Pokaż pełną wersje : Już dziś wyniki losowania !!
Nietypowy
29-01-2007, 09:48
29 styczeń, to już dziś !!!xD Jak ktoś wygra pacc niech pochwali się tym z nami xP ... Ja jestem dobrej myśli ;] ... Ciekawe o której będzie wiadomo kto wygrał :) ... Powodzenia ! xD
druidek13
29-01-2007, 09:54
Tutaj był tekst nie dla dzieci. Jeśli właśnie czytasz tego posta to znaczy, że jesteś strasznie ciekawskim dzieckiem :p
Wg mnie to powinni być gracze co już mają pacc :) taka jakby nagroda dla nich :P Chociaż jakby logicznie Cipy myślały to by dały tylko faccom, czemu? Pacce i tak zazwyczaj kupują następnego pacca, gdy im się skończy poprzedni, a Facce jak wygrają to może ich to zachęci i po końcu wygranego też kupią następnego :P
Gotic Roma
29-01-2007, 10:02
Po pierwsze, to w zrobiles blad juz w temacie... Piszemy "na pewno", a nie "napewno".
Taa dzisiaj losownaie i moze wreszcie znikna party items z potworow... To by oznaczalo, ze skoncza sie lagi i nie bedzie tyle smieci. Jupi :)
Ahh... Faktycznie to już dziś ; )
Tak się zastanawiam czy warto w ogóle nakręcać się na tego darmowego pacc'a skoro i tak prawdopodobieństwo wygranej jest nikłe. Ja bynajmniej jeszcze nigdy niczego nie wygrałem w tego typu konkursach, dlatego z pewnością byłbym mile zaskoczony gdybym i ja znalazł się w gronie zwycięzców. Hmm ciekawe tylko kiedy informacja o wygranych zostaną rozesłane do graczy :?
Pozdrawiam.
druidek13
29-01-2007, 10:23
@up
Jakby na to nie patrzeć, loteria nadal trwa... więc chyba jutro.
ja tam na to za przeproszeniem kicham... jesli kazdy gracz wyslal 1 e mail, to jest szansa okolo 1 do 250 (dobrze licze?*)
*-chodzi o to, czy dobrze podalem liczbe kont
Shein Silvershadow
29-01-2007, 10:53
ja tam na to za przeproszeniem kicham... jesli kazdy gracz wyslal 1 e mail, to jest szansa okolo 1 do 250 (dobrze licze?*)
*-chodzi o to, czy dobrze podalem liczbe kont
Przestań ty z tymi szansami, jak ktoś ma wygrać to wygra nawet jak będzie jeden los na milion.
Sir-Kopek
29-01-2007, 11:01
O której godzinie będzie wiadomo kto wygrał?
Bezel'ek
29-01-2007, 11:01
Ciekawe kiedy oni będą losować , narazie nic się nie dzieje.:(
@topic:
Nigdy w żadnym konkursie nie wygrywałem ,może wkońcu.:D
Gotic Roma
29-01-2007, 11:09
350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy... Ja na przyklad wyslalem na 2 maila, a jak ktos ma 10 maili to szansy ciagle sie zmniejszaja :)
350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy...
350 tys. graczy, 1000 pacc. Tak ciężko podzielić 350 000 na 1 000? : | 1:350.
Btw
W podpisie uważasz, że "jak sie strzela z luku" jest niepoprawne. Gz.
350 tysiecy graczy, bo tak napisali niedawno w newsie, to 1:35 chyba...nie wiem mam 2 z matmy... Ja na przyklad wyslalem na 2 maila, a jak ktos ma 10 maili to szansy ciagle sie zmniejszaja :)
wlasnie dlatego moze dobrym wyjsciem dla ciebie bedzie zrobic sobie przerwe w grze a pouczyc sie z matmy, widac slaby poziom ma ta szkola skoro dali ci 2
no chyba ze chodzisz do klas 1-3 to sry
no chyba ze chodzisz do klas 1-3 to sry
No to to już żałosne by było.
Nietypowy
29-01-2007, 12:55
Sorry za " Napewno " ale akurat był dzwonek na lekcji informatyki i nie myślałem co pisze :) ...
