Pokaż pełną wersje : aldora war 24/25 styczen
http://rapidshare.com/files/13959479/dwbatle*****.html
since we cant upload the .rec files (and they are boring anyway) i made short wmv with frags. its quick one to show the frags, dont blame me for bad quality etc etc, i will make big one with all frags when my exam session is finished and if em fights more battles
Tajemniczy Ktos ^^
29-01-2007, 20:44
Dlaczego nie możecie dać .rec?? Boicie się czy co??
@topic Ładne fragi tylko plz daj .rec i tytuł muzyczki.
PS: Jak ktoś chce ściągnąć to pomiędzy nazwą a ,,.html" da ,,. w m v"(bez odstępów bo jakiś cenzor j****y jest X( )
@offtopic Przypomniały mi się słowa Vagraav'a "Jest już temat o wojnie więc tam dawac filmy" :P
viper555
29-01-2007, 22:02
krótkie... mało fragów pokazanych poczekajcie do końca wojny( o ile ona się kiedyś skończy xD) i wtedy zrobcie wmv z najlepszymi fragami
Sorry, ale ściągnąć nie mogę. Czyżby ...
viper555
29-01-2007, 22:42
omg już pisał że klikasz na link wyświetla się rapid i błąd dajesz ok i w adresie pomiędzy nazwą a ,,.html" dajesz "w m v" bez odstępów
"Czyżby ..." NIE mylisz się
@topic
skąd ty tą piosenke dorwałeś?:D
bo to nie jest wmv z calej wojny tylko z 1 battle, nie damy reca bo sa tam ludzie na party i privy od sojusznikow ktorzy nie sa w wojnie i zalezy nam na tym by tak pozostali. poza tym rece trwaja po 120 minut wiekszosc czasu nic sie nie dzieje.
muzyka:
Dream Evil - Chosen Ones
Blade Loki - No Pasaran
Stefan Wichura
30-01-2007, 13:46
a ja tam rece mam :D hueheuehue "sie zna sie ma" : ) no bez kitu rece po 120 minut ;p
Vu'Xiu Vu'Xiu vu'Xiu ^^ ja powiem tak nieprzepadam za CO i paczka ale musze przyznac ze wmv robisz wyjebiste : ) podama mi sie ten kawalek "The Choosen Ones" xDD pozdro
@topic skąd ty tą piosenke dorwałeś?:D
mnie zna to ma XDDDDDDDDDDD
viper555
30-01-2007, 20:10
nie no fajnie dobrana tak jak kiedyś ktoś dobrał do wmv o wojnie między sacrifice a kimś tam i tam jest piosenka sacrifice ale jest raczej gorsza od tej ;p
MagField
30-01-2007, 20:11
Nawet linku wkleić nie umie...
viper555
30-01-2007, 21:07
za to ja umiem ;p
nie chodzi raczej o to że nie umie tylko to samo tak dziwnie ustawia ;p
Edit: a widzisz ja wkleilem dobry link a też mi gwiazdki wyskakują
nie no fajnie dobrana tak jak kiedyś ktoś do wmv o wojnie między sacrifice a kimś tam i tam jest piosenka sacrifice ale jest raczej gorsza od tej ;p
"ktos"?lol
Nawet linku wkleić nie umie...
bo jest włączona na w m v cenzura na forum, z powodu ostatnich wirusów które ciągle pojawiają się na forum
viper555
31-01-2007, 12:09
"ktos"?lol
no co nie wiem kto tamten filmik zrobił...
no co nie wiem kto tamten filmik zrobił...
dlaej nie wiesz kto to go zrobil?XDDDDDDDDDDD
viper555
31-01-2007, 12:43
już chyba wiem xDDD:confused:
MagField
31-01-2007, 15:28
za to ja umiem ;p
nie chodzi raczej o to że nie umie tylko to samo tak dziwnie ustawia ;p
Edit: a widzisz ja wkleilem dobry link a też mi gwiazdki wyskakują
Kurwa jak kto wklejacie że pokazująsie gwiazdki i pisze że nie ma pliku na rapidzie omg X( X( X( X(
Kurwa jak kto wklejacie że pokazująsie gwiazdki i pisze że nie ma pliku na rapidzie omg X( X( X( X(
ty jesteś głupi czy udajesz???. Przeczytaj sobie mojego posta wyżej.
