Pokaż pełną wersje : gdzie kupic spell book w ab
niedozwolona
29-01-2007, 11:42
tytul chyba mowi sam za siebie. wiec gdzie moge kupic spell book w ab albo zobaczyc gdzies indziej jakie mam czary? plx szybka odpowiedz;];)
YodiAlucard
29-01-2007, 13:12
Wydaje mi się że w sklepie z czarami :D
W monopolowym.
Jak nie wiesz albo nie chcesz odpowiedziec i masz napisac glupote to na huj sie odzywasz?
W sklepie magicznym gdzie kupuje sie runy manasy itd jest on nad depo jedno piętro do góry i przy pierwszym mozliwym zakreciem w <
sklep magiczny... idziesz do dp, wchodzisz pietro wyzej... idziesz prosto... mijasz domek na lewo... pierwszym skretem idziesz w lewo i pozniej pierwszym skretem na gore i boom ! jestes xD
Szczygieł
02-02-2007, 14:21
Witam! Ja pytałem o spell book w Carlin w sklepie magicznym, ale żaden npc nie chciał mi go sprzedac. Gdzie moge kupic księge czarów w Carlin?
I dlaczego nie mogę zobaczyc mapy respawnu na tibia.pl? Potrzebuje jakiegoś programu? Jeśli tak to jakiego?
Dzięki za odpowiedzi.
Nie potrzebujesz żadnego programu do oglądania mapy respawnu, ja ją widzę i nic nie instalowałem...
Chyba tam gdzie runy kupujesz...
Nie jestem pewien, ponieważ dawno tam nie byłem (bo ciągle pk)
Szczygieł
02-02-2007, 19:46
Cieszę się, że ją widzisz... ja jej jednak nie widze. Za każdym razem gdy chcę obejrzec mapę respawnu pojawia mi się białe pole z błedem 404 Not Found czy coś takiego. To tak jak bym chciał wejśc na net i nie miałbym podłączonego netu. Po prostu pisze ze nie znalazło tej strony. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę mnie oswiecic. Jeśli nie to lepiej nie piszcie.
Pozdro!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.