Co do tych szans , 250:1, 350:1 ... To ciężko jest przypuścić jakie każdy ma szanse na wygranie pacc, ponieważ dużo osób nie brało udziało w losowaniu, chociaż z drugiej strony wiele osób mogło podać więcej niż jednego emaila ;] Podanie swojego emaila na stronie tibia.com zapobiega w sumie rozdaniu pacc konkretnym noobom bo taka operacja jak wejście na tibia.com i wypełnienie ankiety to zbyt dużo jak na ich siły xD ... Pzdr
Co do Cotic Roma ... Jeśli piszesz " po pierwsze " wytykając mój błąd, to z reguły powinieneś też napisać po drugie i po trzecie. No chyba, że nie masz innych zastrzeżeń, wtedy inaczej ułóż swoją wypowiedź ;]... Pzdr
Co do tych szans , 250:1, 350:1 ... To ciężko jest przypuścić jakie każdy ma szanse na wygranie pacc, ponieważ dużo osób nie brało udziało w losowaniu, chociaż z drugiej strony wiele osób mogło podać więcej niż jednego emaila ;] Podanie swojego emaila na stronie tibia.com zapobiega w sumie rozdaniu pacc konkretnym noobom bo taka operacja jak wejście na tibia.com i wypełnienie ankiety to zbyt dużo jak na ich siły xD ... Pzdr
Co do Cotic Roma ... Jeśli piszesz " po pierwsze " wytykając mój błąd, to z reguły powinieneś też napisać po drugie i po trzecie. No chyba, że nie masz innych zastrzeżeń, wtedy inaczej ułóż swoją wypowiedź ;]... Pzdr
350:1 no nieźle, szkoda tylko że to nie realne ;)
Co do ludzi którzy rejestrują kilka e-maili. Założę się, że takie osoby od razu zostaną wyrzucone z loterii, bo gdzie tu sprawiedliwość? Równie dobrze mógłbym napisać sobie skrypt, który wypełniałby ankietę, w końcu nie trzeba tam przepisywać żadnego kodu z tokena. Nie sądzę, aby Cipsoft był obojętny takiej sytuacji.
Pozdrawiam
Elwer Balus
29-01-2007, 14:35
zamiast się podniecać i pisać tematy/posty typu "ojej, tak bym chiał/a wygrać" "ojoj jeszcze dwa dni" "a jest jakiś sposób żeby na pewno wygrać?"
WEŹCIE SIĘ WSZYSCY DO UCZCIWEJ ROBOTY I KUPCIE SOBIE TEGO PACC'A!!!
będziecie meli pewność że dostaniecie premiowane konto, a "normalni" gracze będą mieli święty spokój:/
X( szlag mnie kiedyś trafi na tym forum:/
@down:a myślisz, że ja mówię o takich rzeczach rodzicom? Wpłaty można dokonać na każdej poczcie, więc...
Ja mam w tym roku farta, więc MAM wygrać!
@up
Ja bym kupił ale rodzice by się nie zgodzili :/
Ej a z kad np Ja mam wiedziec czy wygralem PACC ? wysla mi wiadmosc na Maila ? Dzieki z góry .
Progmaniak
29-01-2007, 15:59
@up
Sam sobie odpowiedziałeś.
@topic
Mam to gdzieś czy wygram, bo jak będzie trzeba to kupie sobie następnego pacca.
Always hunted
29-01-2007, 16:36
Ja nie mam szans z moim szczęściem...
A prawdopodobieństwo:
n= l : p
Przy czym: n=prawdopodobieństwo, p= liczba pacców (1k) l = liczba zgłoszeń (np 350k)
n= 350000:1000 = 350
szanse to 1:350 proste
Ja nie mam szans z moim szczęściem...
A prawdopodobieństwo:
n= l : p
Przy czym: n=prawdopodobieństwo, p= liczba pacców (1k) l = liczba zgłoszeń (np 350k)
n= 350000:1000 = 350
szanse to 1:350 proste
imo liczba zgloszen jest troche wieksza, zapomniales, ze pojedyncze osoby wysylaly po kilkanascie zgloszen, zakladajac co chwila nowe maile.
@down
dobrze, moj mistrzu.
Ehh... Fajnie sobie tak pomarzyć o darmowym PACC'u, ale pewnie i tak nie wygram. Ale trzeba być optymistą !! :D:D
@XIII
Może chociaż raz byś napisał na temat i nie czepiał się kogoś, bo jak widze twoje posty, to tylko się kogoś czepiasz, albo go poprawiasz...
