Pokaż pełną wersje : Piosenka z pogardą dla rycerzy
dinrakit
29-01-2007, 18:19
Witam.
Zna ktos moze jakas piosenke z pogarda dla rycerzy? Bardzo bym prosil o link do tekstu. Najlepiej po polsku i death metal z głębokim growlem w klimatach pogańskich. Wlasnie przygotowuje cykl filmow wmv pokazujacych wykonywanie trudnych questow solo przez druta i chce pokazac jak slaby jest rycerz w porownaniu z druidem. (może cipsoft się w końcu ocknie i ulepszy rycerza ktorzy g.... dostal od 3 lat?) Najlepiej poganski death metal bo druid to profesja zyjaca w zgodzie z natura (jak poganie), ale w ostatecznosci moze byc nawet rock. Byleby treści antyrycerskie (kompromitujące rycerzy) były ;D Z gory dziekuje za pomoc.
Vanhelsen
29-01-2007, 18:47
OMFG! A co to jest?! Składzik muzyki czy jak?! WON mi na google i szukaj sobie sam! W dodatku wątpię, byś kupił podaną płytę więc z piractwem jazda mi z tond! Jezu! Czekam już tylko na temat "Kto mi przyniesie kubek kawy jutro z rana..." >.<"
Qubiczek
29-01-2007, 18:54
www.żal.br & www.google.pl !
http://pl.wikipedia.org/wiki/Google
Polecam Gorąco!! :)
dinrakit
29-01-2007, 18:54
Kupie podana plyte jesli bedzie tam duzo tresci antyrycerskich. A jesli pojedyncza piosenka to sciagne...
Przez google juz szukalem kilka godzin i nic takiego nie znalazlem... Duzo szybciej znajdzie to ktos to sie interesuje muzyką niż ja dlatego zalozylem taki temat.
Vanhelsen
29-01-2007, 19:01
Kupie podana plyte jesli bedzie tam duzo tresci antyrycerskich. A jesli pojedyncza piosenka to sciagne...
Przez google juz szukalem kilka godzin i nic takiego nie znalazlem... Duzo szybciej znajdzie to ktos to sie interesuje muzyką niż ja dlatego zalozylem taki temat.
Ok, zrozumiał bym, gdybyś założył na jakimś forum o muzyce, ale chłopie, to jest forum o GRZE... i to takiej dla DZIECI... nie spodziewaj się tutaj hordy wyznawców szatana który z pamięci o 3 w nocy wyrecytują ci masę piosenek "antyrycerskich" ...
dinrakit
29-01-2007, 19:05
Ale to jest dzial "O Wszystkim i o niczym" wiec mialem prawo zalozyc tutaj taki temat! A moze jest na tym forum ktos kto sie dobrze zna na muzyce i mi pomoze... Kto wie?
Rotfl, pagan death z pogardą dla tibijskich rycerzy zomg omfg rotlf pwned!11
Jak sobie sam nie nagrasz, to nic takiego nie będziesz miał, a jak to ma być pagan death, to już masz 100% szanse, że odbiorca zrozumie tekst.
@
o taak, kaftanik, plz plz
Adolphus Elbragol
29-01-2007, 19:32
@Hieyan: zyczy pan sobie kaftanik?
Arrivald
29-01-2007, 19:36
Zespol Warraha pasuje jak ulal xD Sproboj cos w ich tworczosci pogrzebac.
Glupszego tematu nie widzialem...
Właśnie miałem o nich napisać ;-)
Dan the Automator
29-01-2007, 21:16
\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/ DĘBA CZCIMY \m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
http://youtube.com/watch?v=BpIGB31hpuA
http://youtube.com/watch?v=ubKCyUeDVjc
1.
"Piosenka z tekstem" i "Piosenka z "głębokim growlem"" to dla mnie dwa terminy, które sie wzajemnie wykluczają.
2.
Nie sądzę, żebyś znalazł gdziekolwiek na świecie piosenki antyrycerskie, bo jak długo żyję - rycerz zawsze był utożsamiany z wzorem do naśladowania.
3.
Pogan/Viking metal - może oc najwyżej zachwalać rycerzy i ich zachowania, bo to jego podstawowa domena
4.
Poganie mają 0% wspólnego z naturą. Poganami określało się nie-chrześcijan.
5.
Ale jeśli chcesz zawsze możesz nagrać coś samemu. Good luck.
Dan the Automator
29-01-2007, 21:21
4.
