zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Isle of The Kings...

Arrot Hozi
29-01-2007, 23:46
Witam!
Mam taki problem:Byłem na isle of the kings.podczas mojej podróży poszedłem sobie zabić kilka monków i problem był taki nie mogłem wrócić, a jak powiedziałem npc Cosstelo ( nie pamiętam nazwy) hi to on odpisał mi, że jestem kryminalistą i, że muszę zapłacić grzywnę. Npc od statku mówił to samo i potem się do mnie nie odzywał. Poszedłem na katakumby błądziłem i znalazłem tp i znalazłem sie na ghost land. Chciałem popłynąć na Isle of the kings znowu ale npc mnie nie chciał przewieść.
I z tąd moje pytanie co ja takiego zrobiłem i czy kiedyś będę mógł popłynąć na Isle of the kings?
Jeśli tak to co mam robić?

XIII
29-01-2007, 23:55
musisz przejsc przez ghostland do IotK i zaplacic monkowi kase.
poradniki - szukaj drogi.

Tompior
30-01-2007, 00:30
Wyspa kroli na ktorej jestes jak widzisz jest oblegana przez mnichow :)

Mieszkaja tam sobie spokojnie od wielu lat a ty wbiles im na chate i ich zaczales wyrzynac w pien ;)

Teraz plac tych pare tysiecy :D

PanKracy
30-01-2007, 01:56
@up
huahua :p

@topic
Jest temat uzytkownika XIII - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100679.
Ale zeby dostac sie ta droga bedziesz musial miec w chuja run i paru kumpli 70+ lvl. Ogólnie nie oplaca ci sie tam wracac, bo nic ciekawego tam nie ma, no chyba ze na banshee questa bedziesz szedl to wtedy mozesz o tym pomyslec.

Zyphiel
30-01-2007, 07:23
Wyspa kroli na ktorej jestes jak widzisz jest oblegana przez mnichow :)

Mieszkaja tam sobie spokojnie od wielu lat a ty wbiles im na chate i ich zaczales wyrzynac w pien ;)

Teraz plac tych pare tysiecy :D

Ładnie to ująłeś :D
Topic? Już nic nowego nie wniosę, tylko chciałam zacytować ładny tekścik Tompiora :p

Arrot Hozi
30-01-2007, 14:58
Co mam powiedzieć npc żeby kase mi zabrał bo ja jestem gotów zapłacić mam 45 cc :]

XIII
30-01-2007, 15:10
@up
<hi
<crime
<yes
?

btw:
allegro.pl >szukaj>10k 5zl x >kup teraz
x -nazwa serwera.

@down
Co mam powiedzieć npc żeby kase mi zabrał bo ja jestem gotów zapłacić mam 45 cc
a teraz sie zastanow, dlaczego wspomnialem o allegro.

-Per-
30-01-2007, 16:04
@up
<hi
<crime
<yes
?

btw:
allegro.pl >szukaj>10k 5zl x >kup teraz
x -nazwa serwera.

NIELEGALNE (chyba)

Nie opłaca Ci się płacić kasy za to, expij (czy co ty tam robisz) w innym miejscu.

Shutis
31-01-2007, 00:53
musisz przejsc tunelem tam i zaplacic te 10K