The lottery has ended. The 1000 winners will be informed by email at January 31st.
hahaha ale zwała
Always hunted
29-01-2007, 17:21
imo liczba zgloszen jest troche wieksza, zapomniales, ze pojedyncze osoby wysylaly po kilkanascie zgloszen, zakladajac co chwila nowe maile.
Ehhhh, i to mnie w*****a... mam nadzieję że CIPSoft jednak zmienił zdanie, i PACCe idą tylko na konta z 10+ lvl, a nie tak jak było... chyba że czegoś nie wiem, dawno nie sprawdzałem tibia.com bo mi nie działa
Wyniki poznamy w środę 31 stycznia.
Ehhhh, i to mnie w*****a... mam nadzieję że CIPSoft jednak zmienił zdanie, i PACCe idą tylko na konta z 10+ lvl, a nie tak jak było... chyba że czegoś nie wiem, dawno nie sprawdzałem tibia.com bo mi nie działa
przeszukalem przed momentem posty w temacie na forum o newsie informujacym o loterii i Cipsoft PRAWDOPODOBNIE wezmie pod uwage tylko te maile utworzone x dni przed ogloszeniem newsa na tibia.com.
imho niezle rozwiazanie, oszusci nie zgarna pacca XD.
The lottery has ended. The 1000 winners will be informed by email at January 31st.
Się zgadza. 31 Stycznia będziemy znać wyniki ^^
Na 99% nie wygram pacca.
@ offtop
Jeśli kogoś nie stać na pacca albo szkoda mu rl pieniędzy niech kupi pacca za kase w tibi. Widzialem na allegro pacca na 90 dni za 250k:D .
@down
Można i tak.
Wole sprzedac 250k na allegro po 4-5zl za 10k i miec odpowiednio 100-125zl ;f Pacca kupie za 85 i mam zawsze te paredziesiat zl dla siebie ;f Po co przeplacac i ryzykowac dajac komus kase w tibii?
Shardzik
29-01-2007, 18:09
@UP Ależ dziwni są ci ludzie, więdzą że nie wygrają, ale i tak spróbują, bądź utrudnią też innym wygrać.
A co tych pacców za gp to ma pewno nie widziales tego na allegro, bo jedyną jednostką płątniczą na allegro sa PLNy. 'złote polskie' tzw.
Pacce za gp kupują tylko i wyłącznie hlvle, którzy mieli już pacca i zarobili te 200k zeby móc przedluzyc, nie wiem w dobie tych addonów i inflacji może 200 k szybko sie zarabia, ale za moich czasów na facc to hmm ani to lootbaga wyciągnąć, bo trzeba było we 2 osoby, a przed kopalnią zawsze ktoś się czaił. A we dwóch trzeba było odstraszyć paru SDkiem a na pół to i tak zarobek marny.
Więc trzeba było wydać 20 euro czy dolarów na pacc.
Jak jest teraz z tą kasą to naprawdę nei wiem bo nie grałem od czasów 7.6 bodajze
No tak zapomniałem dopisać że trzeba zapłacić złotówke. A później 250k w tibi.
A ja jestem wnerwiony bo podalem zly email -.-
I kaplem sie o tym przed chwila i na pewno nie wygram ;(
Piotrek-Securian
29-01-2007, 18:19
@Shatii
Ja tez mam dokładnie taki sam problem :P
Podałem zły e-mail, na kolegi konto
A jeśli on wygra pacca to se nim pogram xD
Ryos Lura
29-01-2007, 18:21
Ja wiem ze nie wygram, chociaz wyslalem 1 emial swojego glownego konta
powod? 1 gracz = wiele kont = wiele emaili.
Lub jak to moj kolega stwierdzil: wystarczy miec server ftp, i wysylac emiale z
[email protected] i bez klopotu mozna wyslac 1000 emaili :).
Wiec napewno liczba graczy/wyslanych emaili = 5-20 %
bylo wysylac na swoj email a nie na kilka to teraz macie :P na tibia.com pisze ze nie bedzie mozliwosci przeslania pacca na innego maila wiec jak ktos daj maila innego niz ma w koncie na tibia.com to mu sie stworzy nowe konto z paccem a nie bedzie mogl go przeslac na swoja postac
Capality
29-01-2007, 18:27
@AP:
To by było niezłe, sprawdzać 1000 kont e-mail i jakby jeszcze żadne nie wygrało
wyniki 31 stycznia...