Poganie mają 0% wspólnego z naturą. Poganami określało się nie-chrześcijan.
A poganie czczący siły natury, chociażby słońce?
@dobo
ave piasek, ave niebo, ave kozie bobki, ave trawa, ave padlina
chyba, że coś innego Ci na myśl przychodzi.
a tak serio, to pamiętaj, że Krzyżowcy, Konfi-cośtam-dorzy i inne wymoczki określali poganami/barbarzyńcami także cyganów/rumunów, żydów, murzynów, polaków (przed chrztem) a nawet japończyków i chińczyków.
-----------
Metodą z pierwszej klasy podstawówki, dwie linijki:
chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem
chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem chrztem
i dwa zdania:
Przed chrztem, Polaków uznawano, za barbarzyńców.
Nie należy kojarzyć daty 1002 n.e, z chrztem Polski.
Motyw z udupionym knightem byl smieszny jakies 2 miesiace i 3 konta temu. Powoli zaczyna nuzyc.
Arrivald
29-01-2007, 22:22
@dobo
ave piasek, ave niebo, ave kozie bobki, ave trawa, ave padlina
chyba, że coś innego Ci na myśl przychodzi.
a tak serio, to pamiętaj, że Krzyżowcy, Konfi-cośtam-dorzy i inne wymoczki określali poganami/barbarzyńcami także cyganów/rumunów, żydów, murzynów, polaków (przed chrzestem) a nawet japończyków i chińczyków.
Chrztem :*
@Dobo:
Miazdzacy ten filmik z wymoczkiem brzdakajacym na basie xP TRV PAGAN 666!
Dan the Automator
29-01-2007, 22:25
@Dobo:
Miazdzacy ten filmik z wymoczkiem brzdakajacym na basie xP TRV PAGAN 666!
Przeproś albo umieraj w męczarniach.
Za późno na przeprosiny. Niech po prostu ginie.
- Prodigy -
29-01-2007, 23:22
Pretendent do Tematu Roku 2007. Ma już zarezerwowany u mnie głos...
Arrivald
29-01-2007, 23:47
Tylko nie mow Warrasze! :<
tjaaa to takie hart rokowe rze nie wytszymam \m/ \m/
Omg. Czego ci tibijczycy nie wymysla XD. Jak widze "fji itan plox" to boki zrywam, a co dopiero tutaj. hahahah
Go z tymi poganami jakis szatan opental? Prodigy fastem wezwij egzorcyste...
P.S.
Daj sobie spokó/uj z tymi knajtami bo, i tak nie beda skakac po dachach. ;p
Go z tymi poganami jakis szatan opental?
Ee...Co mają poganie wspólnego z szatanem?
Ee...Co mają poganie wspólnego z szatanem?
Tyle co ja z Mercedesami - nic...
Arrivald
30-01-2007, 17:50
Tyle co ja z Mercedesami - nic...
I nigdy nie uwierze, ze twoje dziecko mialo cokolwiek z tym blizej.
miecz wikinga - husaria lepszego stworzenia : ] nie anty-rycerskie ale bedzie gut ; p
kamosblue
30-01-2007, 18:14
lol, ten temat jest zajebisty. <- kk, mozecie dawac pkt. karne
I nigdy nie uwierze, ze twoje dziecko mialo cokolwiek z tym blizej.
Moje dzieci nie mogły mieć nic bliższego z Mercedesami - bo ich nie mam? Hmm...
Arrivald
30-01-2007, 20:37
Argh, myslalem ze sluchasz Kazika. Kazik na Zywo - Tata Dilera.
miecz wikinga - husaria lepszego stworzenia : ] nie anty-rycerskie ale bedzie gut ; p
Taa, najlepiej cos z power metalu ;]
Ożesz, Glamri, jak ty tej piosenki nie możesz znać?
dinrakit
31-01-2007, 12:54
No nic, w takim razie sam sobie nagram... Growlować umiem, na gitarze grac tez troche aczkolwiek musze sie podszkolic, i mam kolegow ktorzy zajma sie basem. Zalozymy zespol death-metalowy o nazwie "Ultimate Explosion" i bedziemy sławić siłe sorcerera która miażdży broń i wole walki rycerzy. Za kilka lat bedziemy w czolowce polskiego metalu. :)
Od zawsze imponuje mi potega zniszczenia a nie zdolnosc do odpierania atakow. Tibia stala sie dla mnie inspiracja bo tutaj jest szczegolny kontrast pomiedzy atakiem a obroną: knight wali srednio po 50 z broni, sorcerer po 500 z ue. Teraz jak knighta udupili to juz w ogole :)
@up
Walnie takie ue i jest latwym celem dla knighta...
