zaloguj się

Pokaż pełną wersje : GS Solo by 46 druid

dinrakit
29-01-2007, 21:37
Solowanie gsa przez 46 druida. Walka trwala krocej niz pisanie tekstu do was na klawiaturze. Tym razem nie ma QS i można spokojnie ściągać. ;)

http://upload2.net/page/download/HI4zckEW0ByhEpI/Blood+Herb+Quest.rec.html

Etoric
29-01-2007, 21:42
ahahahaha chyba ci koledzy powiedzieli ze ten druid to taka fajna profesja, lol ja najabardziej lubie grać bardem bo on bierze wszystko na klate i tak glosno spiewa ze wszystko kladzie swoim pierdoleniem

dinrakit
29-01-2007, 21:43
yay! blood herb quest->schodki->up/down
Rotfl'n'lol

Jaki up/down??? Przecież ja go specjalnie wziąłem na klatę, nawet z atakowaniem gsa się wstrzymałem do momentu kiedy podejdzie bliżej żeby wam pokazać POWAH DRUIDA w zwarciu... Jakbym chcial uciekac to bym bohy zalozyl zamiast leather bootsów i gs by nawet nie piardnął...
ahahahaha chyba ci koledzy powiedzieli ze ten druid to taka fajna profesja, lol ja najabardziej lubie grać bardem bo on bierze wszystko na klate i tak glosno spiewa ze wszystko kladzie swoim pierdoleniem
Haha, no to zabij gsa knightem jak jestes taki madry.

Rezidew
29-01-2007, 21:49
gs by nawet nie piardnął...

Heh :] Mój Tato :P Podobnie mówi :]

Liczy się efekt, więc gratszszsz, chyba trochę waste sd :]

Dagins
29-01-2007, 21:52
GS solo, czy to nie jest zbyt proste na tym lvlu? Następnym razem pokaż nam "dłuższy" hunt.

dinrakit
29-01-2007, 21:54
No dla druida to jest proste ale dla knighta juz nie byloby takie proste. ;)

Etoric
29-01-2007, 21:56
No dla druida to jest proste ale dla knighta juz nie byloby takie proste. ;)
buahahah wyk0xany knight, 46 level, SCA 100skill w axe fight. i mega rozpierducha i nie powiem kto na huncie by straciŁ...czy druid solujący z Sd, czy knight ktory zuzywa 4uhy/gs?

gigoro
29-01-2007, 21:58
20:54 Thorek Prowyn [46]: zabijam gsy szybciej niz eternal oblivion
20:54 Thorek Prowyn [46]: ale to nie jest zaden powod do dumy
20:54 Thorek Prowyn [46]: bo eternal oblivion jest knightem
20:54 Thorek Prowyn [46]: a knight to zdecydowanie najslabsza profesja

No nie wiem, Eternal nawalalby z explo/exori wiecej niz Ty i nie mialby takiego waste.

d4rqu
29-01-2007, 22:03
Taa exori by kosztowało EO jakieś 1200 many czyli 600gp. A żeby zabić gsa z exori to musiałby 2-3 razy uderzyć czyli 1,2-1,8k koszty ubicia gsa z exori:D Z explo by oczywiście go ubił opłacalniej, ale kto kiedyś widział knighta który z run bije? Knight powinien z miecza bić. Jak ja widze tych druidów, sorków (50lv) którzy demon skeletony biją z visa w 3 sekundy, a knightem to nawet na skillach 90 jak ci hity nie wejdą to uha musisz użyć. Knight jest upośledziony taka prawda:D

Etoric
29-01-2007, 22:06
Taa exori by kosztowało EO jakieś 1200 many czyli 600gp. A żeby zabić gsa z exori to musiałby 2 razy uderzyć czyli 1,2k koszty ubicia gsa z exori:D Z explo by oczywiście go ubił opłacalniej, ale kto kiedyś widział knighta który z run bije? Knight powinien z miecza bić. Jak ja widze tych druidów, sorków (50lv) którzy demon skeletony biją z visa w 3 sekundy, a knightem to nawet na skillach 90 jak ci hity nie wejdą to uha musisz użyć. Knight jest upośledziony taka prawda:D

eo bije w ludzia za 800...wiec w gs'a by wyjebał za 1600;p wiec sorry resory ale to 600gp ..

Snib'ek
29-01-2007, 22:07
Taa zabijasz gsa szybciej niż Eternal ? O.o Z sd ? No to gzz man z sd to 15lvl demona zabił -,-. Knight najsłabsza profesja ? No to mi powiedz co może zrobić taki 280ms 200knightowi ? Może mu possac..

d4rqu
29-01-2007, 22:08
W ludzi za 800 z exori? Ty chyba spadłeś z krzesła, jak za 400 walnie w ludzi to jest dobrze.

d4rqu
29-01-2007, 22:09
Taa zabijasz gsa szybciej niż Eternal ? O.o Z sd ? No to gzz man z sd to 15lvl demona zabił -,-. Knight najsłabsza profesja ? No to mi powiedz co może zrobić taki 280ms 200knightowi ? Może mu possac..

A co może zrobić 200knight takiemu 30lv knightowi? Może mu possać, a 200ms ma takiego 30lv na 1 sd:D

Snib'ek
29-01-2007, 22:09
W ludzi za 800 z exori? Ty chyba spadłeś z krzesła, jak za 400 walnie w ludzi to jest dobrze.

Był na forum filmik ;'d. Jebnął za pińcet w człowieka=1000 w monstera jak dobrze pójdzie..

@Up widze, że ty mało obeznany chłopcze jestes O.o 200ek vs 30ek ? Lol ? Possac ? 200ek takiego knighta ma na combo z explo/exori/melee

d4rqu
29-01-2007, 22:12
To nie było 500 tylko "nie całe 500". A poprzednie hity miał poniżej 400. Średnią sobie wyciągnij to ci wyjdzie. Raz walnie z exori za 450 i traci całe 1200 many lol:D Ciekawe jakie ma hity w ludzi z mieczyka:D Średnia pewnie 40-50:D

d4rqu
29-01-2007, 22:14
Był na forum filmik ;'d. Jebnął za pińcet w człowieka=1000 w monstera jak dobrze pójdzie..

@Up widze, że ty mało obeznany chłopcze jestes O.o 200ek vs 30ek ? Lol ? Possac ? 200ek takiego knighta ma na combo z explo/exori/melee

30ek uha się za 250hp, 200ek na dobrych skillach wali z miecza średnio 50hp w ludzi z armorem, z explo ok. 200. Jeżeli ten 30ek się uha co 1 serie to go nie zabije. Chyba, że combo ice rapier + exori.

Snib'ek
29-01-2007, 22:14
To nie było 500 tylko "nie całe 500". A poprzednie hity miał poniżej 400. Średnią sobie wyciągnij to ci wyjdzie. Raz walnie z exori za 450 i traci całe 1200 many lol:D Ciekawe jakie ma hity w ludzi z mieczyka:D Średnia pewnie 40-50:D

Ty ziomek jakis pirdolnięty jestes xD Przy skillu około 115 sworda 40-50 w ludzi ? Za duzo otsów było plx..

up@ nie no ja pirdole ;'d. Weź najpierw zobacz jakies filmiki czy cuś np. z Imą i zobacz, że on w monstera za około 400~ z explo wali, 200 w człowieka..czyli explo+exori i taki knighcik lezy... nawet się uhnac nie znązy

Gunzo
29-01-2007, 22:16
Rotfl'n'lol

Jaki up/down??? Przecież ja go specjalnie wziąłem na klatę, nawet z atakowaniem gsa się wstrzymałem do momentu kiedy podejdzie bliżej żeby wam pokazać POWAH DRUIDA w zwarciu... Jakbym chcial uciekac to bym bohy zalozyl zamiast leather bootsów i gs by nawet nie piardnął...

Haha, no to zabij gsa knightem jak jestes taki madry.

wez sie tak nie podniecaj tym druidem bo moze to spowodowac niekontrolowana erekcje

dinrakit
29-01-2007, 22:18
buahahah wyk0xany knight, 46 level, SCA 100skill w axe fight. i mega rozpierducha i nie powiem kto na huncie by straciŁ...czy druid solujący z Sd, czy knight ktory zuzywa 4uhy/gs?
Buhahahahahahahaha, skille 100/100 to 3000 godzin treningu... Życzę powodzenia. :D
No nie wiem, Eternal nawalalby z explo/exori wiecej niz Ty i nie mialby takiego waste.
Z explo nawalałby mniej więcej tak samo jak ja z sd. Z exori tylko 2 razy mocniej.
kto kiedyś widział knighta który z run bije?
Ja na co dzień widzę, ale tylko w Tibii...
eo bije w ludzia za 800...wiec w gs'a by wyjebał za 1600;p wiec sorry resory ale to 600gp ..
Nieprawda, eo w ludzi bije max za 500, a w potwory za 1000.
No przynajmniej ja mam porządne runy do atakowania czyli sdeki, a knight? Z czego będziesz atakował knightem? -.-

@d4rqu
Z mieczyka to aż wstyd testy robić i ośmieszać się przed kumplami... Średnia na pewno grubo poniżej 100 hp w człowieka, pewnie coś koło 50-60 hp na jego skillach.

Przy skillu około 115 sworda 40-50 w ludzi ? Za duzo otsów było plx..
Haha, ale żeś się teraz ośmieszył... Przecież na otsach wali się mocniej niż w rl tibii!
up@ nie no ja pirdole ;'d. Weź najpierw zobacz jakies filmiki czy cuś np. z Imą i zobacz, że on w monstera za około 400~ z explo wali, 200 w człowieka..czyli explo+exori i taki knighcik lezy... nawet się uhnac nie znązy
Nieprawda, 200 ek ma średnią 200 z explo w monstera i 100 w człowieka. Nie zmyślaj bo i tak nikt ci nie uwierzy...

Snib'ek
29-01-2007, 22:20
No przynajmniej ja mam porządne runy do atakowania czyli sdeki, a knight? Z czego będziesz atakował knightem? -.-

Taa i co myślisz, że ci się zwróci za te sdki ? :D

@Edit
Haha, ale żeś się teraz ośmieszył... Przecież na otsach wali się mocniej niż w rl tibii!
Czytaj ze zrozumieniem.. -.-

gigoro
29-01-2007, 22:21
Taa exori by kosztowało EO jakieś 1200 many czyli 600gp. A żeby zabić gsa z exori to musiałby 2 razy uderzyć czyli 1,2k koszty ubicia gsa z exori:D Z explo by oczywiście go ubił opłacalniej, ale kto kiedyś widział knighta który z run bije? Knight powinien z miecza bić. Jak ja widze tych druidów, sorków (50lv) którzy demon skeletony biją z visa w 3 sekundy, a knightem to nawet na skillach 90 jak ci hity nie wejdą to uha musisz użyć. Knight jest upośledziony taka prawda:D

Uposledzony to jestes Ty, piszac takie rzeczy tylko na podstawie starcia knight vs DS. :o

Etoric
29-01-2007, 22:23
omg był film na forum jak eo na 200 lvl~ zabil jakiegos 40 knighta...przebiegl, wyciosał mu za 1/3hp pozniej z exori...wiem ze sie w sekunde złozył.
Anyway ostatnio byl także film gdzie koleś z ice rapiera wyciosał za 205? to był niski knight(no z 60 level) z tego co pamietam, wyjebał tyle dla jakiegos druida ktory zabil jego kumpla. Anyway knight to twierdza ..jeżeli nie trap to go nic nie złoży.(no chyba ze jestes dulokz i myslisz ze 3178hp na poi quest to potęga)

dinrakit
29-01-2007, 22:29
Taa i co myślisz, że ci się zwróci za te sdki ?
Nie, myśle że nie wiesz o co mi chodzi...
Czytaj ze zrozumieniem.. -.-
Do siebie to mówisz?
omg był film na forum jak eo na 200 lvl~ zabil jakiegos 40 knighta...przebiegl, wyciosał mu za 1/3hp pozniej z exori...wiem ze sie w sekunde złozył.
Uhahahahahaha, przecież 40 knight ma około 600 życia (już nie pamiętam ile dokładnie) czyli musiałby walnąć za 200 z broni żeby mu wyciosać 1/3hp! 200 ze zwykłej broni jest w ogóle niemożliwe, a z ice rapiera się zdarza raz na kilka lat.
Anyway ostatnio byl także film gdzie koleś z ice rapiera wyciosał za 205? to był niski knight(no z 60 level) z tego co pamietam, wyjebał tyle dla jakiegos druida ktory zabil jego kumpla.
No i co z tego ze niski? 60 knight wali prawie tak samo jak 200 knight bo lvl sie nie liczy do obrazen zadawanych wrecz, a skille rosna bardzo wolno powyzej 80...
Anyway knight to twierdza ..jeżeli nie trap to go nic nie złoży.
Tutaj się zgadzam. Knight ma najlepszą obronę ze wszystkich profesji.

Etoric
29-01-2007, 22:32
rofl nie pierdol bzdur;] zobacz jakie on ma skille i zobacz jaki ma level.. zobacz pare filmow z jego udzialem i powiedz czy nie mogą wejsc hity po 200?;]

Snib'ek
29-01-2007, 22:35
Masz "druid powahu" bvuheuheuhe ;'d
http://img62.imageshack.us/img62/1426/44643467or3.jpg
I zobacz za ile hyderka dostała z explo..
Jak myślisz, że to ots to wyjdz i nie wracaj..
Pozatym.. to jest filmik o solowaniu gsa, a nie jakieś kłótnie wywołane przez ciebie. Przestan oczerniac knighta, ma on swoje minusy jak i plusy.

Gunzo
29-01-2007, 22:42
Uhahahahahaha, przecież 40 knight ma około 600 życia (już nie pamiętam ile dokładnie) czyli musiałby walnąć za 200 z broni żeby mu wyciosać 1/3hp! 200 ze zwykłej broni jest w ogóle niemożliwe, a z ice rapiera się zdarza raz na kilka lat.