Rada:
* nie umiesz czytać nie zakładaj tematu!
*lub info. przeczytaj jeszcze raz i napisz PRAWDę.
Nietypowy
29-01-2007, 18:44
@Up
Kiedy zakładałem temat nie było podanych danych na tibia.com dotyczących dnia z wynikami loterii ...
A co do pacc w tibii ... Zakupiłem raz pacc'a w tibii na 28 lvl ;) Dałem 70k i bp uh, na świecie Ocera, ale wtedy ten świat dopiero startował, więc pacc'a można było bardzo tanio kupić B) ... Na prawie każdym świecie są zaufane osoby 100+ lvl-e, które sprzedają pacc za kasę ;) ... Pzdr
szkoda ze nie bedzie mozna oddac bo skoro ja dalem 2 maile (od knighta i przypadkowy bez konta w tibii) i przypuscmy ze wygram przypadkowym i mi stworza konto z pacc i postac na 1 lvlu
czy to ma sens 1 lvl i PACC ?
@Rykun
Dlaczego nie ma sensu? Dobijesz 2-3lvl na ratach a potem to już wilczki i trolle na pacc area:)
ale nie ma sensu granie na pacc od 1 lvla. jak cos to od ok 30+
@up
Dlaczego? Po to jest pacc area na rooku, żeby expić tam na 1-8 lvl...
Tak samo już np. 12 sorc z paccem ma niezła przewagę nad 12 sorcem bez pacca...(exori vis, mort - bardzo pomocne nawet na małym lvlu), nowe tereny, expowiska nawet dla 8 lvli...
ale w moim przypadku nie chcailoy mi sie zaczynac od nowa gry charem na paccu skoro mam na innej postaci 45 lvl
Sorensis
31-01-2007, 02:31
jak ktoś wygra, niechaj sie podzieli z nami:)
PS. Ja z utęsknieniem wypatruje maila informacyjnego od CIP :D ale to wiadome że nie wygram:P
ale w moim przypadku nie chcailoy mi sie zaczynac od nowa gry charem na paccu skoro mam na innej postaci 45 lvl
No wiesz...pacca nie musisz aktywować od razu...a nuż kiedyś znudzi ci się knight, to uaktywnisz pacc, i grasz od nowa;)
to bylo podac maila tego 45lvla ;)
Kurde bardzo chcialbym wygrac tego pacca mam 31lvl knight przydalby sie ale nie oczekuje na cud poprostu wierze w szczescie:cup:
No wiesz...pacca nie musisz aktywować od razu...a nuż kiedyś znudzi ci się knight, to uaktywnisz pacc, i grasz od nowa;)
to na aktywacje pacc nie ma 2 tygodni? slyszalem ze po 2 tygodniach przepada. inni mowia ze mozna dopiro po roku aktywowac nawet ... ja juz niew eim :/ a co do maili to podalem 2 ;p od knighta i od sorca :D
Założe się że Clipy mają tych zgłoszeń kilka milionów!!
Ja sam zgłosiłem ponad 800 mejli i sądze że osób takich jak jest więcej i na pacca nie licze ale może jakimś fartem....:cup:
chcialo ci sie zakladac 800 meili ? B)
Razem z bratem siedzieliśmy na 2 kompach i zakładaliśmyB) Zakładanie i zgłaszanie zajeło nam około 3h:)
@Up
przeczytaj ze zrozumieniem news na tibia.com/pl.
chcialo ci sie zakladac 800 meili ? B)
ciekawe jak je inteligencie teraz sprawdzisz?
Trochę mi to zajmie ale w końcu mam ferie B)
Nie wiem tylko o której mam zacząć sprawdzać najrosądniej będzie chyba jutro zacząć:)
Sorensis
31-01-2007, 14:09
Trochę mi to zajmie ale w końcu mam ferie B)
Nie wiem tylko o której mam zacząć sprawdzać najrosądniej będzie chyba jutro zacząć:)
to że założyłeś 800 "mejli" nie znaczy że jestes kims super fajnym, ale łapczywym biednym oszustem, nie potrafisz uczciwie "starać sie o szczęście".
