Pokaż pełną wersje : Pomocy !!!
Mam Problem !!
Wlaczam Tibie loguje sie uaktywniam konto wszystko OK !! Właczam Tibie i pisze ze nie ma takiego numeru. Takie sam bład maja moi 2 qmple!
A i jeszcze mam 2 compy w domu na 1 sie loguje a na 2 nie ! POMOCY BLAGAM :( :( :(
Dr.Unknown
09-09-2004, 19:26
Napisz DokŁadnie Co Jest Napisane.
Ze nie ma takiego Numeru i Konta, a na 2 kompie wejde z takim numerem i kontem takim samym
Dr.Unknown
10-09-2004, 15:00
Napisz DokŁadnie, Albo ZdjĘcie Daj, Zacytuj!
" Nie wiem jak sie obrazki wkleja ale pisze tak account number or password is not correct "
Blood_Drinker
12-09-2004, 21:27
shakowali Cię bracie :(
she_devil
12-09-2004, 21:46
@ up
LOL! Jak go mogli schakować skoro facetowi na jendym kompie łazi a na drugim nie?
@ topic. nie wiem, ale moze cos zle wpisujesz(przy taskerze sie to czesto zdarza ;/)?
Ja teraz gram w runescape i się cały czas głowiłam co jest źle okazało się, e zamiast
"justagirl666" wpisywałam "justagril666"
Edit: Tak więc wyszło, ze z poprsotu dziewczyny wyszło poprostu bARBECUE :d I'm lovin' it papaparapapa
Yea ...
Coz its just a ...
GRIL !
:D
Dobre.
To nie hack, lol, czytaj uważnie.
Może na jednym kompie masz Caps Locka włączonego....
Albo masz klawiaturę multimedialną, a z nimi są jazdy, bo one mają często 2 programy działania przycisków. Jeden normalny, a drugi "ulepszony". Check it.
A może zapomniałes num locka wlaczyc :P
ofkorz jesli numerycznej uzywasz
Albo może masz w hasle literke "z" lub "y" i w ustawianiach jęzków klawiatury nie masz ustawionego Polski(programisty)
Tez tak kiedys mialem :)
Num lock nie ma z tym nic wspólnego- sprawdz caps lock- num lovk włancza tylko ta klawiature liczbowa po prawej :P
Próbowalem wszystko co mowicie i nic, zrobilem se nowe konto i nic, Caps locka mam wylaczanoego. A co najsmieszniejsze moge sie zalogowac na stronie a w grze nie !! pomocy!!
she_devil
14-09-2004, 19:56
Zrób reinstalkę Tibii :P
She_DEVIL dzieki zrobilem re i dziala Wielkie dzieki!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.