@topic
Mysli ze jak wywyzszy swojego drucika to wszyscy zmienia prof i beda pocinac z exura sio.
@down
A zebys wiedzial!
dinrakit
31-01-2007, 13:39
Tak bo ty mnie bakuo zabijesz swoimi cięciami z miecza po 30 hp. :D
No nic, w takim razie sam sobie nagram... Growlować umiem, na gitarze grac tez troche aczkolwiek musze sie podszkolic, i mam kolegow ktorzy zajma sie basem. Zalozymy zespol death-metalowy o nazwie "Ultimate Explosion" i bedziemy sławić siłe sorcerera która miażdży broń i wole walki rycerzy. Za kilka lat bedziemy w czolowce polskiego metalu. :)
Od zawsze imponuje mi potega zniszczenia a nie zdolnosc do odpierania atakow. Tibia stala sie dla mnie inspiracja bo tutaj jest szczegolny kontrast pomiedzy atakiem a obroną: knight wali srednio po 50 z broni, sorcerer po 500 z ue. Teraz jak knighta udupili to juz w ogole :)
Ee...nie przesadzasz troszke z tym wczuwaniem sie w gre ?:D
@Vil : nie badz taki...;)
niech ktos go z litosci zbanuje ...
Zlituj się człeku. Każda profesja jest dobra. Idź robić UHy, a nie zaśmiecaj forum!
dinrakit
31-01-2007, 15:53
Idz trenowac rycem 1k godzin a potem przyjde i loot wyciacham i got pwnzor z twoimi skillami ;]
MATI9630
31-01-2007, 16:16
Prowokacja, mam nadzieję. (pls, nie usuwać, zablokować najwyżej:P)
Ależ oczywiście, jak zwykle masz racje. Druid jest najlepszy, najwspanialszy, niedługo uda ci się przenieść go do świata rzeczywistego i rozpoczniesz podbój planety. Chyle czoła przed twa potęgą, żaden knight nie da ci rady ani tym bardziej armia USA.
Mam nadzieje ze gdy nagrasz już ten „utwór” to ty i twoi koledzy będziecie jego pierwszymi ofiarami i nie zdążycie go rozpowszechnić.
@up:racja
Wahahahhahahahhaha xDDDDDdd
Człowieku jesteś żałosny, nie wiedziałem, że aż tak bardzo niż w filmach.
juz to widze...
ps. wezmiemy go do mm? plose : < bo ostatnio jakos nudno ; p
Nosferatu
31-01-2007, 20:05
@taa bierzmy ;>
@topic, koniecznie wrzuc jakies nagranie jak juz stworzysz swe wielkie poganskie antyrycerskie dzielo.
Milan ognia
31-01-2007, 20:12
@2 up:
Popieram też.
@topic:
A jak nazwiesz swoje antyrycerskie dzieło, które sławi magów i ich siłę umysłu, a potępia rycerzy i ich silę mięśni (no bo chyba nie tak ;p)?
@Vil:
Tia... a za prowokacje dostajesz ochrzan jak diabli... (Sof done w Tajemnicach Rookgaardu... ;( ).
@topic:
A jak nazwiesz swoje antyrycerskie dzieło, które sławi magów i ich siłę umysłu, a potępia rycerzy i ich silę mięśni (no bo chyba nie tak ;p)?
toz napisal!! ULTIMATE EXPLOSION!!
Always hunted
31-01-2007, 22:16
<widzi temat>
Moja mina 8o 8o 8o
<leży na ziemi i się śmieje>
Człowieku, TY SIĘ LECZ! To już jest obsesja!
A jeśli chodzi o druid vs knight, to zapraszam na świat pvp, i np na Julerze... ja mam 35 knighta, ty zrób 40 druta, i duel. Do deada. Ok?
Ej, ja też go chcę w MM ;<
toz napisal!! ULTIMATE EXPLOSION!!
Just play it, you feel it, you've get it ... Explosion, explosion,explosion.
Na-haaa
Aaaaaaaaa ... <--- manafluid xD
Explosion ... Na-haaa
Ej, ja też go chcę w MM ;<
Mental Masturbation ?
pzdr B&B
###
cisza panowie bo sie ziomek zepnie ze mu OT robimy w powaznym temacie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.