PS. Ja zgłosiłem 1 maila, jak nie wygram to skzoda bardzo(mam odłożone 100PLN i kupie 90 dni PACC) a jak sie uda to GIT :D
w tym przypadku Jarmek jest przykladem chciwego gnojka ktory nie potrafi z innymi grac uczciwie
@up zgadzam sie
Ja też wysłałem tylko jednego maila, ale nie liczę na wygraną. Mam już pacca i nie będę się martwił kiedy nie wygram:) .
to na aktywacje pacc nie ma 2 tygodni? slyszalem ze po 2 tygodniach przepada. inni mowia ze mozna dopiro po roku aktywowac nawet ... ja juz niew eim :/ a co do maili to podalem 2 ;p od knighta i od sorca :D
Odpowiedź:
- Ile mam czasu na zatwierdzenie Premium Account?
- Masz nieograniczona ilość czasu, mozesz spokojnie jechac na wakacje, wrocic i dopiero aktywowac Premium Account, ono sobie spokojnie bedzie czekac
Czyli masz nieograniczoną ilość czasu...
ja tez zglosilem tylko jednego maila bo po co wiencej?? jak sie ma szczęście to sie ma, nawet bez pomocy. ja niestety nie mam szczęścia i pewnie nie wygram a szkoda bo starzy mi zabronili kupowac cokolwiek do tibii :(
FrensDran
31-01-2007, 15:42
o KTOREJ SPRAWDZIC E-MAILA??
A po co masz sprawdzać mejla jak i tak nie wygrasz ;)
hmm a skad wiesz moze to jemu sie akurat poszczesci wiesz jak sie dodawalo all do loterii to bylo pytanie od kiedy grasz w tibie czy cos w tym stylu i jak to bedzie wygladalo ?? 800 meili bez zrobionych charow bo chyba tak robiles
.;]
Mam nadzieje ze wygra on nie ty ^
W tibie gram już koło 2 lata. Te mejle robiłem bez charów ale to nie ma żadnej różnicy jeżeli wygram pacca to sprzedam go a później ewentualnie dokupie pacc na swoją główną postaćB)
Mam nadzieje ze wygra on nie ty ^
Nadzieja matką głupich <lol>:baby:
niebadz siebie taki pewny !!! to ze zalozyles 800 emaili nie znaczy ze wygrasz moze akurat ten kto zalozyl 1 email i mial szczescie i wygral.A ty co zalozyles 800 e maili nie wygrasz ??
jezeli wygrasz faktycznie to napisz ile wygrales :baby:
Jarmek daj screena listu jak wygrasz
Ja nie mówie że wygram ale nie bój się jeżeli wygram to jutro napisze posta. A i może ktoś wygra z 1 mejlem ale taka osoba powinna zacząć w totka grać. Moim zdaniem wygrają tylko takie osoby co zakładały mejle setkami albo tysiącami
Balduran
31-01-2007, 16:31
maniaku jeden mogles sie postarac i wiecej maili zrobic zamiast tysiaca z piec ;p
@2up
niektore Twoje wypowiedzi zwalają mnie z krzesła. fakt ze CIP-soft dal prawie miesiĄc na wyslanie maili nie oznacza iż każdy tyle wysylal. w ktorymś poście powiedzialem ze nie ty jeden tak zrobiles ale takich lolów nie ma az tylu.
TYM RAZEM PRZEPRASZAM ZA WSZELKIE BŁĘDY W MOICH POSTACH.
Jak ktoś wygra pacca pprzez loterie niech napisze posta;)
I co powysylali cipy te maile juz?;/
Jarmek to głupi hart na pacca. Zachowuje się jakby go nie było stać na pacca, no ale wtedy skąd by miał kase na neta? Według mnie on nie wygra w ogóle ani jednego pacca.
Jarmek to głupi hart na pacca. Zachowuje się jakby go nie było stać na pacca, no ale wtedy skąd by miał kase na neta? Według mnie on nie wygra w ogóle ani jednego pacca.
Ej no masz racje złapałeś mnie nie mam kasy na pacca nie mam kasy na neta i kompa u kolegi siedze i gram <lol> człowieku zastanów się co mówisz Clipy rozdają za darmo pacce to czemu mam nie skorzystać. To tak jakby w tibii ktoś rozdawał kase nie zgłosiłbyś się po troche?:baby:
Muj kumpel z eterni 173 ek powiedzial ze maile zostaly juz powysylane ale ani on ani ja nie dostalem maila ;/ hmm moze poczekac xD
@2up
Ja wole dojść do wszystkiego samemu, a nie lapać free items i być noobem:baby: . Wysłałem jedengo maila i jeśli to nie wystarczy to trudno.
