpieczeństwa nie oglądał filmów? Pfff... nie wierzę.
A system operacyjny jakiego używasz nie ma nic do rzeczy

down@
Siostra mnie nie tłucze, teraz to duele są :P

Etoric
28-01-2007, 18:33
pierwszy raz musze sie zgodzic z tym tutaj panem up co go siostra tłucze;d
imo 120 level powinien coś sobą reprezentować bo szkoda mi takiej osoby ktora w tibii skacze do kazdego i mysli ze jest kozakiem a na forum "ej pomuszcie nie wiem jak oglondnoc film"
z drugiej strony jestesmy tylko ludzmi ..i jak wiemy bardzo dobrze, strasznie ułomne z nas są zwierzaczki; ]]

Qrakk
28-01-2007, 22:26
Ahaa .... Czyli jeżeli ktoś ma 120 lvl to już wszystko wie ? Tak ? l@l .... afff ;((

@"spujność czasu"
LOL?! Dzieciaki zgrywacie się tak jakbyście tam byli... I własnie taka podpowiedź bo tam jeden pisał, że jestem noob bo sie nie znam na tibicam i że zła spujnośc czasu, więc jeżeli oglądasz film na tibiCam to godzina jest ta jaka jest w danej chwili a nie jaka była przy kręceniu filmu. Domyślam się , że oglądałeś film jak uderzyłem o glebe i myślisz, że jesteś bos. -,- pff...
@Reprezentacja
Hmm.... wiecie każdy jest dobry w czym innym. Ty jesteś kozak w programach ja jestem kozak w expieniu (a nie? taifunek się mnie bał , że go przegonie B) ) lol H@H@H@H@H@

Always hunted
28-01-2007, 22:38
@"spujność czasu"
LOL?! Dzieciaki zgrywacie się tak jakbyście tam byli... I własnie taka podpowiedź bo tam jeden pisał, że jestem noob bo sie nie znam na tibicam i że zła spujnośc czasu, więc jeżeli oglądasz film na tibiCam to godzina jest ta jaka jest w danej chwili a nie jaka była przy kręceniu filmu. Domyślam się , że oglądałeś film jak uderzyłem o glebe i myślisz, że jesteś bos. -,- pff...

Nie, nie oglądałem... ale zmieniłeś podpis! xD Wcześniej było
20:31 Taifun Devilry: pokaz sca na dowod
20:30 Taifun Devilry: ze mi ufasz ;>)
20:30 Draverik: lol?
20:30 Draverik: nah .. ide expic..
20:30 Taifun Devilry: alana sio "Draverik
20:33 You lose 52 hitpoints due to an attack by Charonsi.
20:33 You lose 124 hitpoints due to an attack by Czipsu.
20:33 You lose 44 hitpoints due to an attack by Katrila.
20:33 You lose 5 hitpoints due to an attack by Imargam.
(...)
20:34 You are dead.
20:34 You are downgraded form level 120 to level 119.

31337
28-01-2007, 23:17
To sie nazywa exploit - jak widać WMFy juz nie modne XD