Wpisz sobie na tibia.com vivi oruntia i zobacz jej best hity

btw. tak to jest dzieci jak sie korzysta z jakichs jebnietych kalkulatorow albo bawi sie w weterynarza

Explorer of Hell
29-01-2007, 22:44
Knight najgorsza profesja? Od kiedy?
Powiedz mi kto wygra ... 50knight vs 50sorc.
Sorc jebnie 2 sdki to knight sie uhnie, kiedy koszt sdka to okolo 300gp a uha okolo 150. Wychodzi na to, ze gdy sorc straci 600gp knight tylko 150.
Do tego dochodzi cap knighta, ktory uniesie o wiele wiecej run.
200 knight vs 30 knight i moze mu possac ?! takiego 30 knighta to on rozwali w minute max... wystraczy, ze bedzie go bil z broni, a on bedzie sie uhac co hita bojąc sie dobitki z exori...
Jak bede mial troche czasu, to nakrece film jak soluje gsa i dwarf hell questa 50 ek.
Zachwalasz tylko druida, ale pomysl ze na facc'u to sorc jest o wiele lepszy.
Rozpisalem sie troche nie na temat... to jest temat twojego filmu, a ja pisze o profesjach.
Co do filmu, to mogles bic go samym rodem. Bijac go z sd wcale nie pokazales sily druida, tylko sile sd.

Hugo
29-01-2007, 22:45

Ale ty jestes noob ;/.
a czy on mowi o jakiejs patologicznej sytuacji?, czy on solowal tego gsa z 80 mlvlem?

to tak jakbys powiedzial:
no luuzik 40 ed 80 mlv wezne gsa na 2 sdki i 2 evisy i waste mniejsze niz knight (do tej pory ironizowalem) ze skillami 100/100 ktory straci na 100% wiecej niz 4 uhy (ofc 40 lvl)

mysl co piszesz bo az mi sie ciebie zal troche zrobilo tak szczerze

dinrakit
29-01-2007, 22:46
rofl nie pierdol bzdur;] zobacz jakie on ma skille i zobacz jaki ma level.. zobacz pare filmow z jego udzialem i powiedz czy nie mogą wejsc hity po 200?;]
Z SoVa/Avengera nie mogą. I lvl nie wplywa na obrazenia zadawane wrecz! (Ile razy mam powtarzac?)
200 knight vs 30 knight i moze mu possac ?! takiego 30 knighta to on rozwali w minute max... wystraczy, ze bedzie go bil z broni, a on bedzie sie uhac co hita bojąc sie dobitki z exori...
O ile w ogóle trafi z broni w 30 knighta z shieldingiem 70+...
A pomyśl, że zwykły druid na faccu jest o wiele lepszy od elite knighta na paccu...
Co do filmu, to mogles bic go samym rodem. Bijac go z sd wcale nie pokazales sily druida, tylko sile sd.
Gdybym był knightem to bym nawet tego nie pokazał...

Gunzo
29-01-2007, 22:47
Knight najgorsza profesja? Od kiedy?
Powiedz mi kto wygra ... 50knight vs 50sorc.
Sorc jebnie 2 sdki to knight sie uhnie, kiedy koszt sdka to okolo 300gp a uha okolo 150. Wychodzi na to, ze gdy sorc straci 600gp knight tylko 150.
Do tego dochodzi cap knighta, ktory uniesie o wiele wiecej run.
Jak bede mial troche czasu, to nakrece film jak soluje gsa i dwarf hell questa 50 ek.
Rozpisalem sie troche nie na temat... to jest temat twojego filmu, a ja pisze o profesjach.

On pierdoli bzdury mowi cos o jakichs mrocznych silach druida :D
Za duzo poradnikow sie naczytal chlopak i teraz plecie bzdury

Etoric
29-01-2007, 22:53
Ale ty jestes noob ;/.
a czy on mowi o jakiejs patologicznej sytuacji?, czy on solowal tego gsa z 80 mlvlem?

to tak jakbys powiedzial:
no luuzik 40 ed 80 mlv wezne gsa na 2 sdki i 2 evisy i waste mniejsze niz knight (do tej pory ironizowalem) ze skillami 100/100 ktory straci na 100% wiecej niz 4 uhy (ofc 40 lvl)

mysl co piszesz bo az mi sie ciebie zal troche zrobilo tak szczerze

on sie porownuje do wysokiego levela, czytaj wszystkie komentarze, a ze ty nie umiesz zrobic takich skili to nie znaczy ze ja czy ktos inny nie umie, nie pierdol mi że to jest patologia bo znam osoby ktore mają takie skile, napisałem "HUNCENIE" a nie solowanie-.- jezeli uwazasz ze 46 levelu mozna huncic gs'y ze skilami 70/70 to sie nazywa patologia.

gigoro
29-01-2007, 22:54
On pierdoli bzdury mowi cos o jakichs mrocznych silach druida :D
Za duzo poradnikow sie naczytal chlopak i teraz plecie bzdury

HAHAHAHAHHA owned

dinrakit
29-01-2007, 22:59
on sie porownuje do wysokiego levela, czytaj wszystkie komentarze, a ze ty nie umiesz zrobic takich skili to nie znaczy ze ja czy ktos inny nie umie, nie pierdol mi że to jest patologia bo znam osoby ktore mają takie skile, napisałem "HUNCENIE" a nie solowanie-.- jezeli uwazasz ze 46 levelu mozna huncic gs'y ze skilami 70/70 to sie nazywa patologia.
Można mieć takie skille tylko zauważ ile czasu to zajmie... Przez ten czas sorcem/drutem spokojnie wbijesz 100 lvl i znowu jesteś lepszy od knighta.

gigoro
29-01-2007, 23:04
Można mieć takie skille tylko zauważ ile czasu to zajmie... Przez ten czas sorcem/drutem spokojnie wbijesz 100 lvl i znowu jesteś lepszy od knighta.

Wroc jak wbijesz 100lvl.

Etoric
29-01-2007, 23:08
ja juz nie mam siły zeby sie z wami sprzeczać.. niektorzy myslą strasznie płytko..
1. wyjscie na maina->zrobienie knighta->nudne skilowanie-> bicie orcow na of'ie do 150 levela-> wieczne bloczenie dla szybko expiących druidów/sorcow
tak myśli laik nie posiadający nigdy w życiu knighta
2.wyjscie na maina->zrobienie knighta->przymusowe skilowanie które w przyszlosci zaprocentuje->zarabianie zajebiscie duzo kasy na roznego rodzaju bloczeniach dla ludzi->explo/uhy-> demona/of->robienie questów(jestes ich glownym bohaterem bo wątpie żeby sobie ktos poradzil z takim PoI quest bez wysoko levelowych knightow)-> nie obawiasz się o tzw. nagłe ataki ze strony grupki 4x 40 sorcow->ogolny szacun na serwie

Gunzo
29-01-2007, 23:10
ja juz nie mam siły zeby sie z wami sprzeczać.. niektorzy myslą strasznie płytko..
1. wyjscie na maina->zrobienie knighta->nudne skilowanie-> bicie orcow na of'ie do 150 levela-> wieczne bloczenie dla szybko expiących druidów/sorcow
tak myśli laik nie posiadający nigdy w życiu knighta
2.wyjscie na maina->zrobienie knighta->przymusowe skilowanie które w przyszlosci zaprocentuje->zarabianie zajebiscie duzo kasy na roznego rodzaju bloczeniach dla ludzi->explo/uhy-> demona/of->robienie questów(jestes ich glownym bohaterem bo wątpie żeby sobie ktos poradzil z takim PoI quest bez wysoko levelowych knightow)-> nie obawiasz się o tzw. nagłe ataki ze strony grupki 4x 40 sorcow->ogolny szacun na serwie

Czy imargam ma szacun na swoim servie?

Etoric
29-01-2007, 23:11
Czy imargam ma szacun na swoim servie?

nie orientuje sie o co chodzi z tymi wojnami na furorze ale on sobie nabroił swoją polityka, tak samo jakby był palkiem sorcem czy bardem(ahah lol)

dinrakit
29-01-2007, 23:12
Wlasnie ze knighta nikt nie szanuje bo nie jest w stanie prawie nikogo zabić... Najbardziej szanuje się sorców, potem drutów, palów i dopiero na końcu knightów...

@Etoric
Nie, nie tak samo. Wtedy by miał dużo większy szacunek...

Etoric
29-01-2007, 23:14
Wlasnie ze knighta nikt nie szanuje bo nie jest w stanie prawie nikogo zabić... Najbardziej szanuje się sorców, potem drutów, palów i dopiero na końcu knightów...

pierdolisz, udalo ci sie kiedys spieprzyć przed 120knightem? albo takiego zaatakować? nie sądze..bo ten cfaniak co raz to wsadza w ciebie hity po 70-90 i szybko sie skladasz.

Gunzo

@Etoric

Ok druid jest zajebisty zawsze wychodzi calo z kazdej opresji idzie an demony to mu runy nie schodza bo bije z lapy mana tez nie schodzi bo ma protecta od zeusa

gigoro

@Etoric

Knight do dziwka? :'(((((((((((((((((((((

Sante Mefisto
29-01-2007, 23:20
Prawda jest taka ze wszystkie profesje sa tak samo dobre i tak samo potrzrebne jezeli tylko umie sie nimi grac, fakt ze 35-40 lvl sork/drut moze zsolowac demona, ale co ci po sorku bez knighta. Nie wykonasz zadnego pozadnego questa , nie pohuncisz.. wiec zastanow sie o czym ty mowisz.
@topic
widzialem 15lvl solujacy gsa z wanda. Wiec masz powod do dumy solo gs na 46lvlu.

Hestrial
29-01-2007, 23:24
pierdolisz, udalo ci sie kiedys spieprzyć przed 120knightem? albo takiego zaatakować? nie sądze..bo ten cfaniak co raz to wsadza w ciebie hity po 70-90 i szybko sie skladasz.

Latwiej lest zwiac przed 120 ek niz przed 60 magiem

gigoro
29-01-2007, 23:27
Prawda jest taka ze wszystkie profesje sa tak samo dobre i tak samo potrzrebne jezeli tylko umie sie nimi grac, fakt ze 35-40 lvl sork/drut moze zsolowac demona, ale co ci po sorku bez knighta. Nie wykonasz zadnego pozadnego questa , nie pohuncisz.. wiec zastanow sie o czym ty mowisz.
@topic
widzialem 15lvl solujacy gsa z wanda. Wiec masz powod do dumy solo gs na 46lvlu.

Word...

<10>

dinrakit
29-01-2007, 23:49
Jak mam c-seta na sobie to jego średni hit z SCA będzie wynosił 30-40 hp. Na pewno mnie nie powali takimi ciosami.
Wszystkie questy poza PoI może druid zrobić solo.
Tak, mam powod do dumy, bo wale z sd średnio po 300-350 hp, a to jest 5 razy wiecej niz knight z broni. :]

Gunzo
29-01-2007, 23:51

powodzenia

Snib'ek
29-01-2007, 23:51

Mwuhauhauha xD na jakim otsie ? Anhi ? Aaaa nawet Desert ? Czy zrobił by ktoś deserta bed tego jakże "słabego" knighta ? -.-'
Żal mi ciebie.

dinrakit
29-01-2007, 23:52
O k####, tak trudno zrozumieć ze mialem na mysli wszystkie questy dostepne do zrobienia solo, a nie dla 4 osób? Żal mi was, zero mózgu macie chyba, bo w ogole nie myślicie...

Etoric
29-01-2007, 23:54
Jak mam c-seta na sobie to jego średni hit z SCA będzie wynosił 30-40 hp. Na pewno mnie nie powali takimi ciosami.

heh proponuje albo:
-skonczyc z OTS'ami
-skonczyc z non pvp
-zagrac JEDEN dzien na pvp
zdziwilbys sie bo "byle" knight na 50 levelu by ci w dupe wsadzał hity po 70-80;)

Gunzo
29-01-2007, 23:59
heh proponuje albo:
-skonczyc z OTS'ami
-skonczyc z non pvp
zdziwilbys sie bo "byle" knight na 50 levelu by ci w dupe wsadzał hity po 70-80;)

Moglem tak odrazu powiedziec ale cóż thanks za wyreczenie

Snib'ek
30-01-2007, 00:00
No własnie człopczyku, skąd wiesz jakie hity wbije w ciebie knight, skoro grasz na non-pvp ? Nie wierz w kalkulatory bo one są nie dokładne.

/Masz pozdro od Matiossa xD
We like nóóbs!

Cariel Da'Rose
30-01-2007, 00:19
Omg Co za zal... to sprzeczanie sie ze knight sux i nikoogo nieubije..zal koles bo niewiesz o czym piszesz... co dotych hitow z explo to ja 98ek ostatnio jeblem 259 w monstera.. co daje jakies 130hp w czlowieka. a Ty pisales ze 200ek w zyciu niewalnie za 200 w czlowieka z expl... Knight taki 150 to juz jest czołg.. mozna ubic tylko w trapie albo ue Combo. aaa potem knightem tak na 120lv~ zarabiasz nontoper... aaaa Tym swojim druidem tak szastasz kasa na sdki bo albo jezdzisz na bocie nocami (watpie zebys z soulami wyrabial) albo jestes allegrowiczem ktory s0bie wpisuje Allegro->Kyra->10k - 5zl -> kup teraz i potem Mamo jak bedziesz na poczccie to wyslij za mnie 5zl do takiego pana...prosze...
Zebys mial kiedys ponad 50lv to wiedzial bys po czym mowie :)

dinrakit
30-01-2007, 00:19
heh proponuje albo:
-skonczyc z OTS'ami
-skonczyc z non pvp
Gram na non-pvp, ale oglądałem już bardzo wiele filmow z pvp i obliczałem średnie hity knightów z broni. Jeszcze nigdy średnia żadnego knighta (nawet EO!) z broni w drugiego czlowieka nie przekroczyla 50 hp. Owszem, zdarzaja sie pojedyncze trafienia za 70-80 a nawet za 100+, ale duzo wiecej zdarza sie chmurek i gwiazdek, ktore zaniżają średnią...
Zebys mial kiedys ponad 50lv to wiedzial bys po czym mowie
Taaa, bo akurat dużo mi brakuje do tego poziomu... Tylko 4 lvle. :)

Etoric
30-01-2007, 00:25
Gram na non-pvp, ale oglądałem już bardzo wiele filmow z pvp i obliczałem średnie hity knightów z broni. Jeszcze nigdy średnia żadnego knighta (nawet EO!) z broni w drugiego czlowieka nie przekroczyla 50 hp. Owszem, zdarzaja sie pojedyncze trafienia za 70-80 a nawet za 100+, ale duzo wiecej zdarza sie chmurek i gwiazdek, ktore zaniżają średnią...

