Pokaż pełną wersje : Ostrzeżenie: "TVN o Tibia - przeróbka!!" - exploit.
Nie wchodzić.
@Down: W tym wypadku nawet jak wszedłeś do tematu na chwilę, złapałeś syfa.
Tak btw. temat został usunięty już, więc ten też można usunąć.
Aha. Uwaga na użyszkodnika Kamiloxx
Ale chyba z wyłączonymi tagami exploity nic nie robią? Mam rację? ;d
Always hunted
28-01-2007, 00:29
Ojeju, to już 4 w ciągu ostatnich 7 dni, a ja jeszcze z pierwszym się bije :< jaka szkoda, jaka szkoda, czy jakiekolwiek inne forum jest równie niebezpieczne?!
up@
Wedle definicji, exploit to pewne dane, software, wykorzystujący słabości i dziury w systemie, aby uzyskać kontrolę nad software, hardware albo żeby ''znokautować komputer". Więc nie dotyczy on tylko przeformatowanych plików wykonywalnych w jpg... ale generalnie tak, na tym forum nie znajdziesz bardziej zaawansowanego exploita niż te jpg
Po szczegóły odsyłam na ANGIELSKĄ Wikipedię
down@
Nie pamiętam co było w 3, widziałem tylko temat skasowany z powodu "niebezpieczny plik jpg", i nie był to temat "Co to jest?" ani to że ktoś kradnie Avangera... "TVN o Tibia - przeróbka" jest 4-ym tematem
Hmm 4?Wiem ze jeden byl o tym ze koles czegos nie rozumial,drugi ze ktos kradnie avangera,ten 3 a 4?;S Chyba ze chodzi o poradnik Ravelliego czy cos takiego...
MagField
28-01-2007, 00:55
To forum przerabia sie jak forum tibii.org.pl syf za syfem :/
Phoelerius
28-01-2007, 01:09
Jak macie AV i FW o wam sie nic nei stanie...
A co do exploita to pan Korbass tez zaklada tematy z tym syfem:
[WMV]Wojna na Antice ! - Sashra ginie!! + muza by me - wiec lepiej nie otwierac tego topicu dla wlasnego dobra.
Guest 1900
28-01-2007, 01:17
Jak 90% ma IE to sie nie dziwie ze maja potem wiry itp. na FF przeinstalowac ... zreszta te forum ma złą zasade działania mam pare pomysłów jak to naprawic i by nie bylo wira keya nic czysto az milo ... ale jak dalej tak bedzie to syf bedzie
Phoelerius
28-01-2007, 01:20
Jak 90% ma IE to sie nie dziwie ze maja potem wiry itp. na FF przeinstalowac ... zreszta te forum ma złą zasade działania mam pare pomysłów jak to naprawic i by nie bylo wira keya nic czysto az milo ... ale jak dalej tak bedzie to syf bedzie
Mi na firefoxie nod32 blokowal, po za tym Exploit jak dobrze pamietam to wykorzystuje dziure w windowsie, a nie w IE.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.