PDA

Pokaż pełną wersje : gdzie kupic spell book w ab

niedozwolona
29-01-2007, 11:42
tytul chyba mowi sam za siebie. wiec gdzie moge kupic spell book w ab albo zobaczyc gdzies indziej jakie mam czary? plx szybka odpowiedz;];)

Xeradus
29-01-2007, 12:01
W monopolowym.

YodiAlucard
29-01-2007, 13:12
Wydaje mi się że w sklepie z czarami :D

Aresor
29-01-2007, 14:38
W monopolowym.

Jak nie wiesz albo nie chcesz odpowiedziec i masz napisac glupote to na huj sie odzywasz?

W sklepie magicznym gdzie kupuje sie runy manasy itd jest on nad depo jedno piętro do góry i przy pierwszym mozliwym zakreciem w <

Devis
29-01-2007, 15:41
sklep magiczny... idziesz do dp, wchodzisz pietro wyzej... idziesz prosto... mijasz domek na lewo... pierwszym skretem idziesz w lewo i pozniej pierwszym skretem na gore i boom ! jestes xD

Szczygieł
02-02-2007, 14:21
Witam! Ja pytałem o spell book w Carlin w sklepie magicznym, ale żaden npc nie chciał mi go sprzedac. Gdzie moge kupic księge czarów w Carlin?

I dlaczego nie mogę zobaczyc mapy respawnu na tibia.pl? Potrzebuje jakiegoś programu? Jeśli tak to jakiego?

Dzięki za odpowiedzi.

X-Zero
02-02-2007, 17:23
Nie potrzebujesz żadnego programu do oglądania mapy respawnu, ja ją widzę i nic nie instalowałem...

Chyba tam gdzie runy kupujesz...

Nie jestem pewien, ponieważ dawno tam nie byłem (bo ciągle pk)

Szczygieł
02-02-2007, 19:46
Cieszę się, że ją widzisz... ja jej jednak nie widze. Za każdym razem gdy chcę obejrzec mapę respawnu pojawia mi się białe pole z błedem 404 Not Found czy coś takiego. To tak jak bym chciał wejśc na net i nie miałbym podłączonego netu. Po prostu pisze ze nie znalazło tej strony. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę mnie oswiecic. Jeśli nie to lepiej nie piszcie.

Pozdro!