@2up
Ja wole dojść do wszystkiego samemu, a nie lapać free items i być noobem:baby: . Wysłałem jedengo maila i jeśli to nie wystarczy to trudno.
Podejście do tego masz może i dobre tylko najpierw dowiedz się jakie jest znaczenie słowa noob a później go używaj
Dużo czytałem o tym słowie i wiem, że złego określenia użyłem, ale to nie zmienia faktu, że harcisz się na wszystko co darmowe. Niestety w życiu tak jest, jeśli sam nie zapracujesz to nie dostaniesz.
Dużo czytałem o tym słowie i wiem, że złego określenia użyłem, ale to nie zmienia faktu, że harcisz się na wszystko co darmowe. Niestety w życiu tak jest, jeśli sam nie zapracujesz to nie dostaniesz.
Pracowałem na te 800 mejli całe 3h B)
Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?
Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?
Patrze że zawsze wysyłasz 2 takie samo posty w 2 różnych tematach :P
Ja jeszcze nie sprawdzałem. Ale wątpie czy wygram:(
Ha! Wygrałem = )) I mam już 143 dni pacc.
Ripper to może screena pokaż?
MasterofSelena
31-01-2007, 18:29
A ja nawet udziału nie wzięłem :)
Ha! Wygrałem = )) I mam już 143 dni pacc.
Udowodnij, tez moge powiedziec ze wygrałem -.-"
Elwer Balus
31-01-2007, 18:31
Ale jaja... Wchodzę na onet.pl loguję się na skrzynkę i myślę miałem 30 maili, jak będzie 31 wygrałem. Wczytuję strone i co widzę? 31 maili!! otwiera się do końca, wchodzę w odebrane juz cały mokrusieńki i uchachany:cup: i spadłem z krzesła: PODATKI-odlicz sobe sam. ściągnij program cośtam cośtam... Miałem zlewy, nie ma co... jeszcze mi wesoło:D
@down:taki dowUd to sobie w du... kieszeń wsadź.
Mój kumpel z eterni wygral pacca,jescze nie wczoraj pacca nie mial a dzisiaj ma
a o to dowud:
17:27 Szpon Pszczola [43]: congratulations u r lucky winner of our's lottery~~~
Czyli nikt z nas pacca nie wygral
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
>up
Co ty pdolisz?
Po pierwsze każdy matoł może sobie tak napisać a CipSoft nie będzie użuwał skrótów typu "u r"
Po drugie to wygrania jest 1000 PACC'ów a nie 1 -.-'
Niech mi ktoś wyśle PW jeśli dostanie meila ze wygral pacca bo ja nie dostałem ale się nadal łudze że wygramXD
Website and all game worlds currently not available.
The website and all login server are currently not available due to maintenance works. Please be patient. Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
HAHA! Czyli że niedługo dowiemy się kto wygrał Pacc!
TaifunIII
31-01-2007, 19:16
>up
Co ty pdolisz?
Po pierwsze każdy matoł może sobie tak napisać a CipSoft nie będzie użuwał skrótów typu "u r"
Po drugie to wygrania jest 1000 PACC'ów a nie 1 -.-'
jedna osoba może wygrać 1 pacc<lol> -,-
FrensDran
31-01-2007, 19:16
właśnie nie działa tibia.com może to jakis znak??:D
darkdodzie
31-01-2007, 19:20
jedna osoba może wygrać 1 pacc<lol> -,-
Lol 1000 osob moze wygrac pacca czytaj ze zrozumieniem albo www.translate.pl (slownik angielsko-polski polsko-angielski) -.-
Pisze, że serwery wyłączone, a ja nadal sobie gram XD
Mi działa ale sprawdze emailaXD
Elwer Balus
31-01-2007, 19:23
Osoby, które były juz zalogowane mogą pozostać w grze. Nie można tylko się zalogować.