Taaa, bo akurat dużo mi brakuje do tego poziomu... <ironia> Tylko 4 lvle. :)

OMG!
strzal-za darmo-strzał-za darmo-strzał za darmo
a ty prujesz w niego sd'ki ktore sie szybko konczą..są drogie
a to z ironią ci nie wyszlo bo zeby ci brakowalo z 40 leveli do tego 50 i wtedy bys to napisal to byla by ironia, a tak NIE JEST

Anis
30-01-2007, 00:48
@ dinrakit
Co ty pierdo... za glupoty o ile dobrze pamietam to ja gsa swoim starym dobrym knajtem solowalem na 24 lvlu albo 26 jakos tak to bylo ze 2 lata temu wiec niepamietam dokladnie ;p i to niebylo up/down tylko stalem i mialem go na klacie i wcale niejest powiedziane ze knight to najgorsza profesja mi na tym lvlu by starczylo ze 2 bp uh a tak bym wchodzil w ciebie z gsa ze hoho ;) tak samo knightowi hlvlowi co zrobisz druidem ?? nic... mozesz tylko jedynie dac gran hura i uciekac w pizdu albo wolac o wsparcie ;) a jak jestes taki cfaniak to zrob tez 24 druta i idz solowac gsa ciekawe czy sie wyuchasz czy tez wyexurujesz bo na takim lvlu to chyba kazdy potrafi...

Jorg Bruce
30-01-2007, 01:18
@ dinrakit
Co ty pierdo... za glupoty o ile dobrze pamietam to ja gsa swoim starym dobrym knajtem solowalem na 24 lvlu albo 26 jakos tak to bylo ze 2 lata temu wiec niepamietam dokladnie ;p i to niebylo up/down tylko stalem i mialem go na klacie i wcale niejest powiedziane ze knight to najgorsza profesja mi na tym lvlu by starczylo ze 2 bp uh a tak bym wchodzil w ciebie z gsa ze hoho ;) tak samo knightowi hlvlowi co zrobisz druidem ?? nic... mozesz tylko jedynie dac gran hura i uciekac w pizdu albo wolac o wsparcie ;) a jak jestes taki cfaniak to zrob tez 24 druta i idz solowac gsa ciekawe czy sie wyuchasz czy tez wyexurujesz bo na takim lvlu to chyba kazdy potrafi...

Moim zdaniem to zdeka przesadziles ^^ Nie raz byly filmy ze jakis 15 drut/sorc gsa solowal ale nie na klate tylko up/down ale to chyba tez sie liczy :p Przyznaje racje ze druid jest lepszy od knighta. Knight jak kogos atakuje czesto wchodza chmurki, gwiazdki ale czasami moze sieknac za 100+, a z runki nie mozna walnac gwiazdki czy chmurki. Sam mam druta 42 lvl 50 mlvl i wiem co to druid powah -.- Z sd best to 402 a z evisa 133 w monstery wiec w czlowieka bym zachicil 200~ z sd i 70~ z evisa a evis malo many spala wiec bede mugl duzo razy walnac. Takiego 50~ knighta bym ujebal spokojnie. A pozatym moze niedlugo sie przekonam bo na pvp gram wiec bedzie mozna sprubowac ^^.

PS.
Tutaj takiego screena zauwazylem ze Imagram wali za 405 z explo on wali tyle co ja z sd, ale porownajcie lvle ^^ Ja na tym lvlu co Imagram bede siekal dwa razy tyle co on ..

@topic
Gzz :p Ja na twoim miejscu wbil 50 mlvl wieksze hity beda i wieksza sieczka xD :p

Anis
30-01-2007, 01:26
Hmm moim zdaniem dobrze powiedzialem popatrz jakbys sie bil z tym 50 knajtem jak powiedziales jak by byl noobem to by padl a jak niebyl i uwazal z uhaniem sie to nic bys mu niezrobil tym swoim druidem ;p i co z tego ze runki wchodza za kazdym razem? wkoncu sie skoncza bo przeciez niebedziesz mial z 5 bp sd na sobie za kazdym razem jak sie patrze na te filmy z pkowaniem to przewaznie maja gora bp sd i co bys temu knajtowi zrobil? Jak ja bym byl na miejscu tego knajta to bym pewnie mial na sobie od 7 bp uh w gore runy by ci sie skonczyly a ja bym cie dalej gonil tak dlugo az bym cie dojechal. Moim zdaniem kazda profesja jest dobra tylko trzeba umiec nia grac to wtedy jest git i mozna nia duzo zdzialac. Ok ide spac narq all ;p

P0nury
30-01-2007, 01:28
w czlowieka bym zachicil 200~ z sd i 70~ z evisa a evis malo many spala wiec bede mugl duzo razy walnac. Takiego 50~ knighta bym ujebal spokojnie.

Żartujesz, prawda?

50 knight, 5 mlvl

Siła twoich czarów wynosi 115%

Ultimate Healing leczy 287

Dodajmy, że to 200 w człowieka to jest w takim wypadku ABSOLUTNE maksimum. Btw., knight na tym lvl'u ma 815hp. Nawet, jakby się zagapił, to wątpie, że udałoby Ci się go zabić. Chyba, że chodzi o ubicie jakiegoś nooba/allegrowicza. Wierz mi jednak. Jeżeli porwiesz się na gościa, który chociaż trochę potrafi się UHać/obsługiwać hotkey, to marne szanse, żebyś go ubił ;)

Jorg Bruce
30-01-2007, 01:37
UP

Heh nie trzeba tak wastowac ^^ na poczatku bym go z hmm jechal a mysle ze on by sie nie uhal po hicie za 40~ hp z hmma po kilku (ew. kilkunastu) hitach mialby juz green hp bym fire bombe walna potem zacza bym go z burstow walil w pewnym momencie sd tylko w takim bardzo odpowiednim xD I ten knight muglby mi @#%@#$ Nie trzeba miec mega duzo runow tylko dobre pvp -.-

45lv 85/85 i zchodzi 8-15 uhów :/

No cóż, wielki wyczyn to nie był, chcesz waste to idź z dl na klate :)

Hehe mi sie wydaje ze duzo knightow na 45 lvlu nie ma takich skili ^^ Mysle ze maja tak 70/70~
A co do dla to po co mam go na klate brac up | sd | down ^^ i co za roznica czy wezmiesz na klate czy up/down i tak dostaniesz tyle samo expa -.-

JogeaBonito
30-01-2007, 01:38
45lv 85/85 i zchodzi 8-15 uhów :/

No cóż, wielki wyczyn to nie był, chcesz waste to idź z dl na klate :)

@up, look (http://img201.imageshack.us/my.php?image=84vq2.jpg)
@up, right, ale dla urozmaicenia gry warto troche powastować runki. :)

Etoric
30-01-2007, 01:48
UP

Heh nie trzeba tak wastowac ^^ na poczatku bym go z hmm jechal a mysle ze on by sie nie uhal po hicie za 40~ hp z hmma po kilku (ew. kilkunastu) hitach mialby juz green hp bym fire bombe walna potem zacza bym go z burstow walil w pewnym momencie sd tylko w takim bardzo odpowiednim xD I ten knight muglby mi @#%@#$ Nie trzeba miec mega duzo runow tylko dobre pvp -.-
-

AHAHAH koleś po twoim strzałe z sd przy 400 hp by sie uhnął a żebys ty mogl mu te 415 hp zabrac bys musial wyjebac: hmm'a, sd'ka i bursta;d zagraj sobie kiedys druidem na pvp i rzuc się na...30 knighta na 40 levelu...nie wiem czy go ubijesz tak na luzie.

Jorg Bruce
30-01-2007, 01:55
AHAHAH koleś po twoim strzałe z sd przy 400 hp by sie uhnął a żebys ty mogl mu te 415 hp zabrac bys musial wyjebac: hmm'a, sd'ka i bursta;d zagraj sobie kiedys druidem na pvp i rzuc się na...30 knighta na 40 levelu...nie wiem czy go ubijesz tak na luzie.

Jak ja gram na pvp -.-

Etoric
30-01-2007, 01:59
Jak ja gram na pvp -.-

OMG ty mi opowiadasz jak to ty bys rozwalil 50 knighta(815hp) mowiąc ze to tutaj to tam bys go dojechal z hmm'a?smieszny jestes? jakbys mnie zaatakowal to kpiąc z ciebie bym mf'owal sie tym knightem i leczyl się exurą;<
nie wiesz o czym mowisz, byś musiał wrąbac w niego ok. 5 sd'kow ..to jak ktos up napisal nawet allegrowicz zdążył by sie"wyuhac" ahahaha

P0nury
30-01-2007, 02:00
UP

Ja mówie. Jak trafisz na gościa, który chociaż trochę używa mózgu i UHa się powyżej twojego combo, które w wypadku SD+burst wynosi gdzieś góra 250hp, to raczej będziesz mieć problemy, żeby go ubić, żeby nie powiedzieć, że gościu na luzie zapewne dobiegnie do depo.

Jorg Bruce
30-01-2007, 02:06
Dobra ja juz nie czytam tego temetu bo to nie ma sensu ^^ Ktos juz gdziej wyzej powiedzial ze kazda profesja ma swoje plusy i minusy i mial calkowita racje

Proponowalbym zamkniecie tematu :p

Etoric
30-01-2007, 02:09
"Sam mam druta 42 lvl 50 mlvl i wiem co to druid powah -.- Z sd best to 402 a z evisa 133 w monstery wiec w czlowieka bym zachicil 200~ z sd i 70~ z evisa a evis malo many spala wiec bede mugl duzo razy walnac. Takiego 50~ knighta bym ujebal spokojnie. A pozatym moze niedlugo sie przekonam bo na pvp gram wiec bedzie mozna sprubowac ^^."

To tak racjonalnie
Druid 42 level 1kafel many z lekkim hakiem
vs
Knight-815hp
Twoj best dmg jaki zadasz bedzie wynosił MAX 200 hp, srednio to bedzie pewnie tak po 160-180 +bursty+rzucisz za pewne fire fieldy
1x seria=200+60(max maxow z bursta w ludzia)+20
=300hp=3x serie bys musial wladowac zeby ten padl-ahah chyba niemozliwe

Jorg Bruce
30-01-2007, 02:11
Kazdy wie swoje i sie tego trzyma ale ja Ci odpuszcze niechcem tego kontynuowac zamknijcie ten temat bo tu wiecej klutni bedzie :p

grzelu8
30-01-2007, 02:30
@Jorg Bruce
widac ze masz 12 lat, myslisz ze wszystko mozesz... 42 ed nie zabil by ani 30 ani 40 ani 50 knighta, ktory nie jest noobem

Jorg Bruce
30-01-2007, 02:32
@Jorg Bruce
widac ze masz 12 lat, myslisz ze wszystko mozesz... 42 ed nie zabil by ani 30 ani 40 ani 50 knighta, ktory nie jest noobem

Wooo przyszedl kozak i powiedzial co wiedzial ja nie mam 12 lat to po pierwsze a 30 knighta 40 drut rozwalilby jak by tylko sobie chcial -.-

Ganci.
30-01-2007, 08:14
Do autora tematu - średnie obrażenia knighta na 200 lvl w druida 50-60? BUAHAHAHAHA
ja moim 70 knightem 81 club z ringiem ( 85~) 100 mastera biłem średnio 60-70 i często hity 90-100 wchodziły a i w tym mój best hit w człowieka - 112

to wyobraź sobie że to nie jest 70 knight 85 skil 45 atak broni...
Tylko 200 knight 115 axe ( z ringiem 119...) i broń ataku 50.

Nie podaje obrażeń bo nie znam, tylko głupi tak by zrobił jak sam nie ma 200 knighta.

napiszcie do Imargama na prv niech napisze tu swoje średnie obrażenia w ludzi z łapy ;d
będzie spokój bo skończą nooby Drzeć ryj :knight sux! mi lvl 40 i wil kijl 50 knajt with no łajst

dinrakit
30-01-2007, 09:51
OMG!
strzal-za darmo-strzał-za darmo-strzał za darmo
a ty prujesz w niego sd'ki ktore sie szybko konczą..są drogie
No i co z tego ze za darmo skoro trafia mnie średnio po 30-40 (czyli prawie nic)?
a tak bym wchodzil w ciebie z gsa ze hoho
Byś wchodził we mnie po 30-40 hp średnio. :)
Gzz Ja na twoim miejscu wbil 50 mlvl wieksze hity beda i wieksza sieczka xD
A po co stać pod depo i robić runy? Ja wolę wbijać mlvl przy expieniu... Więcej mi to da jak będę miał 60 lvl i 50 mlvl niz jakbym mial 46 lvl i 50 mlvl...
a ja bym cie dalej gonil tak dlugo az bym cie dojechal
Z broni i tak bys go nie zabił. Szybciej by mu się hp regenerowało (za pomocą exura gran) niż ty byś go walił tymi swoimi hitami średnio po 30-40 hp...
Do autora tematu - średnie obrażenia knighta na 200 lvl w druida 50-60? BUAHAHAHAHA
ja moim 70 knightem 81 club z ringiem ( 85~) 100 mastera biłem średnio 60-70 i często hity 90-100 wchodziły a i w tym mój best hit w człowieka - 112
Uhahahahahahahaha, jak nie liczysz do średniej chmurek i gwiazdek to tak później wychodzi...
to wyobraź sobie że to nie jest 70 knight 85 skil 45 atak broni...
Tylko 200 knight 115 axe ( z ringiem 119...) i broń ataku 50.
No wlasnie dlatego srednia bedzie 50-60 zamiast 30-40 (taka jest na skillach po 80)...
napiszcie do Imargama na prv niech napisze tu swoje średnie obrażenia w ludzi z łapy ;d
będzie spokój bo skończą nooby Drzeć ryj :knight sux! mi lvl 40 i wil kijl 50 knajt with no łajst
Ogladalem film z imargamem i mial hity w ludzi po 30-40 średnio, a w knightów średnio po 10-20 bo mają dobry shielding.

gigoro
30-01-2007, 10:16
@UP
Boze, zastanow sie, co mowisz.. Niewazne kto, ale wszyscy maja hity "srednio po 30-40", 200 ek ze skillami pod 100 i 40 knight ze skillami 80/80? W takim razie po co wogole skillowac, jak wedlug Ciebie wszyscy maja hity po 30-40.

