zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Żegnaj Danubio

Gorgo the Knight
09-09-2004, 20:45
Więc tak niewytrzymalem tego napięcia tych *********** dedów wieć
http://members.lycos.co.uk/feniks1/redskull.jpg
Chciałem podzzrowic all my friends ! z Danubi oczywiscie B)
i powiedziec ze koncze z tibią ... :( więc rzegnajcie ...czasem wbije na tibie sobie pogadac z qmplami Cya!

Shardzik
09-09-2004, 20:52
i powiedziec ze koncze z tibią ... :( więc rzegnajcie ...czasem wbije na tibie sobie pogadac z qmplami Cya!
Nie wytrzymales napiencia dedow i tibia waqli gownem?
a to dobre to tak jak serwatka do szynki :P:P

EDIT:Danubia jest taka, niedoj ze przeludniona to jeszcze #$%^#$#%

Trzciniak
09-09-2004, 20:53
Mam tylko jedno pytanie, jak tam wlazłeś?

A fakt że tibia się stacza zniechęca coraz więcej ludzi.

Raczeq
09-09-2004, 21:01
No nic jedyne co mi sie nasuwa na jezyk to "bye mam nadzieje ze jeszcze pogramy na jakims servie razem -- Moze test serv xD

morphy
09-09-2004, 21:08
hlip hlip coza strata o ile dobrze wiem nawet jestemy w tej samej gildi !!! jednak moze wystarczy ze troche nie pograsz w tibie (ja mialem tak samo jak na 22 wpadlem do gs chole pozegnalem sie z zyciem po 2 sec) jednak moze nie koncz z tibia zostan z nami... a jesli nie ... to zegnaj na zawsze stary qmplu (chociaz znalismy sie nie wiele)

Gorgo the Knight
09-09-2004, 22:16
NIemam zamiaru już grać w tibie przynajmiej na Danubi .
Konto sprzedaje o ile sie niemyle... na allegro
Gorgo the knight sux ....glupia postac glupia gra
Thx all za pomoce i fajne rozmowy na tibi i poza tibią :P

Abden
10-09-2004, 10:49
mowisz ze miales duzo dedow wiec konczysz grac;] a z tego co widze to sam masz red skulla :D

Poldek
10-09-2004, 15:28

Ty idioto masz pacc !! Dales kase za niego i jusz nie grasz !!

Wyzzer
10-09-2004, 16:32
PoldekCytuj:
Oryginalnie dodany przez Gorgo the Knight

Ty idioto masz pacc !! Dales kase za niego i jusz nie grasz !! Primo: nie znasz go, więc nie nazywaj mojego kumpla idiotą, gdzieś chyba był punkt w regulaminie o zakazie wyzywania forumowiczów, co automatycznie powinno ci dać punkty karne. A skąd wiesz że on zapłacił prawdziwymi pieniędzmi czy nie ? Znam go na real life, więc wiem że on może sobie na to pozwolić...
Secundo: No Mario, szkoda mi że już nie grasz na Danubi. Powodzenia na innym świecie, którego nazwy nie podam, bo możesz sobie tego nie życzyć.

blejz
10-09-2004, 18:48
sprawa rozwiazana.

pozdro, Gorgo

DorianDavidoff
10-09-2004, 19:22
hey gorge jak masz swiat zmieniac to elysia chetnie pomoge B)

Draago
10-09-2004, 19:40
Hehe Gorgo niedziwie sie Tobie gdy ja senseja sprzedawalem tez byłem zdenerwowany ale co tam to tylko gra i powinnismy sie z niej cieszyć a nie denerwować :P

jastin
10-09-2004, 21:40
Najpier mowisz ze tibia to padlo i juz wiecej nie bedziesz w to gral a pozniej mowisz jest to glopia gra ale moze sobie pogram na innym serwerze pomysl co mowisz :)))
I TAK BEDZIESZ GRAL A TAKZ INNEJ STRONY PK NIE LUBIE !!!! I DOBRZE ZE O JEDNEGO PK NA DANUBI MNIEJ!!!:))
jakby co to sorki

traczuu
10-09-2004, 22:48
TIBIA NIE WALI GÓWNEM!!!!!!!!!! NARA Ziomek:p

Lord optyk
11-09-2004, 09:23
Narqa ziomek coz mam tu wiecej powiedziec a i tak DANUBIA ROX

mysiupysu
11-09-2004, 09:58
Jeden pk mniej :) a danubia rulezzzzzzzzzz

Wyzzer
11-09-2004, 10:14
<ciach>
Nie ma sprawy
Close topic plx ?

Trans
11-09-2004, 15:45
Gorgo ;(. A nie muwilem !! Ostrzegałem a ty mnie wysmiales, jednak mialem racje na danubi nie warto grac. Szkoda ze nie grasz na aurea ;/ powodzenia na twoim servie.

Dark Pally
11-09-2004, 19:58
Po tym co od blejza usłyszałem to powiem jedno:

Gorgo jesteś obrzydliwym chamem! Już nie raz sie z takimi jak ty spotkałem!

KSUH
11-09-2004, 21:19
Gorgo jestes nastepny... ja rowniez powiedzialem danubii PAPA.... ale zanim to zrobilem pkowalem jak leci:D:D widze ze gadales z Sazala Pal (postac mojego kumpla z RL) i Paladynem-Ciemnosci (mialem kiedys zaszczyt niechcacy go shakowac:P mozesz zapytac jesli nie wierzysz. oczywiscie nic nie zabralem bo takim ch***m nie jestem:P) ale pamiec o mnie nie zginela:P znaja mnie ludzie nawet na rooku. i odzywaja sie do mnie ludzie ktorzy na mnie polowal:D nawet mam juz 7 lvl i moze przejde na maina;)

Gorgo the Knight
12-09-2004, 20:39
oddalem dlug nieche byc ***em =./

blejz
13-09-2004, 20:58
oddalem dlug nieche byc ***em =./dobrze zrobiles ale po co Ci to bylo? ;\
fajnie ze kolega Wyzzer zareagowal na moja prosbe i edytowal posta - dzieki.

Lamdar II
13-09-2004, 21:27
Shkoda ze odchodzish no ale ya yoosh tesh nie gram na danoobi &not;&not;Wiec papa;)

Raves
14-09-2004, 18:34
Lol , nie dramatyzuj to nie koniec swaita a pozatym jak padles to poszedles na roty z (tylko) : vampire shieldem i knife i sie dziwisz ze dedujesz... :baby:
A tak pozatym to mogles jeszcze grac , miales plany z ta postacia , masz paca tyle pracy i czasu w to wlozyles i qpa.. X( Omg , LóL , ciec , idiot , plebs , n00b , lolq (j00ke :D)

PS. prosze sie nie czepiac ortografii

Raves a kto ? :D