tibia.com już działa, ktoś dostał maila? Bo ja nadal nie -.-
FrensDran
31-01-2007, 19:32
mi nadal tibia.com nie dziala
Elwer Balus
31-01-2007, 19:41
Wszyscy sprawdźcie maile;P
ps. Coś wszyscy ucichli :D :D :D :D
Na stronke tibia.com można było wejśc i sie zalogować do acc ;). A ludzie nie odpowiadaja bo wali im sie stronka tibia.pl forum ;/
:/Z tego co widze wiekszość nas opuściła:/
Myśle że wszyscy się pogodzili z faktem że niewygrali:/
Ale miejmy nadzieje że ten email wciaz idzie do nas i zaraz dojdzie xD
Ja wciaz czekam z niecerpliwoscia ale chyba cipsoft jescze nie powysylal wiadomosci ze wygralem pacca
:DPierwsze mi muszą wysłać tego meila!:D
Wydaje mi się że was pociesze niemoge zalogować sie na tibie i na acconta na tibi.com nawet niemoge wejsc moze to jest zwiazane z paccami^^
hmm a moze jest to zwiazane z hackiem ;]??
Nie już jest ok:) Ale czego nikt się jescze niepochwalił czyżby nikt z Polski nie wygrał pacca:/Miejmy nadzieje że cipsoft nie wysłał jescze xD
zapewne maile zostana rozeslane o 23:59 :D
Albo nikt z nas nie wygral :)
e-mail z wiadomoscia o moim paccu do mnie tez nie doszedl :(
FrensDran
01-02-2007, 00:50
Niestety nic nie dostałem.:(
Zwyciescy dostaja mail takowej tresci:
Dear Tibia player, Congratulations! The winners of Tibia's anniversary lottery have now been drawn. You are one of the lucky players who have won a free 90-day Premium Account! Your free Premium Account has been assigned to the account that is assigned to the email address you have used to participate in the lottery. The Premium Account will be activated at the next login to the game. If a Premium Account is already assigned to your account, the 90 days of the free Premium Account will be added to your total of Premium days. Finally, please keep in mind that free Premium Accounts can under no circumstances be transferred to a different account. Enjoy your free Premium Account! Kind regards, Your CipSoft Team
Osobiscie nic nie wygralem, ale kolega sie chwalil na gg.
to kiedy on dostał tego meila?? nikt inny jescze niedostal dziwne:(Czyżby nikt inny nie wygrał:P
Lol już myslałem że wygrałem a tu nie od cipsoftu tylko jakieś Family Cup:/
Na tibia.com jest komunikat w sprawie pacc. Myśle że ten kto jescze meila nie dostał to niewygrał pacca w tym ja też:/
Ale mam nadzieje że jak wróce ze szkoły to bd:DxD
TaifunIII
01-02-2007, 08:58
wiecie jaką macie szanse na wygrania pacc..?? 1.250 i czego wy się spodziewacie..,.??
Na tibi.com jest takie coś:
All players who have won a Tibia Premium Account have received an email today. Note that it will not be possible to transfer those Premium Accounts. Congratulations to all winners!
CZyli już wszyscy mają pacca :P K***aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja nic nie dostałem ;(
Kacperugabuga
01-02-2007, 09:06
Ja od razu dziś rano właże na poczte patrz a tam : Nie masz nowych wiadomości..
Ja tam w płacz i myślę czemu? I już wiem... Może nie doszedł ten Email/PACC..;(
o0
5 dni temu kupilem pacc, loguje sie na postac i widze to:
http://img174.imageshack.us/img174/2972/174st7.jpg
Jan 31 2007 Winner of Anniversary Premium Account (90 days) Apr 25 2007 Jul 24 2007
omagad! glupek zawsze ma szczescie^^
Progmaniak
01-02-2007, 10:58
@up
wielkie gratulacje!
Gratulacje wszystkim. :) mój brat wygrał omg teraz bedzie szpanował i sie jaral "ja mam pacca". I tak prawie w Tibie nie gram wiec mi by nie był potrzebny.
Hehe Gratuluje wszystkim.
Niestety ja nic nie wygrałem :(
AdamKozak
01-02-2007, 11:47
Baku mega graty!!!!
wrogonastawiony
01-02-2007, 11:54
o0
5 dni temu kupilem pacc, loguje sie na postac i widze to:
http://img174.imageshack.us/img174/2972/174st7.jpg
Jan 31 2007 Winner of Anniversary Premium Account (90 days) Apr 25 2007 Jul 24 2007
omagad! glupek zawsze ma szczescie^^
Grats Gerard ;D
Wiesz kto z tej strony ? :P
Wiem:]
zapraszam na candie!
PS. Grasz na xerze?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.