No i co z tego ze za darmo skoro trafia mnie średnio po 30-40 (czyli prawie nic)?
On bedzie Cie nadal bil, a Tobie sie juz dawno skoncza sd.

Wooo przyszedl kozak i powiedzial co wiedzial ja nie mam 12 lat to po pierwsze a 30 knighta 40 dur bo rozwalil jak by tylko sobie chcia -.-

Aaaa, rok sie zmienil i "stuknela" Ci 13? o0

dinrakit
30-01-2007, 10:30
@UP
Boze, zastanow sie, co mowisz.. Niewazne kto, ale wszyscy maja hity "srednio po 30-40", 200 ek ze skillami pod 100 i 40 knight ze skillami 80/80? W takim razie po co wogole skillowac, jak wedlug Ciebie wszyscy maja hity po 30-40.
200 knight ze skillami 100/100 wali średnio po 40-50 w ludzi (15-25 w knightów), 40 knight ze skillami 80/80 wali średnio po 30-40 w ludzi (10-20 w knightów). Jest po co skillować... 8o
On bedzie Cie nadal bil, a Tobie sie juz dawno skoncza sd.
No i co z tego ze mnie bedzie lał skoro bedzie mnie lał śmiesznymi ciosami po 30-50 hp średnio?

gigoro
30-01-2007, 10:42
No i co z tego ze mnie bedzie lał skoro bedzie mnie lał śmiesznymi ciosami po 30-50 hp średnio?

No w sumie masz racje. Druidowi tak szybko regeneruja sie HP, ze nawet jak skoncza Ci sie manasy i uhy to knight Ci nie podskoczy.

Bakuo
30-01-2007, 10:44

Te smieszne ciosy zabija cie szybciej niz ci sie wydaje.

@down

Szczegolnie w trapie...

Ale ty sie nie dasz jak juz skoncza ci sie uhy i manasy no nie? Druid powah!

dinrakit
30-01-2007, 10:45
@gigoro
Ano nie podskoczy, bo wrzuce utani gran hura i mu ucieknę z palcem w tyłku...

@Bakuo
Trzeba być kompletnym idiotą, żeby dać się zabić ciosami średnio po 30-50 hp...

Gucias
30-01-2007, 11:03
o.O widze że się jakaś wojenka szykuje się miedzy drutami a knightami :P
Powiem wam krótko. Trzeba być popierdolonym żeby tak się kłócić o jakieś postacie z gry dwuwymiarowej, w której nie ma nawet dźwięku i widać pixelki.
Druid ma swoje zalety i knight ma swoje zalety. Obejrzyjcie sobie filmik z imargamem jak sobie wszedł na hydry, z 6 hydr go biło a on może ze dwa uhy zużył i nic sobie z tego nie robił. Fakt że drut/sorc szybciej by je zabili, ale i szybciej by padli, drut z takim samy eq jak imargam już dawno by w świątyni był. Ja jestem palkiem więc w sumie powinienem być bezstronny bo mam cechy knigtha i druta/sorca. Ale druty sorki i palki muszą przyznać knightom jedno - na jakiegoś grubszego hunta bez blockera to porostu strata dużej ilości run , many, i czasem życia.
Dobra kończe to wypracowanie :p

Gunzo
30-01-2007, 11:08
UP

To widac ze masz zajebiste pvp za duzo otsow fast atk

teraz kazdy taki cwaniak jak bym zabil tego a ja tamtego teraz macie te chujowe hotkeye kiedys to bez dobrego aima byscie mogli najwyzej beknac na knighta teraz to nikt skilla nie ma bo wcisnie sobi F7 i juz sdk polecial a kiedys to trzeba bylo dobrze ciskac te sdki zeby komus krzywde zrobic

A wiec
Hail Pure Skill,War is beatiful without Bot

Etoric
30-01-2007, 11:23
AHAHHA 30-50 na ture to malo? ahahah dla ciebie te 50 to jest 1/7 HP
a poza tym to nie jest 30-50 bo ty bys czasami obrywal nawet po 70..i nie pierdol ze 200 knight by zadawal hity po 10-20 hah bo to jest smieszne. Idz zagraj na pvp to pogadamy

dinrakit
30-01-2007, 11:27
a poza tym to nie jest 30-50 bo ty bys czasami obrywal nawet po 70
Czasami bym obrywał nawet po 100+, ale częściej bym w ogóle nie obrywał. Średnia ciosów wynosi 30-50 hp. (zależnie od skilli)
i nie pierdol ze 200 knight by zadawal hity po 10-20 hah bo to jest smieszne. Idz zagraj na pvp to pogadamy
Uhahahahahahaha, to się dopiero ekspert znalazł. Ostatnio oglądałem film jak imargam atakuje 41 lvl knighta i jego średnia w tego knighta wynosiła dokładnie 21 hp więc stfu, liczyć mnie w szkole nauczyli w przeciwieństwie do ciebie...

Jorg Bruce
30-01-2007, 11:28
AHAHHA 30-50 na ture to malo? ahahah dla ciebie te 50 to jest 1/7 HP
a poza tym to nie jest 30-50 bo ty bys czasami obrywal nawet po 70..i nie pierdol ze 200 knight by zadawal hity po 10-20 hah bo to jest smieszne. Idz zagraj na pvp to pogadamy

Aaaa nie ma to jak hity za 70 raz na rok, ale dolicz chmurki, gwiazdki i wtedy obliczaj srednia a pozatym jak bedziesz takiego 50 druta walil tak to on sie wyexura nie trzeba bedzie nawet uha ^^

Ps.
Zmienilem wiek na taki ktory mam i wiecej nie pier@#% ze mam 12 lat -.-

DAWID19911
30-01-2007, 11:29
JA GSa pokonam moim niem z proma uhami bo go nawalam z giant sworda:cup:

dinrakit
30-01-2007, 11:32
JA GSa pokonam moim niem z proma uhami bo go nawalam z giant sworda:cup:
Też cię koffam ;>

ShadowSSJ2
30-01-2007, 11:34
Patrząc na Twoj podpis:
"Następnym questem jaki wykonam solo 46 lvl druidem będzie Griffin Shield Quest! Film oczywiście zostanie umieszczony w dziale "Filmy" na forum.tibia.pl i będzie zawierał propagandowe hasła ośmieszające najsłabszą obecnie profesję w Tibii, czyli rycerza (ang. knight) i jego beznadziejnie słabe ciosy z broni w porównaniu z atakami pozostałych profesji."
Wnioskuje, ze jestes evul dzieciakiem, ktory mysli, ze jak ma tego super, hiper, mega, cool druida to moze podbic swiat? Tym swoim druidem mozesz gowno zrobic kazdej profesji, a zapomnialem, bedziesz go z poxa atakowal. Te twoje super sd tez se mozesz wsadzic, sciagnij sobie pare filmow z wojen kreconych przez hlvl sorcow - tamci na wojne nie nosza nigdy wiecej niz 4bp sd, wiec Ty przeciez swoim druidem musisz nosic 10, prawda? Tak! Zabijesz solo odrazu 1213244 knightow, co bedą Cie atakowac. Te Twoje wypowiedzi na temat knighta sa iście żałosne. To tyle.

Pozdrawiam.

dinrakit
30-01-2007, 11:36
@ShadowSSJ2
Nie twierdze że zabiję knighta. Ja twierdzę tylko tyle że knight uderza żałośnie z broni i mnie nie zabije. Naucz się czytać ze zrozumieniem, dziecko...

Jorg Bruce
30-01-2007, 11:41
@ShadowSSJ2

Heh jak ja pkowalem 26 drutem uciekalem z rs i do mnie przybiegl 35 knight i zacza mnie lac a ja mialem bp sd pul bp uh i bp mf i moze 2 fire bomby szybko postawilem 2 zerki i takie kombo zasadzilem zerki + rod + sd i ten knight lezal i kwiczal sypna mi c arma i bp uh nie caly ^^

Etoric
30-01-2007, 11:42
@ShadowSSJ2
Nie twierdze że zabiję knighta. Ja twierdzę tylko tyle że knight uderza żałośnie z broni i mnie nie zabije. Naucz się czytać ze zrozumieniem, dziecko...

OMG ahahahhaha ZACZNIJ GRAC NA PVP!!
to ty zobaczysz jak szybko sie zlozysz od pekującego knighta; ]]

@up
ja pekowalem ostatnio 40 knightem, ze skilem 101/103 i lałem 53 druida, jebnałem w niego z explo, podbieglem na full ataku z sword ringiem i wyjebalem mu za 160 i pozniej dolozylem z exori, szybko sie zlozyl, zlo0towalem MPA, Golden LEgi ..no i sie wtedy obudzilem

dinrakit
30-01-2007, 11:44
OMG ahahahhaha ZACZNIJ GRAC NA PVP!!
to ty zobaczysz jak szybko sie zlozysz od pekującego knighta; ]]
Ale na pewno nie zabije mnie ze zwykłej broni 50 lub mniej ataku... Jeśli już nawet to ice rapier + exori/explo...

Gunzo
30-01-2007, 11:44
mialem kiedys knighta 9 lv skille 68/65 mialem 2 bp uh z tymi bp uh wbilem bana zabijajac 23 sorca 28 druida,19 sorca,17 palka , 22 druida i 10 knighta :D

dinrakit
30-01-2007, 11:45
Co za problem zabijać 20-30 lvle którzy dopiero uczą się grać? I pewnie nie mieli przy sobie uhów...

Gunzo
30-01-2007, 11:47
Co za problem zabijać 20-30 lvle którzy dopiero uczą się grać? I pewnie nie mieli przy sobie uhów...

a skad ty tak kurwa wszystko wiesz? ze nie umieli grac ja pierdole dla mnie tez jestes malym jebanym noobem ktorego bym zajebal jak chcial ciekawo czy bys tak cwaniaczyl rok-2 lata temu kiedy to nie bylo tego bota ciekawo czy bys chociaz sd wcisnal

viper555
30-01-2007, 11:50
boooooże no to grajmy all druidami bo druid POWAH i będzie spokój po co nam knajt skoro i tak nikogo nie zabiję po co nam pal też nikogo nie zabije najlepiej to wyslij petycje do cipów żeby wycofali te 2 profesje bo po co one komu przecież ta gra się tylko opiera na tym żeby jak najszybciej coś zabić i żeby robić solo questy. . . i tak większość osób niestety rozumuje wczoraj sobie stoję pod dp i lookam...
You see 43 ED
You see 30 S
You see 65 MS
You see 29 D
You see 47 MS
ta gra straciła już swój urok teraz to tylko chodzi o to żeby coraz większe hity zadawać i czuć się dowartościowanym tylko kiedyś te sorki same się powybijają bo wystarczy walnąć pod dp z 2 razy ew 50 sorkiem to 3/4 pada bo to sami czarodzieje...

Gunzo
30-01-2007, 11:52
boooooże no to grajmy all druidami bo druid POWAH i będzie spokój po co nam knajt skoro i tak nikogo nie zabiję po co nam pal też nikogo nie zabije najlepiej to wyslij petycje do cipów żeby wycofali te 2 profesje bo po co one komu przecież ta gra się tylko opiera na tym żeby jak najszybciej coś zabić i żeby robić solo questy. . . i tak większość osób niestety rozumuje wczoraj sobie stoję pod dp i lookam...
You see 43 ED
You see 30 S
You see 65 MS
You see 29 D
You see 47 MS
ta gra straciła już swój urok teraz to tylko chodzi o to żeby coraz większe hity zadawać i czuć się dowartościowanym tylko kiedyś te sorki same się powybijają bo wystarczy walnąć pod dp z 2 razy ew 50 sorkiem to 3/4 pada bo to sami czarodzieje...

Racja kiedys to bylo chyba najwiecej palkow z 2-3 lata temu knight tez byl spoko chociaz sorc tez niczego sobie bo kiedys to musiales miec conajmniej na 20 lvlu 40 mlvl zeby mocgrac sorcem/druidema teraz 40 lv ma 40 mlvl

Bakuo
30-01-2007, 11:57

A ty masz 46 lvl i nadal nie umiesz grac... Taka prawda

dinrakit
30-01-2007, 12:08
A ty masz 46 lvl i nadal nie umiesz grac... Taka prawda
Na pewno gram lepiej niż knighci, którzy nie potrafią zrobić solo dwarf hell questa na 113 lvlu... (tzn. może nie tyle JA gram lepiej bo to nieprawda, tylko po prostu moja profesja jest lepsza...) Gdybym gral knightem to na 99% tez bym tego questa nie zrobił solo na ~100 lvlu...

Gunzo
30-01-2007, 12:10
Na pewno gram lepiej niż knighci, którzy nie potrafią zrobić solo dwarf hell questa na 113 lvlu...

