zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : >>>PROBLEM<<<

Fovalari
09-09-2004, 14:44
co jest???? pewnego razu zrobilem se nowa postac pogralem troche kumpel dal mi 100gp i chain arma (jestem na rooku) no i nadchodzi dzien wyjazdu na kolonie wracam i...... nic nie mam. pojawiam sie w temple z podstawowym eq (jablko itp...) powie mi ktos o co chodzi??? a jeszcze jedno stworzylem nowy char i po paru dniach mi go usuneli a tam mialem z 1k (takie moje rookowe depo to bylo... dawalem kumplowi kase wlazilem tym charem i on mi dawal kase no i sie nazbieralo...) a imie raczej obrazliwe nie bylo... Pally of azura czy cos takiego i mi skasowali tylko tego chara a nie calego accounta NO I KTO MI TO WYJASNI???!!!! X(

Externus
09-09-2004, 14:55
prawdopodobnie miales haka ... nie widze innej mozliwosci albo nie rozumiem problemu.

Bhall the Destroyer
09-09-2004, 17:21
Hacka raczej nie miałe¶ prawdobodobnie Cipy cofneły servery do stanu sprzed save...b±ć kilku dni. Spowodowane to było najprawdopodobniej awari± servera.

A co do sprawy numer 2 to rzyeczywi¶cie możliwy był hack!

<ModEdit>: EDYTUJ POSTY

Dwimenor
09-09-2004, 17:48
NIe przypominam sobie żeby cofali Azurę, ale możliwe że to przeoczyłem.....
Co do Hacka to bardzo możliwe.

m_simple
09-09-2004, 21:04
moim zdaniem jakis kumpel hackuje ci konto B) :tongue:

Seban PL
09-09-2004, 21:13
*jaki problem? :D
1.niejezdzij na kolonie.:p
2.nieufaj nikomu (nawet kolegom):p
3.wylaz z rooka i tyle! :p
4.jaki problem? B)

A tak serio to mogles miec hacka bo cipowie raczej niekasuja accountow bez powodu (chociaz...) :)

Cors Ent
09-09-2004, 21:19
byl jeden dzien kiedy serwery padly i cofneli stan do czasu sava.

ktory hacker robil by sobie trod zeby haczyc chary na rooku? po co ja sie pytam...

Gremlin
09-09-2004, 23:36
Servery sa automatycznie czyszczone z low lvl postaci, zdaje sie jesli sie nie logujesz na jakas postac przez lvl * tydzien to zostaje ona automatycznie skasowana.

To samo tyczy sie pustych kont lub kont z nieaktywnymi postaciami.

Ktory miales lvl i jak dlugo byles na koloniach?

Fovalari
10-09-2004, 07:50
obie postacie okolo 5-6 lvl na kolniach bylem 2 tygi. a tak na marginesie to nie podaje account numberów i passów kolegom... (chyba zabronione jest współużytkowanie konta)

Angelus
10-09-2004, 19:40
Pierwszy przypadek wygl±da na cofnięcie serwera ...
Druga sytuacja to może CIP-owie się zorientowali,
że masz skarbonkę na rooku ... i może jest to zabronione.

Co do hakowania postaci na rooku , to krakerom wszystko jedno kogo niszcz±.
Niedawno na forum kole¶ napisał , że miał chara na rooku - jaki¶ 28 level
i krakerzy mu grzecznie pomogli przej¶ć na maina.
Po czym zaliczył kilka razy glębę itp.