Pokaż pełną wersje : Problem z Tibią!! Rok szkolny ?Czy znudzenie?
tomusiek
08-09-2004, 20:20
A wiec ja z moimi 2 kolegami mamy albo niechęć grania w Tibie albo przez rok szkolny!Na poczatku wakacji zrezygnowaliśmy z Danubii 56 elit knight,38 eldr driud 39 knight i zaczelismy własna eskapade na Elyshi z qmplami z Danubii.Na poczatku wakacji graliśmy jak głupi z końcem wakacji odechcialo sie nam i postacie służoa jedynie do robienia uhów ,hmmów i knight stoi bez celu ;/ niewiem może jakoś to nam minie i powrucimy do ''TIBII'' a wiec piszcie może wiecie dlaczego niechce nam sie grać :P bede wdzieczny za obiektywne odpowiedzi :D:D Narazie :P
Postuluję o dodanie do forum wyznacznika "inteligencji" danego topica. Potem będę mógł sobie przefiltrować takie jak ten, by więcej nie pojawiały sie na moim monitorze.
Ja wiem czemu nie chce wam się grać!
.
.
.
.
.
.
.
.
Za mało walicie gruchę.
Dozobaczenia, dowidzenia, nie zapraszamy ponownie.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA !
@TOPIC
A mi się tibia znudziła :confused:
I co teraz?? To jest masakra, Tibia wam się znudziła! A inne gry wam się nie nudzą? Tibia jest TYLKO grą, więc nie myślcie, że jest inna niż wszystkie. Każda gra się prędzej czy później zrobi nużąca, z Tibią jest tak samo. Więc nie musicie się z nami dzielić tymi jakże sensacyjnymi wiadomościami, że Tibia wam się nudzi. Jak się nudzi to sobie poszukajcie czegoś innego. Polecam Sapera, Microsoftowi się jeszcze nie znudził, wrzuca go do każdego Windowsa więc widocznie jest jakiś arcyciekawy. No i nie chwalcie się "tak przy okazji" jakie to macie postacie, nikt i tak nie jest tego ciekaw. A to, że Tibia potrafi naprawdę znudzić to powinniście odkryć już dawno.
tomusiek
09-09-2004, 18:52
ULREK------ zachowałeś sie niekompetentnie i jak dzieciak
tylko tyle powiem !!!!!!!!!!!
:/;/;/;/;/
Shanhaevel
10-09-2004, 14:15
:up
I tak nie chcemy wiedzieć więcej :P .
TOPIC:
Tibia znudziła mi się i od tego czasu zamiast 5 i 4 dostaje 5-6 :P .
Postuluję o dodanie do forum wyznacznika "inteligencji" danego topica. Potem będę mógł sobie przefiltrować takie jak ten, by więcej nie pojawiały sie na moim monitorze.
Ja wiem czemu nie chce wam się grać!
.
.
.
.
.
.
.
.
Za mało walicie gruchę.
Dozobaczenia, dowidzenia, nie zapraszamy ponownie.
Ekm... OMGF!!!!!
Nightwalker
10-09-2004, 23:31
:up
I tak nie chcemy wiedzieć więcej :P .
TOPIC:
Tibia znudziła mi się i od tego czasu zamiast 5 i 4 dostaje 5-6 :P .
5-6? Szkoła specjalna? :)
Shanhaevel
11-09-2004, 19:04
re:up
Od Tibii mi się mózg lasował. :P Teraz widać, że Tibia nie sprzyja nauce. :P :P
co do walenia gruchy ;-)
to jedynie poprawia samopoczucie a nie chęc do tibi ;/
Ja jak znakomity profesor uważam że po prostu znudzily się wam wasze chary a nie Tbia. Po prostu macie na nich za dobre lvlve/skille/mlvle i eq i szkoda wam dednac gdyz straciliscie kilkanascie godzin na wbicie tego 1 skill/mlvla. Jedzcie do babki na wies na 2 tygodnie i robcie w polu a zobacvzycie jak wam sie tibia spodoba :]
Hmm... tibia przyznam nie pomaga nauce, i powoduje konflikty z mamą
Mama: Kończ z tą grą, uczyć się
Ja: No dobra już ide(tzn za 3 godziny)
Mama: Nie zaraz tylko teraz
Ja: Oj nie przesadzaj, już wszystko umiem
Na następny dzień dostaje pałe i jest w domu afera.
A tibia każdemu się nudi. Mi odobiście już znudziła się 2 miesiące temu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.