HAHAHAHAAHAHAHAAHAHH wez kurwa nabieram podejrzen ze jestes poprostu noobem "Na pewno gram lepiej niż knighci" LMAO TO od ciebie zalezy jaka profesja grasz i jak nia grasz przeciez knight sam nie chodzi chyba nie i nie sprzedaje loota czy nie kupuje uhow w sklepie tak samo jest z druidem

dinrakit
30-01-2007, 12:15
@Gunzo
To jak kto gra zależy w glownej mierze od wybranej profesji. Np. nawet najlepiej grajacy ~100 lvl knight nie jest w stanie zrobic dwarf hell questa solo, a przeciętnie lub nawet slabo grajacy 46 lvl druid taki jak ja jest w stanie zrobić tego questa solo...

Gunzo
30-01-2007, 12:17
@Gunzo
To jak kto gra zależy w glownej mierze od wybranej profesji. Np. nawet najlepiej grajacy ~100 lvl knight nie jest w stanie zrobic dwarf hell questa solo, a przeciętnie lub nawet slabo grajacy 46 lvl druid taki jak ja jest w stanie zrobić tego questa solo...

lol? jest nawet filmik na tym forum jak 113 knight robi tego questa solo wiec co ty pierdolisz?

Btw co ma twoje doswiadczenie do profesji?

Jorg Bruce
30-01-2007, 12:19
UP!!

Koles ty ogladales ten filmik??!! Jak ten knight sie tam meczy ledwo geo ubil a tutaj wchodzi sobie 46 drut jak lord wybija wszystko z latwoscia i bierze sobie nagrody ^^

dinrakit
30-01-2007, 12:20
lol? jest nawet filmik na tym forum jak 113 knight robi tego questa solo wiec co ty pierdolisz?

Zauwaz ze on go zrobil razem z magiem, a nie solo! Ten mag wybił za niego większość potworów (w tym prawie wszystkie geomancery), więc stfu...
Ano to ma, że nawet malo doswiadczony druid gra lepiej od bardzo doswiadczonego knighta na takim samym poziomie...

Gunzo
30-01-2007, 12:21
UP!!

Koles ty ogladales ten filmik??!! Jak ten knight sie tam meczy ledwo geo ubil a tutaj wchodzi sobie 46 drut jak lord wybija wszystko z latwoscia i bierze sobie nagrody ^^

Ogladalem i nie pierdol ze on sie meczy bo nie widze tam niczego "meczacego" ty bys sie meczyl gdybys swoim fantastico druidem s*******al od 2 demonow

Gunzo
30-01-2007, 12:22
Zauwaz ze on go zrobil razem z magiem, a nie solo! Ten mag wybił za niego większość potworów (w tym prawie wszystkie geomancery), więc stfu...

ten mag tam nic praktycznie nie zabil prcz 2-3 soldow 1 dg

Ano to ma, że nawet malo doswiadczony druid gra lepiej od bardzo doswiadczonego knighta na takim samym poziomie...
jeszcze raz ci powtarzam ze doswiadczenie w grze nie ma nic wspolnego z profesja

dinrakit
30-01-2007, 12:24
Ogladalem i nie pierdol ze on sie meczy bo nie widze tam niczego "meczacego" ty bys sie meczyl gdybys swoim fantastico druidem s*******al od 2 demonow
No dobra, ja się będę meczył uciekając przed demonami, a knight się będziesz męczył podczas zabijania geomancerów... Kto się bardziej ośmiesza: ja nie mogąc uciec przed demonem czy knight nie mogąc zabić geomancera który jest jednym ze słabszych potworów w Tibii?
jeszcze raz ci powtarzam ze doswiadczenie w grze nie ma nic wspolnego z profesja
Profesja warunkuje jakość gry danej postaci. Jeśli ktoś wybrał sorca lub druta to zawsze będzie grał lepiej niż ktoś kto wybrał pala lub knighta. (ale paladyn i tak jest dużo lepszy od knighta i bliżej mu do druida niż do słabego rycerza...)

Gunzo
30-01-2007, 12:27
No dobra, ja się będę meczył uciekając przed demonami, a knight się będziesz męczył podczas zabijania geomancerów... Kto się bardziej ośmiesza: ja nie mogąc uciec przed demonem czy knight nie mogąc zabić geomancera który jest jednym ze słabszych potworów w Tibii?

A kto zajebie szybciej monka druid ze swojej rozdzki czy knight z sca?

Profesja warunkuje jakość gry danej postaci. Jeśli ktoś wybrał sorca lub druta to zawsze będzie grał lepiej niż ktoś kto wybrał pala lub knighta. (ale paladyn i tak jest dużo lepszy od knighta i bliżej mu do druida niż do słabego rycerza...)

a dlaczego tak myslisz?

dinrakit
30-01-2007, 12:30
A kto zajebie szybciej monka druid ze swojej rozdzki czy knight z sca?
A kto zabije szybciej monka knight z sca czy druid z visa? Od kiedy to druid atakuje z różdżki zamiast visa? (na 100+ już dawno bym miał pacca...)
a dlaczego tak myslisz?
Bo niektóre profesje są po prostu lepsze od innych, zrozum to! Równość to jest być może w WoW'ie który jest super-dopracowaną grą, ale na pewno nie w Tibii. W Tibii profesje NIE są zbalansowane...

Gunzo
30-01-2007, 12:31
A kto zabije szybciej monka knight z sca czy druid z visa? Od kiedy to druid atakuje z różdżki zamiast visa? (na 100+ już dawno bym miał pacca...)

Ok to przejmuje twoj tok rozumowania druid to jebane gowno bo wjebie sie w trapa i juz go nie ma knight przynajmniej postoji te 20 sec dluzej

Pozatym chyba nie ogladales filmiku jak magic dasher padl zajebali go doslownie w polu 205 druid padl jak pizda a go bilo 3-4 sorcow

dinrakit
30-01-2007, 12:34
Ok to przejmuje twoj tok rozumowania druid to jebane gowno bo wjebie sie w trapa i juz go nie ma knight przynajmniej postoji te 20 sec dluzej

Pozatym chyba nie ogladales filmiku jak magic dasher padl zajebali go doslownie w polu 205 druid padl jak pizda a go bilo 3-4 sorcow
Tutaj się z tobą zgadzam. Druid ma dużo słabszą obronę niż knight.

Gunzo
30-01-2007, 12:34

Bo niektóre profesje są po prostu lepsze od innych, zrozum to! Równość to jest być może w WoW'ie który jest super-dopracowaną grą, ale na pewno nie w Tibii. W Tibii profesje NIE są zbalansowane...

nie ma lepszych i gorszych profesji druid mocniej walnie z sd a knight postoji dluzej w trapie

dinrakit
30-01-2007, 12:35
nie ma lepszych i gorszych profesji druid mocniej walnie z sd a knight postoji dluzej w trapie
W PvP nie ma lepszych i gorszych profesji, ale druid szybciej expi więc jest ogólnie lepszą profesją od knighta.

gigoro
30-01-2007, 12:35

No i wlasnie polega roznica miedzy knightem a druidem, ze knightem mozesz wybic 100lvl bez pacc.

Gunzo
30-01-2007, 12:37
W PvP nie ma lepszych i gorszych profesji, ale druid szybciej expi więc jest ogólnie lepszą profesją od knighta.

I sam siebie wlasnie wjebales w gowno kilka postow wczesniej mowiles ze tam cos knight wali po 30-40 w ludzi a sorc moze za 200 to teraz nagle zmieniasz zdanie?

viper555
30-01-2007, 12:40
tylko że teraz po kochanym update z różdzkami jest już pełno 100 + sorków którzy biją z sd po 300 więc już nawet knajt niewyrabia jak go złapią w trapa a widze to np na moim serwerze gdzie dorwali eliego 225 elite i sie poskladal w kilka sec jak tam same sd po 300-400.

Gunzo
30-01-2007, 12:46
Oj chyba dinakrit dal loga bo nie mial pomyslu aby odpisac na moj post bo wjebal sie w gowno i nie umie z niego wyjsc

btw ktos tam wspomnial ze pallek sila przypomina druida i sorca to mwoie ze to gowno prawda byle lag,freez na byle jakim potworze i palka nie ma

dinrakit
30-01-2007, 12:59
I sam siebie wlasnie wjebales w gowno kilka postow wczesniej mowiles ze tam cos knight wali po 30-40 w ludzi a sorc moze za 200 to teraz nagle zmieniasz zdanie?
No bo taka jest prawda. Knight Z BRONI (podkreślam: Z BRONI) bije po 30-40 w ludzi ale przecież ma jeszcze exori oraz explo i inne runy do atakowania.
btw ktos tam wspomnial ze pallek sila przypomina druida i sorca to mwoie ze to gowno prawda byle lag,freez na byle jakim potworze i palka nie ma
Rotfl, to zobacz ile palek ma hp a ile maja sorc i drut...
Oj chyba dinakrit dal loga bo nie mial pomyslu aby odpisac na moj post bo wjebal sie w gowno i nie umie z niego wyjsc
Nie odpisywałem bo jadłem drugie śniadanie, kretynie...

Gunzo
30-01-2007, 13:16
Rotfl, to zobacz ile palek ma hp a ile maja sorc i drut...

Noob. sorce druidzi maja shielda a pallek nie

dinrakit
30-01-2007, 13:18
Noob. sorce druidzi maja shielda a pallek nie
Noob, dobre potwory atakują z magii...

Gucias
30-01-2007, 13:45
Może lepiej ja się wypowiem na temat grania palkiem , hę?
po pierwsze palek tez ma shielda, ale korzysta z niego tylko w razie potrzeby.
ja mam 71 shielding, więc bez trudu blokne z tarcza gs'a czy bk(swoją droga bk wali mniej niż gs). a z run to tylko hmm, sd i gfb(najbardziej przydatnejak się hunci na dg).
Uhów w ogóle nie nosze tylko kilka bp manasów najczęściej ze 2 max.
a tak w ogóle to przestańcie się już kłócić, tylko lepiej byście zrobili sprawdzając sie nawzajem. Zróbcie sobie sparing. Kto kogo pierwszy zabije wygrywa.
Najlepiej by było żeby knight i drut mieli ten sam lvl dla porównania. I dopiero wtedy mówcie która profesja jest lepsza.

Ps: Nie napisałem, że palek przypomina siłą sorca/druta tylko że ma w sobie coś z knighta i druta/sorca, a to jest różnica

Etoric
30-01-2007, 13:52
druid-lamerowata ciota, nie brana do żadnego questa/huntu(sorry jest wykorzystywany jedynie w hydra huntach do leczenia ds'ow), nie licząc deserta, bo kto by brał druida? na cholere komuś zabieracz expa? Przy questach typu anihilator/Behemoth quest/dhq druid sobie moze postac i popatrzeć jak sorc rozwala wszystko z ue/knight wszystko rzowala, albo moze sobie po podziwiac jak 4 knightow robi anihi(oczywiscie że druid moze zrobic anihilatora, ale trzeba miec swietny team)
Na pvp druida najlatwiej rozwalic, bo nie ma e wave/rozdzka dla 33+ ma zasieg 1 kratki/ma malo hp
Co ma druid?-gowno
te"ue" z poisona..ktore jest smieszne, exapa pox i po sprawie. Ma mass healing-przydaje się w nielicznych sytuacjach, exura sio...no to jest plus, ale on nic innego oprocz tego nie ma:/ kiedy nie bylo run w sklepach druid byl szanowany bo bez druidow GOWNO by sie zrobilo.

Knight moze wolno expi(co jest pierdoleniem bzdur) moze ma slaby atak(ahaha hity 30-50 to w ludzi wchodzą z ręki knighta na 25 levelu z dosc slabymi skilami 6/6) Ale knight to twierdza, moze zginac tylko w trapie bo w polu nie mozna go zabic!wracając do tych hitow 30-50 to jak powiedzialem level 25 z dosc slabym skilem bedzie mial takie hity z level juz 60 z skilem 8/8 i takim gs'em bedzie wsadzal w dupcie druida hity po 50-80...wiec praktycznie co hita taki druid bedzie musial uwazac zeby nie pasc od exori czy explo
Jezeli ktos mowi ze 200 knight bedzie wjezdzal w ludzi po 10-20 to az szkoda mi go:/

dinrakit
30-01-2007, 14:06
Przy questach typu anihilator/Behemoth quest/dhq druid sobie moze postac i popatrzeć jak sorc rozwala wszystko z ue/knight wszystko rzowala
Tak, moge sobie postac i popatrzeć jak knight rozwala demony i behemothy hitami po 20-30 z broni. 8o
ahaha hity 30-50 to w ludzi wchodzą z ręki knighta na 25 levelu z dosc slabymi skilami 6/6
Uhahahahahahahahahaha, 25 lvl knight ze skillami 60/60 ma średnią 20-30 w człowieka, a 30-50 to wchodzi jak ktoś ma skille po 80...
wracając do tych hitow 30-50 to jak powiedzialem level 25 z dosc slabym skilem bedzie mial takie hity z level juz 60 z skilem 8/8 i takim gs'em bedzie wsadzal w dupcie druida hity po 50-80...
Uhahahahahahahahaha, ty tą swoją średnią to liczysz chyba bez chmurek. Owszem, będzie wsadzał po 50-80, a nawet czasami po 100+, ale jeszcze częściej nie będzie w ogóle wsadzał trafiając gwiazdkę lub chmurkę. Średnia z tych wysokich hitów przedstawionych przez ciebie i chmurek/gwiazdek wynosi właśnie około 30-50 hp.
Jezeli ktos mowi ze 200 knight bedzie wjezdzal w ludzi po 10-20 to az szkoda mi go:/
W sorców i drutów będzie wjeżdżał średnio po 30-40 hp, w palów będzie wjeżdżał średnio po 40-50 hp, a w knightów będzie wjeżdzał średnio po 15-25 hp bo mają dobry shielding. Jak nie wierzysz to obejrzyj chociaż 1 film z jakiejś wojny lub pekowania, a się przekonasz...

Ogólnie zgadzam się z tobą co do większości zagadnień, ale o tych hitach z broni to pie*dolisz jak pogryziony, tak jakbys nigdy filmów nie oglądał i nie widział hitów knighta...