ShadowSSJ2
31-01-2007, 15:53
I nie pisze, tylko jest napisane.
MagField
31-01-2007, 16:46
ty jesteś głupi czy udajesz???. Przeczytaj sobie mojego posta wyżej.
Udaje.To po jakiego chuja wstawiać filmy których nie można ściągnąć?
uposledzony czy jak? zamiast gwiazdek musisz wstawic wmv do linka i dziala.
Udaje.To po jakiego chuja wstawiać filmy których nie można ściągnąć?
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: co za jełop :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Teon_Aldorian
01-02-2007, 19:50
Fajny filmik vu'xiu oby tak dalej pomysl o wykorzystaniu The Offspring w filmikach
Zajebiste nuty maja:]
MagField
01-02-2007, 22:54
O kutwa ściąga sie ale podjar udało mi sie wreście jupi jupi :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :) ;) :p B) :] :D :o :evul:
Fajny filmik vu'xiu oby tak dalej pomysl o wykorzystaniu The Offspring w filmikach
Zajebiste nuty maja:]
filmik nie jest zajebisty, robiony w godzinke na prosbe kolegow ktorzy nie mogli reca obejrzec a nute do wmv mam na najblizsze 10h chyba :D offspring tez sie moze tam znajzdie ale na pewno mam lepsze kawalki do umieszczenia wczesniej
MagField
03-02-2007, 22:46
Chcecie moge wam dać tytuł 1 muzy :P
@down
Chyba nie ma no ale może jestem ślepy :P ;)
viper555
04-02-2007, 01:48
@up po co jak jest chyba na 1 stronie ;p
Andrzej_czarnoksieznik
04-02-2007, 17:52
Jeszcze nie sciagnolem ale mam pytanie. Czy na koncu tego filmiku wrzuciles jakies swoje zdjecie? Tak jak przy Sacri~ vs LR? Tamto bylo mocne xD Ale ja bym sie wstydzil. Ale i tak gratz :*
Jeszcze nie sciagnolem ale mam pytanie. Czy na koncu tego filmiku wrzuciles jakies swoje zdjecie? Tak jak przy Sacri~ vs LR? Tamto bylo mocne xD Ale ja bym sie wstydzil. Ale i tak gratz :*
nie ma tam jego zdjecia, ale j dam ci zdjecie vu'xiu;
http://i64.photobucket.com/albums/h191/AldoraRealLife/vuxiu.jpg
viper555
04-02-2007, 21:22
bo to nie jest wmv z calej wojny tylko z 1 battle, nie damy reca bo sa tam ludzie na party i privy od sojusznikow ktorzy nie sa w wojnie i zalezy nam na tym by tak pozostali. poza tym rece trwaja po 120 minut wiekszosc czasu nic sie nie dzieje.
muzyka:
Dream Evil - Chosen Ones
Blade Loki - No Pasaran
i co niema ?xD
Andrzej_czarnoksieznik
05-02-2007, 17:09
Filmik nice tylko drażni mnie w nim jedna rzecz. Na końcu text: We are the Chosen Ones.
Name:Vu'Xiu
Guild membership:Mortician of the Valiant
Juz nie jestes w CO xD
Filmik nice tylko drażni mnie w nim jedna rzecz. Na końcu text: We are the Chosen Ones.
Juz nie jestes w CO xD
jak grasz na aldorze powinienes wiedzeiec ze co zostalo podzielone, min. na valiant
Silver Kay
05-02-2007, 20:54
daj ktos link do filmu rec bo widze ananek tam jest moj rl trzeba looknac jak padl xD xD
Teon_Aldorian
05-02-2007, 21:27
bardzo by mi sie podobalo gdyby moj bro na koncu nie padl;S ale taka droge wybral
Juz nie jestes w CO xD
nigdy w co nie bylem. ale to nie jest film o mnie tylko o wojnie
MagField
06-02-2007, 14:59
@up
Fajną masz sznyte na czole hehehehehhe :D:D:D
@down
A nie umiesz pobierać tak 'normalnie' ? ahhahaha
nigdy w co nie bylem. ale to nie jest film o mnie tylko o wojnie
Moglbys umiescic piosenke "Dream Evil - Chosen Ones" na rapidshare plixior xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.