Etoric
30-01-2007, 14:17
@Duel Knight vs. Druid
Druid 50 level Obecnie masz 395 życia, 1295 many oraz 890 capacity
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 302 do 422(mowa o druidzie, na zabicie knighta by musial wpakowac w niego 5 sd'kow)

Optymalne Eq:
Br Crown Legi Crown Helmet Crown Shield Bohy Tempest Rod
22oz. 65oz. 30oz. 62oz. 7.5oz 21oz

odjąć także trzeba łuk, bp, line, "lekką" łopate
Łącznie zostanie 600 capa
Teraz czas na stuff( do mordowania haha lol)

Bp sd'kow -42oz.
Bp mf'ów-54 oz.
120 burstow-108~ oz.
Łuk-31 oz.

No żeby wybrac w lewo czy w prawo czy atakowac z vis'ow czy z sd'kow czy bursty+visy(glupi wybor ^^) czy sd'ki +rozdzka
Imo należało by wziąśc z 6 bp sd'kow- 300 capa i 5 bp mf'ow i 120 burstów
6bp sd=120 run=120 strzalow sredni dmg na ture to 170hp
120 burstów=120 strzałów sredni dmg na ture to 40 HP
więc jadąc sposobem uciekam-> sd+burst mial byś okazje pozbawić takiego knighta ok ..no maxem 250 hp

Jeżeli chcialbys pozbawic go zycia bys musiał w niego wladowac 4 serie, a to jest tyle czasu ze on by bez problemowo mogl sie wyuhac

Uwierz mi, że knight by zuzywal 1 uh na twoje ..no powiedzmy 2 serie, to ty bys tracił sd/mf/burst(atak+ obrona dla siebie exura czy cos)
wiec on by MÓGŁ na siebie załadowac hm..25 bp uhów=500 run, więc on by poczekał az ty sie "wykrwawisz" z runami/mf'ami i pozniej by Ci dupe złoił; ))

HAHAHAHAHAHAHAHAHA 200 level moze ma chmurki ale jak wejdzie mieczykiem w twoją dupe to przejdzie przez nią jak przez masełko buahah 200 knight ma hity po 15-25 LMAO!!!!! chmurka, 100, chmurka, 80, chmurka, 100, chmurka, chmurka, 50,60,30,chmurka,120

dinrakit
30-01-2007, 14:24
@Etoric
No tak, ale ty mi udowodniłeś że druidem nie da się zabić knighta o podobnym poziomie, a ja gadałem o zupełnie czym innym. Nie przeczę, że knight jest nie do zabicia w pojedynku 1vs1 przez druida, ale zauważ jak śmieszne obrażenia knight zadaje z broni! I właśnie o to mi głównie chodziło, a nie kto kogo zabije...

Gunzo
30-01-2007, 14:24
Noob, dobre potwory atakują z magii...

behemoth atakuje z magii?

Etoric
30-01-2007, 14:27
OMG smieszne hity? ty mowisz smieszne hity bo widziales wojne gdzie 140 level napier*** jakiegos chlopa o podobnym levelu, suche wiadomosci, jezeli chcesz rozmawiac -wiecej praktyki mniej teorii.

Gunzo
30-01-2007, 14:28
Może lepiej ja się wypowiem na temat grania palkiem , hę?
po pierwsze palek tez ma shielda, ale korzysta z niego tylko w razie potrzeby.
ja mam 71 shielding, więc bez trudu blokne z tarcza gs'a czy bk(swoją droga bk wali mniej niż gs). a z run to tylko hmm, sd i gfb(najbardziej przydatnejak się hunci na dg).
Uhów w ogóle nie nosze tylko kilka bp manasów najczęściej ze 2 max.
a tak w ogóle to przestańcie się już kłócić, tylko lepiej byście zrobili sprawdzając sie nawzajem. Zróbcie sobie sparing. Kto kogo pierwszy zabije wygrywa.
Najlepiej by było żeby knight i drut mieli ten sam lvl dla porównania. I dopiero wtedy mówcie która profesja jest lepsza.

Ps: Nie napisałem, że palek przypomina siłą sorca/druta tylko że ma w sobie coś z knighta i druta/sorca, a to jest różnica

ale chyba jak expic zalozmy na zergach i masz freeza to nie expisz z tarcza tylko z x bowem zerg podbiega i aliwederchi

dinrakit
30-01-2007, 14:29
HAHAHAHAHAHAHAHAHA 200 level moze ma chmurki ale jak wejdzie mieczykiem w twoją dupe to przejdzie przez nią jak przez masełko buahah 200 knight ma hity po 15-25 LMAO!!!!! chmurka, 100, chmurka, 80, chmurka, 100, chmurka, chmurka, 50,60,30,chmurka,120
Hity powyżej 100 zdarzają się mniej więcej raz na 25-50 prób.

A średnia twoich uderzeń (zawyżonych) to: 540/13=41,538461...
Hahahahahahahaha, i wyszła średnia 41-42 hp w drugiego człowieka. Uhahahahaha, sam wszedłeś w gówno i już pewnie teraz długo nie wyjdziesz. Rotfl'n'lol, żal mi ciebie. Nawet pewnie średniej liczyć nie umiesz. :)
behemoth atakuje z magii?
Behemoth to jeden z nielicznych wyjątków...
OMG smieszne hity? ty mowisz smieszne hity bo widziales wojne gdzie 140 level napier*** jakiegos chlopa o podobnym levelu, suche wiadomosci, jezeli chcesz rozmawiac -wiecej praktyki mniej teorii.
No właśnie żeś "praktycznie" udowodnił, że knight ma średnią z broni 41-42 hp w człowieka. Gratz. ;)

Etoric
30-01-2007, 14:34
Hity powyżej 100 zdarzają się mniej więcej raz na 25-50 prób.

A średnia twoich uderzeń (zawyżonych) to: 540/13=41,538461...
Hahahahahahahaha, i wyszła średnia 41-42 hp w drugiego człowieka. Uhahahahaha, sam wszedłeś w gówno i już pewnie teraz długo nie wyjdziesz. Rotfl'n'lol, żal mi ciebie. Nawet pewnie średniej liczyć nie umiesz. :)

Behemoth to jeden z nielicznych wyjątków...

No właśnie żeś "praktycznie" udowodnił, że knight ma średnią 41 w człowieka. Gratz. ;)
ale ty ciemna masa jestes omg;d haha to mi jest ciebie zal;d;d nie chodzi o zadne srednie kretynie to byl taki przykład, jezeli dla byle jakiego druida/sorca bedą wchodzic nawet hity po 70 z jakimis tam chmurkami to i tak bedzie duzo, a licząc te twoje srednie to mozna sobie co najwyzej dupe podetrzec,jak powiedzialem-to są suche fakty.

dinrakit
30-01-2007, 14:38
ale ty ciemna masa jestes omg;d haha to mi jest ciebie zal;d;d nie chodzi o zadne srednie kretynie to byl taki przykład, jezeli dla byle jakiego druida/sorca bedą wchodzic nawet hity po 70 z jakimis tam chmurkami to i tak bedzie duzo, a licząc te twoje srednie to mozna sobie co najwyzej dupe podetrzec,jak powiedzialem-to są suche fakty.
No policzylem twoje hity i mi wyszla srednia ~41,5 hp z broni. Sam dales dowod na slabosc knighta. Co z tego ze walniesz za 120 (czyli za mniej niz 1/3 zycia druta) raz na kilka lat skoro co drugi hit nie trafiasz? Wcale nie jestes duzo lepszy od sorca/druta z rozdzki ktory wali caly czas po 32-33 hp w ludzi...

Etoric
30-01-2007, 14:41
omg ale ty masz pojeba..to był przyklad, a jakbym napisal 150, 150, 150, 120,180 to bys wyliczyl srednią i zmienil przekonania?

btw policz ze te twoje hity z rozdzki sie konczą, bo skonczyly sie czasy ze mana rosła i nic nie musiales jesc;]]

ale ty masz pojeba:D zrozum kurwa ze tam na gorze to był przykład!!

dinrakit
30-01-2007, 14:43
omg ale ty masz pojeba..to był przyklad, a jakbym napisal 150, 150, 150, 120,180 to bys wyliczyl srednią i zmienil przekonania?
No to wal caly czas knightem po 150 hp z broni na tym swoim otsie postacią gma, dziecko...

No to jak w końcu jest (bo ciągle zmieniasz zdanie) która z tych dwóch wersji hitów jest bliższa prawdzie?

Skompromitowałeś się, dzieciaku, całkowicie pierwszą wersją hitów to teraz dajesz drugą kompletnie nierealną żeby zmazać plamę i myślisz, że ktoś w to uwierzy? Żal mi ciebie...
btw policz ze te twoje hity z rozdzki sie konczą, bo skonczyly sie czasy ze mana rosła i nic nie musiales jesc;]]
Ale zobacz ile roznych innych mozliwosci w ataku ma sorc/drut, a ile ma knight...

Etoric
30-01-2007, 14:46
No to wal caly czas knightem po 150, dziecko... Tylko oczywiscie daj film z tego walenia zebym mogl podziwiać power twojego knighta...

No to jak w końcu jest (bo ciągle zmieniasz zdania) która z tych dwóch wersji hitów jest bliższa prawdzie?

Ale zobacz ile roznych innych mozliwosci w ataku ma sorc/drut, a ile ma knight...

napisalem ci "ile to twoj drut ma mozliwosci ataku" haah ma az tyle ze gowno zrobi i padnie z rownym sobie levelem knightem haha ! i co?;]

Ganci.
30-01-2007, 14:49
Powiem ci że druid ma dobre strony. wypisze ci je

*exura sio"
*exura gran mas res
*łatwo go ujebać
*jak wyciągniesz takiego drania na hydry to masz prawie darmowy hunt
*best rod uzywa energi

minusy

*brak ue
*brak EW
*zasięg tempest roda
*uważaj bo wezmą druida na anni jeśli będzie chciał iść też knight/pall lub sorc
*ma mało hp, mało capa i do tego jak nie będzie miał blokera to poniżej 50 lvla ma ograniczony wybór expa

to tyle z tego co pamiętam, zachęcam do kontynuacji listy przez innych.

Btw, ostatnio sam robiłem testy profesji: oto wyniki

Knightem grałem najdłużej i było najfajniej, addon itemy same się zbierały jak ktoś chciał by mu pobloczyć.

Druidem wbiłem 30 lvl powiedziałem że mi dadzą 50k to zrobie nim 60 lvl i oddam za darmo (nikt nie dał :[ )

Sorc - w 2 tygodnie zrobiłem 46 lvl, zarobiłem se dla knighta 200k i wróciłem na knighta

Pall - moja druga ulubiona profesja. najmniej monotonna oprócz knighta.
Ucieczka i boltowanie ew. + hmm jest ciekawsze niż <podbiegam,vis,vis rod/wand vamp/dragon itp. itd. leży> ( 30 lvl w kilka dni po wbiciu 50 dysta ;p co zajeło 3 dni )

Zawsze wyglądało to tak samo na sorcu i druidzie.

Na knightcie nieco rozmaitsze ale ogólnie nie lepiej.

Najlepszy okazał się pall

Druid powah?

NIE!

exura sio " powah!!!!

dinrakit
30-01-2007, 14:52
napisalem ci "ile to twoj drut ma mozliwosci ataku" haah ma az tyle ze gowno zrobi i padnie z rownym sobie levelem knightem haha ! i co?;]
Tak, i mnie zabijesz tymi swoimi hitami średnio po 41-42 hp z broni... Powodzenia. :)

No to ja się w takim razie pytam, jak w końcu ten knight uderza z broni? Bo raz podajesz, dzieciaku, średnią 41,5 hp z broni by za chwilę poprawić ją na 150 hp. Trochę duża ta twoja rozbieżność...

"To był tylko przykład" - czyli mam rozumieć że knightem można czasami walić srednio po 41,5 hp z broni, a czasami średnio po 150 hp z broni? Jeśli tak uważasz, to oznacza to że nie ma sensu żebym dłużej dyskutował z OTS-Playerem...

Etoric
30-01-2007, 14:54
Tak, i mnie zabijesz tymi swoimi hitami średnio po 41-42 hp z broni... Powodzenia. :)

No to ja się w takim razie pytam, jak w końcu ten knight uderza z broni? Bo raz podajesz, dzieciaku, średnią 41,5 hp z broni by za chwilę poprawić ją na 150 hp. Trochę duża ta twoja rozbieżność...

ahaha zrozum ze pisząc tamto nie liczylem zadnej sredniej;d to byl PRZYKLAD a jak ty nie masz argumentow to sie uciekasz wlasnie do lapania sie za slowka ktore i tak byly pisane dla przykladu a nie dla potwierdzenia jakiejs tezy, btw. to ty jestes tutaj dzieciakiem bo masz 14 lat, a nie ja;[

dinrakit
30-01-2007, 15:00
ahaha zrozum ze pisząc tamto nie liczylem zadnej sredniej;d to byl PRZYKLAD a jak ty nie masz argumentow to sie uciekasz wlasnie do lapania sie za slowka ktore i tak byly pisane dla przykladu a nie dla potwierdzenia jakiejs tezy, btw. to ty jestes tutaj dzieciakiem bo masz 14 lat, a nie ja;[
No to się kur*a do jasnej cholery ciebie pytam, po ile w końcu wali ten kngiht? Bo już mnie tak wyrolowałeś, że kompletnie nie wiem o co ci chodzi. Raz podajesz hity których średnia wynosi 41,5 hp a za chwilę się poprawisz i próbujesz ludziom wmówić, ze knight uderza srednio po 150 hp z broni. No więc pytam się po raz ostatni: Jak mocno uderza knight z broni? Taki mistrz jak ty powinien znać odpowiedź...
minusy
*zasięg tempest roda
To nie jest minus, bo i tak druidem leje sie z visa na paccu. Tempest rod jest lepszy niz ognisty wand of inferno, na ktorego jest wiele potworow odpornych...

Etoric
30-01-2007, 15:02
No to się kur*a do jasnej cholery ciebie pytam, po ile w końcu wali ten kngiht? Bo już mnie tak wyrolowałeś, że kompletnie nie wiem o co ci chodzi. Raz podajesz hity których średnia wynosi 41,5 hp a za chwilę się poprawisz i próbujesz ludziom wmówić, ze knight uderza srednio po 150 hp z broni. No więc pytam się po raz ostatni: Jak mocno uderza knight z broni? Taki mistrz jak ty powinien znać odpowiedź...

poprostu kiedys byles na zamku w malborku, spadla na ciebie zbroja rycerza i masz jakis uraz:/ srednie hity moze ma po 50 ale nie zuzwa na to zadnych dodatkowych rzeczy, bron i jazda, co 1.5 sekundy obrywasz sredni cios po 50, a co sie za tym wiąze szybko odwiedzasz swiątynie.

dinrakit
30-01-2007, 15:06
poprostu kiedys byles na zamku w malborku, spadla na ciebie zbroja rycerza i masz jakis uraz:/ srednie hity moze ma po 50 ale nie zuzwa na to zadnych dodatkowych rzeczy, bron i jazda, co 1.5 sekundy obrywasz sredni cios po 50, a co sie za tym wiąze szybko odwiedzasz swiątynie.
No widzisz, już jest lepiej. Przynajmniej przyznałeś, że uderza średnio po 50. :) Może jeszcze będą z ciebie ludzie...

A teraz przyznaj, że hity średnio po 50 nie są w stanie nikogo z mózgiem i uhami powalić, i że ciosy z broni zadaje się co 2 sekundy, a nie 1.5 sekundy tak jak napisałeś. Jak zrozumiesz jeszcze te 2 rzeczy to będziesz już całkiem inteligentnym człowiekiem...

Ganci.
30-01-2007, 15:11
obaj jesteście uparci i obaj macie po części racje. nie będę mówił kto ma a kto nie i gdzie.

Knight lvl 50 - 100 druid ?

Obaj przeżyją o ile knight ma na tyle oleju w głowie by nosić coś takie małe niebieskie od 4 mlv ( czy to nie był HMM? xD )

knight uniesie tyle uh że druidowi skończą się manasy/sd itp itd. i będzie musiał uciec. knight go nie dogoni jak ma o połowe mniejszy lvl i ma tylko utani hur. czyli jest remis. kto lepiej expi? Druid mało capa + szybko się skończą manasy

Knight może expić nawet całą stamine (z przerwą na save ;p )

i mu uhy nie zejdą które ma a te 50 godzin na ofie to jest mnóóóóóóóóóóóóóóóóóoostwo halabard z zerków napewno z 2-3 w hemety
i inne typu scimitar...

za to druid gdy będzie expił wbije w kilka godzin np 300k
a knightowi bez waste zajmie to 10 godzin~

Nudzi mi się więc zedytowałem sobie ;d

dinrakit
30-01-2007, 15:15
@Ganci.
Za to ty masz 100% racji, ale gadasz nie na temat... Ja mówie o hitach knighta z broni w ludzi, a ty o jakiejś walce knighta z druidem. 8o Czytanie ze zrozumieniem plx?

Oczywiste jest, ze ani drut knighta solo nie zabije ani knight druta solo nie zabije, wiec juz mozecie skonczyc walkowanie na ten temat, bo do niczego dobrego ono nie prowadzi...

Etoric
30-01-2007, 15:17
widzisz ganci ..on jest za glupi zeby pojąć ze druid moze byc slabszy..no ale coz taka prawda, druid to dno.

dinrakit
30-01-2007, 15:20
widzisz ganci ..on jest za glupi zeby pojąć ze druid moze byc slabszy..no ale coz taka prawda, druid to dno.
Druid może być słabszy tylko od sorcerera, od pozostałych profesji jest po prostu lepszy bo dużo szybciej expi, a w pvp nie ma lepszych i gorszych profesji...

Szansa na zabicie druida przez knighta jest taka sama jak szansa na zabicie knighta przez druida jesli obydwaj maja ten sam poziom...

Bakuo
30-01-2007, 15:21
Ja mówie o hitach knighta z broni w ludzi, a ty o jakiejś walce knighta z druidem. Czytanie ze zrozumieniem plx?
Lol w ludzi? Sam pomysl co piszesz.Po drugie wrabal bys sie w trapa i te chmurki beda mialy niewielkie znaczenie. Bo knight bedzie cie napieral za darmo a ty tylko bedziesz lookal ile manasow ci zostalo.

dinrakit
30-01-2007, 15:25
W trapie knight zawsze zabije druta, kolejny geniusz się znalazł. Ze wszystkim co wy gadacie ja sie zgadzam poza tymi hitami z broni ktorych srednia naprawdę nie przekracza 50 hp wliczajac w to chmurki!

Ganci.
30-01-2007, 15:26
ośmiele się stwierdzić że gadam na temat bo porównuje knighta z druidem, mimo tego że nie poryszyłem kwesti obrażeń co już chyba wszyscy czytali.

ale jak chcesz...

mój lvl i skile -- 73 > 81/80.

Przed chwilą wybiłem sobie lefy w ab ( pacca nie mam <kwiczy jak dziecko xD )

średni hit w elfa > 100 ( każdy na strzała ) miałyby więcej hp to więcej by weszło (o ku*** ale ze mnie bystrzak ^.- )

Arcanista - 130, chyba 80 w każdym razie reszta hp.

3/4 scouty - 160 czyli na hita.

ogólny best hit monster - 220 w hydre, bijąc jedynie ja, dsy zostały w tyle

ogólny best hit człowieka - 112 w 130 mastera

średni mój hit w człowieka przy 45 ataku w hammera

40-60 w maga ( bez ringa ofcz ) max hit przypuszczalnie 110~

50-80 w palla bez tarczy z tarczą - patrz wyżej

w knighta z kolei dużo chmurek ale jak knight walczy z knightem to obaj używają zwykle 2 ręcznej broni więc chmurek nie ma ani odprysków od tarczy
więc ciosy około 40-55

plx koment ;p

ale racjonalny

Etoric
30-01-2007, 15:27
W trapie knight zawsze zabije druta, kolejny geniusz się znalazł. Ze wszystkim co wy gadacie ja sie zgadzam poza tymi hitami z broni ktorych srednia nie przekracza 50 hp wliczajac w to chmurki!

zeby przekracząła i wynosila 200 to by nikt nie gral inną profesją, tylko knightem. To czemu uwazasz ze knight jest taki uposledzony jak po 14 stronach walkowania tego samego tematu mowisz ze mamy racje nie licząc tylko tych hitow?

@up
widzisz dinrakit, koles opisal ci tak jak jest na prawde i jak jest na pvp, wiec nie pierdol smutow ze wysoki knight bedzie srednie hity mial w ludzia 15-25

dinrakit
30-01-2007, 15:33
40-60 w maga ( bez ringa ofcz ) max hit przypuszczalnie 110~

50-80 w palla bez tarczy z tarczą - patrz wyżej
Podałeś średnie zawyżone o 10-15 hp.
W maga średnia na tych skillach wynosi ~40 hp, a w pala ~50 hp.
zeby przekracząła i wynosila 200 to by nikt nie gral inną profesją, tylko knightem. To czemu uwazasz ze knight jest taki uposledzony jak po 14 stronach walkowania tego samego tematu mowisz ze mamy racje nie licząc tylko tych hitow?
Bo w PvP broń ma bardzo małe znaczenie jeśli nie walczy ze sobą dwóch knightów. Natomiast podczas expienia małe hity knighta bardzo dają się we znaki...
@up
widzisz dinrakit, koles opisal ci tak jak jest na prawde i jak jest na pvp, wiec nie pierdol smutow ze wysoki knight bedzie srednie hity mial w ludzia 15-25
Podał wartości zawyżone i ja je szybko sprostowałem w pierwszym cytacie.

Średnia z broni w jakiegokolwiek innego gracza knightem nigdy nie przekroczy ~50 hp jeśli mamy skille poniżej 100. U eternal obliviona średnia w pala będzie wynosić około 60-70 hp, ponieważ on ma skille grubo powyżej 100.

Etoric
30-01-2007, 15:38
ty to wiesz z filmow a ten typek wyzej wie to z zycia, okej ty wiesz lepiej, lmao!

dinrakit
30-01-2007, 15:41
ty to wiesz z filmow a ten typek wyzej wie to z zycia, okej ty wiesz lepiej, lmao!
Kur*a, ale mnie denerwują takie pozbawione sensu komentarze... Czyli twoim zdaniem filmy są "fake" i prawdziwa średnia knighta z broni jest wyższa?

Hugo
30-01-2007, 15:42
Podałeś średnie zawyżone o 10-15 hp.
W maga średnia na tych skillach wynosi ~40 hp, a w pala ~50 hp.

Bo w PvP broń ma bardzo małe znaczenie jeśli nie walczy ze sobą dwóch knightów. Natomiast podczas expienia małe hity knighta bardzo dają się we znaki...

Podał wartości zawyżone i ja je szybko sprostowałem w pierwszym cytacie.

Średnia w jakiegokolwiek innego gracza knightem nigdy nie przekroczy ~50 hp jeśli mamy skille poniżej 100. U eternal obliviona średnia w pala będzie wynosić około 60-70 hp, ponieważ on ma skille grubo powyżej 100.

Ja naprawde chyba tak glupiego dziecka jeszcze na tym forum nie widzialem ;].
Knight jest dobrą profesją, skutecznie potrafi uciec wszystkim innym profesjom(czytaj druid) podczas ataku.
Jako że knight uderza za darmo w sorca/druta ze srednia hitow(niech ci bedzie) 25, a posiada 10 bp uh(ja tyle na 50 knighcie na pvp nosilem)
to druid w koncu bedzie zmuszony do ucieczki, jako że manafluidy oraz sdki schodzą nieporównywalnie szybciej niż runy knighta(uhy) ktorych używa zaledwie co jakiś czas.
Wiem, bo jak kolega 100knight byl w trapie i przez 15 minut go lali 100+ (bylo ich duzo, m in sorce, druty, pale) to poszlo mu 6 bp uh, dopiero wtedy stwierdzil ze nie ma co tracic uh i tak ma aola.
jestes noobkiem, bo odrazu po twoich wypowiedziach widac ze nie sprawdzales tego w praktyce.

Pozdro, a tak btw wcale male hity mi podczas expa nie przeszkadzaly jak gralem knightem :>

Van Rebeliant
30-01-2007, 15:43
Ale dyskusja od jednego "Solo GS", ale przepraszam bardzo, solowałem gsa na 30lvlu sorcem, wymiatam, mega ivul mastah no nie? Pokaż nam solo behe/demka to pogratuluje -.-

Etoric
30-01-2007, 15:43
Kur*a, ale mnie denerwują takie pozbawione sensu komentarze... Czyli twoim zdaniem filmy są "fake" i prawdziwa średnia knighta z broni jest wyższa?

ty nie widzisz czy koles ma full def czy full atak, nie wiesz czy osoba atakowana ma na sobie najlepsze eq czy ma full atak czy ma bron jedno reczną, a jezeli ty liczysz z filmow srednią to jestes jebniety;d
a ta "dyskusja" to nie jest pierwsza i nie ostatnia, bo ten dinrakit z jego kumplem"d4rq" czy jakos tak w kazdym temacie pierdolą jaki to druid jest dobry, dziwne "DZIECI" hah lol

dinrakit
30-01-2007, 15:45
@Hugo
Wszystko to co napisałeś jest prawdą, ale nadal nie wspomniałeś nic o katastrofalnie niskich hitach knighta z broni w ludzi, a taki jest temat naszych rozważań.
ty nie widzisz czy koles ma full def czy full atak, nie wiesz czy osoba atakowana ma na sobie najlepsze eq czy ma full atak czy ma bron jedno reczną, a jezeli ty liczysz z filmow srednią to jestes jebniety;d
a ta "dyskusja" to nie jest pierwsza i nie ostatnia, bo ten dinrakit z jego kumplem"d4rq" czy jakos tak w kazdym temacie pierdolą jaki to druid jest dobry, dziwne "DZIECI" hah lol
Skoro oglądałem 1337 filmów i na żadnym z nich średnia knighta z broni w ludzi nie przekraczała ~50 hp, to chyba o czymś to jednak świadczy... Pewnie będziesz mi teraz próbował wmówić, że knighci zawsze atakowali na full def, a ich przeciwnicy zawsze mieli dragon scale set? :D

Etoric
30-01-2007, 15:49
@Hugo
Wszystko to co napisałeś jest prawdą, ale nadal nie wspomniałeś nic o katastrofalnie niskich hitach knighta z broni w ludzi, a taki jest temat naszych rozważań.

te hity nie są niskie co tam ktos up podawał:/ te hity są"Darmowe" bo poki koles ma chęc klikac na battle na potwora to takie hity bedą, a twoje "sd'ki" czy "visy" szybko sie koncza, sorry taka jest prawda.

rofl, idz się lecz, zeby hity przekraczały 50 u knighta to by kazdy knightem grał! a hit sredni nie znaczy ze zawsze jest za 50, raz jest za 150 raz jest za 50 a raz jest chmurka a raz 100...a raz znowu chmurka..i w kazdym co po 2-3 hicie bys musial sie leczycc.

dinrakit
30-01-2007, 15:51
te hity nie są niskie co tam ktos up podawał:/ te hity są"Darmowe" bo poki koles ma chęc klikac na battle na potwora to takie hity bedą, a twoje "sd'ki" czy "visy" szybko sie koncza, sorry taka jest prawda.
Masz rację, ale nie uważam hitów średnio po ~50 hp za wysokie. A ty uważasz?

Etoric
30-01-2007, 15:53

heh tu nie ma co rozstrzasac knight ma dobre hity, ale nie tak dobre jak druid, tylko żeby druid mogl"hitowac" o wiele wiecej nic knight musi miec runy, ktore szybko sie koncza, a knight dalej bedzie tą swoją 50 pruł, wiec nie pierdol ze to zle

Vasth
30-01-2007, 16:06
14:57 Thorek Prowyn [46]: zabijam gsy szybciej niz eternal oblivion

HUAHUhauUAHuahUHAUHuhuHAUhauhUAHUahuahuAHAUhauHUha UAHUhauah

Oskar111
30-01-2007, 16:09
lol 16 stron na temat kto jest lepszy druid czy knight .... "o nie knight ma slabe hity druid wymiata" itp... knight idzie jako mieso armatnie/czolg zeby druid mogl wsjo scierwo zabic albo po prostu leczyc knighta w boju xD dobra mialem nic nie mowic ^^ te hity srednia 50 hmmmm ciekawe bo niby zalezy od szczescia lvl skilli i broni xD a skoro hity fizyczne absorbuja itemki - 1 arm = 1 hp to w wielu miejscach moglyby byc wyzsze xD

dobra w skrocie: rozwazania na temat profesji - sa osobne tematy.
druid powah na bloczeniu gsa? - ile czasu stales kolo tego pajaczka ? knightem po minucie stania i zabijania poisonkow na 38 lvlu mialem 200 hp w plecy - trucizna + 1 hit ... ciekawe ile razy bys sie musial leczyc

omfg znowu to zrobilem xD obie profesje sa fajne ^^ oboma gralem i jestem zadowolony. reszta to kwestia gustu ( a o gustach sie nie dyskutuje )

dziekuje.

Fpitolony w sprawe
30-01-2007, 16:17
1 arm = 1 hp

Masz racje ,ale tym mnie rozwaliles ^^
@topic
Balwan -.-
wkurzasz tylko ludzi tym swoim zasranym gadaniem -.-

Dracenius
30-01-2007, 16:18
napisze Ci coś i może zrozumiesz że jesteś mało inteligentny. Po pierwsze nie bijesz szybciej gsow niz EO :baby: on z łapy walnie więcej niż ty z sdka <smutne>. Po drugie powodzenia w grze drutem bye~:confused:

Bakuo
30-01-2007, 16:22
@up
Nastepny co mysli, ze EO wali ze swojego "słorda" 124253464523. Knight ma i bedzie mial slabsze hity od sorca/druta z sdkami. My tego nie zmienimy, mimo to knight to twierdza.

Hugo
30-01-2007, 16:39

Tak, uważam ze srednia DARMOWYCH hitow 40+ za dobre, bo ty twoim druidem z tempesta bijesz po 32 za 13 many :>
a co do sd, to zaloze sie ze nie nosisz wiecej niz 3 bp(a jak nosisz to jestes nubem :| ) i naprawde sdki znikaja tak szybko ze mozna tego wrecz niezauwazyc jakbys chcial nimi walczyc :), bo co ture strzelajac sd swoje 3 bp wykorzystasz w 2 minuty :)

dinrakit
30-01-2007, 16:46
rofl, idz się lecz, zeby hity przekraczały 50 u knighta to by kazdy knightem grał! a hit sredni nie znaczy ze zawsze jest za 50, raz jest za 150 raz jest za 50 a raz jest chmurka a raz 100...a raz znowu chmurka..i w kazdym co po 2-3 hicie bys musial sie leczycc.
Knightem walniesz w człowieka max za 120 z broni...
14:57 Thorek Prowyn [46]: zabijam gsy szybciej niz eternal oblivion

HUAHUhauUAHuahUHAUHuhuHAUhauhUAHUahuahuAHAUhauHUha UAHUhauah
Taka prawda, eo z broni zabija gs'y duzo wolniej niz ja z sd.
te hity srednia 50 hmmmm ciekawe bo niby zalezy od szczescia lvl skilli i broni xD a skoro hity fizyczne absorbuja itemki - 1 arm = 1 hp to w wielu miejscach moglyby byc wyzsze xD
Mogłyby być wyzsze gdyby ludzie chodzili bez eq, ale tak sie nie dzieje.
Po pierwsze nie bijesz szybciej gsow niz EO on z łapy walnie więcej niż ty z sdka
Buhahahahahahahahahahahaha. On z łapy walnie max za 300, a jego średnia w gsa czyli potwora z dobrym armem to 50-100 hp. Moja średnia z sd to 300-350 hp. Kto bije mocniej?

Hugo
30-01-2007, 17:21

Buhahahahahahahahahahahaha. On z łapy walnie max za 300, a jego średnia w gsa czyli potwora z dobrym armem to 50-100 hp. Moja średnia z sd to 300-350 hp. Kto bije mocniej?

widze ze znow cie kretynie musze rozczarowac... ehh

best hit EO w draga z SoV to 386 (widzialem takiego screena)
moze i zabijesz gsa szybciej niz eternal, no ale btw- co z tego? poprostu mi brak na ciebie juz slow i mysli.
To tak jakbym powiedzial na 100 knighcie po minucie stania obok 3 demow i uhania sie "HUAhahahahahuHUAHAUha Zaden sorc i drut nigdy tego nie zrobia ahahuahaa, nawet taifun nie da rady tego zrobic tak jak ja hjahudashudah"

Ganci.
30-01-2007, 17:31
@up
mówisz z sensem i myślisz racjonalnie, osobiście nie widze sorca blokującego 2 dle co mi przyszło z łatwością ( btw, ile najwięcej walnoł w was hero ;p
przypomniało mi się jak jebnoł we mnie 200 a miałem shield i full eq i defa. )
wiem offtopic ;o

gigoro
30-01-2007, 17:36

O, mylisz sie. Ja walnalem w 52 elder druida z full eq za 152 (Sca).

Watpie, mowa o runach. Stoj sobie i nawalaj w GSa z tempesta to pogadamy. Kazdy glupi moze uzyc run, EO moze uzyc explo.

Dobra, koles, zal mi slow na Ciebie, moze przestalbys wypisywac bzdury, co?

kris82
30-01-2007, 18:05

EO bije z explo po 400-500 w potwory ,wiec nie pierdol,ze szybciej gsa ubijesz.Pozatym on gsa moglby na 1 combo wziac(exori+ice rapier)....Nie walnie max 300 ,tylko prawie 400.Ty bys go nie zabil,gdyby on mial minutowego kicka,a on moze cie zabic 1 hitem.Wiec pomysl,zanim zaczniesz pierdolic..

Gucias
30-01-2007, 18:09
ale chyba jak expic zalozmy na zergach i masz freeza to nie expisz z tarcza tylko z x bowem zerg podbiega i aliwederchi
-.- nie zrozumiałes. Tam było napisane"tylko w razie potrzeby używa tarczy"
Czyli na niczym nie expi z tarczą. Używa jej tylko wtedy kiedy trzeba coś bloknąć lub na silniejsze stworki jak nie ma gdzie uciec, to wtedy zakładam shielda i biorę na klate a potworka zabijam z runek.
@Ganci
Nie będziesz walił we mnie(palla)40-60 jak w sorca/druta jak założe shielda(mam demon shielda i 71 shielding-drut i sorce maja max ze 26)
Po pierwsze rzadko byś trafiał a nawet jak tak to mało. Nie zapominajcie ludzie że, pancerz ma najmniejsze znaczenie(zabiera na full eq max ze 39 z hita). fakt ze ani ja bym cię nie zabił ani raczej ty mnie(tzn mi się prędzej uhy/manasy skończą niż tobie, ale bym ci przecież uciekał :)

Gunzo
30-01-2007, 20:19

Naabol. ja walnalem w czlowieka za 141 z Msa ze sword ringiem Faraonek 160+ EK walnal za 178 a jeszcze jedna dama walnela za 220+

Pryku
30-01-2007, 20:50

Ta...pierw obejrzyj filmik EO Test Exori to zobaczymy jak wali po 800 w ludzi -.-. Max 414 chyba w ludzia walnął więc 800 w potwora czyli na 1 Exori , + Explo + Sword czy tam Axe nie pamietam z czego on bije.

Pzdr.
Pryku :8

d4rqu
30-01-2007, 20:53
Naabol. ja walnalem w czlowieka za 141 z Msa ze sword ringiem Faraonek 160+ EK walnal za 178 a jeszcze jedna dama walnela za 220+

To 141 to pewnie na skillach 100+ w gołego przeciwnika, i tak hit się zdarza raz na tysiąc. A hit 178 czy 220 jest możliwy tylko z ice rapiera i zdarza się również bardzo rzadko, szczególnie ten 220.

M^^ke
30-01-2007, 21:02
Ja naprawde chyba tak glupiego dziecka jeszcze na tym forum nie widzialem ;].
Knight jest dobrą profesją, skutecznie potrafi uciec wszystkim innym profesjom(czytaj druid) podczas ataku.
Jako że knight uderza za darmo w sorca/druta ze srednia hitow(niech ci bedzie) 25, a posiada 10 bp uh(ja tyle na 50 knighcie na pvp nosilem)
to druid w koncu bedzie zmuszony do ucieczki, jako że manafluidy oraz sdki schodzą nieporównywalnie szybciej niż runy knighta(uhy) ktorych używa zaledwie co jakiś czas.
Wiem, bo jak kolega 100knight byl w trapie i przez 15 minut go lali 100+ (bylo ich duzo, m in sorce, druty, pale) to poszlo mu 6 bp uh, dopiero wtedy stwierdzil ze nie ma co tracic uh i tak ma aola.
jestes noobkiem, bo odrazu po twoich wypowiedziach widac ze nie sprawdzales tego w praktyce.

Pozdro, a tak btw wcale male hity mi podczas expa nie przeszkadzaly jak gralem knightem :>

Potwierdzam w 100% (i ogolną treść i to że takiego głupiego, upartego i wszystkolepiejwiedzącego dzieciaka tu jeszcze nie było :))

Maciek008
30-01-2007, 21:17
Oki w8 zaraz nakrece film ze srednimi hitami 10-20 w czlowieka..

@edit
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17870
milego ogladania! --->>> SREDNIA HITOW ROWNA 41 !!!

Gunzo
31-01-2007, 14:56
To 141 to pewnie na skillach 100+ w gołego przeciwnika, i tak hit się zdarza raz na tysiąc. A hit 178 czy 220 jest możliwy tylko z ice rapiera i zdarza się również bardzo rzadko, szczególnie ten 220.

Ale wiesz ze kiedys Magic sword to nie byl magic sword tylko cyclopmania sword i on mial 80 ataku?

a moj hit walnalem na skillach 90 + sword ring=94

I wez tu nie mow o jakichs raz na tysiac bo to juz zaczyna byc irytujace te twoje srednie i tam inne pierdoly

Bakuo
31-01-2007, 15:06
@Maciek008

Dales wystarczajacy powod zeby zakonczyc te dyskusje, twoje hity byly wystarczajace zeby zabic tego sorca/druta w pare sek.

btw.
Dla tych co nieogladali, hity byly od 50 w wzwyz (weszlo chyba 2x 120). Exori za ~150.

Pieczka-Saphira
31-01-2007, 22:39
@dinrakit
Nierozumie Twojego myslenia,piszesz tylko same glupoty wyjdz z tego forum jak najszybciej , ale przed wyjsciem przeczytaj tego posta wytlumacz mi mistrzu jestes w takiej oto sytuacjii : jestes na pohu masz ten 46 lv i podchodzi do Ciebie 46 lv knight i co zrobisz - napewno go nie zabijesz bo co 2 sd uh o sorry chyba ze Ty bedziesz miec 10 bp sd a on 4 bp uh wiec wtedy moze wygrasz ale policz ze ty go nie zabijesz tak latwo musisz marnowac runki i to drogie a on cie bije za 50 srednio i co ?? jestes udupiony nie zdarzyl bys nawet "i pay" napisac a bys padl wiec czlowieku zastanow sie nad tym co piszesz bo liczac ze ktos tam walnal za tyle z broni a ty za tyle z sd to jest roznica bo on nic nie traci a Ty za to tracisz bardzo wiele gp
Ups troche sie rozpisalem ;d
@topic
GzzZZzz normalnie super mega hiper wyczyn gzz napisz mi pw jak to zrobiles

Mily13
31-01-2007, 22:55
Kurde 46 drutem a jaki masz mlvl to jest proste na takim lvlu ! ....

Zaroowa
31-01-2007, 22:56
Rzeczywiscie magic sword to cyclopmania sword kiedys byl tak samo jak blessed shieldy istnialy tez.

Cariel Da'Rose
01-02-2007, 00:04
Film specialnie dla naszego Druid mastaha z forum.
Comba i hity 99ek z co prawda sux sklami 85/79

23:00 You see Lordi'han (Level 46). He is a druid. Level same like you :)

http://download.**************/31B3349347EB4AA5

Ostatnie combo jakie odjebalem... Mial fart ze exori tak hujowo siadlo;p
Zawsze mi slabo siada ;<

Knight jednak Powah?

Pain
01-02-2007, 01:19
LOL... Wy ludzie macie źle w głowie? Co za kretyn wastuje sdki na gsa... Wy myślicie że knight bedzie tracił mane na exori? Wielkie gratz... 150 knight, potrafi expic spokojnie z 20 minut na Dragach & DLach, bez używania żadnych Uhów, tylko exury... Po tych 20 minutach, trzeba wypic już kilka mfów, żeby mana była... GSy są przeznaczone dla pallów, każdy to przecież wie... Nie do końca pojmuje waszą taktyke...

pawel The Magician
14-02-2007, 21:47
Nawiazujac do kilku(nastu?) stron wstecz. Dinrakit twierdzisz, ze knight nie jest w stanie zrobic d-hell solo nawet na 110 lvlu? ROTFL&LOL Mam skille 88/88 i geomancera biore z gsa na pare hitow. Jak zajete sa kopalnie to expie wlasnie na d-hell -,- Solo czyszcze caly poziom. Quest wykonac jeszcze prosciej. Knight juz od 63 lvlu ma 1k+ hp wiec wystarczy wejsc i grzac po nagrody. Po drodze pare uh i wychodzimy -,-

Blaaaa
14-02-2007, 22:59
a druid raczej niezrobi takiej akcji ze "przebiegnie" przez ten quest bo na bank padnie strapuje go wszytko i wtedy tylko go gfb ratuje ale gfb robi extaused i lipa po drutku xD